Åh helg, underbara helg!

Halloj! Idag är det fredag vilket är sååååååå himla härligt :D Dock har vi världens sämsta dag på fredagar menmen, man får tänka på allt sköj efter skolan! Och kan säga att jag har sån träningsvärk idag va, speciellt överkroppen... Benen börjar komma nu vilket gör lite väl ont :o hehe. Nu har jag iallafall gjort iordning mig lite och väntar på min pöjk som kommer hit om en stund, ska bli kul att träffas igen känner jag. Och till något helt annat... så typ 70m från vårat hus är det maaassa husbilar, husvagnar osvosv som står och varför? jo, det ska tydligen vara cirkus här ikväll :s Dom som har varit i VB vet att det inte har så stora ytor, förstår mig inte på det :o Får nog ta en tur dit bort sen och se hur fasen dom hade tänkt! Hhaaha, menjaja, nu ska jag dra mig :D Ha en bra kväll, får se om jag skriver sen igen eller imon :)
 
Tjohej!
tjooollaahaopp

Losing my miiiiiind

Halloj på er!
Igår kom jag hem vid sju då jag bara chillade järnet, härligt de måste jag säga! Idag steg jag upp strax efter sex och sen drog till bussen vid sju, sen började dagen med entreprenörskap, svenska, låång lunch, jag och carro satt och stirra på massa människor som gick förbi, typ livet ;) Och sen var det matte och naturkunskap! Bara för att alla bryr sig :D:D
Sen drog jag till hälso och åt min goda macka och köpte lite varm och go dricka, väntade på pappa och sen tränade vi på Power Plate, som förövrigt är så jävla jobbigt så jag mådde seriöst så illa efteråt va, och nu är jag helt slut i hela kroppen, men det är samtidigt en go känsla! Tog även lite massage efteråt så träningsvärken minskar ;) hhiihi, sen åkte vi och hämtade Sebbe och John från deras träning och nu sitter jag här hemma och ska snart duscha och äta, sen blir det nog lite chill bara, göttgött! Och imon är det fredag :D hur underbart?! Jo, jätte underbart!
Ne nu ska jag allt ta och dra mig, ha en fortsatt bra kväll alla! :))
 
Tjohej!
(eftersom kameran inte vill sammarbeta med mig idag så blir det icke någon bild)

Onsdag!

Halloj!
Skola idag och slutade 13.20, härligt :D Då drog jag, malin och carro till Max och väntade på Ebba, sen köpte vi med oss lite mat och drog vidare till Malin, vi "firade" lite idag för i oktober eller november ska vi fyra till London själva :D Ska bli så jävla nice asså! Ååååååh så taggad ju!
Nu sitter vi här som nördar hela bunten och planerar lite ;) Skriver kanske sen när jag kommer hem eller nåt :) Ha en super bra dag i solen, som vi iallafall har här!
 
Tjohej!
Som sagt, sociala ligan!

One day

Hejhopp!
Idag började jag 8 och då med mitt individuella val som är digitaltskapande, så det hade vi i 2 timmar och sen hade jag typ 3 timmars rast... jippi.. och sen va det idrott, fast det regna så mycket så att tjejerna vägrade gå ut, så vi fick kolla film och killarna gick ut och spela fotboll ;) hehe. Sen va det samhällskunskap och sen slutade vi tjugo i fyra och då drog jag och Malin till Nygrens och åt/fikade, sen kollade vi i lite affärer och sen tog jag bussen till Hälso och tränade, skönt va det! Och nu ligger jag här och ska nana strax, så ni får sova så gott och drömma sött osvosvosv :))
 
Tjohej!
Kan bjuda på lite söta bilder på mig och Carro idag på sista lektionen





They make you

Halloj, kom precis hem från lite go träning så skriver mera om dagen efter en dusch :)
 
Tjohej!
tittut, haha tråkig

Who says you can't go home?

Godkväll goingar!
Idag är det måndag vilket betyder skola och upp tidigt, uscuhsch! Har haft samhällskunskap, naturkunskap, mentorstid, svenska, lunch och matte idag, hyffsat chill och slutar 13.20 på måndagar så jag klagar inte :) Åkte hem och kom hem strax efter två då jag åt och satte mig ute i solen och götta mig med mamma, super härligt väder ju! Tog bara en munktröja på mig imorse när jag gick till skolan, och det var 10 grader så jag höll på att dö lite sådär, men det är jag glad för att jag gjorde sen när jag åkte hem ;) Menmen, nu ska jag ta och göra mig en goooo macka hade jag tänkt och lite te + sex and the xity, lite tjejigt kanske? ;) Hehe, men ha det bra alla så skriver jag snart igen :)
 
Tjohej!
Alldelsesssssssss egna jordgubbar från trädgården, mums! Och jag vill inte visa upp mig på sista bilden .... men tyckte det såg så mobbat ut med mina shorts ;) hahah, eller så är det jag som har dålig humor, kan ju diskuteras :)

It's tooo late now

Borde faktiskt sova nu, ska ju upp om några timmar :o usch och fy!
Idag har jag inte gjort så mycket, så det finns inget att säga :D mohahaha! Ne okej, tror jag är lite trörr nu. Imon är det skola och jag börjar 8 så bara att ställa klockan på 6, party...
Men godnatt på er :D
 
Tjohej!

Ååh vilken härlig känsla att hata någon, fyfan


Some true shit yes

 

Wohohhho

Godmorgon på er!
Igår kväll var ju det så himla bra va, fick typ några egengjorda vårrullar eller hur man ska förklara det, som förrätt, och det var sjukligt gott! Sen va det grillad kyckling med ris och till efterrätt blev det cheescake och även smält choklad och frukt! Jag kan säga att jag var så mätt va, men så troligt gott allt och skrattade hela kvällen... Våra familjer är liiiite speciella kom vi på :)
Cyklade iallafall hem runt tolv i spöregn, såg fasen inte ett piss så det var bara att chansa ;)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, dåligt väder men det ska ju dra bort så man kanske kommer ut lite också! Men ni får ha en braaaa dag alla!
 
Tjohej!
Yes, vi är speciella ;)

What do you got if you ain't got love? Yeah, friends, always your friends

Halloj!
Idag har jag mest chillat på förmiddagen, gick inte och la oss förrän 3 inatt så sov ganska länge... hehe! Sen efter vi hade ätit så började jag STORstäda mitt rum, herregud vilket ryck jag fick, börjar verkligen bli ordning och reda här inne nu, skönt det faktiskt :)
Nu har jag duschat och gjort iordning mig, så ska familjen snart cykla bort till familjen Erlingstam, trevligttrevligt :) Så jag lär få en minst lika lyckad kväll idag som jag hade igår, skriver kanske sen eller imon :) Puss!
 
Tjohej!
Älskar mina smp fjun hårstrån som står/hänger lite sådär fult :))Nu ska denna tjejen sätta sig på cykeln, wooho

Trevlig kväll!

Halloj!
Idag är det fredag och skolan började 9.15 för min del, åkte bussen in med Jonathan och Anton, lite gamla goda tider att grannarna sitter och tjötar ;) Men iallafall, och sen när vi sitter på Brogården så tro fan inte att en viss person kommer fram med en lapp med hans nummer på, åååååh älskar att dom är såå roliga :))) Började med naturkunskap, engelska, lunch, entreprenörskap och sist företagsekonomi, slutade då 16 och drog till Willys för att möta upp Therese och köpa lite glass. Sen åkte vi hem och jag var hemma strax innan 17 då jag åt, duschade och gjorde iordning mig lite snabbt för att sedan cykla till Therese där vi väntade på Love och Calle, vi tjötade på och kollade 2 filmer, och oj vilken bra kväll jag har haft verkligen! Så skönt att få bara skratta och njuta av härligt sällskap! Kom iallafall hem för en stund sen och mamma och pappa har ju gamlagamlagamla gäster här (menar då inte att dom är gamla utan vi har känt dom länge ;) ) här som har kräftskiva så jag sitter här inne på rummet och chillar, ska nog kolla lite Sex and the city ;) Moaahaha, men ha en go kväll alla :D
 
Tjohej!

Everything but me

Hajjhopp!
Var i skolan i typ 1,5 timma eller nåt igår och sen drog jag med Ebba, Malin och Carro till Sportlife för dom skulle träna och jag fick ställa upp som fotograf lite ;) Haha. Sen drog vi hem till Carro så gjorde hon super go mat till oss och sen åkte vi bort till Holmen för att kolla Malins nära vän/kompis/kille ja, jag hänger inte riktigt med ;) haha. Höll seriöst på att frysa ihjäl men kom hem strax innan tio då jag hade "beställt" te och macka hemma, snäll mamma man har som fixar det! Sen somnade jag väl inte förrän runt tolv vilket jag fick lite panik över måste jag säga med tanke på att jag skulle upp kl 6...
Men vaknade strax innan klockan av att jag var pigg? ASSÅ PIGG KLOCKAN 6 PÅ MORGONEN ÄR INTE NORMALT! Hahaha
Drog ut till bussen vid 7 och sen började vi 8 med entrepenörsskap, svenska, håltimma/ lunch, matte och sista NO. Måste säga att det känns sååååå konstigt att se så många 96:or på skolan, känns helskumt hahah.
Kom hem runt halv fyra då jag har ätit och nu sitter jag bara här och somnar typ, hehe, nu kommer la tröttheten ;)
 
Nu ska jag dra mig, äta lite melon och så! Muuuuumms, ha en bra kväll alla :)
Tjohej!
 
Thihi, lite rynkig :')

That remind me of you

Godmorgon!
Idag är då första skoldagen, eller ja, vi ska bara dit på upprop och typ få papper? Sånt det brukar vara första dagen ;) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, sörja lite kanske?! Hehe, ne men sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, hehe det regnar såååå så jag sa att tågen cpa lite, okej lite taskigt att ljuga men annars hade jag ju blivit pissblöt och det orkar jag inte bli nu, höhö! Tycker synd om min bror som är ute idag med hela skolan, hahah kommer ihåg det när jag gick på GA att dom alltid lyckades pricka in dom dagarna då det regnade som mest, väääldigt dumt tycker jag ;)
Ne vad ska jag nu göra i en halvtimma? Ingen aning, kanske sätter på tvn lite eller nåt, bara så ni vet det liksom :) haha, ha en bra dag alla :)
 
Tjohej!
 
Då drar denna trötta tjej till skolan snart....

Loved you like no other

Halllllojjj!
Idag är sista lovdagen för min del vilket suger lite måste jag säga... för allt har gått så fruktansvärt fort och det har inte varit det bästa vädret tyvärr. Men imon får man träffa klassen igen vilket ska bli jätte roligt, man får hitta dom där små positiva sakerna i allt ;) Även skolan! Gör allt så mycket lättare då också :)
När jag vaknade imorse drog jag ut och la mig direkt och solade, såååå skönt va det verkligen! Sen har jag mest bara tagit det lugnt och lite så, hjälpt pappa med facebook eftersom han har haft det i... ja inte ens en vecka så han har inte kommit in i det riktigt än ;)
Imon blir det att ställa klockan på 10, inte så farligt ;) Börjar kl 12 och så så detta ska nog bli bra :) Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha en fortsatt bra kväll!
 
Tjohej!
 
treläppad tjej här ;) Haha nuuu är man trött! Fast håret är ju lite gött långt nu såg jag, haha opps

Make a wish

Vet ni vad jag längtar till? Nyår... hahha känns ju så bra att tänka på det nu när det är fortfarande augusti ;) Men det är ju så underbart roligt och sen när man står ute med någon go dricka med sina bästa vänner och väntar in tolvslaget, den känslan är ganska bra måste jag säga! MEN det är faktiskt bara 4 månader kvar tills julafton så snart är vi där och sen går vi mot ljusare tider igen :D
Som sagt, längtar efter nyår något sjukt just nu! Kände bara att ni ville veta det ;) ;)
 
Tjohej!
 

Crawling back to you

Halloj i regnet!
Igår drog jag, Larsson, Backman och Moa till Göteborg för att kolla Rix fm festivalen! Fick även träffat Malin från 9E klassen, så kul att träffa henne! Var iallafall grymt bra väder, dock blev det sjukligt varmt när man stod och trängdes med alla människor, så ja, man var ganska gött varm ;) Bra artister också tycker jag allt så det var jätte kul, bättre än förra året. Sen kom jag gem runt 20 och då åt jag min brömda brie och salamimacka <3 <3 <3 mumsigt! Sen lite oth, haha fyfan va jag känner att i varenda inlägg så skriver jag att jag har eller ska kolla på det :D Nörd...
Idag skulle jag träffat gosen men så fick han någon viktig träning som han inte kunde missa tydligen så det får bli en slapp dag hemma istället, men klagar inte på det heller!
Vaknade av att det åskade som sjutton imorse, lite speciellt väckning sådär ;) Jaja, nu orkar jag inte skriva något mer för det finns inget mer att säga :D Ha en bra dag i regnet!
 
Tjohej!
 
Bild från i höstas i skolan, haha har man tråkig humor om man sitter och skrattar år sig själv när man ser ut såhär? hehehe
 

Start of something good

Godmorgon!
Idag vaknade jag ganska sent, eller ja 11 ;) Åt frukost och kolla lite oth och nu sitter jag här och såg att jag måste hoppa i duschen nu och äta lunch efter det. För sen ska vi till Göteborg några tjejer och kolla Rix fm festivalen! Ska bli kul, 3:e året vi gör detta nu så är ju en lite tradition. Dock synd att så många inte vill, kan eller inte orkar... Tyckte jag var lite tråkigt för det är en kul grej att bara umgås och lyssna på go musik, menmen vi andra kommer ha så underbart, det är jag säker på!
Så ni får ha en fortsatt bra dag så skriver jag antagligen när jag kommer hem igen :)
 
Tjohej!
Bästa som finna att gå i bikiniöverdel och mjukisshorts eller vad man ska kalla det, haha!

Nana hold on

Hallohallo!
Igår då så låg jag ute och chilla lite, sen gjorde jag iordning mig lite och så kom gosepöjken hit, har mest tjötat och lite så. Sen kom Ebba och lånade en av oth säsongerna, fick tjötat ett bra ta så han blev lite sur, hahah go. Sen fick jag iallafall tvingat honom att kolla oth för att det var typ ett fortsättning följer avsnitt och då kan man ju inte vänta hur länge som helst på att se det ;)
Sen idag har jag inte gjort så mycket, jag och mamma drog bort till farmor och farfar för att hunden fyllde 6 idag, haha orkar inte... + att jag hatar tårta så ja, va la inte jätte kul, menmen!
Men ska ta mig en go dusch nu och sen när pappa kommer hem ska han grilla så det bli mumigt! Ha en bra kväll :))
 
Tjohej!
 
Yes dålig kvalite och gillar att man ser kritvit ut i ansiktet, wooho
 
 

Värme = underbart

Halloj!
Idag har jag inte gjort så mycket, legat ute lite för det är ju så sjukt underbart väder! Och nu har jag duschat och gjort iordning mig för min gosepojk kommer äntligen hit efter massa shit, så det ska bli myspys! Men ja, haha skriver kanske när han har åkt eller imon, får se :)
 
Tjohej!
 
Japp, han ska få träffa en extra söt tjej, hahaha

Goa dagar!

Halloj!
Igår (onsdag) så drog jag in till stan och mötte upp Larsson då hon äntligen fick sitt "sommarlov" i 6 dagar, haha så go, men dom dagarna förtjänar du :D Sen vid ett mötte vi upp Ebba, Hanna och Backman, vi drog till Sallys och lunchade där och sen gick vi bara runt lite och jag köpte innan med Larsson säsong 6 av One tree hill så jag var glaaaaad, hihi. Sen tog jag fyra bussen till Larsson och gick till henne och så fixade vi iordning oss och drog upp till Marianne för att fira henne, åt god mat och hade det jättejätte trevligt!
Sen sov jag hos Larsson osvosvosvosvosv, haha
Sen idag har vi legat ute på gräset och sen börjat kolla på O.C haha, man ska aldrig sätta igång en serie framför mig, då blir man kvar där ett bra tag kan jag säga ;) tror vi kollade i 3-4 timmar nåt sånt , hahah nördar... Sen kom jag hem vid halv åtta typ och då åt jag, duschade och sen började jag kolla Oth och nu ligger jag här och ska nana så ha det braaaa :D
 
Tjohej!
(Har ingen bild för tillfället)

Nattinatti

Halloj!
Slänger bara in ett litet inlägg innan jag ska ta och söva, åkte ju till Liseberg med Larsson vid halv tolv och sen mötte vi upp hennes syster och hennes familj, sen fick vi inträdesbiljett, (Tack Malin!) och sen bestämde vi oss för att även jag och Julia skulle köpa åkpass så det gjorde vi då... Hahaha, fick åkt massa, både barngrejer med killarna och sen lite för oss själva!
Blev så sjukt blöt av att ha åkt 4 gåner vattenskitarna, jäkligt tur att det var bra väder idag! Men när tilloch med BH:n och trosorna blir blöta, ja det säger väl sig själv... Men dagen har varit super go verkligen!
 
Kom hem runt halv elva och sen dess har jag inte gjort ett piss, bara ätit lite och gjort iordning mig, och nu ska jag nana så ha det bra och sov gott :)
 
Tjohej!
 
Haha åh, gammal bild från när jag och Ebba var ensamma i skolan, eller ja, vi hade rast själva ( Umgås ju mest med Malin, Ebba och Carro, men dom andra två var inte där då) Och så fick vi köpt oss choklad och kunde plugga på braaaaa

I know the feeling

Godmorgon!
Gick upp strax innan tio för att jag skulle ut till ödet... Alltså Larsson ute i Ödenäs, men så ringde hon precis när jag skulle gå och sa att vi skulle till Liseberg istället så ja, det blir det nu :D Hennes syster hade två inträdesbiljetter så hon bjuder in oss, snällt där!
Dock tycker jag att Julia kunde ringt liiiite tidigare så jag hade fått sova lite längre och inte känna mig som en zoooommmmbie ;) Menmen, vädret är hyffsat bra idag också så detta ska nog bli bra :)
Ha en super dag här hemma så skriver jag när jag är hemma igen :))
 
Tjohej!
Jag är lite gött rädd för kaninerna eller alla andra som klär ut sig, uschusch...

Tråkig dag!

Jag pallar ju inte att typ jag skriver vad jag ska göra på morgonen under dagen och sen så slutar det med att det inte alls blir så... Har suttit hemma ensam idag och inte gjort ett piss, så jäkla cp tråkigt så det är nästan sorgligt.. Alltså finns det inget att skriva om...
Men när jag kom ut nu till uterummer så ser jag att på bordet är det fågelskit och vi har ju inglasat här och så, fast fönstret är öppet ca tio cm, såååå ja, vi har antagligen en liten fågel här inne, har haft en här förut också men jag är ju lite gött rädd för fåglar så hoppas mamma tar tag i det, haha!
 
Men ha en fortsatt bra kväll :)
Tjohej!

Seg deg teg feg

Godmorgon!
Just nu ligger jag i sängen och orkar verkligen inte dra mig uppåt, men är cp hunrig så blir väl illa tvungen snart... Skulle träffat Larsson idag efter hennes jobb men så dissade hon mig ;) ;) ;) Men ska antagligen träffa Hanna och möjligtvis Sofia lite senare, hoppas på det för annars vet jag inte riktigt vad jag kommer göra och det är aldrig bra för då sätter jag mig bara vid tvn och så, så ja... ;) Problem va?! :D
Men ne, nu får jag gå upp så jag inte hungrar ihjäl! Men ha en go dag, verkar vara fint väder? Ser bara liiiite från rullgardinerna ;)
 
Tjohej!
 
Skämtar inte när jag säger att jag är totaltkär i den lilla pojken, asså så underbart söt så jag vet inte vad! Vill ju bara krama honom så söt han är!

You say it best when you say nothing at all

Hej igen!
Idag har det ju varit så himla underbart väder, galet bra! Kom upp tjugo över tio imorse och då stod mamma och pappa redo för att dra ut med båten så det var bara att äta och göra iordning sig fort och sen har vi varit ute med båten mellan elva och fyra så det är ju helt underbart! Har fått badat 4 gånger också, ganska stolt över mig själv ;) Haha!
Sen var det hemma för pappa skulle se handbollsmatchen, dock förlorade dom med 1 poäng, lite synd men ändå, dom var ju i final och blev inte utklassade. Så nu ska jag nog ta och kolla lite OTH och sen ta en goo dusch!
Och något som är helt ointressant för er kanske men som jag känner att jag skulle kunna skriva här är ju att en av mina kusiner är ju reseledare nu och hon har varit i Sicilien i ett halvår nu och så kommer hon hem i 2 veckor i September och sen får hon åka och jobba i Mexico, asså man blir ju inte lite avundsjuk... Jag hoppas på att vi åker dit över jul så att hon inte behöver fira själv liksom ;) Vore ju väldigt tråkigt för henne!
Man kan ju alltid hoppas! Nu ska jag dra mig, ha det bra :)
 
Tjohej!
 
Det är jag på bilden :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Yolo, fulaste jag hört...

Godeftermiddag eller vad man ska säga!
Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig så jag blev gött förbannad kan man ju säga, fyyyyyfan för vissa...! Men iaf, jag chillade runt hela dagen och sen gjorde jag mig iordning och drog bort till Therese där Ellen J var, sen kom Jakob och Oliver också, och sen kom Ellen A så det var himla kul måste jag säga! Först käkade dom och vi bara satt och tjöta, sen kollade vi på en skräckfilm och Jakob var ju för söt, hahahah, tyckte nästan lite synd om honom. Sen tog vi en promenad och det slutade med att vi gick ner till stranden och la oss på bryggorna, det skulle ju vara masssssssssa stjärnfall inatt så vi låg där och kollade upp, fick sett 5 faktiskt! Många önskningar där ;) Sen fick vi kollat på en lite mer romatiskt komedi så alla kunde lugna ner sig , hihi. Sen cyklade jag hem runt ett och la mig direkt!
 
Skriver om dagen lite senare för nu känner jag att jag inte orkar med datorn, mobilen eller nåt... Så jäkla skönt ibland när man är utan det, sån frihet åååh! Hahahah
 
Tjohej :)
 

Trevlig dag!

Hallooojjj!
Idag åkte jag in till stan med Sofia, vi åt pizza vilket inte är så förvånande om man känner oss två bra ;) Satt och tjöta om sånt som händer osv, skönt att snacka med dig för du vet lite vad som händer och det känns så bra att få prata ut hos dig!
Sen drog vi in till storken och mötte Moa och Linnea, så vi tjöta med dom en stund och sen skulle jag kolla kontouttag och då har jag fortfarande dubbel lön?! Visst det är ju bra men jag blir ju ersättningsskyldig och dom sa att dom skulle ta hand om det... ååååh.... ska ringa på måndag igen och kolla upp det. Fick iallafall köpt en ny mascara, 3 par trosor och 5:e säsongen av One tree hill så behöver jag ens säga vad jag gjorde när jag kom hem? ;) Hhaah, fick kollat  7 avsnitt, hehe... Sen kolla jag lite OS och lite annat skit på tv och nu ligger jag här och ska sova sååååååå sovsött :)
 
Tjohej!

Lalalala

Godmorgon!
Ligger just nu i sängen och känner att jag inte riktigt orkar att gå upp än, men jag ska gå till bussen om 1 timma och 20 min så snart måste jag...
Ska ju in till stan med Sofia för lite tjöt och lunch, och säkert kolla lite i affärer också, vi har inte träffats sedan Kroatien så det ska bli sköööjj att träffas ni igen! Men jag skriver mera när jag kommer hem eller nåt :) Thihi.
 
Tjohej!
 
Bilden är från första hela dagen i Kroatien då vågorna slog emot muren, var så skööönt! Fick ta en bild från facebook som sofia har lagt upp för min data med alla bilder funkar ju inte än... så less på det!

3dubbelt!

Måste bara lägga upp en bild till, fatta att det blev 2 jamaicaner som tog medaljerna varav bronsmedaljören var väldigt ung!
 
(jag ska ta och åka till dessa, bara så ni vet :)))) )

Åh ögonen går i kors!

Halloj!
Nu på kvällen har jag bara chillat, kollat på lite OS, ätit god mat, duschat osvosv. Sen sa mamma något "skämt" om några paddor och våran damm och då började jag skratta så jag lipa, herregud va trött man var då! Hehe.
Men nu ska jag faktiskt ta och nana lite, ska in till stan imon igen, hehe, jag är där ganska ofta nu känner jag menmen, det är sommarlov så man får bränna lite pengar ;) Dock är det typ bara på mat just nu.. hihi, men man måste ju överleva ;)
 
Tjohej :)
 

Pallar inte go bild! Men såg ni finalen i 200m? Asså man blir lika förvånad över hur jäkla snabb både Usain Bolt och Yohan Blake är, seriöst... Det ser ju ut som om dom joggar medans alla andra kämmpar för sitt liv, grymma killar som verkar vara cpsköna!

Stuck on this road

Tjeeeena!
Kom precis hem från staden, åt med Moa och tjötade i några timmar, sen gick jag mot Hälsostudion och tränade lite på gymmet, duktig tjej här ;) haha. När jag går därifrån börjar det droppa lite men det ser hyffsat ljust ut så jag tänker bara att jag ökar takten lite.. Men jag hann komma till Plantaget och sen fick jag stanna där i en kvar för jag har ingen lust att springa i regnet... Och sen fick jag gå ändå och så tog jag tåget hem och sen en liten cykel tur och nu sitter jag här med en go huvudvärk!
 
Dom andra grillar nu men jag är verkligen inte hungrig än så jag väntar lite! Ha en fortsatt bra kväll alla :)
Tjohej!
 
Gillar ett litet öga och ett stort osåå :))

Soooooool

Halloj!
Idag är det soligt fast inte sådär jätte varmt tyvärr... Ska iallfall in till stan om någon timma för att luncha med Moa och sen efter det ska jag träna, woho, duktig jag är... Har nog fasen inte varit på Hälso på över 1 månad nu, oppsi... Lär ha go träningsvärk imon och helgen.
 
Ne nu måste jag hoppa in i duschen och lite sånt där kul :)
Tjohej!
 
 

Goo kväll!

Hej!
Mötte upp Therese vid 15 efter allt åskande och blixtrande... Hon var ute och gick med två hundar så gick med henne en bit och sen lämna vi dom och cykla hem till henne där vi mest bara tjöta på om allt mellan himmel och jord. Sen åt vi och sen tog vi en lite cykeltur och sen kom vi hem till henne igen och gjorde popcorn och kolla på en grymt äcklig och hemsk film, American Crime hette den.
Sen cyklade jag hem runt 22 och nu ligger jag här och tycker lite synd om mig själv, höhö. Imon blir det stan igen, hehe, cool jag är, ja vet...
Therese, du är underbar på alla sätt och jag är glad över att jag har dig!
 

Nu ska jag ta och nana iallafall, så gooodnatt på er :)
Tjohej!
 

You're my lullaby

Hallojsan!
Idag gick jag upp ganska tidigt, strax efter nio faktiskt... För att gå upp och duscha och göra iordning mig för att sedan dra in till stan och möta upp min ganska så gött dampiga Malin! Vi fikade och sen gjorde vi något jag fortfarande skäms över... inte ens värt att nämna det här ;) Hahaha! Aja... Nu ska jag äta lite och sen cykla bort till Therese för lite tjöt och sååå :)
Ha en bra dag i spöregnet :))) usch va jag hatar detta skitland just nu.
 
Tjohej :)
Kan vara den fulaste bilden på länge meeeeeen så är det så att jag bryr mig inte :')

Don't ever let it end

Halloj, kom hem för någon timma sen efter att ha fikat några timmar med Amanda, Lina kunde inte komma så det blev bara vi två men det var lika trevligt det! Något vi pratade om var att jag är en ganska stor serienörd så tänkte jag att jag kan ju skriva här vilka mina topp 5 serier är!
 
VÄNNER
Denna serien har jag kollat på i många år och har även alla 10 säsonger hemma så ja, jag kan nästan alla repliker utan till... haha, men det är så skönt att bara sätta på ett avsnitt av Vänner och få sig ett gott skratt.
 
ONE TREE HILL
Och denna har jag sett några ströavsnitt av på tv också i några år men nu bestämde jag mig för att börja samla på denna underbara serie som jag har 4 säsonger av och det blir bara bättre och bättre med grymt mycket spänning,romantik, vänskap, svek osvosv, ett vanligt tonårsgäng!
 
 
SEX AND THE CITY
( opps, stor bild..)
Denna serie har jag faktikst aldrig haft riktigt "sug" till men så fick jag HELA boxen av mamma i födelsedagspresent och började kolla på den och blev stört kär i den! Så grymt rolig men ändå "seriös" eller vad man ska säga, men man får inte vara blyg för sex eller nåt sånt för det förekommer hela tiden, hehe!
 
SuperNatural
Denna serie fick jag på min förra födelsedag tror jag det var, eller om det var någon jul sedan! Det är en lite skräckserie eller vad man ska säga och måste säga att tycker dom är lite galet snygga,söta,gulliga osvosv. Här har jag 5-6 säsonger typ tror jag ;)
 
Desperate Housewives
 
 
Och denna, sista av mina "topp 5" , började samla på dom nu på min födelsedag och har 2 säsonger och ska åka och köpa fler snart.
 
Och dom står inte i ordning om det är någon som bryr sig ;) Hahaha. Men sen finns det ju tusen andra serier så som Two and a half men, Criminlaminds, CSI, How I meet your mother... Skulle kunna räkna upp en massa men nu är det så att jag inte orkar, hehe, men som sagt, jag älskar verkligen serier, jag föredrar ju hellre några avsnitt ev en serie än en film faktiskt.
 
Nu ska jag inte tjöta på mera här utan gå och göra något av mitt liv :))
Tjohej!
 
 

It feels so good

Dååå drar man in till staden för en fika med Amanda och Lina :) woohooooooo
 

I miss you thiiiiiiiiiis much

Godmorgon på er!
Idag vaknade jag av världens huvudvärk, vilket suger rejält så ska gå och ta lite alvedon så mitt huvud inte exploderar... Nu blir det bara chill och sen i eftermiddag ska jag in till stan för att fika med Amanda, kulkul! Sen får vi se vad vi hittar på men något blir det ju alltid så.
Hopppas ni får en super bra dag idag även om det är riktigt höstväder med regn och blåst.
 
Tjohej :)
 

You were born to be my man

Halloj!
Ska ta och berätta om helgen lite snabbt nu då.
Sebbe åkte ju ner till Helsingborg i torsdags och sen på fredagen, ganksa tidigt åkte jag,mamma och pappa till Båstad, när vi kom fram käka vi lunch och sen gick vi och la oss på stranden och solade och badade innan vi gick till hotellet och fixade iordning oss för att sedan ta en låååååång promenad till själva "kärnan" i Båstad, men herregud vilken värme det var, blev typ svettiga när vi gick in dit. Gick runt lite vid hamnen och stötte på ett amerikanskt ishockeylag och Carola mm, bra ställe att se kändisar på. Sen gick vi till en liten restaurang precis vid havet där jag och pappa köpte in två tallrikar med räkor, kallröktlax, räkröra, bröd och lite sånt simpelt, mamma tog lite av oss också ioförsig ;) Sen va det dags för Diggilo kl 19, var hur bra som helst detta året, såå kul!
Sen kom vi väl hem runt tolv då vi i stort sett bara la oss direkt för vi skulle upp hyffsat tidigt på lördagen.
 
Sen då på lördagen så vaknade vi och gick ner och åt frukost för att sedan packa ihop och åka vidare till Helsingborg, checkade in på hotellet och sedan åkte vi ner till hamnen och åt lunch för att sedan möta upp "alla" ( va inte så himla många föräldrar där) föräldrar för att se Sebbes och deras match, det blev 1-1 och sen va det slut med fotboll för den dagen så vi åkte hem och gjorde iordning oss för att sedan gå ut och äta på en restaurang med Daniel och Helen, en i sebbes lags föräldrar och dom bor i VB så vi känner dom sen innan. Kom hem runt tolv då med och sen blev det nana för att ställa klockan på 8... usch...
 
Sen åkte vi då och kollade på den tidiga matchen, vi hittade inte först så missa första halvlek ;) Där vann dom med 3-1 tror jag det va och då sa en utav föräldrarna som tydligen är delägare på Espresso House att vi skulle åka till ett jätte stort köpcenter och fika, då han bjöd så det var änna lite lyxigt ;) Sen åkte vi tillbaka och mötte ett så jävla cp lag, seriöst va fula dom var, blev så sur, fast blev även sur på AIF för dom fattade ingenting dom sista 5 minutraran när dom låg under med typ 2-3 och sen en kille från något annat lag som stod och värmde upp bakom oss, han råkade skjuta in bollen några meter in på planen och så ska han springa och hämta den och så ställer han sig vid linjen och gör inget så jag får ju dampet och skriker "HÄMTA BOLLEN, HÄMTA BOLLEN, FATTAR DU INTE, HÄMTA DEN!"... hehe, ja det kanske var lite taskigt men dom var inte ens i närheten av hans boll så han kunde lätt gå in och hämta bollfanskapet men nedå... Aja, dom åkte iaf ut då och så skulle Björn deras tränare gå och anmäla det laget för dom gjorde något "olagligt" inom cupen då och massa shit... Fast det pallar jag inte riktigt ta och skriva här ;)
Men vi åkte hem vid 14 och var hemma runt 17 då det var tänkt att det skulle bli lite chill men blev en promenix med Annelie och Emil + lille Jimmy, SEN blev det chill ;)
 
Och idag åkte jag in till Moa och hade det trevligt :) Men nu ska jag dra mig och kolla Sex and the city woohoho, ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjohej!
 
Självklart en extra snygg bild!

Varje moln har behov av att regna

Godmorgon folket!
Jag ska ta och berätta om helgen lite senare för nu ska jag börja göra iordning mig och sen dra in till Moa, har nog inte träffat henne på nästan hela sommarlovet :o Så det ska bli kulkul!
 
Som sagt, berättar lite senare :D Men det har varit bra!
 
Tjohej!

I live my life for you

Godkväll!
Nu har jag duschat och plockat fram alla kläder som ska med i helgen, samt lite musik såklart , funkar inte att göra något annars ;) Nu ska jag ta och göra mig en brie och salamimacka, muuumsmums! Och självklart kolla på lite Sex and the city, kvällsmys på hög nivå, underbart ju. Sen får jag väl se till att packa ner allt i väskan och fixa det sista även om jag hatar att packa, eller jag orkar inte ;) Men nu kommer jag antagligen inte skriva mera förrän på söndag så ni får ha en härlig helg så hörs vi om några dagar!
 
Blir ingen bild nu heller för jag är för lat för att fixa någon ;) Men ni överlever vettni!
Tjohej :)

The winner takes it all, neeeee

Halloj!
Igår kväll kom det ju ett par hit och vi hade det faktiskt väldigt kul måste jag säga! Dom ska även till Grekland i September och dom bor ju nästan jämte Alströmer såååå jag får låna lägenheten i 1 vecka :D Fatta hur underbart eller!
Idag så drog jag ut på en liten promenix med Ebba och lämnade en säsong på en serie, sååå ja det va sköj. Sen så har jag inte gjort ett skit faktiskt och jag tycker det är så himla underbart att bara vara. Nu sitter jag ute men ska nog snart dra in och packa lite kläder för helgen, jobbigt att man måste packa ner kläder för alla väder med tanke på att det inte är någon garanterad sol och värme, menmen, överlever nog ;) Nu kom solen så nu sitter jag nog kvar en liten stund till :D
Ha en bra dag!
 
Tjohej!
 
Molningt och varmt
Sol och varmt, väääädigt nöjd

Singing out loud

Hej!
Igår då så kollade jag Sex and the city på dagen ( ja, beroende...) och sen duschade jag och gjorde iordning mig för att hämta upp Annelie och sen stod det några på stationen från gamla klassen som vi gick med till Ebba och väl där fick man kramat dom som hade kommit och sen väntade vi in alla, occccchhhh så roligt det var att få se alla, va faktiskt bara 6st som inte kunde komma så det tycker jag va bra gjort ändå!
Jag, Ebba, Julia och Patrick tänkte att vi skulle hoppa på deras studsmatta så det gjorde vi, dumt gjort känner jag idag, min rygg är seriöst helt pajj, har nog aldrig haft såhär jävla ont, trodde jag va förlamad imorse när jag vaknade eller nåt... buhu tyck synd om mig!
Sen satt vi mest bara och tjöta och skratta å hade det trevligt. Sen började väl dom första dra sig vid halv tio, lite trist menmen, vi andra va ju kvar och fortsatte. Sen vid strax efter 23 gick jag med några killar som skulle till tåget för jag ville inte gå själv, hehe. Sen fick vi kramats lite och sagt hejdå så cyklade jag hemåt och självklart möter man dom cooola 96/97:orna som står och röker så dom börjar ju ropa lite sådär gött men jag palla inte stanna så jaaaa, så cool är jag!
 
Idag har det varit hyffsat väder så har legat ute lite och snart ska jag ta mig en dusch och sen göra iordning mig lite för om 1 timma får vi gäster, eller vi och vi, mamma och pappa iallafall ;) Men jag är lite gött besviken och inte på det bästa humöret idag så jag stannar hemma!
 
Men hoppas ni får en fortsatt bra kväll goingar :)
Tjohej!
 
Bjuder på dom allra första bilderna vi tog med skoldatorn, haha gud va vi skratta...

RSS 2.0