This is the life

Tjenare!
Kvällen blev liiiite annorlunda, Hanna kunde inte komma, stackarn är jätte förkyld :/ Tycker du SKA bli frisk nu!
Aja, Sofia och Moa kom iaf och vi har proppat i oss såååå mycket chips,dipp,godis, pop corn och dricka... Fyyyyy va äcklig man känner sig efter när man har ätit såhär mycket! Buuuh
 
Nu sitter jag här ute och chillar, ska strax göra iordning mig och sen lägga mig och läsa lite bloggar innan jag ska nana. Söndag imon också, och sen startar vi sista jobbveckan! Det ska ju bli skönt om något ;) Hihi.
Men ha en fortsatt braa kväll eller sov sött!
 
Tjohej :)

Sol, moln, sol, moln

Halloj!
Igår jobbade jag ju och slutade 14 och då drog jag och köpte massa gött till idag + hyrde lite filmer som vi ska se ikväll. Sen kom backman till mig och vi tjöta på och kolla film + åt. Hehe.
Sen måste jag ju säga att om EXAKT en vecka idag så ligger vi antagligen på stranden i Kroatien :') Lyfter 11.45 nästa lördag! Fatta att man är gött taggad asså... och bästa Sofia ska ju med så bättre kan det knappast bli asså!
 
Och vad händer mer idag då? Jo jag har varit borta hos farmor och farfar och strykt kläder, så nu är jag 140 kr rikare, haha för det är ju så mycket.. men vafasen, jag strök bara några få grejer ;) Men jag klagar inte, alltid bra med pengarna under speciellt sommaren!
Sen så ikväll vid 19 så kommer Hanna, Moa och Sofia hit så blir det lite gammal hederlig filmkväll, så det ska nog bli bra detta! Hoppas ni får en fortsatt bra dag, nu måste jag fortsätta städa vidare, höhö tråkigt :/ Menmen!
 
Här har ni 3 goa låtar :
 
Stiftelsen - Vart jag än går
- Hela familjen trodde att det var Takida som sjöng låten först, så om ni gillar Takida lär ni gilla denna också, men det är läskigt hur jäkla sjukt likt det är!
Agnes - One last time
- Den enda som egentligen enligt mig har lyckats inom musiken efter Idol, och tycker faktiskt att denna var riktigt go! Hon brukar ju ändå ha lite mera "fartiga" låtar, men detta är ju en lugn och stillsam låt.
Michael Bolton - I'm not ready
- Denna visade Backman mig igår och den var riktigt fin måste jag säga!
 
Tjohej :D
Ja, jag går runt i bikini och springer ut så fort solen kommer ;) haha lite gött desperat...
 
 

Åååh mitt hjärta slår, trolololo

Snodde denna från lilla Annelies blogg, tyckte att den var lite göllig och att det stämde in rätt bra det där'a!
Jag orkar knappt hålla uppe ögonen längre så jag skriver mera imon :)
 
Tjohej!

Ni är hjärtligt välkomna tillbaka solen och värmen!

Halloj!
Idag har jag jobbat, som vanligt :) hehe, och sen drog jag till stan och tog ut mina tabletter och fick köpt mig ett linne inne på GinaTricot, är ju fasen rea precis överallt nu :s menmen, jag klagar inte över det ;)
Sen drog jag till Hälso och tränade lite för att sedan åka hem med pappa, fyfasen va jag är trött i både huvudet för att jag inte klarar av att gå upp tidigt och sen för att jag har kört slut med mig själv på träningen denna veckan! Men det ger ju resultat så ;)
Ne nu ska jag dra och äta och sen duscha, så ha en fortsatt go kväll allihoppa :)
 
Tjohej!

Santsant


Listen to your heart

Sååådär då var man hemma, jobbade som vanligt idag då. Slutade 14 och då tog jag bussen ner till Ingareds vårdcentral för att fixa lite tabletter eller vad man ska kalla det och även kollade upp min pollen allergi, stor flicka som kan göra sånt själv nu ;) haha! Sen var jag så fräck så jag gick in till Backman och tjötade med henne och sen tog vi bussen för hon skulle in till några kompisar.
 
Och nu då, nu sitter jag bara här och funderar på vad jag ska göra , om jag ens ska göra något... Kan ju bara chilla sönder :))) Menmen, det återstår att se!
Ska iaf dra mig nu så ha en braaaa kväll. Pöss
 
En gammal goding:
Listen to your heart - Roxette

Aldrig ska det sluta!

Förstår mig verkligen inte på regnet, någon gång måste det väl ändå sluta?! Verkar inte så, så jäkla skönt att vi åker snart måste jag säga, värme!
 
Idag var det jobbet så kl 9 stod jag och väntade på bussen, sen jobbade jag och dagen gick otroligt fort. Slutade 14 och då drog jag och "gav" tillbaka mina nya träningsbyxor som jag fick i present förrförra helgen, som gick sönder efter att ha användt dom 1 gång... Gillade dom verkligen jätte mycket så jäkligt surt att det sprack i röven på gymmet! Haha :( Sen tog jag tåget och gick till farmor och farfar för att stryka massa kläder och fick lite pengar där. Sen drog jag hem och ja, nu har jag inte gjort ett skit vilket känns väldigt skönt faktiskt. Ska sätta mig och kolla lite DH sen när pappa drar och tränar, jaja nu får ni ha det så bra i regnet!
 
Tjohej!
 
Ja men fint att ena ögat är större än det andra ;) Missfoster <3

Jobbjobbbjobb

Ja, här ligger jag i sängen och tänker på att jag måste faktiskt sova snart för jag ska ju upp och jobba imon, usch... Orkar inte!
Men efter jobbet ska jag dra mig in mot storken och klaga av att mina träningsbyxor som är användna en gång har gått sönder och sen bort till farmor och farfar och hjälpa dom, eller ja egentligen farfar med att stryka och göra massa sånt och sedan ska jag träffa Therese, fullspäckad dag! Men det är så det ska vara.
 
Och så saknar jag min gose pojk, skulle inte ha emot att ha honom här jämte mig... Buhu. Det är det som är jobbigt med Kroatien resan, att inte kunna träffa honom, inte ens kunna smsa eller något på en hel vecka, "tur" att Sofia känner detsamma med Tom så vi kan trösta varandra där nere (a) hehe, ne men det ska nog gå bra!
Men jag älskar dig, och det vet du

Ne nu ska jag ta och försöka sova så jag orkar gå upp imon vilket jag känner på mig inte kommer gå så bra..!
Tjohej :)

Vart är sommaren?

Ja det kan man ju undra, fyfasen, juni månad är snart över och det har nästan inte varit en enda solig dag... Man blir ju bara deprimerad! Jaja, om 2 veckor såhär dags ligger jag på stranden i Kroatien, det ska ju bli gött om något :D
Aja, våra kompisar har åkt hem till Stockholm igen och det känns så otroligt tomt här hemma nu när dom har åkt, men vi ska åka upp till dom snart bestämde dom, så det ska ju bli kul! Så roliga människor det där'a :)
 
Nu resten av dagen ska jag inte göra ett piss, lägga mig och kolla tv eller nåt, man kan ju som sagt inte vara ute när det regnar och blåser och är 13 grader. Så ja, nu drar jag mig till soffan ;) hahah! Ha en fortsatt bra dag i det ruggiga vädret :)
 
Tjohej!

Ojojojojoj

Godkväll gott folk!
 
Idag har det varit gött chill dag måste jag säga, åt ju makrill med potatis och sås förut och sen efter det drog dom vuxna på en promenad och Fanny gjorde iordning sig för att åka och träffa gamla kompisar så jag la mig i soffan och kollade på Desperate Housewives, låg där i över 2 timmar och bara kollade och hade det gött! Sen kom dom hem runt 19 och då började dom grilla kyckling och nu sitter vi här och tjötar på! Ska nog sitta här ute en stund till iaf och sen kan man ju hoppas på att Fanny kommer hem snart ;) höhöhö, ne men det är ju super kul att ha dom här när man inte har träffat dom på 1 år!
 
Menmen, nu ska jag dra mig. Ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjohej :D

2 veckor kvar!!

Woooooho, jag kom på att det bara är 2 veckor kvar exakt idag tills vi åker till Kroatien :D:D Lycklig tjej! hihi, iaf...
Igår vaknade jag och städade + duscha och lite sånt där, sen strax innan 14 drog vi oss bort mot alla goa människor där vi bara åt,åt skratta och bara hade det jätte trevligt! Sen halv sex typ så började vi dra oss hemåt till oss för att grilla och göra tävlingar osv. Jag tycker kvällen blev mycket lyckad och har skrattat någon enormt, ångrar inte att jag valde att vara med familjen i år i allafall! Vi har ju en familj här som flyttade upp till Stockholm förra sommaren så vi fixade iordning lite inatt och sen la vi oss vid 2 och sen vaknade jag vid 11 idag och sen har jag bara ätit frukost och lagt upp bilder på facebook från dom senaste veckorna, och nu känner jag att jag inte kan sitta här vid datan och vara osocial så jag drar mig nu men ska försöka skriva senare om jag inte har allt för kul ;)
ha en bra dag!
 
Tjohej :)

Glad Midsommar!

Hejhopp!
Igår åkte ju jag och Therese till liseberg, vi har haft det underbart både sällskapet och vädret har varit toppen så man kan inte klaga! (lite kanske, när solen stekte sönder i kön ;) ) Men det var lite folk som vanligt dagen innan midsommar så vi hann åka allt om och om igen. Sen mötte vi upp Sebbes lilla "gäng" och frågade om dom ville hänga med på colorado för vi ville inte åka med massa okända, hehe. Och självklart vem blir blötast? Jo jag, fyfan, har nog aldrig varit så blöt i hela mitt liv, precis ALLT var blött, tilloch med trosorna... Menmen, det var ju gött väder så det gick hyffsat fort att torka! Sen åkte vi lite själva och sen av någon anledning började vi åka med dom igen, menmen ;) Slösade 80 kr på lotteri utan någon vinst, medans Sebbe, John och Luka vann varsin stjärnvinst, man blir ju bara sur. Var hemma runt halv tolv och då gjorde jag inte så mycket utan det var bara att göra iordning sig och lägga sig i sin efterlängtade säng!
 
Och idag är det ju midsommar så mamma och pappa har fixat hela morgonen, vi ska först bort till några kompisar eller ja, inte bara vi men väldigt många goa människor men iaf, vi ska bort dit och äta midsommarlunch och ja, tjöta på eller nåt och senare drar sig alla hem till oss för grillning och tävlingar! Första gången på många år som jag faktiskt är med familjen, men det ska bli kul nu tycker jag. Men ni alla får ha en bra midsommar för det tänkte jag ha nu, höhö!
 
Tjohej :D

Godnatt!

Hejhej! Idag jobbade jag som vanligt 9.30 - 14.00 och sedan drog jag hem och duschade + åt lite granna för att sedan ta 16 tåget ner till Göteborg med Ebba och Carolina då vi skulle kolla på Ulrik Munther som var på Liseberg, jag gillar ju inte honom men det var kul att vara där med tjejorna! :) Sen envisades dom om att köpa en "Ulrik-påse" så dom fick stå en stund i kö och sedan tog vi spårvagnen till terminalen, där köpte vi lite mat från gatukäket, höhöhööh gott ;) Och sen var det bara tåg hem, cyklade hem och nu ligger jag här och dör lite av mina ögon, är ju pollen allergiker och fyfan va det har varit jobbigt idag, folk kanske trodde jag gick på knark pgr av mina röda ögon? Haha tycker faktiskt lite synd om mig själv :( Menmen, hoppas det blir bättre imon för då ska jag till Liseberg ( igen, hehe ) med Therese men då för att åka allt där, ska änna bli gött kul måste jag säga!

Men nu ska jag nog ta och nana, ha det så bra och godnatt!

Tjohej :)


Ja jag vet att jag är söt och fick typ världens största underläpp, menmen ;) Man ser inte hur äckligt röda mina ögon är, lite kanske, men inget i skillnad mot va dom är i "verkligheten"!

All day, all night

Såååådär då, ska ta och berätta lite om Björkö nu då ;) lite sådär lagom seg är jag! Menmen, nu är bättre än aldrig.

Tog då tåget ner till Göteborg där mormor och morfar väntade på mig runt 11 tiden , vi gick till bilen och åkte och handlade mat och så, sen åkte vi färjan över till Björkö där dom började laga makrill, potatis och sås... herregud va man blir lycklig över årets första makrill ;) Sen var det iaf dags för lite "vila" höhö och sedan fika + promenad och sist men inte minst så blev det skaldjur till kvällsmat och lite chips och godis efter det. Sen på torsdagen kom Johan ut också, trevligt värre! Dagen blev i princip samma fast med liite mera fika och go frukost då. Sen var det fredag då vi åt go frukost, fikade, lunch, vila, fika, promenad, kvällsmat, chips och godis tillsammans med Sverige - England vilket dock inte slutade något vidare bra. Bland det bästa med att träffa Johan är att man får reda på massa "skvaller" om Svenska landslaget ;) hohoh, vem gillar inte lite skvaller om b-kändisar typ eller vad man ska kalla dom ;)

Skulle egentligen åkt hem på fredagen men jag orkade inte så stannade kvar till lördag och sen åkte jag hem runt 14 tiden och var hemma vid halv fyra och sedan chillade jag bara sönder hela dagen/kvällen för jag och Sebbe var ensamma hemma. Gött är det! Och så får man ju inte glömma allt kortspelande, guuuuud va jag älskar det, det hör liksom till Björkö, wooho!

Och igår började jag jobba , är dock inte lika taggad för det, ganska tråkigt om jag ska vara ärlig! Men ja, nu ska jag dra mig, ha det bra alla!

Tjohej :)

Sängen är min bäste vän

Vad har jag gjort idag egentligen? Jooo jag vaknade runt 10 och då åt jag frukost och gjorde iordning mig, drog sedan upp till Annelie där dom hade sina coola,roliga, speciella ( på ett bra sätt)kompisar från Sydafrika på besök, så vi fick tjötat en stund och sen drog jag till tåget. Egentligen skulle jag och Larsson träffat Malin från våran förra klass men det blev ändrat tyvärr... Men vi mötte upp Moa och gick runt lite på stan och kollade runt på potatisfestivalen med tanke på att jag inte hade varit på den än! Sen vid fem åkte jag hem och la mig och kollade One Tree Hill vilket är ren kärlek, så underbart bra va, herregud helt galet! Ska ju jobba imon dårå så jag säger godnatt här och sen skriver jag om Björkö imon. Sov sött alla söta!

Tjohej!

Jag får väl ursäkta mig!

Hejhopp! Sörry för att jag inte har skrivit något eller så under denna veckan men som sagt så har den varit fullbokad osv. Men kan börja med att säga att jag fyllde år i lördags ( senast jag skrev så ) så fick massa presenter till frukosten och sen chillade jag lite för att sedan börja städa och invänta Larsson som skulle komma och hjälpa till lite innan + klippa mig, så det fick vi gjort och sen i sista sekund så fick jag duschat! Hahah

Alla kom mellan 18-18.30 typ och då satt vi och tjöta lite för att sedan äta och så, lite senare gick vi ut och gjorde tävlingar bl a irländsk julafton, så himla kul att göra / kolla på, haha jag bröt pinnen som jag använde, hehe tur att det var hos mig ;) Sen gick vi och satte oss i uterummet och sedan åt vi efterrätt. Fick också super bra och fina presenter, sånt som man verkligen har användning för, så det var gött :D Backman var sist här och hon drog runt tolv och då fick jag plockat undan massa och sen la jag mig vid ett och ja, på söndagen låg jag bara och kolla på serier hela dagen och åt. Hehe ;) Som Ebba skrev i brevet "Äta är din passion", så jäkla rätt, hahah alla undrar ju varför jag är så smal men samtidigt äter jag som en häst, aja mat är gott ;)

Skriver om mina dagar på Björkö senare eller imon, blir ett sånt himla långt inlägg annars! Ska ju även börja jobba imon, jippie, hej väckarklocka! Blääää, menmen man får ju betalt + jag tror att jag har fått en jätte bra jobb, bara man får vara med rätt människor så ska det nog gå bra :)
Ha det bra sålänge!

Tjohej :D


Ser ju ut som att jag har änna brun arm yes, höhö

I'm home!

Hejhopp, sorry att jag inte skrivit något denna veckan man den har faktiskt varit riktigt fullbokad! Sååååå ska bara fixa här lite och sen lovar jag att jag ska skriva om det viktigaste som har hänt denna veckan :D


Sommarlov!!

JAAAAA DÅ HAR MAN SITT JÄKLA EFTERLÄNGTADE LOV! Gash så skönt!! hehe ;) glad och lycklig tjej här iaf!
Började dagen med att träffa klassen klockan 10 och sedan gick vi ner till aulan och kollade på när esteterna dansade och sjöng + rektortal ( som var så otroligt kort, är van vid att man typ somnar av det men det gick super fort och bra!)
Sen drog jag, ebba, malin, carro och carro till stan och fikade och sen kollade runt i lite affärer. Seeeeen mötte jag upp Backman, Johansson, Johansson och Johansson ( var tvungen bara för att vi tjöta om det förut med efternamn och smeknamn, höhö ) då vi gick till venezia och käkade pizza och bara tjöta på om allt mellan himmel och jord, kunde inte spenderat min avlutningsdag bättre!

Sen tog jag och Sofia bussen hem och när jag kom hem har jag chillat, fixat lite för imon då jag ska ha lite kalas för MIG, just det JAG fyller år imon och jag vet inte egentligen varför jag är så glad för det? Är ju ingen speciell ålder eller nåt, men är typ överspeedad , hehehe ;) Men jaja, jag och mamma tagggar skräckfilm om någon timma så det blir väl nice! Seeeeeeen så fyller jag år, woowhohoohaaa. Ne men drarnu så får vi se om jag skriver som 16-åring eller 17-åring ;) Ne nu får jag sluta!

Tjohej :D


Sista natten!

Ja då va det sista natten innan det är looooooooov för min del :D Ska bli så jävla underbart så det går inte att beskriva med ord! Bara känslan att man ska somna, gå upp, åka till skolan, tjöta och lyssna, sen fika och sist men inte minst luncha med Backman, Moa och Linnea! Blir ju lite lagom super :D Känns nästan som när man var liten (okej, jag är så lite fortfarande) ne men att man inte kunde somna dagen före julafton eller födelsedagen, men det är en go känsla så det gör inte så mycket!

Menmen, nu börjar jag bli trötter så ni får ha det så bra så höres vi imon!
Jo förresten, 2 super goa låtar :
Kiss me slowly - Parachute
All about us - He is we


Tjohej :D

Just kiss me slowly

Hejhopp! hade ju kalas igår, har aldrig haft ett kalas innan jag fyller år så det kändes lite småkonstigt måste jag säga! Men nu är man några tusenlappar rikare och så, ganska underbart. Efter kalaset drog jag, mormor, morfar och pappa in till Sebbes match och kollade på den, där dom vann med 8-1 så det var la gött för dom.
Sen var det bara hem och käka lite snabbt för att sedan se på säsongsavlutningen av Greys Anatomy, fyyyyyy vad jag hatar att det ska sluta så spännande och så måste man vänta några månader :(
Sen idag gick jag upp kvart över nio och drog med 10.18 tåget in till skolan och gjorde ett spanskaprov, fail är jag, hatar cp språket, värsta som finns, blä. Sen drog jag och backman till stan och hon la undan en klänning och jag la undan ett par träningsbyxor som jag ska få i present på lördag ;) Sen drog jag hem och käka och sedan la jag mig med massa fika och te i soffan och bara chilla sönder!

Och nu ligger jag i sängen, hahaha vadå lat och hängig idag? ;) Ne men jag pallar inte och så säge mamma att det kommer några som ska kolla på vårat uterum, jag känner bara PALLA , massa folk hit och så, nej det orkar vi inte.
Ne men nu ska jag väl dra mig och tagga lite inför skolavslutningen imon, yey! Ha en bra kväll så får vi se om jag pallar skriva något mera senare eller om det blir imon :)

Tjohej!


Jag var bara tvungen, dubbelhakor <3

lovelovelovelovelovelovelove



Kalas!

Hallojsan! Nationeladagen idag och det firar vi med kalas för mig, toppen!

Blev medtvingad att handla imorse... det var lite gött jobbigt asså, haha! Så kvart i tio var jag och mamma på Maxi och handlade massa inför speciellt idag och på lördag! Sen kom vi hem vid 11 och då har jag bara chillat vid datan och bytt om osv. Speciell lunch idag, pappas jobbarkompis som är jägare hade hittat en hjort på sin tomt som var såpass skadad så han avliva den, men då började han ta massa köööttt från hjorten så vi åt hjortfärs idag och satans va gott det var va! Mumma!

Nu sitter jag bara här och ska fixa något litet med håret och sedan vänta in släkten, dom kommer om 45 min så jag har ju tid om man säger så! Men ni får ha en fortsatt bra dag idag då tilloch med solen är framme även om det inte är sådär jätte varmt men ändå :D
Skriver ikväll igen antagligen :)

Tjohej!

Grattis Bästa unge!


Var ju bara lite tvungen att lägga ut en charmig bild på mig och världens bästa flicka! Grattis på din 17-års dag och hoppas dagen har varit super bra för det förtjänar du verkligen! Pööössen på dig <3 ( bara 1 månad och 2 dagar kvar nu..! wiiie )

Taste your lips and feel your skin

Hejhopp goingar! Igår då så slutade vi 13 då jag snabbt fick gått in till stan och köpt present till bästa Sofia! Sen hem med halv två bussen och hemma åt jag lite och sen la jag mig en timma och halvsov hela tiden, var så grymt trött.. Blä. Menmen, sen duschade jag och fixade iordning mig för att sedan dra mig mot bussen där Moa och Hanna var! Så vi åkte ner till Ingared där vi gav presenter och väntade in Linnea! Sen åt vi och baa tjöta hela kvällen, var super mysigt!
Underbara är ni

Sen kom jag hem strax efter 22 då jag satte mig vid tvn med mamma och satt där några timmar, sen la jag mig och vaknade upp idag och kände mig mera förkyld eller om det är pollen, men känns tyvärr som att det bara är en helt vanlig förkylning.. uschusch, men jag överlever! Så idag har jag inte gjort så mycket, fick rensa massa papper -.- man bara YES! Så tråkigt.. och sen lite tv och plugga spanska så jag klarar skiten på torsdag! Och nu sitter jag bara här och chillar, ska ju ha släktkalas här imon så har ju även fått städat lite och så, fyller dock inte år förrän på lördag men det var så mycket i helgen så vi tar nationaldagen istället ;) Kul med pengar och presenter iaf, hihi!

Ne nu ska jag nog dra mig, ha en super bra kväll nu alla! Puss
Tjohej!

You're a lovekiller

Hejhopp! Då var sista riktiga skoldagen klar för detta året :D Bara avslutningen på fredag + ett spanska prov på torsdag! Men det är chill :D Nu såg jag att jag har 45 min på mig att duscha, fixa mig lite och sen dra till bussen för att åka ner till Ingared med några tjejer för att fira bästa Sofia! Ska bli jätte kul, dock har jag sån pollenallergi idag så jag tror jag kommer svimma snart... ögonen kliar och jag har så ont i halsen, får alltid det när pollen är som värst.. Suger! Menmen, jag dricker te och halstabletter så jag ska nog överleva detta ;)

Ne nu får jag slita mig från datan så jag inte missar bussen, ha det bra så länge så skriver jag när jag kommer hem ikväll :D

Tjohej!

oooh sunday!

Hejpåer! Har inte orkat skriva något på några dagar, för att... jag bara orkade inte helt enkelt ;) Men idag så ska jag, backman och Moa kolla balen här i Alingsås, vi åker in redan vid 14, börjar typ inte förrän 16 men dels är det alltid bra att vara i tid och sen kan man ju kolla lite affärer så länge, typ köpa present till Sofia måste jag göra! Men vet redan vad jag ska köpa tror jag så det är ju gött :) Men ni får ha det suuper här denna blåsiga söndagen!

Tjohej :)

RSS 2.0