Änna lycklig!

Hejhopp! Tisdag idag, jag tycker att det var lite småkyligt imorse faktiskt? Men den åsikten ändrade jag snabbt ;) Hade iaf spanska prov första lektionen, sög åt a helvete! usch va dåligt det gick :( Aja... Sen va det historia, lunch och sen på psykologin skulle vi lyssna på några moderater eller va det va för nåt, otroligt segt! Sen va det dags för dagens andra prov, vilket var i matte.. båda mina riktigt HAT ämnen på en och samma dag, bra där! Men det gick helt okej, vill inte säga för mycket för då lär det ha gått skit ;) hihi. Efter skolan, vid 14 drog jag och carro till stan, Malin och Ebba cyklade ikapp oss och så drog vi till ett fik och satt där ute någon timma, grymt gött när det är sånt här väder! Sen fick jag sms från La boy, måste vara det fulaste jag hört men skitsamma ;) Då han ville att jag skulle komma till honom så drog till han vid halv fyra, mös på lite lagom sådär! Blev mobbad över mitt spanska prov... snäll kille osv! Fick ju inte åka hem så kom inte hem förrän efter 18 då jag ville sätta mig i uterummet men när jag öppnar där så är det 41 grader så det var bara att öppna alla fönster och så. Nu sitter jag och kollar Simpsons, haha tråkigt liv jag vet, men ska ta mig några hamburgare nu och sen får vi se vad som händer :D ha en bra kväll!

Tjohej :)

Stronger

Tjohooooojjj, idag har jag bara pluggat på förmiddagen och sen suttit ute i solen hela dagen! Skulle egentligen pluggat mera men asså det var så skönt så kunde inte slita mig :/ Jobbigt verkligen ;) Ska snart äta lite våfflor är ju ändå den dagen idag så då är man ju "illa" tvungen. Sen ska jag duscha och förhoppningsvi hinna plugga lite till! Men börjar inte förrän 12 imon så det är ju grymt skönt. Men ska dra mig men ha det bra :)

tjohej :D


Har haft håret uppsatt i en knut på huvvet, så ja ni märker ju själva hur det ser ut ;) dock inte lika farligt som det brukar vara! Hehe

Sommartid


Finally home

Godkväll, har ju som sagt varit på kalas hos min farbror som fyllde 50 igår. Vi kom dit vid halv fem typ, då vi väntade in kusinerna som allt lyckas komma seanre än alla andra ;) Åt smörgåstårta, sen bullar och tårta! Mumsigt, jag sket dock i tårtan... Inte jätte sugen eller ja, vet inte varför jag inte tog någon! Haha. Av familjen och kusinerna så fick Rolle ( farbror, Roland ) att åka ner till Malmö och kolla Malmö - Elfsborg + övernattning på hotell så dit ner ska vi i Maj, typ alla som ville med :D Kulkul! Kan ju säga att det blev LITE för mycket av det goda för min farbror idag när det gäller drickan, har aldrig sett honom så full någongång asså! Som Carro min kusin sa, "Äsch, han fyller ju bara 50 en gång" hahahah, sant ju men ändå ;) Han kunde ju inte ens prata, då är det illa! Men ska dra mig nu, har'e bra!

Tjohej!

Good memories

Godmorgon, har varit uppe typ 1 timma, gött med lång och skön sovmorgon idag! Vad hände igår då, vi hade psykologi sen rast + lunch, då det var tacos! Sen var det jurridik, svenska och sist engelska... Kommit på att fredagar måste vara den absolut sämsta dagen på veckan, visst jag tycker det är ganska okej ämnen vi har men vi har 4 eller 5 lektioner på fredagar ( beroende på mentorstid ) och dom är ganska långa, över 1 timma liksom, så man har ingen rast och man slutar sent ;) KLAGA LITE MERA! Efter skolan drog jag till Hälso, mötte Malin, Emelie och Linda som hade fått ett gratis kort där så dom skulle träna, satt och tjöta en liten stund och sen åt jag lite. Satt där i 1,45... Blir så när man typ inte hinner hem innan man ska iväg igen! Skulle iaf, 17.15 gå på spinning special som jag alltid gör på fredagar! Temat var "Party" så det var riktigt bra och peppande musik! När jag satt och väntade på passet fick jag ett litet gulligt sms av Sofia som frågade om jag gjorde något, och på kvällen skulle jag ju inte göra något så hon kom hem till mig vid 19, och var här till typ 23! Mycket prat som alltid, skratt och prat om Kroatien såklart :D fyfan va grymt det kommer bli va! När hon drog plockade jag in allt från uterummet och sen satte jag på en film, kommer dock inte ihåg va den hette men det var en hyrfilm iaf. Den var klar runt 1 då jag gick och gjorde iordning mig direkt och sen somnade jag nog innan jag ens lagt huvudet på kudden ;) Men nu ska jag börja göra iordning mig lite och plugga, jippie! Men ha det bra, ska försöka skriva senare.

Tjohej!

Bjuder på lite bilder från igår :




Fråga mig inte vad jag gör..

Undrar hur jag får till tungan sådär...?!

Jävla missfoster...
Laddar upp flera sköna bilder senare ;)

Come home!

Tjolahoppsan, torsdag idag. Hade spanksa imorse, sen 1 timmas rast och sen jurridik i 1,5 timma för att sedan ha våran vanliga rast på över 3 timmar. Vi satte oss ute i solen, så underbart gött så det fanns ju inte, kunde liksom sitta i linne utan att frysa :D så ska det vara! Sen gick vi in lite och pluggade inför det äckliga historia provet som vi skulle ha sista lektionen, gick väl ändå hyffsat bra! Sen vid halv fyra drog jag, carro, ebba och malin till trappan vid torget och åt glass, årets första mjukglass fick det bli :D satt där ett tag och sen drog vi hem och nu sitter jag här ute i uterummet och chillar sönder, grymt skönt! Men ska dra mig nu, haaaaaaaaar'e !

Tjohej :)


Ååååh, det är helt galet hur mycket jag längtar efter sommarlovet och ja, som det står på bilden ovanför så är det ju så det ska vara på sommaren :')

fan då

Skrev ett inlägg precis och dum som jag är så loggar jag ut istället för att publicera det -.- orkar inte med mig själv. Är på lite dåligt humör idag pgr av historia provet vi ska ha på torsdag, det är väldigt stort prov och så jävla mycket att kunna lära in, plus att man ska hitta svaren själva och då blir det ju typ att alla har olika svar på allt och då blir allt bara rörigt... Kör dagen då, hade ju ingen spanska imorse så fick sovmorgon, gick upp halv nio och nio var jag ute vid bussen, började typ 10, hade historia ( uuuuufh ) och sen lunch, och sen en kort psykologi lektion och sen slutade vi, alltså 13! Va otroligt skönt att komma hem ännu tidigare idag måste jag säga! Måste fortsätta med historian nu och även kolla en engelska text, och sen kolla film! Det får bara bli så, kan verkligen inte sitta och plugga en hel dag/kväll, det funkar inte för mig. Men det går ju bra för mig så det är ju som det ska då. Men ja, ha det bra så får jag se när jag skriver igen, börjar 12 imon och sen ska underbara Marianne hjälpa mig med matten efter skolan, underbar är du verkligen! Och sen ska jag dra och träna efter det, och sen då plugga så vet inte hur mycket jag hinner med, men ska försöka!

Tjohej!

You should be here so I could be in your arms and not feel so alone

Have a nice day


Slö dag!

Halloj, söndag och sista dagen innan en ny vecka startar! Ojoojo, smart jag va där... Gårdagen blev väldigt lyckad, dom kom runt halv sex, vi åt nästan direkt och bara snacka och skratta som man är grym på ;) Hehe. Sen efterrätten åt vi ute i uterummet, grymt gött va det! Sen fixade vi godiset dom hade med, även fast vi var så där äckligt mätta så man typ ska spy vilken sekund som helst, men ja, då tog vi drickan och godiset och satte oss och kollade på en av filmerna jag hade hyrt, det blev " I spit on your grave" fyfan vilken hemsk film, herregud asså! Fast jag tyckte den var riktigt bra. Sen efter filmen så hhaha hade vi på cartoon netwoork ( stavning på det, hehe ), jag och Malin var  iaf roade då ;) men dom drog väl vid halv tolv tror jag det var. Idag då, jag och mamma kollade på filmen jag såg igår för den ville hon också se, sen såg vi även "The collector" , är som SAW filmerna så bara massa blod hit och dit, va väl helt okej fast den första var bättre! Sen har jag bara ätit lite rester från igår och nu fick mamma ett ryck och har bakat något, luktar som choklad så ja, får väl gå ut och kolla va det är för något smarrigt. Men ja, nu ska jag dra mig ha det bra så får jag se om jag skriver mera eller hur det blir!

Otroligt onödigt att du ska åka iväg, en hel vecka, det är för jobbigt. Saknar dig redan.

Just det, skriver 5 grymt bra låtar med 3 doors down ( som förövrigt aldrig har misslyckats med en låt typ ;) )
- Every time you go
- What's left
- Heaven
- Back to me
- Behind those eyes

Lyssna vettja! Men tjohej :)


Gött att jag ser ut som värsta bigmama ;) Kände att tilloch med en effekt gör mig snyggare en dag som denna, slapp dag kallas det, och det behövs!
Tröjan har jag fått av Annelie, från Japan!

I want you to want me, or?

Lördag idag, gött värre. Vid 12 åkte jag och mamma in till stan, köpte lite mediciner till hennes onda tand stackarn... Sen drog vi till hemma kväll och hyrde lite filmer, 5 st blev det! Pallar inte gå och se vad alla heter bara, men några skräck, någon komedi osv ;) Sen hämtade vi Sebbe och Chrille från träningen , åkte hem och satte mig vid datan lite, sen åt jag lunch. Och nu måste jag verkligen slita mig från sängen för jag måste ju städa och massa shit innan Carro, Ebba och Malin kommer hit, iofs kommer dom inte förrän om 2,5 timma men ändå ;) Kommer säkert sluta som vanligt, att jag städar och duschar precis innan dom kommer. Men nej, inte denna gången, måste ju fixa lite med maten också! Kött och fläskfile blir det, mumma! Måste skriva ett citat som Jon Bon Jovi har sagt som jag tyckte var lite fyndigt, men det gör jag senare ikväll eller nått! Men ni får ha en bra lördag så skriver jag som sagt kanske senare annars får det bli imon, har'e!

Tjohej :D

How do I live without you

Då taggar vi helg... om några timmar!

Just nu känner jag att jag bara vill ha helg helg och helg! Jag och Carro drog till ungdomsmottagningen imorse under psykologin, och tog livmoderhalscancer sprutan. Fyfan va ont det gjorde eller, helvete trodde skulle svimma... Och biverkningar var ju yr, ont i huvudet och svullnad runt sticket så ja ni fattar ju hur jag mår nu ;) Men ska på spinning special efter skolan, temat idag är Hårdrock så jag känner mig grömt peppad till det i alla fall! Men ja nu ska jag väl dra mig och klaga lite mera, ha're!

Tjohej :)



...


Tror jag typ älskar dessa meningar, bilder, texter vad fasen amn vill kalla det!

JAPP

"No woman will ever be satisfied because no man will ever have a chocolate penis that shoots out money"

Haha pallar inte, att det är lite sant ändå!


Keep on trying

Ja, alltså... finns ju inget att skriva om! Går i skolan, pluggar , är med kompisar, tränar.. Ja det är mitt liv det. Känner att det kommer vara grymt jäkla skönt om 3,5 vecka då vi får påsklov, chilla gärnet och hoppas på grymt väder som det var förra året. Men jaja, skriver när det händer något i mitt liv :))))

Tjohej !


True shit!

You never learn

Hallojsan, måndag idag, en ny vecka osv! Men tiden bara rusar iväg ju, herregud snart är det ju för fasen påsklov :o herregud assså, fast ganska grymt ändå :D skola som vanligt, svenska, matte, lunch, ekonomi och sist jurridik som endast var i 30 min :D Läraren skulle på någon grej, men jag klagar inte. Och shit, när jag och Carro drog till bussen så blev det nästan för varmt med vårjackan, galet fint och gött väder idag, älskar det :D När jag kom hem låg tilloch med mamma på alltanen i en strandkjol typ och bikiniöverdel, ja men där låg hon som att det var juli eller nåt ;) Tog lite mat, satt ute i uterummet som jag förövrigt älskar :D sen drog jag av mig linnet och satt i bh och byxorna och solade lite, sen la jag mig med en filt och halvsov medans min röv brann upp typ :))))) låg med svarta byxor mitt i solen, inte att rekomendera ;) Sen har jag bara chillidillat! Och nu ska jag snart ta mig en dusch och sen ta mig te, brieost, päron och kex :D lagom kvällsmat sådär! Men får se om jag hinner skriva imon för kommer komma hem ganska sent antagligen men det ser vi imon! Ha det braaaaaa :)

Tjohej!

You like when it change?

Hallojjjj! Tar helgen här för er, i fredags var det skola då sen drog jag, malin, ebba och carro till Nygrens och fikade och skratta lite sådär lagom gött som bara vi kan! Igår ( lördag ) så låg jag faktiskt bara hemma, gick inte utanför väggarna förutom uterummet då men det är ju varmt ändå ;) Kollade melodifestivalen med pappa och sebbe, tycker absolut att Looren var en värdig vinnare och tror det kommer gå super sen i maj! Idag då, söndag, chillade jag på förmiddagen innan jag och Sofis bestämde oss för att åka in till stan och gå en promenix där, blev nästan 2 timmar av promenerande och snack! Underbart ju :D Sen ville vi fika så gick runt och kollade, men alla ställen vi ville gå till var ju stängda så vi hamnade tillslut på Mangiamo, gillar inte stället så jäääätte mycket men är man sugen på fika så är man ;) Så där satt vi någon timma och pratade mycket om sommaren! Hon ska ju kanske hänga med till Kroatien så det kommer bli så jäkla grymt så det är ju inte sant :D Sen tog vi fem tåget och nu sitter jag här ute i uterummet med mamma och pappa, 20 grader här och chill är det! Ska snart ta mig en dusch och sen sätta mig vid tvn! Ha det super bra :)

Tjohej!



Gött sleten tjej risigt hår :D underbart! ;)

You will never be


Tired of waiting

Men ojsan, inte skrivit på ett bra tag nu så kör la igenom lite vad som har hänt! I lördags fyllde Julia år så då var vi hos henne på kvällen, åt kyckling och potatisgratäng <333 och efterrätt hade dom gjort en egen gjorde daim glass tårta :D fy farao va gott det var! Kom hem runt 23? 00? :o kommer inte ihåg, någon gång då! I söndags chillade jag bara sönder hemma. Måndags var det skola, bara jag och Ebba där så vi kunde allt roa oss utan att behöva bli fälda osv ;) haha! Tisdag var bara en vanlig tisdag, drog till stan en liten stund och köpte en vit tröja på JC med lite urringning i ryggen! Och idag va det sovmorgon, idrott, lunch, matte och engelska! Tränade efter skolan och sen kom pappa och hämtade mig, åkte hem, åt tacos :o mitt i vardagen vad händer med mamma?! haha...OCH, har varit så underbart glad idag för Greys Anatomy börjar ju idag igen :D:D:D och det slutade sådär spännande i höstas och så börjar det äntligen :D är dock 2 avsnitt vilket självklart är bra men det är mellan 21 och 23, brukar däcka vid 22 så får la se hur detta går ;) mne jaja, nu skrev jag lite iaf :D Ha det bra och sussa sött när ni nu än går och lägger er!

Tjohej :D







Älskar sidan, man känner igen sig så sjukt mycket så det finns inte!

Grym fredag ändå!

Hajhopp! Hade sovmorgon idag till 11.20 så jag gick upp vid 9, eller ja, jag vaknade självmant och kände mig gött utvilad! Så upp och vara ensam hemma, göra frukost och sen kom mamma från jobbet typ när jag skulle dra till tåget! Första lektionen var jurridik då det också var prov som förövrigt gick skit... Har nog aldrig gått så dåligt på ett prov så det sög ju! Sen va det ju lite rast då va, svenska med grupparbete och sist engelska! Sen slutade jag vid 15.20 då jag drog till stan, fick för mig att smsa Larsson och kolla var hon höll hus och hon skulle gå runt och kolla lite i affärer, så det passade ju bra eftersom att det var det jag också skulle göra! Mötte upp henne, fick köpt en topp inne på Gina och även Julias sista present :D grömt ju! Sen drog vi bort till Hälso, satt där och snacka en bra stund sen drog hon på Challenge pass och jag gick och bytte om, skulle på spinning! Spinning special hette det som jag gick på, fanns alltid förr men har tyvärr försvunnit nu men nu har det kommit tillbaka igen, iaf för stunden :D och det innebär att det är olika teman varje fredag då, som idag var det Madonna tema, så man fick se musikvideos på hennes konserter och seriöst, hon är nog en utav dom sjukaste människorna jag har sett uppträda?! Helt sjukt ändå! Sen åkte la familia hem, duschade och åt.. Bakpotatis, räk / lax röra, melan, parmaskinka, kex, ost ja men typ det och lite till ;) så underbart gott! Fick mig även ett gott skratt då jag grät av skratt, anledningen var att jag tyckte att jag själv var så otroligt rolig.. Hur patetiskt är inte det eller? Jaja, hade kul iaf ;) Sen har jag bara chillat vid tvn hela kvällen och nu ska jag snart nana :D ha det suuuuuper!

Tjohej!

Give to muchchhc

Tjohej! Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imon :D grömt ju! Spanska imorse, redovinsg men dock bara inför Josefin ( läraren ) kändes hyffsat okej faktikst. Sen va det jurridik då vi bara fick plugga på provet så vi satte oss i sofforna och körde på lite! Sen åt vi och sen hade vi 3 timmmars rast som vanligt. Men jag, carro och malin kollade på en skräckfilm som jag sett tidigare, "Children" , hahaa, ! Sen va det historia då vi fick sluta tidigare. Tog en promenix till stationen i det super goa vädret och kom hem strax efter 16 och nu har jag i stort sett bara pluggat :) Jurridik prov imon då, jippie! Men jaja, ska dra mig så had et braaaa :D

Tjohej!

When someone asks, "Why don't you have a boyfriend?", Yeah, that's what I would like to know too..

hehehe

RSS 2.0