Crying out your name

Hallo på er!
Igår när Backman kom så åt vi, tjötade och sen tog vi en liten promenad och "överraskade" Annelie, så tjötade vi en stund och sen gick vi hem och fy i satan va kallt det var... Sen åkte vi in och så släppte vi av henne och sen åkte jag och mamma och tränade och sen skjutsade hon mig till Ödenäs där Julia lagade mat till mig medans jag duschade (a) Så gööölligt ju!
Sen så skypade vi med en liten pojke, bara i 2,5 timma så det var väl inte så farligt ;) haha! Sen somnade vi väl runt 2 och vaknade upp 12 idag, åt en gooooo frukost och sen satt vi bara i soffan och började kolla på en film och sen kom vi in på att vi faktiskt fyller 18 väldigt snart... Är faktiskt lite skrämmande, blev ganska djup diskussion runt om det och "vuxenlivet" hehe, sen åt vi och sen tog vi bussen in till staden! Och nu är jag hemma och sitter här och ska läsa lite bloggar och sen nana, låter änna toppen tycker jag! Så ha en bra natt, puss
 
Tjohej!
mobbade

Dag 26

Mitt favoritklädesplagg

Det är nog mitt spetslinne eller svarta skjortan, om man ska vara lite "finare" då, och sen är det linne med ett ankare på som är mitt vardags val ;)
Ska se om jag har bilder på de!
 
 
Kanske inte dom bästa bilderna men man ser ju hyffsat hur dom ser ut ;)

Lite bättre

Godmorgon!
Idag är det liiite bättre väder iallfall, tur det för annars hade jag verkligen legat under täcket hela dagen kan jag lova! Nu kollar jag på Halloween 2 (hehe) och väntar på att Backman ska komma hit, och sen ska jag in och träna och sen direkt till Larsson och sova där så får se hur mycket skrivande det blir idag :)
 
Tjohej!

Måste väl ta slut?

Blev att jag låg kvar i sängen, vågade knappt röra mig ;) Mes jag vet! Sen har jag bara dampat lite kul med mamma och pappa, ätit och kollat CSI, dampat ännu mera och nu ligger jag här och ja, lyssnar på det jävla regnet som är ute.. Asså det har regnat konstant sen jag vaknade, kunde inte ens gå ut, öppnade dörren och stod där några minuter, kul ju!
På riktigt, jag tänker inte bo kvar i Sverige efter denna hösten, usch och fy! Men nu ska jag snart nana så ha det bra, godnatt :)
 
Tjohej!

No fear and no tears

Inte sådär jätte smart att sätta på "Halloween" en skräckfilm då när man är ensam hemma.. Blir väl att ligga i sängen tills någon kommer hem. Kul! Mamma jobbar, pappa tränar och vad gör Sebbe? Jo han badar jacuzzi med några hos John, skulle kanske hängt på smågrabbarna! PeddoLinnea är i farten :D
Menmen, rummet är åtminstonde nystädat så kan ligga här inne utan att få lite småångest ;) Have a god night!
 
Tjohej!
Blir nästan lite rädd för mig själv...

True love


Datum hit och dit

När det bara var mormor och morfar kvr här igår så satt vi och tjötade om vad som händer nästa år, vi kom fram till att:
- jag fyller 18 ( ganska stort, hehe )
- mamma och pappa fyller 45 ( kind of jämnt )
- mamma och pappa har varit ihop i 20 år
- vi har bott här i VB i 15 år
- mormor och morfar har varit gifta i 50 år
 
Så ja, vi har lite att fira ändå :D Kommer säkert upp något mera... Partyparty på de! Haha

Dag 25

Det här gillar jag inte

Finns väääääldigt mycket jag inte gillar... Men en grej som bara ploppa upp i huvudet just nu är hur jäkla töntigt det är när man ska berätta något/göra slut/skälla eller va fasen som helst, och man tar det över chatten eller sms... Att man inte vågar ta det face to face? Det är något som stör mig = gillar det inte!
 

Regnregnregn...

Godmorgon!
Idag ser dagen väldigt slapp ut, känns skönt det ändå! Blåser och regnar hur mycket som helst ute och det är så fruktansvärt tråkigt.. Dagen än sålänge är att städa och kolla film, låter ändå helt okej för mig! Så ha en bra äcklig höstdag :)
 
Tjohej!
 

We rule the world

Asså pappa sa förut när vi snackade om när idioter från reklam/erbjudande, så sa han att det hade ringt någon sådan till hans jobb och då sa dom något om att dom prenumurerade på någon tidning och det sa pappa att dom inte alls gjorde och då frågade pappa vem som tidningen var uppskriven på, då sa han "Öhm.. Lars Stark" som är min farfar då för er som inte vet, och då frågade pappa hur länge sen han hade börjat prenumerera på tidningen och då sa killen i telefonen " Öhm.. ja..typ... runt 3 månader sen" och då sa pappa " Ja men det var ju roligt för han har varit pensionerad i 12 år, tack och hej"
 
hahahaha asså jag pallar inte, kanske bara jag som tyckte det var roligt men asså jag kommer säkert också bli lite små spydig mot såna när dom ringer när man bor ensam, haha hatar dom :D Men ja, ville bara dela med mig... ;)
 
Tjohej!
 

Dag 24

Det här gillar jag
 
Mat... älskar mat, bästa som finns, skulle inte överleva utan de ( no shit) ne men jag menar att jag ärlig talat äter för det första hela tiden, är precis som pappa när det gäller mat.
Kan äta i princip allt, det som ALDRIG går in i min mun är
- blodpudding
- fiskbullar
- vissa soppor
 
Annars så äter jag i stort sett allt ja, sen är det ju klart man har sina favoriter och vissa gillar man lite mindre men ska man beskriva mig bra så är det "Älskar mat", haha santsantsant ;) Ne men det är det jag gillar bäst...
 
haha ja jag bjuder på mig själv lite sådär ja ;)

Jadu, what do you wan't

Ne men tjaaa! Idag är det söndag och det är så skönt att inte ha "söndagsångesten", är ju ledig en vecka nu vilket är toppen :D Min dag har varit vääääääldigt lång, haha den tar aldrig slut ju.
Började med att mamma körde in mig till Malin kl 9, sen kom Ebbas föräldrar och hämtade oss så åkte vi till Vårgårda för att kolla på kycklingcupen, himla kul dag att kolla på med tanke på att det var i princip bara 95:or som spelade idag, va b la Ebba och Carro ( KIK ), väldigt många killar från min förra klass (Hemsjö) så myspys att säga hej och lite så till dom :D Sen åkte vi hem vid 12 för hon skulle iväg och jag behövde skjuts hem så ja ;)
 
När jag kom hem så hade pappa hämtat farmor och farfar och sen efter ett tag kom mormor och morfar, så vi käka middag, efterrätt och fikade, mums! Sen gjorde jag iordning mig ett bad, tog med mig musik och cider och låg där en timma nästan, fruktansvärt skönt!
 
Nu sitter jag bara här, ska snart kolla på Solsidan, Hellenius hörna och något annat, så ni får ha en toppen kväll :)
 
Tjohej!
Asså mobba inte våra fina ansiktsuttryck...

Reklam och mera reklam

Paus just nu i filmen "Hopplös och hatad av alla", helt okej är den, är så trött så man orkar ju inte tänka något så ;) haha. Satt och kollade på Patrick, Henrik x2 och Fabian förut i camen när dom lagade mat, duktiga killar ju! Hahahaha. Inte bara kvinnor som kan vara i köket ;)
Ni får ju inte glömma att ställa tillbaka klockan 1 timma nu också, annars blir det rörigt imon ;) Jag och Malin ska ju till Vårgårda imon och kolla på Ebba och Carro som spelar kycklingcupen, sen spelar halva våran klass + Hemsjö där mina gamla klasskompisar spelar så det ska bli super kul :D Så jag skriver antagligen inte innan imon för jag åker kl 9, men skriver när jag kommer hem :) Sov så gott!
 
Tjohej!

Gospos

Hejhopp!
Det blev att jag åkte med och åt kycklingsoppa vilket var väldigt gott faktiskt! Sen åkte jag och mamma till maxi och köpte ilite gott för kvällen och när vi kom hem kollade jag klart "What to expect when you're expecting" med min goa chokladmuffins. Sen kollade jag på "Love actually" som jag har planerat att se vääääldigt länge nu! Men det var två bra filmer tycker jag, så smile på det!
Nu har vi ätit, åt pasta och parmaskinka med pesta, yummie! Och nu ska jag ta mig en dusch och ja, dega lite till ;) Men ha en bra kväll!
 
Tjohej!

F.r.i.e.n.d.s

 
Till dig Hanna <3

Dag 23

Din pojkvän

Finns inte så mycket att säga när man inte har någon heller ;) haahah mini inlägg men som sagt, vad har man att säga om någon man inte ens har?

All of these years

Godmorgon på er!
Nu har Annelie precis dissat mig för att åka till Göteborg med sin lille pöjk ;) Ne men vi har haft det myspys och tack för detta!
När jag vaknade upp så hade jag fortfarande jätte starka lockar i håret vilket förvånade mig för jag brukar inte ligga speciellt still när jag sover, haha! Nu ska jag iallfall ta och kolla på film och såååå, och som ni har märkt så snöar det ju också... uuuh, lite halvt deprimerande sådär ja.
Sen skulle mamma och pappa in till Hälso och äta soppa, haha så kanske åker med in där för har inget annat planerat idag ändå så, lika bra att hålla sig sysselsatt :) Men ha en bra dag sålänge då!
 
Tjohej!

Svenska folket ... suger

Asså allvarlig talat, va är det för fel på svenska folket? Rösta ut Manda istället för Hey Mary... blir så depprimerad på svenskarna...
Iallfall, jag och annelie kollade på Bridemaids förut, sen åt vi och kollade på x-factor, och nu är det Modernfammily på g, sen får vi se vad som händer :D men ha en bra kväll/natt!
 
Tjohej!

Dag 22

Din garderob
 
Nu är det så va att jag har bara en helt vanlig garderob som är lite halvful och innuti vill ni inte ens seeee så blir inte så mycket att skriva om detta ;)
 
 

I'm home yeah

Hemma efter en dag på Larsson skola då hon fixade mitt hår, tonade det och lockade det... Även om jag inte alls är bekväm i det, menmen, hon underhölls iallafall ;) Efter ca 3 timmar där så åkte vi till stationen och köpte lite food från Franks , en go hamburgare för mig yes! Sen va Annelie gullig och mötte upp mig så gick vi hem hit och nu sitter jag här med henne och hon nynnar på en låt, bra att veta juuuuu
 
Tjohej!
Man ser inte riktigt den nya färgen på bilderna men ja, som ni ser så har hon faktiskt lockat det mot min vilja!
 

Funfunfun

En liten pojke frågade sin pappa:
- Vad är det mamma har mellan benen?
Pappan svarade:
- Paradiset.
Pojken frågade igen:

...- Vad är mellan dina ben pappa?
Pappan svarade:
- Nyckeln till paradiset.
Sonen säger:
- Ett gott råd pappa, byt lås, för grannen har en extranyckel...
 

Show them your true colours

Godmorgon!
Otroligt gött med sovmorgon idag, gick upp för en stund sen och nu äter jag frukost och ska snart bege mig mot bussen ner till Norsesund och där möta upp Larsson och ta tåget ner till Göteborg, hoppas på att håret blir bra nu så det inte blir grönt eller liknande ;) Frost ute också ju, usch kallt..! Men ni får ha en bra dag :)
 
Tjohej!
Hur lyckas jag alltid få ett öga större än det andra?
 

Time of our lives

Hallo!
Fick gjort både svenska och engelska förut så det var gött, och det gick fort också så ännu goare ;) Sen satte jag iallfall på "Trust" en otroligt bra men hemsk film, blev väldigt förbannad där ett tag, men tack Larsson gosis för tipset! Sen efter halva filmen så kommer pappa hem och så säger han att det är invigning av nya Hälso gymmet, eller ja, dom utökar Hälso typ ;) Så dit drog vi och jag fick även köpt ett par jeans och pappa en tröja så det blev allt bra. Men jävlar va kallt det va ute nu på kvällen och otroligt mycket folk! Kom iallfall hem efter sju och kollade klart filmen och nu hade jag tänkt ta mig en dusch och sedan blir det Criminal Minds, så ha en go kväll :)
 
Förresten, lyssna på Skin - Sixx AM, fruktansvärt go låt!
Tjohej!

Smart där!

Åååh vet ni vad jag kom på?! Min kusin kom hem från Sicilien igen igår :D dock åker hon ju till Mexico nästa vecka så måste se till att få tag på henne.. Sen ser man ju henne inte på ett halvår, buhu! Men ja, haha kom på det först idag att hon faktist var hemma ;) Haha! Snäll kusin hon har...
Ville bara dela med mig så ni får se hur snäll jag är haha :)
 
Tjohej!

Dag 21

Ditt smink

Asså jag använder knappt smink, lite mascara och täckstift bara. Sen om man ska bort på nåt är det väl bara ögonskugga som kommer på, men annars så varken vill jag eller orkar inte sminka mig så ;) Haha!
 
Shit va trött jag ser ut, haha gölligt
 

Lov för min del nu då!

Hallo! Nu är det faktiskt så att jag har lov, woooooho! För imon ska jag med Larsson så ska hon fixa och trixa med mitt hår så det ska bli nice!
Idag va det kort dag då vi bara hade 2 lektioner, entreprenör och svenska! Sen drog jag till gymmet halv elva, väldigt chill att vara där då för det är inte mycket folk alls och om det är någon så är det oftast dom äldre ;) Toppen!
Tillsut kom iallfall Amanda en stund, och sen innan jag skulle gå gick jag till henne och "hängde" huvudet över henne när hon låg ner och gjorde en övning, asså jävlar va rädd hon blev men va kul det var! Haha, så berättade hon att hon åker till Thailand ikväll, man bara.... du förtjänade att bli skrämd...! Inte lite avundsjuk här inte, men hoppas du får det toppen pöss på dajj!
Köpte med mig en ceasarsallad hem som jag och Backman var nära att äta upp på bussen ;) Sen gick jag och tjöta med Anton och nu sitter jag här och måste duscha, haha myspys! Skriver senare, ha det bra så länge :)
 
Tjohej!
namnamanmanamnam

Ett skratt förlänger livet!

I badhuset:

Den lille killen fick följa med pappan till badhuset och bada bastu. Bredvid dem på bänken satt en man som pojken studerade noga.

- Vilka stora fötter farbror har, sa pojken.

- Ja, lille vän. Det beror på att jag vandrat mycket i mina dar.

- Farbror har väldigt stora händer också.

- Det är inte så konstigt. Jag har arbetat och slitit hårt ända sedan ungdomen. Då får man stora händer.

Pojken satt tyst en stund. Sedan utbrast han:

- Men kissat kan farbror inte ha gjort mycket

Dag 20

Din favoritaffär

Mataffärer? hha okej nu är jag tråkig... Men favorit är nog BikBok, bl a, men som sagt, jag är ju inte världens "shoppare" så lite svårt att säga, ser det bra ut och sitter bra så köper jag det liksom ;) Men BikBok är iallafall något som alltid har något, närmsta stället är typ Allum tror jag? :s Aja det va väl det :D haha!
 
 

Dag 20

Din favoritaffär

Mataffärer? hha okej nu är jag tråkig... Men favorit är nog BikBok, bl a, men som sagt, jag är ju inte världens "shoppare" så lite svårt att säga, ser det bra ut och sitter bra så köper jag det liksom ;) Men BikBok är iallafall något som alltid har något, närmsta stället är typ Allum tror jag? :s Aja det va väl det :D haha!
 
 

Maybe it's time to change

Halloj!
Onsdag idag vilket innebar att dagen började med företagsekonomi, digitaltskapande och engelska, sen va det lunch och sen matte.
Sen gick jag och Carro och kollade på när skollaget (killarna) spelade match här på alströmer, blev dock jäkligt kallt efter ett tag måste jag säga! Sen kom Ebba och Malin efter deras spanska och då började målen ösa in, gick någon minut innan den var slut och då stod det 5-3 till oss, men det slutade med 6-3 såå gött ju! Kanske inte sådär jätte insatt i skollaget sådär men det är la alltid bra ;) Nu är jag i vilket fall hemma och fryser något fruktansvärt, så får la hämta en filt eller ta en varm och go dusch snart! Men ha det så bra så länge :)
 
Tjohej!

Some people..

Hallohallo! Sitter just nu i sängen och hade tänkt och ta mig en macka och te, sen duscha och sen ärligtalat gå och lägga mig, så sjukt trött så det finns inte! + att jag fastande/smällde ju i foten idag i simhallen så den är svullen och gör fruktansvärt ont, wiiiiho va kul det är va!
Men ja, jag kommer ju då inte skriva något mera ikväll för jag ska sova ut ordentligt nu hade jag tänkt så ni får sova så gott allihoppa!
 
Tjohej!
 

Dag 19

En maträtt du skulle kunna äta livet ut

Utan tvekan skaldjur, alla sorter! Har ätit det så länge jag kan minnas, kan vara för att min mormor och morfar bor ju ute vid havet där det är helt "naturligt" att äta det jämt typ, verkligen bland det bästa som finns är ju att speciellt på sommaren sitta och äta räkor, krabbor, kräftor och allt va det är! Så underbart gott!
 
Hemma hos mormor och morfar förra sommaren, möms!

You are my angel, I'm sure

Halloj!
Då är man hemma och känner att man bara tar det lungt och känner doften av nybakadebullar :D så underbart!
Klarade simningen, dock var det så jäääävla jobbigt, fyfan asså! Haha, usch :( tillslut va det bara jag och Carro + killarna, och när jag skulle dra carro i den livräddningsringen så är det ju självklart jag som är sist så killarna står där och hejar på vilket gör det ännu jobbigare :( haha!
Sen va det dags för prov i samhällen, vilket kanske gick helt okej, haha! Provet slutade i att 2 st satt med sina mobiler och blev utslängda, sen lite tillsägelser, men jag är duktig flicka :D Tog bussen och kom hem kvart i fyra typ, och nu ska jag ta och äta och slänga mig i soffan, toppen ju :)
Ha en go tisdag nu då alla :)
 
Tjohej!
 
Ser att jag har badat, typ huden känns helt cp även om man har duschat... haha

Dåliga humorn, ja

Det är en mörk kväll. En inbrottstjuv har kontrollerat att ägarna till ett hus är bortresta, så han bryter sig in i huset. Väl inne hör han en hes röst:
– Jag ser dig allt! Och det gör Jesus också!
Han vänder sig om och tänder ficklampan. I ljuscirkeln ser han en stor papegoja i en bur.
– Jag ser dig allt. Och det gör Jesus också! upprepar den.
Mycket lättad börjar tjuven skratta och tar sig en närmare titt . På buren sitter en namnskylt: "Lennart".
– Lennart! Det var ett konstigt namn på en papegoja!
– Kan hända, svarar fågeln. Men å andra sidan är Jesus ett ganska konstigt namn på en rottweiler...

In tha schoool

Godmorgon!
Sitter för tillfället i skolan och väntar på Ebba och Malin, sen ska vi ner och ha digitalskapande vilket är ganska chill med tanke på att vi jobbar individuellt nu med uppgifter så det inte är massa genomgångar och sånt segt. Sen har jag och Carro lååååång rast så då blir det bara att pluggapluggaplugga på samhällen, sen blir det till simhallen och ha livräddning, är inte sådär jätte taggad om man säger så! Och sen väntas provet efter det, uuuuh, om ni inte hör något från mig under eftermiddagen så är det väl för att jag antingen ligger död på botten i simhallen eller för att provet gick sämst så jag sörjer ;) Hhaaha ne men ha en bra tisdag alla!
 
Tjohej!
Rynkig panna, yes!

Yeye godnatt!

För att sammanfatta kvällen:
- duscha, raka benen tog ovanligt lång tid för jag ramlade runt i duschen
- lite data, plugg
- få sms av konstig människa som blir sur, haha pajas
- kolla CSI
- äta
- packa badkläder
- göra iordning sig
- lägga mig i sängen
- skriva detta
 
Japp, jag hann med en hel del måste jag säga ;) Men ni får sova så gott!
Tjohej!
 

Roligt eller har jag dålig humor? Haha

Lille Kalle tältade med sin klass. Han frös och gick till fröken 
- Får jag ligga i din sovsäck? 
-Ja okej, sa fröken.
Kalle sa -Jag fryser fortfarande, får jag ha mitt finger i din navel? 
-Ja.. nämen Kalle, det där är VERKLIGEN inte min navel! 
-Det är inte mitt finger heller, sa Kalle.
 
Ett flygplan hade störtat på en öde ö. Med på flygplanet var ett antal tyskar, några amerikaner och en japan. Tyskarna visade sin vanliga effektivitet och började genast att organisera arbetet på ön, en av tyskarna sa:
-"I can be the minister of Defense!" och började organisera ett bygga av ett försvar.
En annan:
-"I can be the minister of communication" och började bygga signaleldar.
Efter en tid hade alla fått en ministerpost, utom japanen. En amerikan tyckte synd om honom och föreslog att han kunde få bli Minister of Supplies. Japanen blev jätteglad och rusade raka vägen ut i skogen, och försvann..
Efter ett par dagar blev de övriga oroliga och gav sig ut för att leta efter japanen. När dom går och letar som bäst så hoppar plösligt japanen fram bakom en buske och skriker:
-"Supplies!"
 
Två underbara goingar, såååå goa ja

Dag 18

Vad tycker du om din klass

Ja, jag har ju gått med mina gymnasieklass nu i 1 år och några månader och jag trivs väldigt bra faktiskt! Självklart kan inget slå våran 9E, men det har verkligen blivit så bra som det kan bli och det är jag väldigt glad över :) Kommer ha 1,5 år tillsammans nu med goa människor som man trivs med och skrattar med dagligen, låter toppen! Längtar sååååå till studenten, fattar ni hur roligt vi kommer ha det?! Längtar sönder juuuu, men ja jag gillar min klass jätte mycket :)
 
Har dock ingen bild på klassen men ni har ju sett lite bilder under året som gått som har varit på några i klassen då och då :)

Borde satsa på att bli politiker?

Hallo boys and girls!
Måndag idag vilket innebar börja 8, ha samhällskunskap då vi bara pluggade på inför provet, sen naturkunskap då det var snack om näringskedjor och sen se på äcklig film med massa likmaskar som åt upp en älg, så jävla vidrigt... Sen va det svenska då vi hade lite diskussion, sen lunch och pluggade massa matte, sen hade vi matte då det var prov, asså känns helt okej, absolut inte "wooho åååh va bra det gick" men tror det blir godkänt med + från mina 2 läxor så ska det nog gå att få ett godkänt ;) Sen åkte jag och carro bussen och cpade sönder verkligen, haha, kallt va det också om ni ville veta. Kom hem strax efter 14 och nu har jag ätit och pluggat med mamma, så nu har vi lite datapaus och sen kör vi en stund till! Skriver om en stund igen, hhaaaa det bra :)
 
Tjohej!
 
Älskar att man är och ser så trött ut efter skolan!

Go kväll!

Ja då var men hemkommen och nyduschad, bakade kladdkaka i eftermiddags som jag tog med mig till Hanna och bjöd dom på, blev helt okej! Har bara suttit och tjötat och haft det mys, nu har jag ju då duschat och ska dra mig till soffan och kolla Solsidan, så ni får ha en jätte bra kväll! Puss och godnatt.
 
Tjohej!
 

Typical söndag

Halloj!
Nu har jag pluggat matte och det suger lika mycket fortfarande, usch! Men ska om typ 1 timma in till Julia och Hanna som inte mår så bra ;) Hahah, får la ta hand om er lite , lovar att jag ska vara snäll!
Sen blir det hem, plugga lite till, duscha, äta och solsidan/hellenius hörna :D Och imon kör vi på ny vecka, wooho!
Men ha en bra söndag nu :)
 
Tjohej!
 
Orkar inte fixa mig idag så kör el naturelllll Linnea, förresten så gör ju ljuset att mina ögon ser sjukt konstiga ut?! Hahaha

Dag 17

Något som får dig att gråta
 
Om man tar i filmväg så är ju The Notebook ett säkert kort för mig att gråta, herregud när jag såg den första gången blev det ju fasen kaos, "skrek"grät liksom om ni fattar? Kunde inte andas och tårarna bara rann... Enda filmen som jag gråter till dock... haha!
 
Sen i "verkligheten" så är det nog nästan när jag ser äldre människor som går och håller hand med sina män/fruar och ser lika lyckliga ut fortfarande efter antagligen väldigt många år tillsammans.
Eller när jag ser någon äldre sitta själv och fikar/äter, då får man ju nästan en tår i ögat... Jätte hemskt, man har ju lust att gå dit och sätta sig.
 

Leave it tonight and go your own way

Godmorgon!
Än så länge idag har jag bara ätit frukost och borstat tänderna, det går fort här ja ;) Men ska bara plugga idag ändå så behöver ju inte tänka på något speciellt såååå, fast vill gärna ut på en promenad eller nåt så ska allt försöka få till det... Lär väl inte bli så om jag känner mig rätt, haha, regnar det fortfarande ute?
Ne nu ska jag väl försöka få lite matte och samhäll klart, uuuuuh blir ännu mer deprimerad! Jaja.
 
Tjohej!
 

Trololo sängen <33333

Ja min kväll blev ju som sagt annat än va den skulle blivit, klassfesten blev ju inte av för att vissa var lite för tråkiga ( typ killarna...) synd det!
Och sen kände jag verkligen inte för att göra något, blev typ helt slut av inget och fick världens huvudvärk :s Så jag har bara chillat hemma och kollat film som jag redan hade sett, smart känner man sig när man kommer på det när filmen börjar och man har betalat för att se den!
Smsade lite med Larsson förut och hon är väl inte helt sig själv om man säger så *host,host* hahhaha asså du är så störd men jag gillar dig ändå! <3
Nu ligger jag i sängen och ska ta och nana, imon väntar en dag full av plugg... usch och fy, men hahah nu säger jag det igen, bara denna veckan kvar också :D
Men sov så gott! Godnatt :)
 
Tjohej!
Hahahaha som sagt, jag klär inte i mössa, har knappt aldrig använt det och kommer aldrig göra det heller såååå ja ;) och nej jag ser typ ingenting för mössan är liiiiiite ivägen..

Ett ord: tråkiga

Blir inget idag och kommer lbi en skitkväll, ville bara säga det, tack oh hej

Dag 16

En kändis du vill träffa

Finns ju ingen tvekan om att jag vill träffa Jennifer Aniston, min favorit skådis, eller ja kvinnliga favoriten. Hon är ju med i Vänner där hon spelar rollen som Rachel suuuuper bra, älskar henne och hon är korkad, känslosam och ja, hon har typ allt!
Sen är hon ju med i väldigt många fler filmer och tycker allt hon är lika bra där med, dock slår ju inget Vänner menmen ;) haha
 
Och så ser hon ju helt okej ut också för att vara 43 år :)

Lördag och plugg

Hallo!
Har varit vaken någon timma nu och har pluggat matte ett tag och nu sitter jag med samhällen... åååh blir så trött på dethär! Så himla tråkigt också, finns liksom inte ens en enda liten grej som man ändå tycker är helt okej att lära sig ;) haha ååååh...
Ska väl fortsätta här snart och sen äta, och sen får jag nog börja göra iordning mig och packa lite sådär bra ja! Och in till stan och först lämna mina saker hos Hanna och sen vidare till någon av tjejerna så ska vi göra iordning oss tillsammans och sen blir det lite partyparty med klassen, trevligttrevligt!
Det var allt för mig just nu :D Får la se om jag överlever allt pluggande!
 
Tjohej!
Hatar samhäll ja, haha!

X - factor

Asså jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om x-factor, menmen, det funkar väl när man bara chillar hemma en fredags kväll!
Är ensam just nu och sitter och kollar på sporten, bra tjej här yes ;) Dock blev det väder nu, men det är alltid bra att ha koll på...! hehe. Vädret var ju trots allt mitt favorit program när jag var liten ;) fråga mig inte...
Nu ska jag kolla resultatet av xfactor och sen blir det Modern Family och sen får jag allt ta och nana, imon blir det klassfest på kvällen och plugga gärnet på dagen!
Orkar inte men måste, så bara att göra det! Blir ju av med det redan efter tisdag veckan som kommer :)
Sen är'e looooov, woooho, lär antagligen stå i varje inlägg nu, har börjat neräkningen ;)
Men nu ska jag dra mig, sov så gott när ni nu än går och lägger er :D
 
Tjohej!

Dag 15

En bild du aldrig har publicerat
 
Asså detta är ju min skoldata jag skriver på nu och ja, jag har inte direkt några bilder som jag inte har publicerat tror jag, så denna blir lite svår...
Tar istället den första bilden jag har från denna datorn!
 
Haha palla söt tjej :D
 

HELG!

Hej! Fyfasen va skönt det är med helg nu eller, bara 1 vecka kvar! WOoooooho, började dagen med sovmorgon, naturkunskap, engelska, lunch, entreprenörskap då vi har börjat med vårat projekt arbete, och våran grupp är lika bra som den var i 1:an, känns så avslappnat och vi skrattar och har kul, känns otroligt gött! Det är jag,  Malin, MIchaela, Sebastian och Johan L, har ju dock blivit av med Börje vilket är lite tråkigt men vi ska nog klara detta på egen hand :D Och sen var det företagsekonomi, inga kommentarer på det inte!
Men kom iallafall hem för en halvtimma sen typ och nu sitter jag och mölar chips och dumle, haha mitt lilla mellanmål ;) Ne men ska snart ta och äta mat, eller ja, om någon timma... Och på något konstigt sätt så äter jag alltid "efterrätt" helst före själva maten, ja jag är speciell ;)
 
Tjohej!
 
Lite extra söt sådär

Puss och Godnatt!

Detta känner jag blir ett heeeeelt meningslöst inlägg men ville bara säga godnatt och jag har sovmorgon imon så kan sova 1,5 längre än vad jag brukar, ååååååh så skönt! LOVE
Men sov så gott nu goingar!
 
Tjohej!
HAHHAHA bjuder på denna otroligt fina bild från när jag åt godaste vindruvorna, mums!

Hahaha!

Skön eller?!

Dag 14

Det du brukar göra på dagarna
 
Ja, haha jag går ju i skolan mestadels av mina dagar, och sen när man kommer hem så är det oftast bara att fortsätta att plugga.
Men dom få dagarna man inte behöver plugga så brukar det bara bli i stort sett att man kommer hem och lägger sig i soffan några timmar, det är ju underbart ;)
Men på helger/lov så blir det ju oftast kompisar och träna om jag får bestämma, men att bara vara hemma och chilla sönder är ju något galet gött det med! Behövs verkligen efter en vecka i skolan, bara 1,5 år kvar ;) Haha! Börjar nästan räkna ner tiden nu asså, haha ;)
 
Tjohej!

Never ever ever ever

Halloj!
Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag och helg imon! SÅ JÄVLA GÖTT! Och bara en vecka kvar till lov, wooho.
Började dagen med entreprenörskap, svenska, lunch, matte och sen fick vi en uppgift med oss från naturkunskapen så fick slutat halv två idag , toppen nice ju! När jag kom hem så åt jag och pluggade företagsekonomi, och nu sitter jag bara här och ska snart fixa lite goa vindruvor och fortsätta plugga lite, lika bra att fortsätta när det ändå går bra!
Sen blir det en dusch och Criminal Minds, grömt ju! Men skriver senare, ha det bra :)
 
Tjohej!
Någon har börjar få lite väl runt ansikte? ;)

Dag 13

En person du saknar
 
 
Saknar Therese så otroligt mycket, vi har smama typ av humor och hon förstår mig så bra och man blir glad av att vara runt om henne, gillar inte din dans sådär jätte mycket just nu måste jag säga, men jag gillar dig så!
Puss

Grattis bästa Ebba :D

Halloj! Sorry för kass uppdatering idag, men först har det ju varit skola då jag började med företagsekonomi, digitaltskapande, engelska, lunch, matte och sen lite matte till för Mathias ( lärare) hjälper oss lite extra så man fattar den cp matten som man har ;) Men det gick bra! Sen slutade jag med fick stanna kvar i skolan 1 timma och vänta på Ebba och Malin som hade spanska, satt och gjorde lite företagekonomi, tog bort bilder och sms... Så tiden gick faktiskt väldigt fort måste jag säga!
Sen kom carro efter en stund som hade varit iväg på skolsm under hela dagen, dock åkte dom ut, synd! Sen tog vi alla fyra fyra tåget, haha fail.... Men iaf, tåget var duktigt försenat så det tog oss 1 timma att komma ner till Göteborg men väl där så drog vi till Hard rock Cafe och käkade där för att fira EBBA SOM FYLLER ÅR, så nu vet alla det ;)
Käkade en super go kyklingburgare med pommes och sen en choklad milkshake på de! Kan säga att jag är jäkligt mätt nu iallfall! Kom hem vid halv tio och nu ligger jag här och ska nana! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft, godnatt!
 
Tjohej!
Grattis igen snygging! <3

Fotbollsdags!

Jaaaaa då sitter vi framför tvn hela familjen och taggar lite fotboll, Sverige-Tyskland står på spel idag och vi håller tummarna även om Tyskland är ganska så braaaa va... Menmen, tummarna hålls och ja, vi håller andan! Haha
 
Tjohej!

Dag 12

En person du aldrig glömmer

Men gud, detta är ju jätte svårt att svara på! Om man tänker på någon som har dött så har jag ändå haft turen att inte förlorat någon nära, senast var min gammelmormor för 4 år sedan.
 
Men hela min förra klass, 9E, er glömmer jag aldrig! Tror ni har fattat att 9E betydde massa men så är det ju så ja. Och så skönt att man ändå pratar med dom allra flesta fortfarande och att några går på alströmer, okej vi är typ 5-6 st som går där, men ändå, man blir så glad varje gång man ser någon utav dom, det gör skolan lite bättre! Hehe.
Hoppas på att det är vänner som man faktiskt inte kommer släppa taget om någon gång under livet, att det alltid kommer kännas bra och roligt att se varandra!
Lite fina blandade bilder från dom 3 grymma åren på GA dådåååå:
Tjohej! ( och ja, det blir en liten bildbomb här nu va , men skitsamma! )
 
 
Patrick, Therese och Rasmus myser, haha
Ja det cpar med att skriva något efter men dom flesta vet vilka dom är och söta är dom!
 
 
 
 
Denna bilden får avsluta min lilla gulliga bildbomb ;) Som sagt, speciella man gillar er ändå!
Och som sagt, gick inte att skriva under fler än den första, men det är alla från klassen, underbar då, nu och föralltid!

Tisdag den 16 oktober 2012

Halloj, idag har det varit en sån jäkla äcklig seg dag va :o herregud trodde aldrig jag skulle komma hem! Men nu sitter jag här och kämpar med min träningsvärk... Fyfasen va det bränner i röv och mage idag! Och på idrotten skulle vi göra ett rörlighetstest typ, då man skulle "mäta" va det nu va, hahah, men dra upp benet i 90grader och massa plågsamma grejer, speciellt med min träningsvärk! Haha, men vi klarade allt och sååå, så vi var duktiga ;) Sen var det samhäll och sen var det hemhemhem som gällde!
Nu har jag stekt 2 ägg på hönökaka och ska fixa iordning lite ost och kex + frukt snart, mums på det känner jag! Nu ser jag att jag måste ladda datan och så måste jag äta upp så ni får ha det braaaa så skriver jag snart igen :)
 
Tjohej!
pöss

Godnatt!

Åh nu säger jag godnatt, vet inte ens varför jag skriver detta faktiskt ;) Menmen, nu är la alla mina serier igång satta så det är grymt nice :D
Måndagar: CSI
Tisdagar: Svenska hollywood fruar
Onsdagar: Greys Anatomy
Torsdagar: Criminl Minds
Fredagar: X-factor
Lördagar: -----
Söndagar: Solsidan/ Hellenius hörna
 
Ja som ni märker så är jag något av en tv nörd haha ;) Menmen, då har man något att se framemot under dagen ju så det är bra! Men sov så gott nu alla :)
 
Tjohej!
 

I was the best you ever had


Dag 11

Ditt rum hur det ser ut just nu
 
Haha ja, jag har inte bäddat och det ser lite ut som en fängelsecell på nedre bilden, menmen, allt kan inte se bra ut alltid ;)

We are here tonight

Halloj!
Måndag idag vilket alltid är lite segt menmen, började dagen med samhällskunskap där det var ngågon man som snackade om kommunen typ, sen naturkunskap där jag knappt fattar vad vi gör och sen svenska då vi satt i grupper och gjorde lite uppgifter, måste säga att jag, Tobias, Adam och Andre är en braaaaa grupp ;)
Sen va det lunch och sen matte, sen ett matteprov, och sen gick jag med Carro till bussen och sen fick jag tjötat med lille Anton också och sen drog jag och tränade och satan va jobbigt jag gjorde det idag men det är ju bra i slutändan ändå så!
Nu är jag hemma och bara sitter här nu och gör inte ett skit, ska snart duscha och sen plugga och äta och massa sånt , och sen blir det CSI kl 21, sköjsköj!
Men ska dra mig nu, skriver senare!
 
Tjohej!
Galna, ja

Jadu, partaj!

Tänkte bara att om det skulle vara något speciellt ni vill att jag ska berätta eller skriva om, eller om ni har några frågor så skriv gärna det så ska jag ta och svara på detta!
 
Ni får faktiskt nöja er med näst intill likadana bilder nu framöver för det är de jag har ;)

Matte suger så otroligt mycket.

Så nu har Annelie gått hem och jag sitter här i soffan och äter lite mums! Vi har fått gjort lite matte, eller ja, hon har hjälpt mig kan man ju säga ;) tack ännu en gång! Kan bara hoppas på det bästa nu :) Nu ska jag ta mig en go dusch och sen äntligen börjar Solsidan, det är ju det enda verkligen som är bra med söndagar! Imon är det ny vecka och det suger , men man får tänka positivt, det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till lov :) Det ska ju bli sååååå himla gött! Men ha en bra kväll :)
 
Tjohej!
 
Mumsmums

Bara en liten åsikt

Jag hatar verkligen hösten, och söndagar bhuhu ge mig sommar och fredagar! Hehe
 
Ofixad tjej men varför göra något åt de på en sketen söndag?

Dag 10

Din mobil

Har ju dock ingen bild på den men har en HTC wildfire S, den är faktiskt jäkligt bra , den håller hur bra som helst och så, men ska nog fixa mig en liten iphone , tror faktiskt att jag tänker ta en 4:a för dels så tycker jag dom ser typ exakt likadana ut bara det att 5;an kostar ju cp mycket och är större så känner att jag skulle klara mig med en 4:a lätt.

yr som ett jäkla ja

Halloj!
Vaknade upp imorse och kunde inte ställa mig upp för jag var så jäkla yr? Så jäkla äckligt.. är lite bättre nu men känns så läskigt, usch!
Idag blir det slapp och plugga, Annelie kommer hit sen och hjälper mig med matten och sen blir det la Solsidan och Hellenius hörna och sen nana, så ser min dag ut, väldigt skönt!
 
Tjohej!
 
Ja, jag har ju ett antal såna här fina bilder nu på oss!

Go kväll!

Halloj, kom hem för typ en halvtimma sen och nu ligger jag helt jäkla död i sängen, hehe trött som ett as här yes! Men vi kom dit vid halv fem då vi bara satt och tjötade i typ 1 timma, sen åt vi mat och sen öppnade hon paketen och vi gjorde lite "lekar" eller vad man ska kalla det och sen blev det efterätt följt av bara massa tjöt, men har varit en riktigt go kväll måste jag säga, gosipos på er!
Nu ska jag ta och sova, mina ögon börjar ge upp, haha! Godnatt!
 
Tjohej!
 
Himla käck jag ser ut ;)
I like you a lot girl

Dag 9

Din profilbild på facebook
 

Bild från en båtutflykt i Kroatien i somras, ååååh underbara värme!
 

"morgon"promenad!

Hejhopp!
Igår så la vi la oss runt tolv och så somnade Julia ifrån mig, snäll flicka! Men jag låg vaken en timma och snacka med lite folk och såååå.
Vaknade vid halv elva så gjorde vi frukost och sen gick vi ut på en jäkligt kall promenad, men blev 1 timma och 15 min så det var allt skönt ändå!
Nu duschat hon och jag sitter här och skriver, ska snart äta och sen göra iordning mig också, ikväll blir det födelsedagsfirande för Backman! Kuuuuul ju!
Måste slå in lite paket också, duktiga är vi ;) Haha aja, ha en bra lördag alla!
 
Tjohej!
 
Asså ja, vi är mobbade

Dag 8

En tv-serie du älskar
 
Asså detta var nog den absolut svåraste frågan jag har fått på väääääääldigt länge! Ååh... Men om jag verkligen måstemåstemåste välja så får det nog ändå bli Vänner... Finns liksom både drama, romantik och självklart mycket komedi! Älskar serien oerhört mycket och har ju som sagt alla 10 säsonger, woooho!
 
KärlekKärlekKärlek

Ifififififififif

Halloj! Slutade ju cp sent idag vilket suger ganska hårt måste jag säga, kom hem strax efter fyra och sen kom Larsson och så gick vi bort till farmor och farfar men så kom hennes syrra så åkte vi med henne hem och så skulle Julia få lite kläder och det slutade med att jag fick lite också såå det var ju nice ;) Sen drog vi då till farmor och skulle hjälpa henne men det behövdes inte så ja, vi gick efter en stund och här hemma har vi baa tjötat och ätit, mums!  Var snack om att Patrick och Anton skulle komma hit, men kom lite ivägen så vi blir själva, vi överlever nog tror jag ;)
Nu kollar vi på X-factor och hade tänkt å fortsätta att kolla nu så skriver senare :)
 
Tjohej!
 

hej jag är en ko

hallojhalloj, sitter just nu på engelskan och väntar på att vi ska börja med något, det är några läskiga typer här också som tar kort på oss och datorerna :s
Glömde förövrigt min nyckel hemma idag vilket suger lite väl mycket, men ja, har inte hunnit göra så mycket så finns inget att skriva ;) Bjuder på lite bilder på mig och Malin från typ 5 min sen!
 
Tjohej!
Någon som vill ha en dejt kanske? Ni går miste om oss två ju
 
 

Nattinatti

Något jag har tänkt på ganska mycket, och speciellt i bilen påväg hem från Hälso idag, är att mina föräldrar är så fruktansvärt lyckliga tillsammans?
Dom har på riktigt aldrig bråkat, knappt tjaffsat och pappa får alltid mamma att tjuta av skratt... Då undrar jag om det verkligen finns såna killar ( eller tjejer för killar osv) som kan få en tjej att må så fruktansvärt bra HELA tiden?
 
I dagsläget, nu när man är tonåring så känns det ju väldigt långt ifrån att hitta The One med tanke på att vissa, säger inte alla, men väldigt många är såna svin och bara omogna.
 
Men som sagt, vi är ju bara tonåringar vi ska väl "leva livet" nu och sen förhoppningsvis hittar vi den stora kärleken, som bara växer och växer.
Man får la bara hoppas på att man lär sig av sina misstag nu och sen kommer lyckan när man minst anar det.
 
Och alltid ska han hålla på ;)

Tränad och klar!

Så nu är jag hemma igen, blev bara 1 timmas spinning och satan va ont i magen jag fick ibland, så kunde inte ta ut mig så gött som jag brukar, det är lite segt!
Nu ska jag äta stekt ägg på en macka och sen vindruvor, mums säger jag bara! hehe, sen blir det säsongspremiär av Criminal Minds så det ska la hela familjen kolla på, myspys. Sen blir det att läsa lite svenska bok och sen blir det allt att söva, gött är det! Så ha det bra :)
 
Tjohej!
 

Dag 7

Hur ser din framtid ut?

Ganska svårt att svara på enligt mig, på ett sätt vill jag bo kvar i Alingsås men jag vill gärna flytta till USA och bo där, iallafall några år så man längtar efter Sverige igen.
Sen är jag ju iofs inne på att bli mäklare så ja, det ska jag väl försöka ta tag i när jag har slutat skolan. Sen vill jag självklart bilda familj och sånt, men vill inte ha barn innan 25 och 2/3 st typ, haha, lite koll har jag ju! Sen en vovve också såklart!
Jag tar det som det kommer helt enkelt, men lite planer har jag så hoppas och drömmer vidare så får vi hoppas på att det blir det bästa!

Torsdag och solen skiner!

Hejhopp i solen!
Idag är det torsdag och dagen börjades med en sovmorgon då första lektionen var inställd, så började 9.30 med svenska och då var det debatt, och man sitter ju bara och skrattar, haha! Sen va det lunch/rast och sen matte och naturkunskap. Sen slutade vi tidigare som vi brukar göra på torsdagar så fick slutat 14.30 då jag drog in till stan och fick köpt en av presenterna till Backman, sen lite mer sådär ja men behöver ju inte berätta ifall hon läser ;) Sen fick jag även hittat ett par träningsbyxor, mina som jag fick i födelsedagspresent gick ju sönder efter första gången så fick ett tillgodokvitto och nu äntligen har jag hittat ett par!
Sen drog jag och köpte mig en baguette med kräftröra i, mums på de! Sen drog jag till Hälso och åt där. så ringer pappa och så åkte jag med honom hem, så jag bara åt där sen gick jag, känns bra ;) Men vi hamna i enkelriktat och det blev så kaos va, herregud! Menmen, vi är hemma nu och lever ;)
Ska dra tillbaka till Hälso snart då och träna, blir kanske lite gym och sen spinning, härligthärligt! Skriver mera när jag kommer hem runt 20 :) Ha en bra kväll så länge!
 
Tjohej
Haha lek ni med min data, det är lungt!

I said, fuck that new girl you like so bad


Julgran?

Ja det är just va det luktar hos oss, julgran? Fattade ingenting när jag kom ut från rummet förut och det luktade jul? Haha, hade jag varit så länge inne på rummet.. Haha tråkig är jag. Klagar absolut inte, älskar julgrans/jul dofter, så himla gott!
Jobbigt att det är typ 2,5 månad kvar nu då, till jul och allt! Men har faktiskt börja tänka ut vad jag ska köpa nu till alla, lika bra att börja i tid så slipper man stressa sen ;) Standard Linnea.
Kollade ju på Greys Anatomy förut, och jag kände att detta avsnittet skulle ju kommit som säsongspremiär för oj va dåligt det var förra veckan på säsongspremiären tyvärr.. Menmen, back on track nu då!
Hade tydligen sovmorgon imon så kan gå upp kvart i åtta istället för kvar över sex, ganska bra fast kommer la vara död ändå imon eftersom att jag var ledig idag ;)
Men sov så gott nu alla!
 
Tjohej!
 
Nu är det jul igen å nu är det jul igen och julen varar än till påska, hahaha gud nu ligger jag och nynnar på massa jullåtar, bra detta ;)

Tidsfördriv!


1. Vad heter du? Linnea Stark

2. Hur gammal är du? 17 yes

3. Vart bor du? Västra Bodarna, lite utanför Alingsås
4. Hårfärg? Asså jag vet knappt, haha, pytte blond, brun , ja lite blandat
5. Ögonfärg? Gröna och bruna!
6. Hur lång är du? 1,62 <3 <3 <3 <3
7. Kär?  Nej det är jag inte.
8. Singel eller upptagen? Singel
9. Hur många har du kysst? Brukar dock inte räkna?
10. När och vem kysste du senast? Så fint som han kallas, "C"

11. Har du hånglat med någon av samma kön? Najj

12. Vill du ha sex nu? Hhaah, är nog liiiiite för trött hahahah
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? Asså det blir en jobbig fråga, vi träffades ju i ca 2 år med ett break
14. Dumpat någon?Asså, ja jo det kan man väl kalla det, hehe
15. Blivit dumpad? Ja

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Som vågar vara sig själva, omtänksamma, roliga, ser bra ut och ett + är ju om dom är vältränade, haha
17. Vad har du för mobil? Min lilla sketna HTC
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Åka direkt till USA och åka runt där

19. Favoritland? USA
20. Favoritfärg? blå och rosa
21. Film? The notebook
22. Bok? Asså jag läser knappt, men 14 år till salu är hemsk men otroligt bra!
23. Killar eller tjejer? tar nog båda, men i olika situationer ;)
24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag oftast är glad
25. Vad gillar du minst med dig själv? Min längd haha
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Min familj
27. En person du älskar - Larsson
28. En person du hatar - HAHA behöver jag ens skriva? Alla vet nog vem hon är
29. Ut och festa eller myskväll? Asså jag älskar ju myskvällar, men kanvara kul att komma iväg också
30. Saknar du någon just nu? Ja det är klart
31. Vad är det bästa som hänt dig? När vi satt och beställde resan till USA
32. Beroende av något? Musik
33. Ditt livs största misstag? Att förlåta så mycket som jag har gjort det senaste
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Kan ju inte säga en...
35. Har du några tatueringar? Nej, funderar faktiskt!
36. Piercingar? Öronen om dom räknas, haha
37. Vem är mest lik dig? Vet inte, alla säger olika
38. Har du någon förebild? Alla som är vältränade, man blir så taggad på att träna då!
39. Vad ska du göra idag? Ja klockan är ju 19 så ska väl bara duscha och kolla GREYS ANATOMY
40. Vad är det värsta du vet? Falska människor
41. Vad är det bästa du vet? Träna och bara ha roligt, att kunna skratta så man gråter
42. Vad åt du senast? Egen gjord pizza
43. Vad vill du ha just nu? Te
44. Vad köpte du senast? popcorn och cola, igår på bion
45. Vem är din favorit kändis? Bon Jovi, ja lite ovanligt kanske ;)
46. Vilken är din favoritställning? Haha det kanske jag inte delar med mig här? ;)
47. Tränar du? Ajjemän!
48. När går du och lägger dig? Runt 22 när deet är skola, slocknar ju verkligen!
49. Vad är klockan nu? 19.09
50. Är du nöjd med ditt liv? Ja, jag är nog faktiskt detta

 

Ja jag vet att texten cpade med försökte pixa men funkar ju inte, himla skit grej :(

 


What love really means

Hallå igen!
La mig i soffan förut och när jag kom på att jag hade lovat mig själv att ta en promenad idag tog det emot... Men tillslut fick jag tagit på mig lite kläder och drog ut och gick i 45 min, jäkligt gött väder också men fan va mycket kläder jag hade på mig, klasströjan och skinnjacka + halsuk... Alldeles för mycket när det är sol och man får hyffsat fort, haha ;) Men ni som är lediga eller har slutat och inte har något att göra, GÅ UT! Man mår ju så gött efteråt och då kan man känna att man verkligen kan ligga inne resten utav dagen om man nu vill det, toppen ju!
Bara ett litet tips sådär ;) haha, nu ska jag fixa lite mat och sätta på tvn, hahah lat.se blir det här nu ja ;)
 
Tjohej!
 
Ny inkommen tjej, haha och ja, jag sitter i bikiniöverdel, jag vet inte varför men jag älskar det verkligen hahahah

Dag 6

En vän som bor långt bort
 
Vad jag kan komma på så bor jag faktiskt väldigt nära min vänner ändå, och det är väldigt skönt måste jag säga! Men vi har ju Malin Sandqvist som gick i samma klass som mig på GA, hon flyttade i 9:an till Skövde men gick ändå kvar här i Alingsås för att gå ut nian, verkligen en hur go tjej som helst, alltid på bra humör och så omtänksam så det inte går att beskriva. Vi kan dock inte träffas alls ofta vilket är synd, men man snackar ju ibland så man har ju ändå kontakt.
Det är väl henne jag kan komma på och sen har jag ju min granne Anton, hans kusin som jag är väldigt nära vän med, han bor ju i Halmstad så han bor ju inte nära heller så ;) haha, han var här varje sommar när han var liten för deras mormor bor här i VB också, och då anton också såklart, så vi umgicks ju hela dagarna och det var verkligen det man längtade efter, haha, shit va roligt vi har haft det!
 
Nu känner jag ju mig jätte hemsk om jag skulle ha glömt att tänka på någon? Men som jag sa, alla bor typ väldigt nära ändå, så jag är ändå glad över det! Hata mig inte då om det är någon som känner sig träffad, hehe.
 
 

I wanna stop this over and over again

Godmorgon!
Är ju lediga idag och jäklar va skönt det var att få sova ut, sov till 11 och nu sitter jag här ensam och har precis ätit frukost, detta gillas starkt!
Idag ska jag inte göra något alls hade jag tänkt, känner av lite träningsvärk också, wooho, och sen är jag cp hes? Äckliga jäkla klor vatten, hatar det, blä.
Funderar på att ta en promenad lite senare, är ju grymt bra väder idag fast väldigt kallt men det är la bara att ta på sig kläder. Annars får det la bli att läsa i svenska bok och bara chilla, men ja, nu ska jag gå och borsta tänderna så ha det bra så länge!
 
Tjohej!
 

Dag 5

Favoritställe

Haha, tror nog dom flesta vet vad jag kommer säga om dom känner mig bra ;) Men Björkö, utan tvekan! Min mormor och morfar bor ju där och jag och min familj och kusiner, moster och hennes man har ju spenderat väldigt mycket tid där ute, speciellt på sommaren då eftersom att det ligger vid havet för dom som inte vet de. Haha.
 
Verkligen bästa stället att åka till när man bara vill koppla av och komma bort från allt och alla, så som jag tror många känner att dom gärna hade gjort, och då är Björkö ett sånt ställe, helst ska man inte ens ha mobilen uppe, den kan ligga nere på sängen, och jag klarar faktiskt av att gå utan mobilen och datorn när jag är där, och det är en sån himla skön känsla!
 
Vet inte vad jag kommer göra om mormor och morfar skulle bestämma sig för att flytta... Jorden går under typ! Haha, tror jag dock inte dom kommer göra, hoppas inte det iallafall ;) Om dom behöver hjälp när dom blir gamla så åker jag gärna dit ut och bor där ett tag, helt klart!
 
Björkö är bäst och ni är utan tvekan bästa mommo och moffa, haha <3
 
Kusin och morfar!

Kaos men ändå bra dag!

Hallåhallå! Får la berätta om min dag då, har som sagt hunnit med ganska mycket när jag tänker efter!
 
Började dagen med Digitaltskapande, sen har ju jag och Carro typ 2,5 timmars rast på tisdagar så vi drog in till stan och köpte en halsduk till henne. Och sen tillbaka till skolan för lunch, vilket inte var det minsta gott idag måste jag säga. Och sen var det då dags för klädsim på idrotten... Vi var tvungna att ha tjocka kläder, så hade teamsportia byxor typ och en tjocktröja och på det så skulle vi ju simma 40 längder, asså ni hör ju bara hur dumt det låter, pappa trodde att jag skämtade när jag berätta men nejdå, fick simmat 39 och en halv typ ;) haha, fick "skällt" så mycket på Janne ( läraren va ) men han bara skratta, snällt! Haha, och sen när jag äntligen hade simmat klart så får jag knappt av mig tröjan och kände att jag fick lite smått panik men att bara stå där i bikini sen, det var ju det skönaste på länge måste jag säga ;) haha, sen fick vi duschat och gjort iordning oss och sen tillbaka till skolan för sista lektionen, samhällskunskap.
 
Sen efter skolan då så drog jag, Ebba och Carro till Donken och käkade där, och sen kom Malin efter en stund och åt också, sen skulle jag och Malin köpa glass medans dom andra gick till pressbyrån, och så är dom ju segast i världen så vi hade 2,5 min på oss att springa med endast 2 glassar till tåget, och när vi kommer dit så står Ebba och Carro där och säger att tåget är försenat 15 min typ, man bara jippie, glad jag blir, verkligen! Så sprang Ebba och Malin tillbaka dit och skulle köpa "resten" av glassen, men det slutade med att dom fick kuta till tåget med ingen glass alls så ja.. Sen kom vi till Göteborg och gick till Bion och fixade biljetterna och sen såg vi då på "Taken 2", tycker faktiskt den var bra så det var sköj! Sen kom jag hem vid 10 och imon är jag ledig så nu sitter jag bara här helt ensam och chillar lite, ska göra iordning mig nu och kolla lite bloggar så godnatt på er!
 
Tjohej!
Något trött eller? ;) hha, mitt hår luktar typ blanding av klor och schampo... asså lukten av klor sitter fan i flera dagar... uschusch!

What did I use to think of?

Nu vet jag ärlig talat inte varför jag skriver... Är uttråkad men "orkar" inte lägga mig.. Haha mitt typiska problem :(
Nu på kvällen har jag gått runt och testat massa bikinisar, har alltid tyckt att jag inte har några men det märkte jag nu att jag hade, haha! Sen kom jag dock på att vi har ju klädsim ändå så egentligen spelar det ju inte så stor roll vad man har på sig under ;) Smart tjej!
Sen snackade jag med Ebba och så kom vi fram till att jäklar va mycket det har regnat detta året eller?! Helt galet när man tänker på det, HELA TIDEN i princip ( ja, vi pratar om intressanta grejer, haha ) men bläääää, bara dånar ute för att det regnar så fruktansvärt mycket!
Och nu ska jag faktiskt ta och stänga av här och nana, måste ju tagga simningen imon, jag ska verkligen bara lägg mig på rygg och flyta omkring, bra det med! Hhaa, men ha det bra och godnatt!
 
Tjohej!
Sol VS Regn?
 
Inte så svårt att svara på om ni frågar mig!

Dag 4

I min väska finns
 
Man ska ju dock inte rota i en "dams" väska ;) haha ne men det är väl det vanliga
- datorn
- skolböcker
- något liten necessär
- plånbok
 
Det är väl det som ALLTID är i väskan, okej kanske inte skolböcker, dom är oftast hemma eller i skåpet ;) haha
Tjohej!

For a moment like thiiiiiis

Godkväll dåå!
Jag och mamma har bara chillat i soffan hela eftermiddagen vilket har varit grymt gött, och nu sitter jag, ebba, malin och carro och bestämmer lite inför imon efter skolan, då vi är lediga på onsdag ska vi på bio i Göteborg imon, vi är alltid så röriga men detta ska nog gå! Vi ska iallafall se Taken 2, har tänkt och så den ett tag nu så det blir toppen!
Nu ska jag snart göra lite kvällsmat, sugen på ett stekt ägg för dom som är intresserade ;) Möms! Och sen får jag la prova en bikini eftersom vi ska simma imon, klädsim på 40 längder, asså som Ebba sa, man kommer ju ligga på botten... Har inte simmat klädsim sen jag gick i grundskolan och det är ett tag sen :o får la se hur trött man kommer vara på bion, haha!
Men ha det så super nu så ska jag se till att skriva så fort jag får tillfälle :) ha en bra kväll!
 
Tjohej!
 
Jag är som sagt verkligen ingen höstmänniska, nu går jag in i min årliga deprission och antagligen så kommer jag klaga ganska mycket.. Men jag hatar verkligen höst, vill ha sommar året runt, punkt slut

Cant fight the moonlight

Hejhej!
Måndag idag vilket är lite segt som vilken måndag som helst... Hade ju min redovisning idag och fyyy i fan va nervös jag har varit fram tills den lektionen, ni skulle bara sett mig.. Kände bara ett tag att jag hade lust att börja lipa, ja då hatar man nog redovisnigar ;)
Sen va det typ bara matte kvar och sen slutade vi, så nu är jag hemma och chillar lite lagom sådär, ska nog dra och kolla på Sex and the city nu, va ett tag sen ju :) Vill ha något gott också men finns ju inget, finns en chipspåse men asså mamma är ju hemma och ja, man ska ju vara nyttig.. Hehe. Men får la hitta på något , lite vindruvor kanske? Det lät väldigt gott, hoppas det finns kvar några nu bara, haha!
Men ni får ha en fortsatt bra dag :)
 
Tjohej!
 
I'm a duck...kul

Solsidan <3

Godkväll på er!
Då har man sett säsongspremiären av Solsidan och det är fortfarande grymt bra! Känner bara, ÄLSKA Mickan och Fredde <3 <3 <3 Mest kärlek till dom! Hehe
Sen såg vi på Hellenius hörna och det är ju super bra det med och sen efter det blev det Partaj, tycker dock att 1 timma av samma humorprogram är lite för mycket, räcker med en halvtimma som i dom två första programmen!
Nu ska jag ta och nana och vara ännu mera nervös inför min redovisning imon... Asså jag tror inte det finns någon som hatar att stå inför folk lika mycket som mig? Känns typ som att jag ska spy när jag står där framme och jag kan knappt sova natten innan...Hatar att det är så... Menmen, får ju tänka på att det är över imon!
Iallafall, önska mig lycka till! Hehe, lär behövas
 
Tjohej!

She liked it more

Halloj! Idag har jag inte gjort så mycket, läst på min svenska text och sen bara läst upp den ett x antal gånger, haha! Gick iallafall på en promenad med Ebba förut, typ 1 timma så det var skönt att få komma ut lite, vädret är ju toppen idag med så!
När jag kom hem så värmde jag maten och satte mig och kollade på Ice Age 4, dock slår inget 1:an så, denna var lite för "dramatisk" liksom inte den humorn som det är i 1:an, menmen, nu har man sett den iallafall :) Och nu sitter jag här och kollar på "Vh 1 shuffle", oftast massa bra musik + videor, ganska chill ändå! Ska ta och läsa min text lite mera nu och sen ta mig en dusch så ha en grym kväll :)
 
Tjohej!

Dag 3

Mina kompisar
 

Sofia Johansson, sån underbar tjej och kommer aldrig glömma Kroatien resan!
 
Larsson och Patrick, my little cute friens från GA
 
John, Sebbes kompis men han är nästan som en bror för mig också och vi var grymma på denna tävlingen så alla vet!
 
Bästa 9E
 
Några i Tha Gang
 
"ny"funnen vän, som är cp <3
 
Fina malin, också en "ny" funnen vän!
 
carro, ny också och våran grillmästare!
 
Tog bara lite slumpbilder, men dessa är det väl som jag umgås med mest egentligen, har jag glömt något så är jag världens hemskaste människa, men minnet är inte bra på morgonen! Hehe

Annelie är cool

Jag kompenserar idag istället du ;) Godmorgon iallafall! Idag ska jag bara öva lite på svenskan och sen kanske gå en promenad med Ebba, får se på vädret för jag har ingen lust att gå om det spöregnar! Hehe. Men ska göra iordning mig lite och ja, kolla svenskan... haha! Ha en bra söndag och tagga solsidan ikväll :D:D:D:D:D
 
Tjohej!
 
Ja, jag vet att detta är den absolut fulaste tröjan ni har skådat men min farmor stickade den till mig när jag var liiiiten så ja den är som en magtröja ;) Haha, men den är så fruktansvärt go och mysig så önskar att den inte vore så ful <3

Don't wake me up up up up up

Halloj!
Idag har jag ju då som sagt inte gjort så mycket, började med att skriva klart hela min svenska redovisning, sen satte jag på En prinsessas dagbok, tycker dom är så goa...! Haha, sen åt jag och sen kom Annelie ( min lilla swedishjapanese, hihihi ) och hjälpte mig med presentationen, sen gick vi en go promenad även om det var cp kallt så var det grymt gött måste jag säga!
När jag kom hem satte jag på En prinsessas dagbok 2 ;) Och åt lite foood, sen fick jag för mig att baka så det gjorde jag, och sen nu har jag kollat på Raise your voice, helt okej film!
Men nu ska jag ta och sova för imorgon väntar en jobbig dag, slappa hela dagen asså... Hoppas på gött väder så man kan ta sig en promenad, så otroligt skönt att gå! Ne men nu ska jag ta och sova, så godnatt på er :)
 
Tjohej!
Ja, det står ju bakvänt men bästa pennan för dom som bryr sig, från USA och jag är livrädd för att den ska lägga av, är ju ändå 1,5 år sedan ;)

Oh sunny day!

Godmorgon!
Idag lyser solen, woooho, visst det är kallt men det är de man får ta, är ju iallafall sol och det är ju bara toppen! idag ska jag förhoppningsvis få hjälp av Annelie med en bilduppgift i svenskan som jag ska redovisa på måndag, och sen SKA jag ta en promenad någon gång under dagen, så himla gött att inte ha något att plugga till, visst har ju bildpresentationen men det känner jag inte riktigt som när det är ett prov då man måste sitta som en idiot och plugga ihjäl sig typ, så denna helgen kommer bli otroligt go.
 
Ne nu ska jag dra mig, men ska försöka få in något lite senare :)
Tjohej!
 
hahaha pallar inte att sitta och kolla på alla bilder på datorn, menmen, duktiga var vi ;)
 
 

Dag 2

Om staden du bor i
 
Ja jag bor ju i Alingsås, eller ja, 4 minuter utanför i Västra Bodarna. Men själva Alingsås tycker jag är en väldigt mysig stad, med tanke på att jag får sån panik av att gå bland hur mycket folk som helst, så som det blir i Göteborg, så är det skönt att kunna gå på gatorna och affärerna utan att behöva trängas med massa människor. Jag tycker lilla Alingsås är helt lagom för mig, haha, sen får vi se om jag bor kvar här men det tror jag inte ändå... Kan ju bli kul att komma tillbaka när man är vuxen och har egen familj, menmen, det återstår att se :)
 

Dag 1.

( Japp, suddig och ful bild, men asså det är brist på fina bilder ;) )
 
- Jag hatar hösten
- Jag hatar färgen lila något enormt
- Vill bo i USA någon gång under mitt liv
- Är duktigt trött på alla småbarn som tror att dom är så fruktansvärt coola... Ni missar något underbart,      barndommen
- Har endast en blogg för att kunna kolla tillbaka på allt man gjort under året (som en dagbok)
- Hatar när folk smaskar, finns inget värre
- Älskar fika så mycker mer än godis
- Älskar mina vänner, så underbara
- Är inne på att bli mäklare
- Jag älskar att vara ensam

Home Alone

Hejhej! Fredag idag vilket är sååååå underbart, har längtat efter denna dagen extra mycket denna veckan för jag har hela huset för mig själv, bästa känslan som finns enligt mig :) Kan bara göra vad man vill och inte tänka på alla och ojojoj så gött det är!
Känner att vi faktiskt har haft en ganska så onödig dag idag... Började med Naturkunskapen då vi bara satt och gjorde något väldigt konstigt och meningslöst egentligen, sen va det engelska då vi såg klart på en film som helt seriöst är den värsta filmen jag sett, en cp gammal film som man helt ärligt bara somnar av, fyfasen! Sen va den lunch och sen när jag och Carro mötte några "speciella" killar (haha) så trycker Ludde upp en lapp i ansiktet på mig så det kändes som att jag bröt näsan, snäll kille det där! Sen va det dags för företagsekonomi... och prov på det, trodde inte det så ja, haha... Sen hade vi entrprenörskap då vi fick våra pengar från "tävlingen/leken/spelet" vi var med i förra veckan, hela 90 kr fick jag ;) hahah... Sen gick vi bara en runda med klassen inför våran projektvecka och sen fick vi sluta! Kom hem strax efter 16 då jag i stort sett la mig i soffan direkt och här har jag legat ett jäkla bra tag och det är gött som fasen! 
men nu ska jag kolla på utröstningen av x-factor så ha det super bra :)
 
Tjohej!

Ögonen går såååå i kors just nu

Halloj!
När dom var klara från spanskan så kom jag med en överraskning:
Vi slutade för dagen! Så himla gött, matten var inställd och naturkunskapen fick vi skippa, glada tjejer som fick slutat vid 12 :D
Då drog vi till Espresso House och tog varsin ceasarsallad och hjälpes vad gott det var! Sen även såklart en kanelbulle till ;) Sen har vi bara kollat runt i någon timma i massa affärer och sen vid 16 drog jag till Hälso där jag kollade när pappa höll i träning och sen drog jag till gymmet en kort stund och sen vidare till Spinningen och jäklar i havet va kul det var idag och det kändes såååå bra! Kunde knappt gå sen ner för trappan, var verkligen helt jäkla slut i benen, men som sagt, det var grymt kul idag med bra låtar förutom "Gangnam Style", asså trodde jag skulle dö när den kom... Haha
Kom hem vid 20 och då har jag bara duschat, ätit, gjort läxa och nu ligger jag här och ska nana! Fredag imon och det taggar vi för ;) Men ha en bra natt!
 
Tjohej!
 
så söt, hehe saknar mormor och morfar nu kände jag...

Sick of this shit, be happy, much better yes

Hejhej! Torsdag idag och började dagen kl 8 med entrprenörskap, svenska där vi hade prov och det kändes faktiskt ganska bra, för en gång skull ;)
Sen var det lunch, och dom delar ut kanelbullar idag eftersom att det är kanelbullens dag idag, så fick tagit en där, hehe!
Sitter just nu och väntar på Ebba och Malin som har spanska prov, hoppas dom kommer snart för jag känner mig lite smått alone här.. Haha. Sen har vi bara matte och naturkunskap och sen slutade vi 14.50 då jag, Ebba och Malin ska dra och äta/fika lite, mumsigt ju! Sen efteråt blir det ett gympass och ett spinningpass, känns gött ändååååå :)
Ne nu får jag la dra mig så ha det så bra så ska jag skriva "dagen" sen , låter jätte bra :)
Tjohej!

Kommer bli lite av ett tidfördriv!

Bara för att jag har tråkigt så snodde jag denna av Malin från min förra klass (a)
 
Dag 1. En bild på dig själv och 10 sanningar
Dag 2. Om staden du bor i
Dag 3. Dina kompisar
Dag 4. I min väska finns
Dag 5. Favoritställe
Dag 6. En vän som bor långt bort
Dag 7. hur ser din framtid ut
Dag 8. En tv serie du älskar
Dag 9. Din profilbild på facebook
Dag 10. Din mobil
Dag 11. Ditt rum hur det ser ut just nu
Dag 12. En person du aldrig glömmer
Dag 13. En person du saknar
Dag 14. Det du brukar göra på dagarna
Dag 15. En bild du aldrig har publicerat
Dag 16. En kändis du vill träffa
Dag 17. Något som får dig att gråta
Dag 18. Vad tycker du om din klass
Dag 19. En maträtt du skulle kunna äta livet ut
Dag 20. Din favoritaffär
Dag 21. Ditt smin
Dag 22. Din garderob
Dag 23. Din pojkvän
Dag 24. Det här gillar jag
Dag 25. Det här gillar jag inte
Dag 26. Mitt favoritklädesplagg
Dag 27. Det här samlar jag på
Dag 28. Det pinsammaste jag har gjort
Dag 29. Den här dagen
Dag 30. Det här året
 
Nu får vi se om jag lyckas göra allt eller om det blir lite missar ;) hahaha

Boys are wierd sometimes

Tänkte skriva om mina drömresemål! Både jag och min familj älskar ju att vara ute och resa och bara ha det gött och det är absolut något jag tänker fortsätta göra, kommer lätt prioritera resor framför massa onödiga grejer som man gärna kan göra :)
 
Thailand har jag varit i 2 gånger, 2002 och 2008. Dit ska jag bara tillbaka, sånt oerhört härligt land att bara vara i och slappa i några veckor, helt underbart!
Här var jag 2002 i Phuket, dock är bilderna från google, för alla bilder är på mamma och pappas dator, ;)
 
Bilderna här är från 2008, först i Koh Samui och sen i Koh Phangan (google)
 
Sen var jag ju i USA för snart 2 år sedan då vi var i Florida, och hjälpes vilket ställe, var ju först i Miami, Orlando, St petes, Key Largo och sista stoppet blev Key West, var underbara veckor där och ska definitivt tillbaka och besöka andra ställen! Dröööööömmen!
 
Sen vill jag väldigt gärna till Italien, och äättaaaa massa god mat! Hahha här kommer matvraket fram ja ;) Men är ett land jag har velat åka till länge!
 
Sen vill jag hemskt gärna till Mexico... Nästan så jag hänger med min kusin nu när hon åker dit och jobbar ett halvår, asså blir så avundsjuk!
 
Och självklart är ju Australien ett måste, känns lite som USA med det att det mera är ett "upptäcks" land, att man kan få se och göra väldigt mycket, så dit ska jag absolut åka!
 
Haha jag vill till såna billiga ställen också märker ni kanske ;) Hahah, men som sagt, vill man så kan man!
Nu ska jag dra mig och tagga lite tv och plugga, jippie! Ha en super natt ;) ;) ;) Hahah jag är trött pusshej!
 
Tjohej!

Anything is enough now

Hej på er!
Onsdag idag vilket innebär kort skoldag, skönt det iallafall! Har haft företagsekonomi, digitaltskapande, engelska , lunch och sen matte sista lektionen, slutade 13.20 så tod bussen med Johan och kom hem vid 14, så underbart! Väl hemma så kom jag och mamma typ samtidigt så hon gjorde hamburgare och pommes så det har vi ätit nu, gött måste jag säga ;)
Nu ska jag plugga svenska skit, tråkigt som fasen men imon är det över! Då är det bara att fokusera på bildredovisningen i svenskan som jag har på måndag, och det suger ju lite, men får tänka på att det är över sen!
Och sen ikväll börjar ju äntligen Greys Anatomy, sååååååååå efterlängtat så det är helt sjukt :D Känns som att det kommer lipas ikväll... Tilloch med mamma vill ju se detta avsnittet och hon följer det inte ens så ;) taggar lite sådär galet mycket yes!
Men ha en fortsatt bra dag :)
Tjohej!
 
Ja vi har roligt på varje lektion, varje dag och hjälpes vilka konstiga former det blev på våra huvvveeeen hahahaa

Things to do!

Saker jag vill/ska göra inom kort framtid kan jag lova! Vi börjar med dröm kroppen, den ska fan komma fram nu, som den var i 9;an, bara att kämpa på!

I want my own summer paradise, now

Satt och lyssna på massa musik på tv förut faktiskt och då kom Taylor Swifts låt " We will never ever getting back together"
Och satan i gatan va den stämmer in på allt som har hänt! Även om hon inte är den bästa såååå stämmer ändå låten in jäkligt bra! Vill ni förstå mig så kan ni lika gärna lyssna på den ;) haha. Ne nu ska jag dra mig neråt och kolla på x-factor och sen ta en dusch och lite kvällsmat, mums!
 
Tjohej!
 
Ja, jag hatar dig fortfarande idiot,
Lilla äckliga p12 tjej.

I guess I couldn't wait forever

CHACHA, ne okej lite trött tjej här yes! Men tisdag idag vilket som sagt är en lång men helt okej dag! Började dagen med digitaltskapande då vi hade våran redovsning, skämdes så jag visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen... Haha. Men vi fick göra först så det var la tur det ;) Sen har ju jag och Carro låååång rast på tisdagar för vi har ingen spanska, så vi drog till vårdcentralen och hängde.. Ne men hon skulle kolla upp lite saker sådär! Va borta i 2 timmar och höll på att svimma av hunger men vi fick ätit snabbt för att sedan gå till idrotten, va faktiskt en ganska chill lektion måste jag säga ( bara det att det är ju 54677 grader inne i våran idrotthall..) , först va det lite typ samarbetsövningar eller vad man ska kalla det och sen basket. Sen sista lektionen blev samhällskunskap och sen hem!
Nu sitter jag här och har ätit, ska ta tag i pluggandet, har ju prov på torsdag vilket suger... Hatar svenska grammatik... Jag kan läsa,skriva och prata, det borde räcka!
 
Men nu ska jag dra mig så ha det braaaaa :)
Tjohej!
 
Ja, det är klart jag lägger upp dom, ni känner ju mig ;) Men asså sötaaaaa lite iallafall

You don't get another chance

Hejsan!
Ligger just nu i sängen och chillar lite sådär, haha. Måndag idag och hyffsat chill dag för mig, slutar ju 13.20 så är hemma lite efter 14, härligt!
Väl hemma har jag bara lyssnat på musik och varit så nära på att somna flera gånger, så galet trött... Usch! Åkte iallafall till Hälso med pappa och skulle tränat men jag orkade verkligen inte så jag satt bara och kolla på folk och väntade på Emma ( instruktör ) som jag skulle prata med angående ett schema inne på gymmet, ska verkligen komma igång nu, känner mig faktiskt ganska taggad nu när man liksom har något att gå efter! Kom hem 20 och kollade på X-factor, och ni som inte har sett det och inte vill veta vem som går vidare slutar läsa NU.... Awa!! Fasen va bra hon är, helt chockad, hon är ju bara 14 år liksom?
Nu kan ni läsa igen ;) haha, sen efteråt skulle jag duscha och då säger dom att det inte går att duscha i duschen där uppe så måste gå ner där det är cpkallt så ja, i-landsproblem , men hatar det så ;)
 
Och nu ligger jag här för en dejt med sängen, tisdag imon vilket är en lååång dag men få lektioner så det är la skönt på ett sätt!
Ne nu ska jag allt dra mig, ha det suuuper bra :) Godnatt!
 
Tjohej!
Hahah palla, nyduschad tjej!
 

I never gonna be

 

RSS 2.0