Pretend from the start

Hallloooo, mys kväll här hemma med lite dricka och popcorn och lite x-factor på det! Åkte även med mamma till Hemsjö för att hämta Sebbe, och när vi är på den mörkaste lilla vägen så har jag noll täckning och mamma hade inte med sig mobilen så töntiga som vi är så börjar vi spåna iväg att vi skulle bli mördade och massa sånt... Haha! Vi har kanske sett liiiite för mycket skräckfilmer? ;)
Aja, nu ska jag snart ta och göra iordning mig och sova för att vakna upp till en bra dag som jag berättar om imon för just nu går mina ögon verkligen i kors så ja, blir sängen för mig strax :)
 
Tjohej!

Dagen!

Dagen började 8.15 och slutade en timma senare så det var super skönt!
Gick väl helt okej på redovisningen, för att vara mig ;)
Sen efter när vi "minglade" och fika så kom tjejen från kuriren (???) fram till våran grupp, så fick vi posera där så vi kanske dyker upp i tidningen, väldigt kul...!
Sen kolla vi lite affärer och sen mötte jag upp Amanda så drog vi bort till gymmet en stund för att sedan gå på Indoor!
Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi upp till kyrkan så jag fick se var farfar låg någonstans... Sen hem och nu har jag duschat och ätit, mums! Ha en jätte bra fredag nu :)

Tjohej!









Helt otroligt att alla blommor kan vara så fina efter en vecka ute i kylan!
Och som pappa sa, " tänk att han ligger här nu, under alla blommor"
och ja, usch va hemskt det är egentligen, men sånt man måste gå igenom tyvärr.

Fy skäms!

Hej!
Hehe får väl skämmas lite nu då... När pappa kom hem och skulle åka in och träna så kollade mamma på mig och sa "Orkar vi verkligen idag Linnea?", hehe såd et blev att vi sket i de och jag satte mig och kolla 2 avsnitt av O.C, ungefär som att träna ;)
Tänkte att ni ville veta detta! Nu håller jag på och gör klart min idrottsinlämning och sen ska jag ta mig en dusch. Have a nice day!
 
Tjohej!

Underwater

Hallå!
Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imon vilket är gryyyyyymt!
Började 8 idag, har ju fortfarande projektvecka så idag har vi bara gjort klart det sista och övat några gånger, så det är bra!
Dock pratar jag först... MEN då blir jag ju klar med mitt, finns alltid något positivt i det negativa ;) Oftast... Haha.
Asså på riktigt, jag tänker fan stämma västtrafik, och inte för tågen för det åker jag aldrig så bryr mig inte, men idag när jag skulle åka hem vid halv två så, för det första så var bussen försenad, kom aldrig... Och sen när vi är i en rondell så tycker han att han kan köra när det kommer en fucking lastbil?!! Då han får ju bromsa som faaaaan och en tjej slår i huvudet och vi andra bara flög fram... Och sen sitter han och blundar?! Fine, det var på raksträckorna, men asså seriöst... Sen pricken över i:et va ju att stopknappen inte funkade så fick springa fram och säga till vart jag skulle av, asså blev sur kan jag säga!
 
Jaja, sen när jag kom hem åt jag, pluggade, hjälpt mamma lite och om 2 timmar ska jag och mamma in och träna så det blir la änna gött!
Hoppas ni får en bra kväll!
 
Tjohej!
Hahahahahahah finaste på länge...

Haha ajj

En ung man gick vilse i skogen, och efter att ha yrat runt hela dagen och långt in på kvällen hittar han en liten stuga. Han knackar på och en urgammal kinesisk gubbe med långt grått skägg öppnar.

Den unga mannen säger: - Jag har gått vilse… skulle jag kunna få övernatta här? Självklart, säger den gamla mannen, men på ett villkor!

Om du så mycket som lägger ett finger på min dotter kommer jag att utföra de tre värsta formerna av kinesisk tortyr på dig!

- Ok, säger den unga mannen och tänker för sig själv att med tanke på mannens ålder måste dottern vara ganska gammal själv.

Under middagen kommer dottern ned för trappan till ovanvåningen, och hon är ung, vacker, och har kropp som en gudinna! Hon är tydligt attraherad av den unga mannen och kan inte ta ögonen från honom under hela måltiden.

Den unga mannen ignorerar henne emellertid totalt och går och lägger sig genast efter maten som han lovat den gamla mannen.

Under nattens lopp kan han emellertid inte hålla sig efter att ha legat och tänkt på henne, utan smyger in i hennes rum, där de har vild, ohämmad sex ända till gryningen.

Den unga mannen smyger tillbaka till sitt rum i soluppgången, trött men lycklig och hoppas att den gamla mannen inte hört eller märkt något.

När han vaknar känner han ett tryck över bröstet och när han tittar ligger det en stor sten på bröstet med en lapp fäst på:

“KINESISK TORTYR 1, STOR STEN PÅ BRÖSTET”

Jaha?! Tänker mannen, var det de värsta han kunde hitta på? Det var ju lite lamt. Han tar stenen och kastar ut den genom det öppna fönstret, och just när han kastat stenen får han syn på en annan lapp:

“KINESISK TORTYR 2, PUNGEN FASTBUNDEN I STOR STEN”

Panikslagen tittar han ner och konstaterar att det stämmer, han ser att snöret håller på att bli spänt och bestämmer sig snabbt för att ett

eventuellt benbrott måste vara bättre än att bli kastrerad, och hoppar med ett pantersprång ut genom fönstret, efter stenen.

Mitt i språnget ser han en stor skylt på marken:

“KINESISK TORTYR 3, PENIS FASTBUNDEN I SÄNGSTOLPE”
 

Händerna i luften

Hallooo!
Denna kvällen blev inte speciellt bra... Eller den började bra då jag skulle göra idrottsinlämning så jag skulle jämföra mitt rörlighetstest med min flräldrars, då det blev mycket skratt!
Dom dåliga sakerna då :
- jag är stelare än min föräldrar som är 44
- jag har fortfarande förbannat ont i ryggen, enda som hjälper är när jag står upp... Kul
- dom tog bort Greys Anatomy idag, för någon töntig dokumentär...
 
Som sagt, den började bra men slutade sämre, och min rygg blir verkligen inte bättre, suger ju stenhårt att ha ont i ryggen!
Nu ska jag sova för klockan ringer 6.15 imon... Wooooho! Taggad till tusen, men ha det så bra och sovgott ni som kan sova utan massa problem!
 
Tjohej!

Min söta grupp









Haha ni är ju för goaaaaa

Så va onsdagen slut!

Halloj! Har slutat för dagen men jag sitter och väntar på att Malin och Johan ska sluta sin spanska så jag kan säga till dom att vi har slutat... haha.
När jag kommer hem ska det pluggas, fyyyysjutton va tråkigt! Men jag skriver lite senare, nu ska jag hem och äta maasssa mat känner jag!
 
Tjohej!
Haha ja vi matchade varandra idag med rosa tröja... + jag ser ut som att jag är 80+ ju, haha någon är sliten!

Godmorgon!

Hejhej! har ätit frukost i typ koma och nu ska jag i stort sett bara borsta tänderna och ta på mig, sen ska jag ut till bussen, usch.. Hade helst legat kvar i sängen kan jag lova!
Men ha en bra dag!

Tjohej!


Branäs på sportlovet iår, myspys!

You never know

Hallo!
Tränade ju som sagt med Larsson förut, och jag har så jävla ont i min rygg, fick ont igår kväll och det håller i sig :( Suger något fruktansvärt att ha ont i ryggen!
Pappa och jag kom väl hem strax innan 19 då jag kollade på dom sista avsnitten av Portkod, duschade, åt och sen kollade jag 2 avsnitt av O.C.
Och nu ligger jag här och ska nana, jag och Malin iaf tar lite sovmorgon imon så får sova 1 timma och 20 min länre (a) Alltid något!
Men nu ska jag söva så det är värt allt ;)
Sov så gott!
 
Tjohej!

Trötttttt

Hallooooo
Har nu jobbat några timmar med projektet och min grupp, fruktansvärt seg idag bara! Var och åt för en stund sen med Ebba och Malin, men maten suger ju daze, hela denna veckan dessutom, grymt äckligt ju!
Sitter just nu forever alone och väntar på att Ebba och Malins spanska ska sluta, sen ska jag ner och köpa en macka och kanske en kexchoklad, det lockade väldigt mycket (;
Sen fortsätter vi väl med lite arbete och så, sen ska jag om vi ine slutar allt för sent gå in till stan med Malin ett tag och sen blir det att träna med Larsson. Kuuul kul!
Skriver när jag kan sen :)
 
Tjohej!
Asså ja, jag ser trött ut på första och andra ser jag bara psyko ut på ju, Malin är sööötösötöt

Äntligen

Farfars läkare ringde till pappa och berättade att han hade dött av akut hjärtsvikt vilket innebär att han i stortsett bara somna in.
Känns så skönt att äntligen veta hur han dog på något sätt och självklart att veta att han inte "plågades".
 
Hoppas du har det bra
 

Bild som min lilla kusin tog, gick aldrig ut till graven, men såg denna bilden och blev på ett sätt glad över alla blommor som svämmar över gravstenen

Tiiiiidsfördriv!

Vad heter du? Linnea Stark
Vad har du på dig? Mjukis byxor och linne
Ögonfärg? Brun/gröna
Spelar du något instrument? Nej
Dina första tankar när du vaknar? Vilken dag det är och om det regnar ute, haha
Vart befinner du dig just nu? I sängen
Biter du på naglarna? Nope
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Svarta
nämn 2 bra filmer: Eden Lake och The notebook
Vem är snyggasst? Nu kommer jag ju inte på vad han heter, men Dean i supernatural
Vem vet mest om dig? Larsson tippar jag på
Vad vill du ha just nu? Lov och en alvedon
Rädd för? Spindlar och höjder
McDonalds eller Burgerking? McDonalds
Vill du gifta dig? Ärligt så vet jag inte
Kommer du överens med dina föräldrar? Oftast gör jag det
Din hårfärg? Brunt typ, haha
Vad ska du göra idag? Slappa/kolla tv
Vad ska du göra i morgon? Skolan
Skor du hade på dig idag? stövlar,kängor, svart skit
Vad sover du i? Trosor
Snygg färg? Blå
Favoritårstid? Sommar
Favoritmat och dryck? Skaldjur och egengjord ceasarsallad, cola eller vatten
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej det är Linnea
Vad gör dig glad? Sol, kompisar, att det ganska snart är lov
Hur svarar du i mobilen? Hallå
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Började skolan
Vad var det senaste någon sa till dig? Läs min också då
Druckit idag? Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? Kallt och regnigt
Godaste glassmaken? Gammaldags vanilj
Drömmer du mardrömmar? Njae, ibland kanske
Favoritklädsel? "slapp"kläder, helt klart goast
Favorit godis? Choklad
Hur många kuddar sover du med? 6
Längtar du mest efter just nu? Jullov
Saknar du någon just nu? Ja
Godaste lukten? Killparfym och när man kliver av ett flygplan i något land
Vill du ha barn? Japp
Längtar du till din nästa födelsedag? Givet, blir ju "vuxen" ;)
Är du blyg? Beror på
Vad gör du just nu? Ligger i sängen och lyssnar på musik
Tycker du att du har fin dialekt? Tycker inte att jag har någon ;)
Tycker du om snö? På jul och nyår är det självklart, men inte för mycket
Vad gör du om 10 minuter? Tippar på att jag inte kommer ha rört mig det minsta lilla
Hur mår du nu? Trött och fett ont i huvudet
Vad är din önskan just nu? Resa till något varmt land
Vad lever du på? Mamma och pappa
Vad gör du om 5 år? Skulle inte ha något emot att bo någonstans i USA
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Aldrig riktigt tänkt på det faktiskt
Vad gör du på fredagskvällar? Väldigt olika
Har du testat droger? Nej
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Hur många tabletter tar du dagligen? inga, bara alvedon i värsta fall
Bästa minnet från sommaren? Kroatien i somras
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Kroatien
När var du där? I juli
Sköter du skolan? Asså, försöker ju hehe
Hur ofta gråter du? Nu det senaste har det ju blivit ganska mycket, men ganska "svår"gråten
Vilken klass går du i nu? 2an
Vad står det i ditt senaste sms? Haha absolut vettu ;)

Specialvecka!

Halloj!
Slutade tro det eller ej nästan att regna när jag skulle ut, lite skönt iaf. Men det blåste ju som jag vet inte vad... :(
Aja... Kom till skolan då började vi jobba mera på projektarbetet vi ska ha hela denna veckan. Ganska så chill fastän det tar på krafterna grymt mycket!
Tog halv tre bussen hem och nu har jag ätit lax och ris + pepparkakor till efterrätt ;) Ska snart plugga lite och kolla O.C, eller om jag gör tvärtom, hehe får se!
Men skriver senare, ha en bra kall och regning dag!
 
Tjohej!
hahahha orkar ju inte...

Godmorgon!

Hej! fan va det regnar ute, kommer vara pisseblöt när jag kommer till skolan! Åh, orkar inte... Ska bara borsta tänderna och håret och ta på mig kläder, sen blir det att gå ut i regnet, asså skjut mig tack.
Hoppas ni får en bra dag i älskade Sverige!

Tjohej!


Hahaha älska bilden

Ja, vi är normala

Lite bilder från helgen, och ja, alla bilder är seriösa!















Asså ja, vi är töntiga
och den hemma gjorda ceasarsalladen ser kanske inte så god ut, men det var den kan jag lova!

Sörry!

Hej!
Förlåt för inget skrivande igår men var ganska upptagen hela kvällen! Skolan var väl som vanligt, fast vi slutade lite tidigare, bara för att vi kunde ;) Sen drog jag till Hälso och väntade på Larsson, sen gick vi då på Challenge och helvete va jobbigt det va!
Sen halvsprang vi till bussen och kom hem till mig, ensam hemma denna helgen, förutom Sebbe och John då. Då duschade vi och sen åt vi tacos, mums!
Sen chillade vi bara hela kvällen, låg i sängen och halvsov. Sen kom Calle och Patrick lite "roliga" om man säger så runt 3 tiden, ( ja, på natten ) sen så har vi väl bara skrattat åt dom och fixat mackor och juice till dom, snälla kompisar dom har?! ;) Somnade någon gång efter 5.30 så man är ju lite halvdöd idag om man säger så, gick upp 13.30 typ och åt frukost och sen drog dom vid tre och nu sitter jag och Larsson och kollar på x-factor, det blir nog bara myspys hela dagen lång, skönt det med!
Ha en toppen dag!
 
Tjohej!

Några få bilder














Värsta jag gjort i hela mitt liv

Hej på er!
Denna dagen har varit fruktansvärd... Jag, mamma och Sebbe kom sist till kyrkan och där stod min kusin som fick åka hem ifrån Mexico, så kramade om henne när hon stod och grät.
Sen va det bara att sitta där och lipa sönder, och sen när vi skulle gå fram till kistan och lägg rosen + avsked, då brast det verkligen, herregud... Så fruktansvärt hemskt var det, alla bara stod runt om kistan och stor tjöt, får la dock säga att jag och Carro var värst... Sen åkte vi hem till farmor och åt och lite så, sen åkte vi hem och har bara chillat sönder, är inte jätte taggad på att göra något heller för den delen, dock går tiden fruktansvärt långsamt idag!
 
Nu ska jag dra och äta lite pannkakor, ha en bra kväll! Lägger upp lite bilder senare,
Tjohej!
Haha ja, speciella bilder som sagt, och inte dom bästa! Men hade vågigt hår, ett svart "linne" ( hade det som klänning, va så långt" med lite mönster på som inte syns på bilden, och shorts under ifall att + svarta nylonstrumpor. Fick låna toppen av Ebba, så tack så mycket!

Mat är det bästa





Ser väl ändå lite gott ut eller?!

I don't wanna wait any longer

Hejhopp!
Onsdag idag, började kl 8 och fick reda på att våran lärare var sjuk... Och vi fick då ha en lärarstuderande eller va hon var, hade lektion i typ en halvtimma... Sen fick vi gå, sjukt värt osv :)
Sen hade vi då håltimma då vi bara satt, haha, Sen drog jag till tandläkaren som gick toppentoppen ju, inga hål här och det såg bra ut så ja, det var ju bra!
Sen va det engelska och sist matte då jag faktiskt fattade, känns fruktansvärt skönt! Efter matten skulle jag prata med matteläraren om farfar och lite så, tror ni inte att jag börjar störtlipa? Så där sitter jag med honom i ett klssrum och lipar sönder, fast han är så snäll och omtänksam så ja!
Efter skolan drog jag till stationen och väntade på Ebba, sen drog vi till Mangiamo där jag åt macka och daimkladdkaka, lägger upp bild sen!
Och sen drog jag till Hälso och tränade, förbannat jobbigt va det idag, uuuuuuh!
Nu är jag hemma och ska duscha och sen kolla på Greys Anatomy, är ju onsdag idag ;)

Och imon är jag ledig för begravning, fan jag kommer antagligen behöva läggas in efteråt... Skriver när jag kan!
Tjohej!

Ebba is tha shit

Killen var på krogen och träffade en riktigt het tjej.Efter några drinkar vräkte killen ur sig:

- Vad kan en sån böna ha under kjolen?
- En tvättmaskin, viskade hon sensuellt i hans öra.

Killen följde med henne hem och tvättade. Nästa helg var de båda tillbaka på krogen, och killen jazzade fram och frågade om han kunde fålåna tvättmaskinen den här kvällen också.
- Nej! Du hade så lite tvätt, så du kan lika gärna handtvätta!

Smartassss

Hahaha märkte att jag tog den absolut suddigaste bilden från när jag gick hem från bussen, aja ni överlever hoppas jag!

trololo

Lite gott och blandat






1. När jag gick hem från bussen, finfin himmel!
2. Ååååh biljetterna har äntligen kommit!!!!
3. Bara för att jag kan.

Hemskt!

http://www.youtube.com/watch?v=r5_y9rutVF4
 
Kolla på den, asså man börjar ju lipa, så fruktansvärt hemskt. Att man inte tänker sig för, usch sorgligt

In the time of our lives

Hejhopp!
Tisdag idag, hade sovmorgon till 12.40 så jag och mamma har bara gått runt här hemma, haha... Varken tvn eller datan funkade ju så fanns verkligen inget att göra, usch och att ha levt på den tiden ;)
Började med idrott då vi skulle göra steptest, jag, Carro och Lina hade gjort "första omgången" eller vad man ska säga, så vi skulle göra andra, och jag hade fått bättre puls än för 1 år sedan, känns väldigt bra faktiskt! Sen hade vi samhäll då vi hade vikarie, fick göra någon uppgift och ja, vi blev ganska sura och tillslut tror jag att även läraren blev lite trött på oss för att vi ville hem så han släppte oss!
Kom hem och åt, nu sitter jag och försöker förstå matten, går inte så bra men ska allt försöka mig på den igen!
 
Ha en bra kväll :)
Tjohej!

Tudlulul

Halloj!
Måndag idag vilket är segt som vanligt, har bara gått i skolan och haft massa timmar matte... och sen åkte jag hem och åt lite och sen åkte jag och mamma in till Hälso så fick jag tränat lite och sen har jag bara chillat! Nu ska pappa stänga av internet och allt för det cpar sönder så skriver det här lite snabbt, haha ha en bra kvääll och natt!
 
Tjohej!

Blondin assååassså


Störda?

Så nu har Annelie gått hem och jag sitter bara här nu och ska kolla lite till på matten!
Vi har väl egentligen bara tjötat, kollat matten, fikat och dampat lite sådär vanligt som bara vi kan, haha.
Nu ska jag dra mig till min mattebok och sen duscha så ni får ha en bra kväll, glöm inte solsidan ;)

Tjohej!



Söndagsångest som vanligt, haha!

Halloj!
Idag har jag sovit länge igen, hehe, och sen bara suttit vid datorn och lyssnat på musik och dampat lite med min familj... Haha oss i ett nötskal!
Nu har vi ätit lax och pasta, mums! Och snart kommer Annelie hit och hjälper mig med matten lite, och lite fika till det ;)
Det enda bra med att det är måndag, en ny vecka imon är att det är denna veckan och sen veckan därpå så är det specielvecka ( projektvecka), så då väljer vi lite när vi vill börja och sluta, så det är chill! Och sen är det typ bara 3 veckor kvar :D Åååååh gud nu fick jag panik över julklappar, det borde man kanske börja inhandla?! Vet bara vad jag ska köpa till mig bror, känns bra!
Ne nu ska jag dra mig, ha en bra dag :)
 
Tjohej!
ingen bild idag för jag känner mig som ett dött djur typ... hoppas Annelie ändå vill komma hit... haha!

Ännu en bra kväll!

Hejhej!
Kvällen har varit toppen! Åkte och hämtade upp Hanna så gick vi och hämtade Larsson på hennes jobb för att sedan gå till restaurangen, där åt jag kyckling och pasta, mums säger jag bara!
Sen fick vi gå och vara "barnvakt" åt julias systers barn, så satt där och hade nästan lite för trevligt ;) Har haft en toppen kväll, puss på er mina godingar!

Tjohej!







Look out

Sååådär nu är jag klar och det är 1,5 timma kvar tills jag ska åka, asså jag orkar inte riktigt att tiden står stilla :) Ätit lite pepparkakor och jäklar va gott det är, haha sjukt mumsigt (;
Börjar i vilket fall bli lite små hunrig och vi ska inte äta förrän om över 2 timmar, känns ju bra! Får äta lite mera pepparkakor.. haha
Men ha en toppen kväll nu alla :D
 
Tjohej!

Haha orkar inte med mig själv

När Gud hade skapat Adam och Eva, hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem.

Gud sa: "Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående..." Adam avbröt: "Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara mycket lättare och roligare!"

Gud tittade på Eva och Eva nickade och sa:
"Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig."

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och kissade runtom, skvättande på väggarna och sprang till stranden och kissade och beundrade mönster han gjorde i sanden.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
"Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?"
"Hjärna Eva, hjärna."

They don't know about us no they don't

Godmorgon!
Jag har inte hunnit göra så mycket idag, sov läääänge och det var så sjukt gött assååååå ja! Haha, ne men jag vettefan va jag ska göra nu, men sen ska jag väl äta lite och sen duscha och fixa iordning mig för att sedan åka in till stan och gå ut och äta med Hanna och Larsson, myspys på det!
Får se om jag kommer på något att skriva, annars får ni ha en toppen dag :)
 
Tjohej!
 

Go kväll!

Möttes vid bion strax innan 16, och sen började den kvart över, och ska jag vara helt ärlig så va den faktiskt inte så bra som jag trodde den skulle bara... Hade nog för höga förväntningar!
Sen efter filmen drog vi till Milano och köpte pizza och sen åkte vi hem till Ebba och åt och sen kollade vi på någon väldigt dålig film... Haha.
Har haft en toppen bra dag och nu bjuder jag er godnatt ;)

Tjohej!





Your last first kiss, or what?

Halloj!
Denna dagen har varit fruktansvärt ovärd... Hade ju först sovmorgon till 9.15 och då hade vi naturkunskap 1 timma då vi bara kollade på någon konstig film, sen hade vi engelska där lärarstudenten stod och förklarade vad vi skulle göra i 20 min och sen skulle vi kolla på någon show i aulan och sen slutade vi, så ja, ovärd dag helt enkelt!
 
Kom hem för en liten stund sen och ska snart åka bort till farmor med mamma och äta middag, gottgott! Sen måste jag typ hem direkt, hehe, ska duscha och fixa iordning mig inför bion som jag, ebba,malin och carro ska se! Ni kan ju bara gissa vilken... Haha ;) Sen skulle vi käka pizza, toppen ju! Och sen hem till Ebba, trevligttrevligt. Ne nu ska jag dra mig, ha en bra kväll för det ska jag ha :)
 
Saknar dig farfar
 

Tjohej!

Kärlek!



Aldrig kommer jag glömma dig <3

Trött som fan!

Blev att jag och Larsson körde ett gympass på 2 timmar, asså helt ärligt så är mina ben helt borta, så sjukt trött så kan knappt stå! Haha, men det var skönt med ett ordentligt pass, körde mage, röv, ben och lite kondition! Känner mig astaggad på träningen nu vilket är toppen ju :) Så nu taggar vi beach 2013 för fan!
Sitter nu och väntar på mamma, pappa och Sebbe som gör ntc, fråga mig inte va det är men verkar sjukt jobbigt! Testa på någon gång kanske, great!
Ne nu får ni ha en toppen kväll :)

Tjohej!



Tränatränaträna!

Skolan slut och nu sitter jag och Larsson på hälso och har köpt en macka och en banan till henne så snart ska vi in och byta om och köra gärnet, härligt! Skriver när jag kommer hem igen :)

Tjohej!



Sjukaste jag sett!

Hoppas ni inte missade Sverige matchen nu? Zlatan gjorde alla Sveriges 4 mål och det sista speciellt, finner inga ord. Sinnessjuk är han för fan!

Haha ville bara dela med mig lite ;) ställt klockan nu och ska nana, orkar inte gå upp imon, menmen! Helg snart ändå så, toppen!



jippieeeeeee

Far min!

Denna fina och goa chokladask fick pappa på farsdag av lilla mig!



Novellen klar!

Halloj!
Dagen idag har varit lite knas måste jag säga.. haha! Började dagen med att vara "publik" för några som redovisade i samhällskunskap, sen va det lite rast och sen engelska, dock kom rektorn och hämtade alla tjejer i klassen ;) Badass klass är vi!
Sen var det lunch och sist matte, sen slutade vi och jag tog halv tre bussen hem och fixade världens godaste macka som min lillebror har visat mig hur man ska göra ;) haha! Hönökaka, ost, skinka, sallan, gurka och majonäs! Låter kanske inte så gott med majonäs till det men det var riktigt gott faktiskt! Sen lite kakor på det, haha kakmonster här yes :)
Sen satte jag på Rock of ages, som var fruktansvärt bra! Kan bero på att det är 80-tals musikal kan man la kalla det, och jag ( hela min familj) älskar ju 80-tals musik, rocken då, så det var nice!
Nu har jag äntligen skrivit klart min novell så det känns skönt, nu ska jag inte göra ett piss, haha, Greys anatomy kommer ikväll så det taggar vi lite! Men ni får ha en toppen kväll.
 
Tjohej!

Some oldies

























Lite söta blandade bilder från sommaren 2011!

All over again!

CHACHA! Ne okej, någon är trött här märker jag. Efter skolan så drog jag till Hälso och väntade på Larsson, sen tränade vi lite över 1 timma och sen tränade jag liiiite till när hon hade dratt så det va allt gött!
När jag kom hem så gjorde jag inte ett skit, skrivit lite på novellen, ätit, duschat... ja typ de ;) Nu ska jag snart göra iordning mig och nana!
Kunde åka in med mamma imon så kan gå upp 8 istället för 7 så det är ändå lite gött, men ha en bra kväll!
 
Tjohej!

Sovmorgon!

Godmorgon!
Idag börjar jag inte förrän 12.40 så det är suuuuper skönt! Ställde inte ens klockan idag vilket är grymt skönt, ska gå till tåget om lite mer än 1 timma så det är gött!
Börjar med simning men jag pallar inte vara med, har varit med på dom 2 moment som är viktiga, klädsim och livräddning, idag va det typ mest för dom som inte hade gjort allt så ja, är stöttande istället ;)
Sen blir det sista lektionen med samhällskunskap då vi bara skulle lyssna på någon gubbe så datan för stanna hemma idag vilket är fruktansvärt underbart för den väger så mycket, haha.
 
Sen efter skolan ska jag träna med Larsson, fick med henne att träna ;) Känns bra ju! På något konstigt sätt är jag väldigt sugen på att träna, okej det är la inte konstigt det är bara bra men sen är jag även sugen på att plugga? Det låter väl ändå inte så normalt om ni frågar mig...
Menmen, man får la ta det positivt för inte ofta man känner så ;)
 
Men nu ska jag gå och göra iordning mig lite, så ni får ha en toppen bra dag!
Tjohej!

What it really mean to me

Halloj, måndag idag vilket känns lite små segt!
Började dagen med lite samhällskunskap, naturkunskap, svenska, lunch och sen matte i 2 omgångar, yes vi hade 2 matte lektioner på raken... har det under några få veckor nu vilket suger apballe!
Slutade iallafall tidigare efter massa gnäll från klassen, så fick slutat 20 min innan vi skulle slutat så det var la gött! Drog bort till Willys och köpte en väldigt stor fin chokladask till pappa ( Ja, jag hade inte köpt något igår och nej jag hade inte glömt av det faktiskt) och sen tog jag bussen hem och vad händer när jag har tryck på stopp på bussen? Idioten stannar inte utan kör vidare, dock va det den bussen som går förbi vårat hus så han fick köra fram dit, tur bara att det inte var Hemsjö bussen för då hade jag fått åka runt hela skiten... Ibland asså!
 
Hahah det har tagit mig nästan 3 timmar att skriva detta nu ;) Började skriva men sen kollade jag och min bror på film, Prometheus, helt okej film för att vara action som jag inte gillar, hehe!
Snart blir det att kolla på fotbollsgalan, det är ju givet att man kollar på! Så ni får ha en bra kväll :)
Tjohej!
 

All in my head

Blev lite ändrade planer förut så jag fick faktiskt med mig mamma på gymmet, första gången i världshistorien hon var på ett gym typ så det var kul ;)
Sen när jag kom hem så satte jag mig och lyssna på musik och det har jag gjort ett bra tag nu, fruktansvärt skönt!
Mamma och pappa drog in till några kompisar och sen skulle dom på bio med dom så jag gjorde lite popcorn till mig själv, haha.
Ska ta mig en dusch nu och sen fixa lite mat till mig, håller på och somna, fan jag ser ju knappt vad det står på skärmen, så blir la att chilla vid tvn idag bara, skönt det med ju!
Ha en bra kväll, imon är det måndag, wooohoo va kul!
 
Tjohej!
 

Regn och rusk!

Halloj!
Vaknade typ halv tolv idag vilket var fruktansvärt skönt, för en gång skull fick man sova ut ordentligt! Sen åt jag frukost och sen kollade jag,mamma och Sebbe på Cabbin in the woods, var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara så det var ju änna toppen!
Nu väntar jag på mat, lax och ris, mmmmmmöms! Sen ska jag plugga lite och sen blir det in och träna även fast jag inte orkar, hehe.
Men ha en bra dag!
 
Tjohej!
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTUxNzYyMjg2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMTExNzExNw@@._V1._SY317_.jpg

Funny pics?





Hahaha asså dom är 2 år yngre än oss... blir så ledsen... Hahaha

Dadadadadadad

Sååå då har Larsson åkt hem, eller ja för en stund sen!
Hon kom hit efter jobbet och så fick hon lite mat, sen har vi bara tjötat och haft myspys, skönt att bara kunna vara utan att behöva tänka! Löve you giiiiiirl
Och sen på kvällen åt vi räkor, så förbaskat gott! Sitter här med en godispåse, men asså det är inte gott... Äter verkligen bara choklad men tänkte testa lite lösgodis igen men usch nej, inget som locka mig! Är la bara bra det iofs, haha.
Nu ska jag bara chilla, sitter och skriver med lite kömpisar och ja, bara tar det lugnt :) Ha en bra kväll!
 
Tjohej!
 

Here for you

5 låtar som spelas väldigt mycket här för tillfället!
 
One Direction - Little things, väldigt chockad när jag hörde den, för den var så fruktansvärt bra och jag gillar dom inte i vanliga fall, tycker lätt att som ska köra på lugna låtar! Blir lätt för mycket annars.
 
Rihanna - Diamonds, bara en asgo låt!
 
Roxette - Listen to your heart, en gammal goding men oj så bra!
 
Loreen - Crying out your name, typisk låt för henne men gogogo
 
Black stone cherry - things my father said, älskar bandets låtar men denna speciellt för den är så himla fin!

"Jag och min far"

När jag, mamma och pappa satt och åt förut så hade vi på radion och så kommer Magnus Ugglas version utav "Jag och min far", och vi halvgrät i lördags när vi lyssnade på den på Så mycket bättre, men asså som mamma sa, det blir så mycket värre nu när man kan relatera till den, blev helt knäpptyst vid bordet, bara tårar... uschuhsc!
 
Men i vilket fall så tycker jag att ni ska definitivt lyssna på den om ni inte har gjort det, fruktansvärt fin text!
Magnus Uggla - Jag och min far

Tjohej!

Träning, Yes!

Lite bilder här nu då!












Haha ja, vissa bilder ser dom ju cp ut på, men det får gå (;

Follow your heart

Halloj, hemma igen nu!
Åkte med mamma in vid 10 tiden till Hälsostudion där jag kollade på hennes pass ( Nej jag tränade inte, orkade ärlig talat inte..) Och sen gick jag ut till receptionen och mötte min kusin och moster! Kul att se dom igen, Ellen fick i studentpresent för 1,5 årsen att träna med mamma och nu äntligen fick dom till det med tiden, haha.
Sen åkte vi och köpte lite godis och även räkor som vi ska äta ikväll, någon är lycklig här! Goaste juuuu. Snart ska vi käka och sen kommer Larsson hit, så trevligt så.
Lägger upp lite bilder sen från träningen :))
 
Ha en bra dag!
Tjohej!
Någon börjar se lite rund ut i ansiktet? Haha det firar vi med min första godispåse på väldigt länge!

Dagen

Idag var det skola som vanligt, men hade sovmorgon till halv elva och slutade 1,5 timma tidigare och då drog jag till farmor i några timmar. Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi hem och åt cp go mat och nu sitter jag och kollar på x- factor, men ja, ni får ha en bra kväll.

Tjohej!



Alltid varit hans plats och kommer alltid vara!



Vi ville inte riktigt vara med någon (;



Farmor satt faktiskt och skrattade. Hahaha!




Try good until you don't feel a damn thing

Bara för att det inte bara ska bli massa depp inlägg här så kan jag ju iallafall skriva om min dag. Skolan började med entreprenör, svenska, lunch och lång rast för mig och Carro, sen var det matte och sist men inte minst så var det naturkunskap innan vi slutade.

Sen efter skolan drog jag, Carro, Malin och Ebba till Nygrens och fikade, eller ja "fikade", tog ju faktiskt en räksmörgås, som var helt sjukt god!
Sen drog jag och Carro till gina så köpte jag lite trosor, haha sånt behövs väl typ alltid.

Sen kom jag hem strax innan 17 då vi faktiskt satt och skrattade här hemma på flera dagar, kollade på töntiga youtube klipp och ja bara hade kul. Sen kom pappas typ barndomskompis, och när jag öppnar dörren så står han nästan och gråter, fruktansvärt hemskt att se. Men att så många faktiskt bryr sig om min farfar, och hela våran familj, det betyder så sjukt mycket ska ni veta. Kärlek till er!<3



Goaste mackan på länge!

Vad har egentligen hänt?

Kom blomsterbud till farmor igår, det kommer folk hit och till farmor. Men jag kan faktiskt inte förstå vad som har hänt, går inte riktigt in.

<3

Livet är inte rättvisst, inte någonstans

Okej, ska försöka att skriva vad som har hänt. Dagen jag trodde aldrig skulle komma, aldrig.
 
Det var igår efter skolan som mamma kom och hämtade mig efter att jag hade tränat, jag frågade henne varför pappa hade låtit så konstig och nästan lite små irriterad när jag hade ringt honom tidigare. Då säger mamma "Vet du inte vad som har hänt?" och så börjar hon nästan gråta, det första jag tänkte var att min farmor hade dött, eftersom att hon är sjuk och så, men nej, hon säger att det är min farfar som har dött, min farfar, min vän.
 
Jag satt bara och stirrade ut genom rutan, fattade verkligen ingenting... Sen halvvägs hem så bryter jag ihop, visste inte vart jag skulle ta vägen, ville bara öppna bildörren och springa min väg, detta kunde inte vara sant, det går bara inte. Sen när jag kommer hem så står jag bara ute i regnet en stund och gråter, tårarna bara rinner ner för kinden, finns inget stopp.
 
Då berättade mamma att farfar hade aldrig kommit upp på morgonen vid 9 som han alltid gör och fixar frukost till han och farmor, så hon rullar in med rullstolen och hittar honom där i sängen, död, ja han fanns inte, han finns inte längre, så hon fick larmat sin personal som senare ringde ambulans och allt det där.
 
När jag kommer hem så blir jag mött av farmor och farfars, nej nu är det bara farmors hund, och det är så sjukt egentligen hur en hund kan betyda så mycket och att dom fattar att man är ledsen. Gick in och satte mig vid datorn lite och tårarna bara fortsatte rinna, när jag äntligen hade lyckats samla mig någorlunda så kommer pappa hem och lägger armarna om mig och båda två brister ut i gråt igen, kan vara det jobbigaste jag varit med om, att se min pappa gråta, den roliga och omtänksamma personen gråta, att man verkligen ser på honom hur dåligt han egentligen mår.
 
Jag klarade inte av att gå bort till farmor igår, kände att tårarna inte slutade och ville inte gråta inför henne när jag vet hur jobbigt hon har det nu med allt, så stannade hemma och bestämde istället för att gå dit idag efter skolan.
 
Har varit väldigt jobbigt i skolan idag, även om jag faktiskt har skrattat så har jag ändå känt ett par gånger att jag bara ville bryta ihop.
Jag var helt ärligt nästan lite nervös för att gå till farmor idag, men bestämde mig för att köpa med mig lite fika till henne, och när jag kom till henne så kändes det faktiskt som vanligt, kändes som att farfar bara var i stan och skulle komma hem snart, så känns det fortfarande, han kommer vara där när jag kommer nästa gång ju.
Fikade med pappa och farmor, pappa sov där inatt så han har varit med henne sen det hände och ja, så fikade vi och pratade, och som sagt så kändes det helt vanligt tills jag såg hans jacka och skor, då var jag nära på att bryta ihop verkligen, fruktansvärt jobbigt att se dom.
Va nog hos farmor i 4-5 timmar, men oj vad tiden gick fort, och så börjar hon få blombuketter och samtal om att alla beklagar sorgen, det är så jobbigt så det är inte sant.
 
Du var mer än bara min farfar, du var min vän, halv störd, haha. Du kom alltid med dom absolut sämsta skämten och du tyckte alltid att du var rolig, det var det som var din charm, verkligen. Sen att jag aldrig mer kommer få se dig gör så ont i hjärtat, och att jag var den sista personen förutom farmor som såg dig innan du somnade in, det vet jag inte riktigt vad jag känner, är väl bra på ett sätt men ja, jag vet inte...
En sak är säker, du kommer vara så fruktansvärt saknad, vet inte vad jag kommer göra när jag ser dig ligga där i din kista, med massa människor runt omikring.
Jag älskar dig farfar, vila i frid
 
 

fan

Nej jag kommer inte kunna skriva nu, har hänt grejer och så så jag orkar verkligen inte, hoppas ni har förståelse för detta.

Skola? uuuuh

Halloj!
Skolstart idag vilket var lite segt men var inte sådär jätte trött på morgonen, oväntat! Men somnade hyffsat fort igår faktiskt, haha hur är det med mig egentligen?
Började dagen med samhäll då vi såg någon film/dokumentär, sen va det svenska då det var literedovisningar och trök... Sen va det lunch och sist matte, då vi skulle jobba i par kom jag med Ludwig vilket var fruktansvärt kul för han är ju störd... haha på ett bra sätt men ja ni fattar! Hahah lektionen gick väldigt snabbt med mycket skratt så det var tummen upp!
Nu ska jag snart in till staden och köpa med mig lite grejer till Larsson sen åker jag hem till henne och sover där inatt eftersom att hon är ensam denna veckan ;) Så ja, som ni förstår så kommer det antagligen inte bli så mycket mer skrivet idag men hoppas ni överlever :D

Ha en toppen bra dag,kväll,natt,morgon,dag :D
Tjohej!
 

Söndagsångest...

Hallo på er!
Jaaaaha då, har kollat på massssa fotboll nu och massa eftersnack, blev faktiskt en intervju med Johan så det var sköj, och han fick till det lite sådär käckt ;)
Kollat solsidan och hellenius hörna och nu ska jag dra och byta mina lakan och allt det där'a, gött när man är nyduschad och lägg dig i dom då! Myspys på det ja. Skola imon också och uuuuuuusch va jag inte vill/orkar ställa klockan på 6.15 imon :( Uuuuh! Menmen, som sagt, bara 1,5 år kvar... Ha det bra och sov så gott!
 
Tjohej!
Larsson in tha phone

SM -guld!!!

JAAAA DÅ VAR GULDET VÅRT!!
Är så fruktansvärt lycklig nu så ni anar inte, slog dock nästan sönder stolen och bordet här hemma menmen, inlevelse ;)
1-1 blev det men som sagt, det räckte för att dom skulle vinna över Malmö i guldkampen :D Fatta hur glad min kusin är nu eller?! Självklart dom andra med men så kul när man har någon man känner som det går bra för :D
Tog av sig tröjan gjorde han också, haha go grabb det där'a!
Dom intervjuade honom på radion förut också och då märkte jag vilken jävla dialekt han har, tänker inte på det när man prata "direkt" med honom, men herregud trodde jag skulle dö!
Men nu ska jag ta och njuta av att livet känns underbart just nu :D:D
 
Tjohej!
Good work Ishizaki!

Nervös? OHJA

Idag kommer det stora ögonblicket, vinner Elfsborg idag så vinner dom allsvenskan! Ni anar inte hur jävla nervös jag är, ont i magen... Fan värre än innan ett prov, haha! Men ja, dom måste vinna... Är ju på hemmaplan där det brukar gå bättre så jag håller tummarna för Johan och hela Elfsborg. Det sämsta är ju att vi inte har kanalen som matchen går på så det suger ju lite men samtidigt så hade jag blivit ännu mera nervös om jag hade sett de ;) Pappa ska ju till en kompis och kolla, men jag får hålla till på facebook och hålla koll på deras statusuppdatering!
 
Sååååå nu håller alla tummarna :D:D
Tjohej!
haha naw, va liten lille Johan ser ut här ;) Haha!

Dag 30

Det här året

Året har varit helt okej hittills, men jag kör med lite bilder istället så ja, en liten bildbomb nu då ;)
 
Skidåkning i Branäs med familjen, Tingsens och Ljungqvist
 
Påsken firades i Lysekil i Malins stuga!
 
Mycket fika har det blivit, det är en sak som är säker, haha!
 
Bjöd pappa på Elfsborg-GAIS på hans födelsedag
 
Kalas,kalas,kalas
 
Ner till Malmö för att kolla Elfsborg-Malmö med några delar av pappas släkt... slutade dock med en matförgiftning för mig...
 
Mat, mat och mera mat!
 
Kalas för miiiiiiig
 
Några dagar på Björkö
 
Liseberg!
 
Midsommarafton at our house
 
Och ja, lite Kroatien också såklart!
 
Sen har jag faktiskt varit riktigt dålig med kameran så har inte så mycket mera att visa... Men detta är första halvåret iallafall ;)
 
OCH detta var sista "dagen" så ja, nu får jag väl hitta på något annat kul att skriva ;)
 
 

Drive my soul

Hejhopp och godmorgon!
Igår blev det som sagt EN TILL slapp hemmakväll, men helt okej ändå, då kommer man vara utvilad till skolan imon ;) Haha!
Kollade iallafall på "Pappa på burk" med Jennifer Aniston, den var helt okej, lite små rolig emellanåt och lite småsorlig, menmen! Sen satt jag lite vid datorn och kollade runt på lite bloggar och tjöta med goa människor, wooho!
Idag händer det inte så mycket alls, hade tänkt träna men så har jag cp ont i halsen så har lite adhd här hemma och känner att jag vill träna ändå... Är la inte det bästa, men ja. Måste egentligen bort till farmor också, hon behövde hjälp med något, men jag orkar inte men måste ju göra det, uuuuuh ilandsproblem!
 
Men ha en bra dag :)
Tjohej!

Mmmm det luktar mmmmmm

Dagen blev inte som tänkt, stannade hemma och kände att jag bara skulle ruttna sönder... Men jag gjorde en ny lista på spotify som jag ska ha när jag ska träna = riktigt jäkla hårdrock, bästa musiken enligt mig att träna till! Man blir sjukt peppad av det!
Sen har jag även fixat skype igen ;) Haha! Och så tyckte pappa lite synd om mig så han och jag bakade kärlekmums och ska gå och fixa det sista på den nuuu :D Super ju!
Sen ska jag fika och kolla film, helt okej det med då va!
 
Tjohej!
Haha asså slicka skålen och så är ju det bästa med hela bakningen... Haha! Pappa fick också smaka lite och han njöt, haha han hade typ inte gjort det sen han bodde hos farmor och farfar vilket är... lääänge sen ;) Haha

Komisk men hemsk!

Telefonen ringer i ett hus och en liten flicka svarar:
-Hallå
-Hej stumpan det är pappa. Hur är det?
-Bra.
-Jag skulle prata med mamma, kan du säga till henne?
-Nä det går inte.
-Går inte varför då?
-Hon är uppe i sovrummet med en farbror och jag får inte störa dom sa mamma.
-I sovrummet med en farbror, vad gör dom då?
-Vet inte men när jag kikade in låg dom i sängen.
-Hör på nu stumpan nu ska du göra som pappa säger. Gå ut i hallen och ropa:
-Pappas bil kommer på vägen! Sedan kommer du tillbaka och säger vad som hände. Kan du göra det?
-Javisst pappa.
Pappan hör hur flickan lägger ifrån sig luren, går iväg och ropar. Efter en lång stund kommer flickan tillbaka och sa:
-Nu har jag gjort det.
-Kan du berätta för pappa vad som hände?
-Mamma skrek till och kom utrusande inlindad i lakanet och så snubblade hon på lakanet och föll ner för trappan och bröt nacken. Farbrorn sprang ut på balkongen med kläderna i famn och hoppade ner i swimmingpoolen. Men det fanns inget vatten i poolen så han slog ihjäl sig.
-Swimmingpool? Vi har ju inte någon pool? Är det här telefon nummer 534716?
-Nä............

Dag 29

Den här dagen

Jag skrev ju i inlägget innan vad jag skulle göra så känns lite onödigt att skriva det igen? ;) Blir iallfall en go dag och ja, det regnar inte ute så det är toppen! Haha ;)

I'm not angry, I'm just sayin

Godmorgon!
Idag blir det nog bara chill och städ på dagen och sen ska jag in till stan och fika med Malin och sen får vi se vad dagen har ått erbjuda ;) Haha!
Ne men ha en bra dag :)
 
Tjohej!

Come on dude

Eftermiddagen/kvällen blev att jag kollade på Fredag den 13:onde först och sen när pappa kom hem från träningen så åt vi revben och vitlöksbröd :D Mumma på det! Sen kollade jag på x-factor där One Direction uppträdde, säger inte att dom är världsbäst men dom funkar att lyssna på OCH dom är väääääldigt mycket bättre än JB så ja, + dom är otroligt charmiga!
Iallfall, sen kollade jag lite på Skavlan där bl a Jon Bon jovi var med, klart man kollar då ;) Haha! Sen blev det utröstningen och efter det Modern Family, nu sitter jag bara här och skriver med lite fölk och kollar på något "attack" program på tv, visar olika klipp på människor som blivit attackerade av olika djur, jäkligt äckligt måste jag säga!
Speciellt när det kommer typ haj eller alligator attacker från Florida där man vet att man själv har badat och gått! Menmen, vi lever fortfarande så ;)
Nu ska jag ta och göra iordning mig och sen nana :) Godnatt på er!
 
Tjohej :)

Laughlaughlaugh

En liten pojke frågade sin pappa:
- Vad är det mamma har mellan benen?
Pappan svarade:
- Paradiset.
Pojken frågade igen:

...- Vad är mellan dina ben pappa?
Pappan svarade:
- Nyckeln till paradiset.
Sonen säger:
- Ett gott råd pappa, byt lås, för grannen har en extranyckel...
 
 
 
 
En kvinna gick ut i skogen när hon plötsligt snubblar på en oljelampa. När hon gnider lampan kommer det fram en ande.

- Får jag tre önskningar nu? frågar hon.
- Nej, svarar anden. Tyvärr, p g a devalvering, global konkurrens och allt annat skit som händer låter det sig inte göras. Man får bara en önskning nu för tiden.
- –Nå, vad ska det va?

- Kvinnan funderar och uttrycker sin önskan om fred i
Mellanöstern och halar fram en karta över det krigsdrabbade området till anden. –Jag vill att de här länderna ska sluta slåss, säger kvinnan och pekar på sin karta.
- Anden tittar på kartan och utbrister: - Men jösses damen! De där länderna har ju bråkat i tusentals år. Det tror jag inte man kan göra något åt.
- - Jag är bra, men inte SÅ bra!

- Kvinnan tänker en stund och säger: - Jag har aldrig lyckats träffa rätt man. En man som är hänsynsfull, omtänksam och älskande, duktig på att laga mat utför hälften av allt hushållsarbete förblir mig trogen, kort sagt en idealisk livskamrat.
- Anden blir tyst en stund och suckar:
- - Låt mig få se på den där jävla kartan igen!


All in my head

Hejhopp!
Kom hem för en stund sen från farmor och farfar, farmor hade gjort köttbullar idag! Med en hand?! Stolt barnbarn här måste jag säga!
Nu blev jag lite dissad men det fixar vi upp med en film :D Toppen myspys!
 
Tjohej!
 

Kill them with your kindness

Asså vad sjutton ska jag göra? :D Börjar bli liiite uttråkad, haha! MEN mamma berättade förut att det blir julbord den 1 december med hennes sida av släkten och ALLA kan komma vilket är lite osannolikt för det är väldigt svårt med tanke på att Johan spelar så mycket fotboll, samma med Ellen och deras pappa jobbar fruktansvärt mycket osvosv, men nu kommer alla vilket är toppen :D Och vart ska vi äta då? Jo, sjömagasinet i Göteborg! Har aldrig ätit där men det har ett gott rykte om sig + det kommer ju finnas massa skaldjur och inte bara ett vanligt julbord så det är ju änna suuuuper ;)
Ett till plus är att Niklas Hults operation gick bra, toppentoppen :D Dock blir han ju borta i 3-4 månader menmen... Som sagt, operatien funkade bra och han är redan på benen så ja, great ;)
 
Have a good time!
Tjohej!
 
 
Stackars lilla pluttenutte.... usch och fy!
Nästan backontrack ;)

Dag 28

Det pinsammaste jag gjort

En standard grej är ju att ramla på typ stan när det är huuuur mycket folk som helst... Eller när jag gick med någon på skolan och så löjlade vi oss så drog jag upp linnet och självklart kommer det någon där, haha aja speciella är vi allt ;)

Stand until you lose

Godmorgon!
Vårat internet funkar bara i tvrummet, braaaaa där! Haha får adhd på detta snart... Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Lukas snackade om någon promenad men asså vädret... Men samtidigt är det kul att gå och snacka massa gamla minnen! + för er som inte vet så har han ju skånskdialekt vilket jag älskar och har alltid gjort, fyisatan va nice det är eller, man blir ju glad bara man hör det! Dock får det inte vara för "skrovlig" skånska så man inte hör va dom säger, som min fasters man och släkt, hahah man sitter där och ler och nickar ibland ;) Ja nu kom jag in på dialekter istället, bra där.
Menmen, som sagt, får se vad som händer, kanske blir bättre väder snart :) Får la passa på att träffa honom lite nu innan han åker hem till Halmstad igen, jaja!
Ha en bra dag :D
 
Tjohej!
Hej nyvaken tjej! Hahha

Bra men sorglig dag

Hallihallå!
Dagen blev tillslut att jag fick följe till tåget av Lukas, trevligttrevligt, har ju som sagt inte träffats på 5 år typ så det var kul :D Sen stod vi bara och tjötade på stationen tills mitt tåg kom och sen inne i Alingsås mötte jag upp Therese så drog vi och käkade pizza, muuuuuuuums va jag har längtat ;) haha!
 
Sen tog vi en snabb promenad bort till Elgiganten i regnet så fick dom fixat min mobil och sen köpte vi blomma och ljus och sen sprang vi till bussen, så kom vi hem till Therese en stund och sen drog vi ner till stationen igen och blev rejält skrämda utav Oscar, haha! Sen va tåget inställt och nästa va försenat så jag, Therese och läskiga Oscar fick skjuts utav Theres bror in till skolan, suuuuper snällt!
Sen väl där inne så hade lärarna ställt upp ett kort utav Martin och det hade börjat samlats massa blommor och ljus runtomikring och det var så fint men otroligt sorgligt... Vi va några stycken från våran gamla klass så det var skönt att ha dom där också! Va så hemskt att se lärarna gråta och väldigt många utav dom mindre som går där nu gråta, usch så jobbigt det var!
 
Sen gick vi in i matsalen där det fanns lite fika,te, saft osv.. Vi satte oss ner vid ett bord helt tysta, sa knapp något alls och jag kollade bara runt på alla och började nästan gråta när jag speciellt såg min granne som grär, fruktansvärt va det, fick ont i hjärtat av att se henne sitta där och gråta så mycket! Sen gick jag, Julia och Hanna och tog kort på alla fina ljus och så, fick kramat om Sofia (min granne) också och sen gick vi till stationen och satt där 1 timma och väntade på Julias buss, sen åkte jag med 20 tåget och vem mötte mig på stationen? Jo Lukas, vääääääldigt snäll kille det där'a :') Men va väldigt kissenödig så halvsprang lite, han föreslog att jag skulle sätta mig i buskarna men neeeeeeej tack, haha! Sen kom jag hem även om jag fick lite dåligt samvete och sen har jag suttit inne och frusit och kollat Criminal Minds och nu sitter jag här i sängen och tjötar med lite folk. 
 
Men ni får ha en toppen natt ( ;) ) hehe ne men asså godnatt :D
 
Tjohej!
Inte världens bästa bild men från förra året Halloween middag typ ;)

What do you even got?

Igår hände något hemskt, en lärare på min gamla skola avled hastigt påväg till en mässa. Ingen vet varför men otroligt sorgligt är det.
Hade honom aldrig mer än någon vikarie men han var en hur go lärare som helst så det är jätte hemskt. 
Ikväll blir det ljuständning på GA skolan kl 18, ska dit med några och det verkar som att väldigt många kommer komma så det känns ändå bra att så många vill hedra och minnas honom. 
R.I.P Martin
 

Dag 27

Det här samlar jag på

Hehe, serier... utan tvekan det bästa som finns att samla på ;) Har väl skrivit det förut men samlar/samlade på:
- vänner, där har jag alla 10 säsonger
- one tree hill, där har jag 6 av 9 säsonger
- desperate housewifes, 2 av ... haha vet faktiskt inte hur många det finns, 8-9 st kanske?
- super natural, 6 av... asså det är så svårt för har halkat efter då dom sa att det inte fanns mer säsonger men tydligen finns det de :S
- sex and the city, fick HELA boxen av mamma i julklapp/födelsedag, kommer inte ihåg haha
 
Tror det var dom jag har, så bara att samla klart på dessa och sen börja med andra ;) serienörd nr.1 huhhuhu

Dagens teknologi kan suga balle

Godmorgon!
Mitt humör är inte på topp kan man ju säga, datorn cpar sönder och på mobilen så kan jag inte använda skrivbordet, asså jag får lite aggro, + att jag inte har världens bästa tålamod så ja, kommer antagligen inte sluta så bra detta!
Ska i vilket fall duscha och göra iordning mig för att kaaanske träffa gamla Lukas, dock inte gammal så men gammal kompis ;) Och sen in till stan en stund med Therese och käka och kolla runt lite och bara tjöta på. Underbara tjej!
jaja, får se när jag skriver men ha en bra dag nu :)
 
Tjohej!

RSS 2.0