TAgga nyår dåva!

Godmorgon, idag är det nyårsafton vilket ska bli super kul! Gick upp vid 11, gjorde frukost och satte mig och kollade ett avsnitt av One tree hill, grymt! Men nu har jag börjat städa rummet, sen ska jag dampsuga rummet + tvrummet, asså jag pallar ju inte alls göra allting som måste göras innan "gästerna" kommer, hehe. Hoppas otroligt mycket på att någon granne skjuter raketer idag, har liksom räknat med alla andra :D Ska ju komma lite tjejer hit så jag ska fixa 3 rätters, mums! Larsson kommer hit tidigare för hon har jobbat och hinner inte hem osv, så hon lär få hjälpa mig väldigt mycket, bara bra för mig och mindre kul för henne ;)
Får kolla så att kameran är laddad så kommer det säkert in lite bilder från kvällen någon dag! Nä nu får jag fortsätta så att jag blir klar någon gång. Hinner säkert med ett inlägg innan alla kommer, jag är ju sån som alltid stressar sönder men sen får jag ändå hur mycket tid som helst över ;D lite segt, men aja, ska inte klaga! En bra grej idag är att det är frost ute och även sol :D Hoppas på att det blir stjärnklart inatt vid tolvslaget så att man kan se raketerna, så att det inte blir som förra året, jätte molnigt så man typ inte såg något alls, mindre kul! Men aja, nu måste jag sluta skriva , skriver som sagt säkert sen.

Tjohej :D

The first page is turned

Hajj! Åkte ju in till stan vid 12 tiden, mötte upp Julia. Vi drog till storken och kollade lite men blev rätt snabbt uttråkade! Gick mest bara runt och gjorde ingenting, hehe. Sen gick vi till Thai vilket var överfullt av människor så vi tänkte att vi kunde komma tillbaka om ett tag så vi gick runt lite till, sen gick vi bort till hemmakväll och jag köpte 2:a säsongen utav One Tree Hill och Julia köpa OC. Sen gick vi till Thai igen men gick fan inte att komma in där så vi gick till kina istället, och jävlar va mycket mat man fick va, trodde jag skulle spy! Satt nog där i nästan 2 timmar och pratade o åt. Sen gick vi till terminalen för att åka hem var och en för sig, och nu ligger jag här och har en äcklig känsla utav att min granne och hans kusin kommer komma fram till mitt fönster och banka :( har hänt förut nämnligen... inget jag gillar då jag bara vill springa ut och döda dom! Men aja, drar mig nu, skriver kanske sen :)

Tjohej :D

Time of our lives

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen, är ensam hemma så då vaknar jag inte av att någon brötar här hemma ;) ser att det är sol ute idag med, gött med tanken på vädret igår! Om 1 timma ska jag ta tåget till Alingsås för att möta upp Julia, vi ska kika runt på stan och luncha. Trevvligt treeeevligt ju, är nyår imon också :D:D  åååh va det ska bli kul! Nä nu måste jag ta mig upp så jag hinner, hehe, men skriver säkert sen :) Ha en bra dag!

tjohej :D


One more time

Jag slutade aldrig att älska dig, jag bara slutade att visa det

Men tro mig, jag tänker inte ta tillbaka dig, det är du inte värd.

Yeahyeah!

Tjoho, klockan är inte ens två och jag gör inte ett skit! Men gött är det, har sett en film nu på morgonen, bra att börja dagen med skräck ;) Men ja, det blir nog bara en riktigt slapp dag idag! Orkar inte göra något och det bara regnar och blåser ute så det lockar inte att ta en promenad eller nåt heller. Soffpotatis är jag idag ;) Kanske kan lägga upp lite bilder senare, beror på om jag orkar / kommer ihåg!

Tjohej :)

This could be a paradise

Godkväll! Hur har dagen varit för er? Min dag har varit bra, vaknade åt frukost och kolla lite serie, hehe standard morgon! Sen vid halv två åkte jag in till Malin, och sen kom Ebba. Vi skulle planera lite med nyår, vilket vi dessvärre glömde ;) haha, åt, åt , åt och spelade något roligt spel! Sen mitt från ingenstans så ville dom åka och träna, och jag har ju inte kort på Sportlife men Malins mamma fixade in mig som "gäst" så vi gick på ett IndoorWalkning pass, jobbigt men helt okej! Sen när jag kom hem duscha jag och åt en go salami macka ;) hehe, sen kollade vi på en "skräck"film, om något  virus liknande, fatta inte så mycket, va bara grymt äckligt! Sen kolla jag lite tv själv och nu ligger jag här. Konstig känsla, vet  inte om jag är trött eller pigg, lite lagom jobbigt! Men får väl försöka nana snart ändå. Drar mig faktiskt nu. HA det braaaaao, höres!

Tjohej :)

Home is where your heart is

Halloj, idag är det tisdag som dom flesta säkert vet ;D Idag har jag bara chillat sönder, kollat på en till skräckfilm med mamma, som var super dålig! Sen har jag kollat SuperNatural typ hela dagen. Och nu kommer Sofia hit :D yey! Kul med ett liv nu också känner jag ;) Men aa, får väl se om vi har lite fika och bjuda på! Skriver senare.

Tjohej :D


Mmmmm, granen luktar så otroligt mycket <3

I guess I always gonna remember you

åh säng älskade säng, kärlek till dig (L) Ja, jag ligger då i sängen och lyssnar på stormen som är utanför, måste ju ändå räknas som storm, blåser så sjukt mycket! Mamma jobbar ju natt så bara jag och boysen hemma, men Annelie kom förut en stund, vi snacka och kolla en av mina skräckfilmer jag fick i julklapp! Det blev Road Kill ( tror jag den heter ) den var helt okej! Hon drog vid 19 då jag åt, sen kollade vi på tv och sen såg vi att "Den där Mary" gick på tv, missade första halvtimman, som dock är roligast typ... menmen, älskar den filmen, så go :') Sen la jag mig i sängen faktikst! Hehe. Assså när jag la upp bilderna från Björkö i somras, asså blev depp för att jag verkligen vill dit! Visst, det är bara för mig att åka ut dit nu om jag vill, men mycket goare på sommaren, liksom havet och bli rejält bortskämd! Liver det ibland asså! VAr faktikst där ovanligt mycket själv i sommar, väldigt skönt måste jag ändå säga, det är nog fasen min favorit plats, en bra sommardag på Björkö. BÄST!
Nä nu ska jag nog snart sova, ska träffa Sofia imon så ja får vila ut nu så jag är pigg och glad imon ;) Ha det, sussa sött!

Tjohej!

Bara för att!

Eftersom att det inte kommer någon snö,som det ser ut nu, så kan det lika gärna bli sommar på direkten! Nedanför är några bilder från bästa Björkö och lite sånt, goa minnen!


Hahaha fulaste jag sett :D men fyttifan va det var kallt i vattnet!

Frukost på Björkö, ute! Yeye


Pappsen

Down to the hamn

Asså mina ben ser lite lagom konstiga men skitsamma, sommar och glad :D


Käääääärlek <333333333333333333333

Killarna väntar på goaste revbenen! Mums

Vad ska man säga?

Mammsen

Lite normalare än den förra, men väldigt allvarlig!

Go!

Mycket fina

Far och dotter! Hahaha morfar och mamma, vilka pajjaser dom är!

Och från det ena till det andra, så kör i bilder från våran jul nu när vi ändå är i farten ;)


Man blir aldrig för stor för att sitta i knät på sin mamma!

Mormor har kul iaf ;)

Kusiner + tomten

Johan kunde äntligen ta morfar i armbrytning, johans kommentar "Nu, NU är jag klar med livet!"

Glad kille!

Nä nu ska jag duscha och chilla :D ha det!

tjohej!


Annandagen!

Halloj, idag är det måndag, vilket det absolut inte känns som! Imorse vid 11 åkte jag, pappa och sebbe in till stan för att dom skulle köpa något till Sebbes mobil, sen åkte vi in mot stan, eller ja storken och det, är ju mellandagsrea idag och jäklar va mkt folk det var eller! Fick köpt mig en stickad kofta och en parfym. Pallade verkligen inte gå längre där inne, jag klarar nämnligen inte av att vara och trängas bland mycket folk ;) hehe. Sen kom jag hem och la mig och kollade på SuperNatural tills typ nu, nu är Annelie här :D så jag får dra mig, had et!

Tjohej!

Så då var julen över för denna gången!

Ja då var faktikst julen över, och det har gått fruktansvärt fort! Efter sista inlägget igår så la jag mig och kolla första avsnittet av One Tree Hill, la somna strax efter 1 och vaknade vid 10 tiden, låg kvar i sängen en bra stund! Sen gick jag upp och åt frukost med dom gamla ;) Sen vid 12 så drog alla bort till farmor och farfar där vi åt ris a la malta! Vi orkade inte äta det igår så vi tog med oss det bort till dom idag istället, men det va lika gott för det! Och sen blev det lite fika och bara tjöt. Sen åkte vi hem till oss där mormor och morfar tog bilen och åkte hem, så himla tråkigt alltid när just dom åker härifrån :o Aja, sen kollade familjen på BrideMaids som jag fick igår och den var lika bra idag som den var när jag såg den på bio! Nu chillar jag bara och ska snart lägga mig och kolla sista säsongen av SuperNatural :D yey! Skriver kanske lite senare.

Tjohej :D


Granen, dock inga paket under... längre ;)

Filmen jaaao, rosa och allt!

Ser ganska lagom bredaxlad ut och ser ut som att jag har ett streck på näsan :D super! Örhängerna var dom jag fick av Annelie igår :)

DÅ var det över för denna gången!

Ja men då är julafton typ slut :o men fyyyfan va roligt vi har haft det va! Absolut den nästa julen än så länge! Skrattat så vi har gråtit och bara aaaa fyfan va kul och bra alla är :D Mycket glad över presenterna! Bra stuff, för en lista nedanför så jag kan visa ;);) hihihi bara för att jag har tråkigt nu, fast nä :Dokej nååååågon börjar bli trött ;);)
Men okej, mina presenter:
Bh
Halsduk
Parfym
2 par örhängen
Body lotion grejer
Godis
12 skräckfilmer ( mohahhaha )
Bridemaids ( filmen )
Sista säsongen av SuperNatural
Första säsongen av One tree Hill
Presentkort på GinaTricot
Massage ( får gå på 4 behandlingar, mmmums va jag ska njuta )
2000 kr

Asså jag klarar inte, fyfan va denna julen verkligen har varit såååå super! yey, grymt! Roligast är ju ändå att Johan min kusin är så kär i min mamma , hans moster då, och han ska ju alltid hålla på med henne.. och sen hade domtyp snappstävling och massa sånt. Sen började vi snacka om nyår och att jag ska ha hit några och då började väl Johan snacka om att "fan va dom kommer dricka, asså det tror du bara, lovar att MINST 4 av tjejerna kommer ligga och spy här osv..." hahaha, så jävla go så man dör ju :D Han ville ju komma så man får la se ;) är väl lungt med en kille som är 5 år äldre, inga problem eller vad säger ni? Hihi, nä fyy han kommer nog skämma ut mig då känner jag ;) Jaja, nu ska jag gå ut till familjen + mormor och morfar, ha det super bra, vi hörs imon :)

tjohej :D


Trött men ändå super glad tjej med sina 12 skräckfilmer :') kärlek!

Första avklarat!

Så då har man kommit hem från farmor och farfar med släkt, har hunnit duscha och bytt om. Dom kommer om typ10-15 min skulle jag tro! Så jag får väl dra och ta lite parfym och sitta och vänta :D:D Nu väntas det glögg och papprkakor m.m! Mums :D

Drar mig nu, ha en fortsatt bra dag! Tjohej :D


Hehe ser lite smått trött ut, inte bra detta!

Inte världens bästa bild, men vet ni vad? jag bryr mig faktikst inte om det nu ;) det får vara som det är för det blir det ändå ;) HIhi

God jul!

Ja då var julafton redan här, inte så mycket till julstämning men vafan skit samma :D vaknade typ halv tio ( ja, tidigt för att vara mig) haha, och hade svin ont i ryggen, har fått en julklapp av helvetet eller nåt, en jäkla skit stor knut i ryggen... asså kan ju knappt andas :( fuck this! Sen har jag faktiskt bara öppnat Annelie och Ebbas presenter som jag fick igår när vi var och bytte :D av Ebba fick jag ett te och av Annelie fick jag en såndär snöglob så om man skakar den så snöar det, bra förklaring... haha, och en handkräm och jätte fina örhängen :D tusen tack tjejer! Nu har jag faktiskt gjort iordning mig, eller ja , ska byta om en gång till idag ;) ska ju bort till farmor och farfar en snabbis nu och eftersom att dom har hunden där dom hoppar och har sig så har jag andra kläder på mig nu och så får det bli en jävligt snabb dusch och ombyte när jag kommer hem ;) hehe, vill ju vara fräsch och inte lukta massa hund när dom andra kommer! Som också är allergiska så är illa tvungen ;) ååååh vi har hittat en tomte :D fatta att jag är glad eller, jjiiiihooooo så underbart kul (a) Men nä nu ska jag kissa för allas information och sen kanske hjälpa mamma lite och sen dra mig bort! Men om vi inte hörs tidigare så får ni ha en suuuuper bra jul och hoppas ni får det ni vill ha och kanske lite till! Njut riktigt mycket nu :D

Tjohej


7 min kvar!

Klockan är inte ens tolv men jag känner att jag tänker försöka sova nu iaf :D skriver om eftermiddagen/kvällen imon om jag hinner :) ha det super!

Tjohej :)

Do they know it's christmas?

Assååå älsklar julmusik va :D grymt är det! SKa packa ner presenterna och åka bort till Ebba, trevligttrevligt :) skriver säkert sen igen ;D

Tjohej!

I wish every day could be lite christmas

Typ så känner jag, asså alla är typ glada och snälla (a) det luktar så otroligt gott med all julmat som görs och granen luktar mums! Även alla julblommor :') Julen har ju sin charm!
Har storstädat mitt rum nu och små plockat i huset. Ska väl snart äta skulle jag tro, sen vid 15 ska jag och Annelie dra oss mot Ebba för att fika och byta julklappar :D kulkul! Men innan det vte jag inte vad jag ska göra ;) Ska kolla tv typ hela kvällen, då går det fort :D känner mig fortfarande som när man var 5 typ, kan inte somna kvällen innan men ändå vaknar man jätte tidigt på julaftons morgon! Dock synd att det inte är någon snö :( kunde ju kommit typ 1 dm eller nåt så det hade täckt marken! Menmen, inte så mycket att göra åt! Och sen att gå och kolla på alla paketen under granen gör ju allt så mycket bättre, hehe! Och imon kommer det mera ;) hhehehe asså gud, känner mig som en himla 5-åring! Men vafan, bara kul att kunna ha kvar den spännande känslan av julafton! Nä nu ska jag dra mig, får göra iordning mig själv lite också kanske, men skriver säkert mera sen!

Tjohej :D


Nya färgen ,man ser inte så mycket tycker inte jag på denna bilden! Men det är väldigt mörkt!

Fan, blev kort också, man såg längden osv bättre på denna bilden! Men det är bara för att jag har klippt upp det lite! Får hoppas att mitt hår växer lika fort nu som det har gjort under hösten ;) hehe nä nu drar jag!

Give me something to die for

Sådär ja, åkte ju in till stan med mamma och bror vid 17, gick med och kollade vad han skulle köpa för julkläder men fick dra lite tidigare för att köpa en mascara och ett armband till jul/nyår! Sen drogjag tilll No 19 för att klippa/slinga, tog 2,5 timma... så otroligt segt va! Menmen, själva klippningen blev bra men asså slingorna är fan svarta typ... mindre kul :( Nä nu ska jag nog dra och nana! Susssa sött :)

Can't say goodbye- Josh Gracin <33 <33 <3  33 < 3  big löve!

Tjohej :)

Mot staden!

Så då är man nyduschad och nu ska jag strax åka in till stan för att klippa mig :D kom på att jag måste köpa en ny mascara, så får springa in och köpa det först ;) sen ska sebbe köpa julkläder så får la gå med och bedömma om det är okej eller inte! Hahaha.
Kollade första Indiana Jones filmen precis med mamma och Sebbe, hhaaha tycker dom är lite små bra sådär, ser dom bara runt jul faktiskt... känns som en typisk julfilm! En riktigt mysig julfilm som jag vill se är ju ändå Sunes Jul, asså stoooooooor kärlek till den filmen, så underbart rolig och mysig :D hihi

nä nu drar jag mig :) tjohej!

Och jag vet att jag skriver tjohej hela tiden men assså det är typ "mig" så ni får stå ut ;) hehe

Looooooov!

Fan va gött, nu är det lov :D så otroligt skönt va! Skrev inget igår för att jag pallade inte ;) skriver om gårdagen nu istället!
Igår va det skola, sovmorgon sen idrott, sen lunch och sen ingen historia för några gjorde prov och vi som skulle göra inlämning får ju jobba själva. Sen sista lektionen var det Engelska då vi hade muntlig bokredovisning i grupp, gick på tp 15 min så fick sluta väldigt mycket tidigare! Lite smått ovärd dag igår om man säger så ;) sen drog jag in till stan med Lina och EMelie ( tror jag hon hette? haha pinsamt...) kollade runt lite för att sedan ta 16 bussen till hälso, eller jag skulle göra det. Där tränade jag cxworx, nytt program och hela köret! Gick bra men va så sjukt trött igår! När jag och pappa kom hem duschade jag och åt, sen skrev jag det sista på historian och skickade in det, kändes bra att bli av med allt nu! Sen kollade jag och pappa på tv hela kvällen, grymt gött asså!
sen idag då, avslutning :D:D grymt! Hade lite sovmorgon så samlades runt 9 tiden för att snacka lite i klassrummet och sen dra till aulan där det var massa uppträdande av alla möjliga människor, även Moa Lignell sjöng en låt, riktigt jäkla bra :D Sen hade rektorn tal och sen fick vi sluta, jiiiiiihooo! Typ lyckorus i hela kroppen bara av känslan att man är ledig några veckor nu och att det bara är 2 dagar kvar till jul :D Sen gick jag, Mickan, Eve, Lina, Julia och Ana in till stan där Ana och Julia drog till storken så där blev det många kramar och godjul osv, sen drog vi andra till Nygrens för att fika! Riktigt goa tjejer är ni! Sen kollade vi i lite affärer och jag fick köpt presentkort till bror min, så nu är han klar! Sen även lite hundgodis till vovven ;) alla ska få något! Hhaha, så nu är jag klar med alla presenter :D gött det! Sen lämnade jag några böcker på bibblan för att sedan åka med mamma till Max och köpa mat och sen dra hem och käka med sebbe också då. Nu ska jag nog ta en dusch och sedan lägga mig och kolla på lite julkalender, missat typ 6 avsnitt eller nåt ;) mycket att se på! Sen vid 18 ska jag klippa / slinga håret, gött med förändring :D:D
Men får se om jag skriver mera eller om det blir imon :)

tjohej :D


Första bilden på datorn, fyffan för att du är så snygg bruden <3

Garv

Åååh va skönt, vi fick sluta redan kl 11 idag så jäkla gött! Tog bussen hem till Carro, där vi pluggade och gjorde iordning brie och salami mackor + julmust! Och till det blev det lite Disney Channel, hahaa mogna ;) och sen har vi, eller mest Carro pluggat... och så kom Sara och bara förstörde.. nädå, cp humor har hon :D kulkulkulkulkul! Ska dra oss in mot stan vid 14 för att äta pizza och sen ska dom vidare mot götet och jag ska hem för att ta emot min lilla Annelie :D hon ska få hjälpa mig med historian ;) och sen bara snacka i mängder! Grymt.

Nä får dra mig nu och inte vara osocial, men skriver säkert sen :)


rynkor! HIhi, men aja tjohej!

Kallt!

Halloj! Idag har det då varit skola, men sovmorgon för min del! Så började vid 9.45.. skönt! Sen va det historia där det inte blev så mkt gjort ;) sen gick vi tidigare till lunchen, eller jag, ana och julia! Sen satt vi i cafeterian och hade lite sseeeeerioooouus talk ;) hahah, lite smått aggro :D Sen va det matte, asså fyfan, säger det igen men jag HATAR matte! Finns inget bra med det alls, det enda som var bra idag på lektionen var att man kunde tänka " Ååh, sista mattelektionen detta året" så underbart :D:D Sen drog jag till bussen och kom hem så var hemma strax innan tre, sen har jag ätit och chillat. En jobbig grej är att våra element börjar lägga av nu så just nu är det 18 grader är inne hos oss! BUrrrrburrRR på det, usch va kallt :( Ska om ca 1 timma åka in till stan för att kolla lite affärer + kolla Moa och Amanda som är i storken, kulkul! Får se ifall jag skriver något mer.

Tjohej :D

Pluggplugg och det sista plugget!

Halloh! Pallade inte skriva något mer igår faktiskt, men åkte ju tiill Linnea J med massa goa människor igår vid 15 tiden, där drack vi glögg ( inte jag ) hehe, sen gjorde vi lite tävlingar, asså låter ju nästan lite små töntigt men jäkla va det är kul asså :D Sen åt vi tacos och snacka i mängder, sen blev det den såkallade "sista minuten" leken, pallar inte förklara men dom flesta vet nog va det är! Sen satt vi bara och tjöta oss igenom hela kvällen, rikgti mysigt och kul, skrattat hela dagen ju! Jag och Julia kom väl hem vid 23 då vi satt med datorerna, sociala och bra, sen gjorde vi iordning oss för att lägga oss, eller ja, hon gjorde för hon skulle upp vid 8 och jobba... jag låg uppe med datan ett bra tag till medans hon låg och snarkade så gulligt <3333333 Sen idag vid 8 så skulle hon uppp, men jag låg kvar, hehe, sen fick jag ta fram frukost och sen vid 9 drog hon och jag gick tillbaka till sängen och sov en timma till! Såg att hon hade smsat när jag vaknade, då hon skrev att hennes tåg var inställt xD hahaha, tyckte nästan lite synd om henne! Nu när det har kommit lite snö och allt liksom! Men aja, nu så har jag skrivit på historian och läst engelska boken. Ska snart äta och sen blir det att fortsätta med pluggandet! Ha det braooo

Tjohej :)

Mmmmm....marabou

Goddag får man väl säga nu, hehe. Har hunnit med väldigt mycket nu på morgonen faktiskt, gick upp vid 10, fixade frukost och la mig i soffan och fick kollat 2 avnitt av julkalendern ;) Sen plocka jag ur diskmaskinen och sen slog jag in lite paket, får ju passa på när man är ensam hemma liksom! Sen städa jag på rummet samt dampsög tvrummet och mitt rum för att sedan lägga upp en madrass och bädda här inne för att Julia ska sova här inatt! Sen tog jag en dusch och gjorde iordning mig. Ebba och dom kommer om mindre än en timma för att hämta mig och sedan åka in låååångt in i skogen ;o nä men vi ska till Lövhult, till Linnea J så ska vi ha lite julmyspys där hela eftermiddagen/ kvällen :) ska änna bli kul! Fick köpt mig ett örhänge igår, visar bild nedanför sen yes! Ska äta strax och sen om jag hinner får jag kolla lite mera julkalender och Elsas värld :D yey! Hänt mycket under morgonen nu som ni märker ;) haha, men bara skönt att ha saker å göra hela tiden! Blir så fruktansvärt rastlös annars, hihi. Bild på örhänget kommer här och jag dra mig nu :D

Tjohej!

där har ni det! woooho

gyros!

Halloj! Idag är det fredag och hur gått är inte det elleer?! Super :D Idag har det ju då varit skola, varit en hyffsat bra dag då några killar i klassen har löjlat runt och varit riktigt underhållande ;) Sen vid halv fyra gick jag och johan och mötte Julia som kom till skolan, vi skulle fika nämnligen ( inte johan ) haha, vi tog espresso house och satt där vi någon timma och bara tjöta och hade det trevligt :D sen gick vi i lite affärer, jag fick även köpt min sista present till pappa och ett par örhängen till mig själv :D  Sen tog jag en promenad från stationen till hälsostudion för att där möta upp mamma och pappa för att sedan åka hem och kolla på Vampire Diaries och äta gyros till :D:D:D:D mums! Fick hem det från Usa och vi älskar det ;Dhihi, nu sitter jag och degar, ska in i duschen och sen kolla lite julkalender, hehe standard :D

Ha det bra, tjohej :D

Någon som du

Jallaballa! sluade 10.15 idag, skönt! Vi drog och åt i skolan ändå för att sedan dra in till stan, och fan va sur jag blev på en viss ****, fuck you... aja, väl där inne så köpte jag en julklapp till mamma och en till sebbbe, bara 3 kvar :D haha, grymt! Sen tog jag halv 3 bussen hem för att göra standard grejer... lägga mig i soffan och snacka med mamma/ kolla tv, gött är det ju! Sen vid kvart över 5 drog jag och mamma och lämnade salami hos farmor och farfar och sen åkte hon vidare till stan och jag hem! Och ja, nu sitter jag här! Hehe
Är så fruktansvärt jäkla avundsjuk på Amanda i klassen som sitter på landvetter nu och ska åka till Thailand... fuck you....<3 men hon smsa och sa att planet var försenat så får väl vara lite små elak mot henne helt enkelt ;) Kommer sakna min tränings buddy maaaasssa, störd är du men gillar dig ändå... hur ska jag klara mig på spanskan på tisdag liksom? Fan då... Aja, du kommer hem på nyårsafton då får du fasen höra av dig! Men hoppas du njuter riktigt mycket nu och ta vara på tiden där nere :D

Ska dra in i duschen nu hade jag tänkt, chillidill!


Puss på dig snygging <3
Tjohej på er andra :D

All I wan't for chistmas is you

Hejsanhoppsan! Idag är det onsdag vilket innebär att det bara är 1 vecka kvar till lov :D räknar inte med torsdagen med tanke av att vi bara går någon timma då ;) hihihih
Idag började dagen med sovmorgon, så kunde gå upp 8.40 det var oerhört skönt måste jag säga! Åkte med mamma in för att första börja första lektionen som var idrott, FYFAN för den lektionen! Va bara 4 tjejer med från klassen, 2 kunde inte vara med och resten var sjuka! Men vi hade så jääääääävla jobbigt pass va, kan inte riktigt förklara hur jobbigt det var! Är helt slut i benen speciellt.. åh :( har mått skit efter det också! Haha, sen fick vi våra salamin och fyfan va dom vägde xD stank gjorde dom också, hehe. Klaga mycket här men asså det sippra ut från skåpet tilloch med! Mamma kom och hämtade mig då vi också körde hem Carro och Amanda, dom hade fått gått hem med korvarna annars, och dom vägde väldigt mycket som sagt! Sen kom vi hem vid 15 då jag tog mat och kollade vänner med mamma, sen mera tv och sen kom sebbe med pepparkaks milkshake, väldigt mumsigt! Har bara varit tv hela dagen idag typ, hehe aja det är väl skönt det med ;) Nu ska jag ta mig en dusch och chilla vidare!

Tjohej :D


söt frilla, söt tjej, söt pepparkasshake och ja, allt är helt enkelt sött.... HAHA roligaste skämtet idag typ

Förlåt!

Oj.. jag hade visst inte skrivit sen i söndags :o hehe busigt. Men har känt mig kass sen i söndags så har faktiskt inte orkat. Igår va det ju bara skola, hade redovisning på morgonen om min svenska bok som gick bra! Sen va det bara vanlig tråkig måndag. Sen idag hade vi spanska, segt. Sen va det företagsekonomi då vi satt i våra projektgrupper och sammanfattade veckan vi haft nu ( v.48 ), gick bra och alla verkade nöjda! Sen va det lunch på 2 timmar och då skulle Alingsås Lucia komma till cafeet så vi satt där nere och väntade/ kollade, för att sedan dra upp och plugga inför privatjuridikprovet, som jag inte hade pluggat ett skit på verkligen! Första provet som jag inte pluggade något alls denna terminen :o men tror jag klarade det iaf! Sen åkte jag med malin och dom till Ljungblads där jag köpte hem 4 lussekatter till familjen och sen tog jag bussen hem! Åt, la mig i soffan med julmust, pepparkakor, lussekatt och till det kollade jag dom 4 avsnitten jag har missat av julkalendern ;) för jäkla gött asså!
Som jag och mamma sa förut, under hela december så äter vi bara masssa söt saker och dricker allt va det är! Vi är la inte så jätte förstjusta i sött i denna familjen men under julmånaden när det blir lite mer "speciella" godsaker då kommer allt suger fram ;) måste gå upp flera kilo nu xD hahahah! Nä nu ska jag in i duschen och sen kolla lite glosor för att sedan kolla tv :) Ha det bra, får se ifall jag skriver mera sen!

Tjohej :)


Asså fuck mina ögon, allergisk, dör nog snart... Och ska klippa av håret nästa vecka :oo shit !

Sötmandlar <3 <3 <3

Sådär, då var vi ensamma! Typ ätit massa småplock + glögg och julmust :) ganska gött ändå. Och nu väntar jag på Lina ska komma till facebook så att vi kan prata ihop oss, vi har läst samma tråkiga bok ( Oliver Twist ) och har bestämt oss för att prata om den så vi vet vad vi ska säga imon ! Men hon kommer ju aldrig :( hahahaha
Måste duscha, och mår fasen inte bra :(

aja, tjohej!

Tell my why?!

Show me the meaning of boing lonely

I'm gonna be the best thing you ever had

Känner mig lite duktig idag som faktiskt har skrivit på min muntliga svenska redovisnin som jag ska ha imon :D Nu kom mamma och pappa hem från Trollhättan också! Vi har fikat lite och bara chillat. Fick ett sms av mamma vid 14 tiden där det stod "Nu står vi och kollar på några idoler"... det visade sig att Moa, Molly, Robin och Andre var i trollhättans köpcenter och uppträdde -.- fasen då, aja, Moa och någon mer kommer den 19 till storken, så då får man allt vara på plats tror jag :D
Får nog dra och göra iordning mig lite granna för kl 18 kommer det några hit på adventsfika + dom vuxna ska planera nyår. Men jaja, får skriva lite till på svenskan även ifall jag verkligen inte vill :))
Hörs säkert sen :)

tjohej!

Never mind

"Godmorgon" på er! Kl är snart 13 och jag har legat i soffan och ätit frukost och kollat 4 avnitt av vänner! Livet <3 Idag blir det plugg plugg plugg, fan va tråkigt :( Men tror att det skulle komma lite folk hit i eftermiddag/kväll så får väl köra på nu! Sebbe och John sover fortfarande, haha, sömntutor! Fast så lanade dom ju så dom var uppe tills typ 5-6 tror jag. Fattar inte hur man pallar sitta vid datorn så länge... Nä får väl dra och läsa i boken nu! :) Jippie, super glad för det, verkligen :))))

Tjohej!

Pppuuuuhh

Såådär ja, då var denna grymma kväll över! Shit va kul det har varit va, helt galet! Kan sammanfatta kvällen lite smått. Dom kom runt 18 och då stod vi/ satt vi bara och snacka, sen åt vi och det blev kyckling som var inlindat i bacon med pasta + pesto och vanlig kall sås! Sen efterrätt blev det så enkelt som vanlij och chokladglass med chokladsås och strössel! Mycket gött måste jag säga att det blev. Sen satte vi oss i soffan och där dampa vi loss totalt, typ satt på varandra och fick massa mongo kort och ja skratta och blev varma, haha! Sen helt plötsligt så låg alla i min säng :oo hehe, Aja det har varit en super kul kväll och skit kul att träffa er igen :D Får göra om detta väldigt snart! Nu ska jag göra iordning mig för att sedan säga till Sebbe och John att vara tysta så att "tanten" (jag) får sova ;) hehe snäll syster, menmen

Hoppas ni hade en lika bra kväll som jag! Ha det super och sovgott!


En sliten och otroligt trött tjej so säger nattinatti! :D

Tjohej!

Sista gärnet!

Ja då är man iordning gjord och ska göra lite grönsaker! Sen är det som jag sa i förra inlägget, så att jag har fått masssa tid över -.- men ska kolla lite vänner hade jag tänkt! Ganksa längesedan nu! Två bilder på mig nu! På ett ungefär iaf ;) heheh den du!
Hörs antagligen inte mera nu, kanske sen ikväll när dom har åkt hem :)

Tjohej!


Jeansen ser otroligt konstiga ut! Och ursäkta för rummet... haha får plocka iordning lite kanske ;)

Blött hår är alltid gött! Men nu ska jag dra mig tjohej :D

Såja!

Då har mamma och pappa åkt till Trollhättan, pappa vann någon tävling på Hälsostudion där han fick ta med sig en person och åka till Kung Oscars hotell i Trollhättan! Bara jag och bror min hemma nu fast han är nere, hehehehe :) Pappa gjorde maten, eller aa typ bara så det är för mig att ställa in det i ugnen! Gött det ;) har iaf städat hela huset och nu får jag dra och göra en sås för att sedan duscha, känns som att jag inte kommer hinna, men asså jag känner mig själv och jag kommer få massa tid över hur stressigt det än känns ;) haha.
Shit va det regnar ute, fortfarande... Jaja, jag är inne så då bryr jag mig inte faktiskt ;)


Söt tjej tycker jag.


Andra datan på också, fast där med spotify ut i dom stora högtalarna :D
Tjohej :D

Tjatja

Godmorgon!  Vaknade för typ en halvtimma sen och nu ligger jag i soffan, hahaha förflyttat mig från sängen till soffan... det är ju bra det ;) Ska väl snart äta och kolla julkalendern (a) Pallar ju inte gå upp så tidigt så ser alltid på datorn, mycket bättre! Idag händer följande:
Städa i princip hela huset
Göra iordning maten för ikväll, förbereda iaf
Duscha + fixa mig
Sen vid 18-tiden kommer mina brudar hit på tjejmiddag! Annelie, Ebba, MArianne, Julia och Tess :D fyfasen va kul att träffa dom igen! Längesedan man sågs alla tillsammmans, eller ja det har vi inte gjort sen vi slutade 9an :oo shit! Men det ska bli super kul i vilket fall! :) Nä nu skriker min mage efter mat så får förflytta mig igen ;) hehe

tjohej :D


Marianne, Ebba, Annelie, jag och Julia! Tess var inte med på bilden tyvärr!



hon får vara med på bild iaf!

Rätt som åkte ut?

Så då ligger man i sängen med en äcklig huvudvärk :( får sova snart! Amanda vann finalen vilket jag tycker var helt okej även ifall jag kanske hejade på Robin liiiite mer ;) hehehe nä vet ni vad, nu måste jag sova! Har en lång dag framför mig imon ! Berättar det imon :)

tjohej!

frääsch

Så då fick man duschat i pausen av idol ;) hehe. Tycker både Amanda och Robin är riktigt bra, men Robin har nog övertaget :) Han gjorde iaf vinnarlåten bäst! Tror faktiskt han vinner, fast är inte helt 100! Aja, är trööött, det är det sega med fredagar, att man är så otroligt trött och orkar typ ingenting ;( Deg peg seg.

Hörs senare :D tjohej!

Stöööörm!

Tjenare, fasen va det regnar och blåser... fortfarande :( fandå! AJa är iaf inne! Idag är det freeeedaaaaag mmmmm, haha tråkog humor ;) Har varit en rätt chill dag i skolan :) Började med att vi inte hade någon psykologi så vi började 9.40 :D chill! Så vi började med engelska där vi bara läser, chill! Sen va det lunch+ rast i ca 2 timmar! Och när vi kommer in i matsalen så ser vi att dom har möblerat om och bli värsta förvirrade, hhaaha kändes inte rätt alls! Hehe. Sen va det mentors tid i 5 min, så onödigt! Men vi stannade kvar och dunkade musik istället, fasen va grymma Robert och Kevin var på att dansa måste jag ändå säga, seriöst asså! Sen va det matte, fan va jag hatar det.... ÖÖÖH DÖÖÖ MATTE.. men hon kom nästan 15 min försent så det var ju lite bra ;) Sen sista lektionen var företagsekonomin där vi fick tillbaka proven som förövrigt gick hyffsat bra, sen gick vi igenom det och det sista var att skriva en utvärdering utav våran projektvecka som vi hade förra vecka. Så fick sluta 45 min tidigare :D Åkte med Ebbas mamma till statioenne där jag och carro gick till bussarna, stod och tjöta lite med några sen tog jag bussen med Anton och Pontus, jätttte jippie på det om man säger så.. sen försökte jag och Anton ta oss hem, i blåsten, hahaha är så liten så kändes som att jag verkligen skulle flyga iväg! Sen har jag bara chillat och kollat tv :D

Palla inte mera nu :D skriver säkert sen, innan elller efter idolfinalen! :D

Tjohej :D



Halleluuujajaja

Sitter här i soffan och väntar på att Criminal Minds ska börja :) Kollar ut och ser typ att det är snö storm :oo fast va det inte ser bra ut :( haha.
Hoppas SÅ mycket att det inte snöar/regnar imon bitti när man ska ut till bussen :(

Såååå ja, tjohej :)

Lady Antebellum <3

Gud vilka goa låtar det bandet har va! Shiiit, hihi.
Har faktiskt varit duktig nu och läst, typ 20 sidor ;) hahaha :Dmen får la fortsätta, men ska duscha först!

Skriver sen :D

Just a kiss
on your lips
in the moonlight


Tjohej :D

Lalalalala

There is nothing I can do
so don't break my heart again


Måste ju bara säga att maten blev riktigt lyckad och familjen kommer nog gilla det :D haha
Åååh jag pallar inte, vad fan händer med världen, asså allt känns som att det förändras och att det inte finns något svar på något.. buhu.

Nä nu får jag sätta igång pluggandet!
Tjohej

Laga mat!

Hejhej! Blev en kort dag idag, slutade reda 10.50 :D:D hade bara spanksa och privatjurridik, vilket inte vart speciellt jobbigt eller så :D vi har ju 4 timmars rast på torsdagar och på svenskan (sista lektionen) skulle vi bara läsa så vi fick skippa :D Gick med Ebba till stan, köpte jul/nyårs kläder samt en julklapp till mamma och pappa :D nu börjas det ;) haha, sen skulle hon klippa sig så jag drog till något ställe och satt där en stund för att sedan ta halv två bussen hem, och nu står jag och lagar mat :D Känner mig ändå ganksa grym (a) ( köttfärsås och spagetthi) haaha svåraste jag kom på ;) men får fortsätta nu!

Tjohej :D

Hungrig..

Halloj! Hopppas ni gaft en bra dag? Det har iaf jag haft. Dagen börjades med sovmorgon till 9.50 gött är det, för då kan jag åka med mamma in ;) hehe. Asså går inte att beskriva våran idrottslektion så jäkla rolig va! Men jag, carro och lina skulle få mäta våran puls och allt va det va medans dom andra var indelade i 3 grupper och fick 1 låt var för att komma på en dans till den, ( jag hade bra puls:D ) hahaa, men sen skulle dom dansa upp en grupp för sig inför hela klassen, och fyfan va roliga dom va men faktiskt riktigt duktiga :D Satt och filmade dom med mobilerna + att våran läarare filmade dom på en riktigt kamera som vi ska få se typ i 2an eller 3an, kul :D Sen va det lunch, och fyfan va äcklig mat det var... Sen va det historia, vi satte oss i ett grupprum och fick... INGET gjort, duktiga vi är! Sen va det rast och sista lektionen engelska där vi bara läser ändå, men jag skulle gå en halvtimma innan för att gå på hälsokontroll hos skolsköterskan, gick väl bra, men dessvärre tror hon jag inte kommer växa mera -.- asså jag höll på att börja gråta... värsta orden man kan höra typ! Haha. Satt där 1 timma, segt när man vet att alla andra i klassen har slutat! Sen drog jag till hälso och käkade och väntade ett tag. Sen kom Camilla och bjöd på pepparkakor och så satt vi och snackade om, hon och hennes familj ska till sydafrika på fredag för att hennes man är därifrån, så dom ska iväg 6 veckor nu :( Jaja. Sen va det dax för CXWORX och fyfan va det var nordpolen där inne som "ledaren" sa. Idag va det inte lika jobbigt faktiskt, går i perioder :o sen kom pappa och hämtade mig och sen duschade jag och nu sitter jag här :D ska typ läsa lite snart tror jag :) (eller så skiter jag i det och kollar på tv...) hihihi. Ha det super så länge :D

Tjohej :D


Grym är du, kul att du liksom leker med min data :D

Bra jobbat!

Har historia nu, eller aa vi slutar nu! Ska ha rast på typ en halvtimma för att sedan ha engelska där vi bara ska läsa i våra engelska böcker.. chill! Och sen kl. 14 ska jag på hälsokontroll, alltså gå till skolsköterskan och snacka, mäta, väga skulle jag tro! Inget jag ser framemot direkt! Menmen, sånt måste väl göras också ;) Sen slutar jag halv tre, lär väl bli senare, Amanda va där i 1 timma så får väl se när man blir klar! Vet inte ens vart hon är ;) känns ju bra, får leta lite ;) Sen ska jag dra och träna! måste boka mig kom jag på nu :ooo shit!

Aja, tjohej :D

Jippiiieeee, ja men precis

Jag ser det snöar jag ser det snöar det var ju roligt hurra... haha. Första gången idag som jag kan ställa mig i fönstret och faktiskt se snön falla utanför! Hehe, tycker det helt klart är mysigt att det kommer snö nu.. bara inte blir mer än typ 1 dm :o där räcker det för mig! ;) Hehe. Har faktiskt läst lite nu :D duktig jag är då :* Ska packa träningsväskan för jag ska träna imon efter skolan duktig som jag är!
Men nu blir det faktiskt sista inlägget för idag. Ha det super, drömsött :)

Tjohej :D

Love is wierd sometimes

Fattar inte hur fort dagarna går... och vad har jag gjort idag efter skolan? Jo, legat i soffan och degat ! Bra jobbat Linnea!
Har iaf fått duschat nu och ska kolla på "Kär och Galen" kl 20, vet inte om jag gillar det eller inte men inget annat att se på och jag är tvnörd så ja ;) Men aja, nu får jag väl dra och läsa en liten stund.. eller kolla bloggar ( höhöhö ) busigt. Ha det så länge!

Tjohej :D

If you can hear me now
i'm reaching out
to let you know that
you're not alone


Big love för låtar med en betydelse!

Här med säger jag godnatt... eller får se ;)


At my place people!

Sådär, då va man hemma, eller har varit det ett tag men aja! Skönt är det :) Dagen började med spanska... inga kommentarer för det kan jag säga. Tråkigt. Sen va det företagsekonomi, som är helt okej! Och sen 2 timmars rast, chillade mest med Ana och Julia i cafeterian, goa tjejer det där måste jag säga! ;) Sen sista lektionen för dagen var privatjurridik, gick faktikst hyffsat fort! Sen gick jag till stationen för att ta bussen hem, sen gick jag med Anton hem från bussen, haha så lyckad är han va.. fattar inte hur man kan ;) Nu ligger jag här i soffan och ska äta nudlar och kyckling :D mums! Blir ensam sen också, gött ju!  Ha det super bra folks!

Tjohej så länge :)

Öööh?

Asså fråga mig inte varför det kom upp två likadana inlägg! ;s

Lost without you, I think

Då har man ätit lite kvällsmat och kollat CSI, haha standard måndag ;) Nu har jag gjort iordning mig och ligger i sängen med musik i öronen! Ska spela ett spel först innan jag ska sova, haha nörd. Ni får ha det bra så hörs vi imon! Sovsågottochdrömsöttgullungar


Trying not to love you is the hardest think I ever have to do

Tjohej :D

Lost without you, I think

Då har man ätit lite kvällsmat och kollat CSI, haha standard måndag ;) Nu har jag gjort iordning mig och ligger i sängen med musik i öronen! Ska spela ett spel först innan jag ska sova, haha nörd. Ni får ha det bra så hörs vi imon! Sovsågottochdrömsöttgullungar


Trying not to love you is the hardest think I ever have to do

Tjohej :D

Tomten

"Tomten jag vill ha en riktig jul
en sån som man har när man är liten"

Söt jullåt man lyssnar på :') hihi, julmusiken på hög nivå :D grymt!
Asså känner mig nere idag, mår både psykiskt och fysiskt dåligt känns det som!
Men förut la jag mig under täcket med massa kuddar och mitt täcke för att kolla på julkalendern med massa te och pepparkakor (a) så himla mumsigt! Känns som att jag börjar få panik över när jag ska få tid att köpa julklapparna, vet iofs vad alla ska få och sånt. Men när fasen ska man hinna köpa det?! Ajajaj, inte bra detta :( Lär väl bli sista veckan antaligen ;) hehe.
Förövrigt så är det skitsvårt att komma på något man önskar :o har typ max 5 grejer jag önskar mig! Det var mycket lättare när man var liten, helt klart! Nä nu får jag dra och göra något tror jag, tiden bara sprang iväg :o herregud va fort det har gått sen jag kom hem! Ha det bra, hörs säkert sen :)

tjohej!

Scared as hell

Well, everybody's hit the bottom
everybody's been forgotten
when everybody's tired of being alone
Yeah, everybody's been abandoned
and left a little empty handed
so if you're out there barely hanging on


Lullaby- Nickelback    BIG LOVE

:D :D :D :D :D

Nä så känner jag mig verkligen inte... uscusch! Aja, är hemma nu, känns riktigt gött måste jag säga!
Började med att man vaknar och ser att det är typ jätte kallt ute och frost, kan inte säga att det var snö här, bara massa frost! Efter ett tag kom jag fram till busseen, svinhalt verkligen!
Började dagen med svenska i 1,5 timma med Isabella -.- uuusch! Men sen blev det Historia med Lennart i typ 1,40, så jäkla störd är han ;) Börjar skämta om att "tänk om Hitler hade varit kalsongmodell?" asså aja, bra humor ;) sen va det lunch och sista lektionen var matte med Ingrid i 1,45 typ :S asså aa jag hatar måndagars scheman, bara långa lektioner ;) FY För det! Sen vid halv tre när vi slutade drog jag och Lina till biblioteket och lånade två böcker var, en svensk och en engelsk! LÄsa ut 2 böcker denna veckan, asså aa det kan bli kul och se hur det går! Nä nu ska jag ta och äta, mamma har gjort typ någon köttgryta och pasta :D mums! Sen blir det väl standard, te, pepparkaka och julkalendern ;) Hihi. HA det super, skriver säkert sen igen :)

Åh, asså denna dagen har bara varit jätte jobbig, tänker på allt som hände igår och hur sur jag blev och allt...! Tur att man har så goa vänner som helt seriöst är störda! Men jag gillar er ändå... <3

Tjohej!

Keep on trying

Så efter massa snack med grannen min så känns det lättare men fyfan va sur jag är. Orkar inte skriva något, kommer säkert skriva fel saker och ångra det osv...
Ni får ha det bra och sovgott!

Tjohej

Bra rubrik detta va?

Vet fan inte vad jag ska tro längre..
Hata är ett starkt ord och jag använder det först nu på "riktigt" eller vad man ska säga..
Fattar inte hur du kan..
Jävla idiot...
Hatar dig...

Lyckad helg!

Sådär, då är vi hemma igen! :) Ska berätta om igår kväll + idag!
Igår så kom Carina och hämtade oss vid 18, när vi kom till dom så fick vi lite fördrinkar och sånt, sen satt jag och Fanny vid datan och kolla masssa fula grejer, sen förrätt, sen började vi stöpa ljus! Känner mig stolt att mina ljus blev störst först :D så jag kunde sluta ;) hehe, sen va det varmrätt och efter det satt jag och fanny och bara pratade, för att sedan fortsätta stöpa lite ljus... och sen blev det att kolla på någon gammal film som dom vuxna hade sett som var en klasssiker tydligen, men asså den sög verklige... undertiden åt vi efterrätt och så kom taxin vid 1 och sen halv 2 låg jag i sängen och somnade med en gång. Idag åkte vi till mormor och morfar, vi åkte vid 11 för att åka till Angered för att kolla på något uterum, vi ska göra det här och då ville dom se hur det skulle se ut på ett ungefär ;) Sen åkte vi vidare mot havet! När vi kom fram till dom va väl kl halv två och då fick vi glögg, pepparkakor, massa små typ tapas grejer. Sen fick vi fiskmiddagen vi har väntat på hela året! Det är en tradition att äta det på julafton, men eftersom att vi ska vara här iår så åt vi det tidigare. Efter det blev det glass,bär  och maränger. Sen har mormor och morfar alltid ett "gottebord" som vi säger, massa speciellt godis, inget sånt man har hemma oftast! Så det är extra smarrigt :D sen det sista blev kaffe/ julmust och kakor , bullar och sånt. Kan säga att jag är grymt mätt!
Men det har varit en grym dag och även hela helgen har varit super bra :D Så nu ser vi framemot julen ;) hihihi.

AJa, nu ska jag duscha och lite så :D
tjohej!

tömsig

Asåå förlåt men jag orkar inte skriva något nu, kom precis hem efter en grymt rolig kväll med mycket skratt och gott sällskap! Får se om jag hinner skriva imon innan vi åker, annars får det bli imon kväll :) Godnatt, sovgott!

Tjohej! :D

Jaja

Nä men vad säger ni, nu drar vi, eller aa vi får la vänta på att Carina kommer och hämtar oss! Och sen blir det att stöpa lju! jippie, låter väl kul? ;) Ni får ha en bra kväll för det lär vi ha :D



Tjohej :D

Look at that body...

Åååh va jag känner mig seg idag! :( får ta en dusch sen så blir det nog bättre ;)
Ska kolla lite Super Natural sen också, har 4 säsonger och ska få den sista till jul, men måste kolla dom sista avsnitten för senast jag såg dom var i somras så får kolla om lite ;) kollade 2 st igår så har bara 1 idag :D men den är så super bra! Haha lite små fyndigt? ;) Haha, nä nu ska jag snart ta mig och äta, :)

Ha det :D tjohej!


Lite lagom sleten och trött tjej! Aja, som sagt, duschen få hjälpa :D och kanske en ansiktsmask... hehe

Tjenare!

Godmorgon folket!
Vaknade strax innan 11, gick upp och tog mjölk och flingor! Även te till det (a) Hihi. Sen la jag mig och kollade på Vampire Diaries, orkade inte kollaigår så fick bli idag ;) men fyfasen va det är, man typ gråter ju varje gång...
Nu har jag städat och ska dampsuga rummet + tvrummet :o duktig tjej!
Sen ska vi äta tror jag, blir revben idag igen, rester ;) Sen får man väl börja göra iordning sig för att ikväll ska familjen till Tingsen's :D kul! Vi har typ en tradition att någon vecka innan jul träffas och stöpa ljus, alltså göra egna.. det roliga är ju att det är mest pappa och Uffe som tycker det är roligast till slut ;) goa är dom! Sen äter vi och sen kollar vi på film :D riktigt kul, träffar dom inte alls lika mycket längre. Lite tråkigt. Visst Fanny träffar jag ju i skolan varje dag men liksom inte hela  familjerna tillsammans ;) Nä sebbe står nere och spelar pingis med sig själv eller nåt, får la joina ;) spöa brorsan är ju alltid kul :D hörs senare!

tjohej :)

Your my lullaby

Då har man legat i sofffan och kollat tv, men nu har jag gjort iordning mig och har flyttat mig till sängen! Skönt är det :D SKa kolla lite bloggar och snart måste jag sova, hållerju på att tuppa av! Hihi ni ska få se hur snyggt mitt hår är efter att ha haft blött hår uppsatt med en bulle på huvvet! ;)


Älskar att det är en toffsrand också ;) aja, har man tjockt hår och inte tänker med hjärnan så gör man...

tjohej :D godnatt!

Besviken...

Asså ne, jag gillar inte Amanda längre, tyckte om henne i början men hon har blivit sämre och jobbigare :( Nu måste Robin vinna annars vet jag inte vad jag gör! :(
Men Moa har varit så sjukt bra, åååh va glad jag blir bara jag tänker på det (a)
Aja, nu ska jag kolla Vampire Diaries repris på datan ;) hehe



Kärlek till den tjejen och hennes fuckin underbara röst!
Tjohej :D

Moves like jagger, hahah bra stavning osv, ööööh

Idol, asså jag själv tycker att Moa satte båda sina låtar! Amanda satte sin första och Robin satte sin andra :) men det är enligt mig! Såg Julia Larsson i tv också :D haahah, smsade henne och jäklar va fort jag fick svar ;) haha go är du!


Finaste Julia! <3


Lika vacker som julia?

Tjohej :D

Mätt!

Då har man ätit revben och vitlöksbröd! Fyttefan va gott det är eller :D ååååh love! Nu sitter jag i soffan och halv kollar på postkodmiljönären ;) + lyssnar på nickelbacks nya skiva, haha lär väl kunna alla låtar snart ! Såg på facebook att någon hade skrivit "Tagga Vampire Diaires" och då kände jag bara, asså fan att jag inte håller reda på tvtider -.- ååh, aja, får kolla på datan sen efter idol! Nu hejar vi sönder på Moa hörreni :D Ha det super så kanske det kommer något mer senare.

Tjohej :)

Dåligt? Ja, lite...

Förlåt för att jag inte har skrivit något idag men har haft fullt upp! Ska dra dagen nu då :)
Nörjade med lite sovmorgon, tog 7.48 tåget in till stan och mötte upp Carro, sen drog vi till Saga Bio där vi skulle redovisa vårat projekt. Min grupp blev lottad till att redovisa först, va väldigt skönt att få gjort det, men konstigt nog så var jag inte nervös när jag väl stod där uppe! Skönt det, sen kunde vi bara sitta där och lyssna på dom andra, gött det :D Allt gick super bra tycker jag och alla va jätte duktiga!
Sen vid 10.15 så slutade vi så då drog några tjejer och killar från klassen till Sallys och fikade, blev typ fullt där inne ;) okej, inte riktigt men mycket folk va vi ;) Sen drog vi och kollade i lite affärer, fast jag, johan och sebastian var väl inte så jätte taggade ;) menmen, vi gick med lite sådär lagom fint! vid halv tolv drog jag och Amanda till Hälso för att träna, vi körde lite mer än 1 timma på gymmet, kändes bra efteråt kan jag säga! Sen vid 14 kom pappa och hämtade mig, vi drog och köpte revben och vitlöksbröd som vi ska äta snart :D mums!
Här hemma har jag bara chillat, kollat lite på tv och stört mig lite på sebbe och hans 2 kompisar som var här, men dom drog hyffsat tidigt ;) HIhi, lite små ond.
Tagga idol ikvälll också, semi och det är i Göteborg, har massa kompisar som ska ner så man får allt hålla koll :D mamma jobbar natt så bara jag och "pojkarna" hemma, hehe, aja överlever väl!
Är förövrigt bara några få grader ute och det ska bli frost inatt, kanske snö i helgen? :ooo oooh, får la se hur det ser ut imon när man vaknar! Aja, nu ska jag dra och kolla EM lottningen, heheh kuuuul :)

Ni får ha det, skriver säkert senare :D


Hihi, sitter med Hello Kitty linne, asså det är änna gött! Tvilling? Ja , jag är tvilling när det gäller stjärntecken ialla fall HOHOHO
Tjohej :D

What if forever never comes?

Hallo! Chill dag kan man ju säga, efter senaste inlägget så har vi mest chillat, skönt! Känner mig inte helt på topp! Tror bara jag är allmänt trött. Fick skjuts till Ljungblad av Malins mamma :D där köpte jag fika till min familj, bara helt random, kände mig lite lagom snäll (a) Hehe, dom blev glada iaf! Sen så är det typ storm igen, eller var när jag åkte bussen hem ;s jäklar va det regna/ blåste! Sen åt jag och sen kollade jag och mamma på film, någon verkligenhetsbaserad, väldigt hemsk men den sluta bra, kommer dock inte ihåg va den hette... något med "blomman i afrika" eller nåt liknande. Nu hade jag tänkt å kolla på julkalendern, hehe, många säger att den verkar vara bra så jag får kolla reprisen nu! Hoppas på att den är bra, dom senaste åren har inte varit så bra tycker jag. Men man får la hoppas! Sen ska jag duscha och öva inför redovisningen som är imon på Saga Bio, ska faktikst inte säga sååååå jätte mycket, känns skönt! Och det känns bra nu och så. Sen sova! Och imon är det helg och vi får sluta tidigare :D hela dagen imon, lördag och söndag är planerad , göttmos :D Nä nu får jag dra mig,



Lika söt fortfarande... Tjohej :D

Don't ever let it end

"trying not to love you
trying not to need you
"

Sista dagen innan redovisning, och vi har redovisat för våran svenska lärare så hon skulle hjälpa oss , ifall det kanske skulle varit något fel och så. Var och åt med Malin och några, soppa, jippie, hungrig! Men nu ska och Malin leta upp dom andra också tror jag, så vi kanske kan få gå hem snart! Hade ju varit gött att få sluta tidigt för en gångs skull, slutat senat varje dag denna veckan... Aja, that's life ;) Vi själva som har bestämt det, hehe. Nä nu får jag sluta vara osocial och så, hadet :D

Tjohej!

RSS 2.0