Student!!!

Ja idag åkte jag och Therese in och mötte Ebba i stan, sen så drog vi oss ner till nolhaga där studenterna skulle komma! Asså den känslan när man hör studenterna komma genom Klippan är helt underbart! Och tanken av att det är våran tur nästa år gav mig sjukt mycket gåshud, haha!
Sen drog vi till torget och köpte dricka och kollade när dom kom på flaken, fick en hel blombukett av Elin, som hon kastade ner från flaket, otroligt skön tjej! Sen drog vi hem till Therese och satt ute och prata i solen, sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, nu ska jag kolla klart på Modern Family och sen sova tror jag, ha det bra!

Tjohej!
Hann inte ta några mer bilder än innan allt folk kom, sen va det så jävla varmt så vi svettades som grisar... Seriöst sjukaste värmen att springa runt bland allt folk ;)


Långhelg!

Hallo!
Idag är det torsdag som ni kanske har räknat ut, haha... Skulle vara på Allergikliniken imorse 8.15 så missade första lektionen, sen va det svenska då vi inte gjorde något alls typ, sen va det rast men så fick vi flyttat fram vårat matte nationella, vi hade det muntliga då! Gick faktiskt bra, fick iaf 6/7 så jag är lätt nöjd kan jag lova!
Sen väntade jag på att Ebba skulle bli klar, bara för att jag va snäll ;) Haha, sen drog jag och tränade en sväng och sen hem och chilla en stund, sen cyklade jag och pappa bort till farmor, så tog jag ut vovven och sen har jag inte gjort något!
Imon är vi ju lediga, Alströmer tar studenten imon, ska dit och kolla med Therese, Love och Ebba, sen lär man ju träffa andra men dom ska jag dit med iaf, sen ska jag inte göra något alls faktiskt. Är ju ledig på måndag med så det blir en grym helg känner jag ;)
Men nu ska jag nog fixa iordning mig och lägga mig faktiskt, är något sjukt trött och har varit hela veckan. Det är som Ebba och jag sa, man har inte haft "tid" att vara trött pga alla prov och inlämningar och så nu när vi har haft det chill denna veckan så har det kommit ikapp oss... Haaha menmen, om 2 veckor HAR vi sommarlov!
 
Sov så gott alla!
Tjohej!
Hur underbart ser det inte ut då?!

Veckan!

Hehehehe hej...
Kan ju börja blogga igen nu då, för nu har plugget lagt sig och allt ;)
I måndags så började vi med samhäll då det bara var redovisningar så jag satt bara och lyssna för jag har redan gjort, sen va det natur då vi kollade på någon film om sexualkunskap och allt va det innebär, sen va det svenska då vi kollade klart Smala Sussie, sen slutade vi för dagen som inte hade muntliga matte nationella, så slutade halv tolv!
Kom hem och chilla sönder kan jag lova, av att inte ha något plugg kvar typ :)
 
I tisdags va det digitalskapande vi började med, sen hade vi våran vanliga rast på 2 timmar och 40 min, då vi sen hade idrott, då vi fick testa att köra en "hinderbana" med dom och sen gjorde vi rullstolsbasket, sjukt kul faktiskt men ruskigt jobbigt! Sen slutade vi, ingen engelska här inte! Så vid 14 va jag på gymmet och körde lite, sen chilla jag bara som vanligt ;)
 
Idag då så började vi med ekonomi där vi var klara med uppgifterna redan så vi satt bara och tjöta, sen hade vi digitalskapande och sen lunch och sen samhällskunskap och sen slutade vi som även denna gången inte hade matte nationella, så slutade trax efter 12... Har dock mitt muntliga imon, men det ska allt gå bra tror jag!
 
Har ju även varit i Stockholm i helgen, så kan dra det lite snabbt senare eller imon! För nu har jag äcklig huvudvärk och vi har varken ipren eller alvedon hemma så ska försöka överleva!
 
Men ha det så bra så länge people!
Tjohej!

I dare you to move

Hallohallo!
Lördag idag och vi är mitt i ledigheten, himla härligt måste jag säga! Igår så tog jag det bara lugnt, gick ut och gick med Annelie en stund, kom allt lite regn emellanåt menmen, det är gött ändå, det är ju ändå ganska varmt nu så då spelar det ingen roll :) Lite extra motion också, alltid bra med något!
Idag är det lördag, ska städa och plugga nu och sen kanskekanske jag ska ta med mig lite mat och cykla bort till Therese ikväll för lite myspys... Annars får vi se, kanske går bort till farmor eller nåt isåfall, men nu måste jag iaf börja städa och plugga.. KUL!
 
Ha en jätte bra lördag :)
Tjohej!
Har blivit lite galen i "Go your own way" - Lissie, grymt go låt!

Lite bilder från igår!


Allt det där det lär du dig till slut

Hejhej!
Igår var det torsdag och Kristihimelfärd! Jag drog först till Annelie så tjöta vi bara och hade det trevligt, sen drog jag vidare till Therese och fortsatte tjötet där med henne ;) Då bestämde vi lite spontant att bjuda dit lite folk för grillning och så, så jag drog hem och gjorde iordning mig lite och sen cyklade jag tillbaka till henne, det va lite nytt folk så det va super kul! Eftersom att jag suger på namn så ska jag försöka skriva rätt nu, det var jag, Therese, Love, Filip, Edvin, Amanda, André och Gustav... Hoppas att det va rätt nu annars är det pinsamt! Men det var en fruktansvärt rolig kväll, mycket skratt och gott sällskap!
Cyklade hem vid 1 och la mig direkt, idag har jag inte hunnit göra så mycket, ska nog ta en promenad med Annelie sen när hon kommer hem och sen får jag nog plugga lite tyvärr... Menmen, sånt måste också göras! Hoppas ni får en bra dag alla :)
 
Tjohej!

Lång ledigt!

Hej!
Ja denna veckan bestod ju bara av 3 dagar, så ja, nu är vi lediga i 5 dagar! Den känslan är grym, även om nästa vecka blir min helvetesvecka så är det skönt med lite ledighet innan.
Idag kanske det blir att jag drar bort till Therese en stund, annars blir det bara att ta det lugnt här hemma. Imon skulle jag nog träffa Annelie en stund och sen har jag inte planerat mera faktiskt, får ta det som det kommer!
 
Ska la ta och kolla lite avsnitt av Vampire Diaries igen, haha, ja jag måste alltid ha någon serie att kolla på, även om ingen kan slå The walking dead, F.R.I.E.N.D.S och One tree hill <3 <3 <3 <3 <3 Absolut bästa serierna jag har sett i hela mitt liv, och the walking dead håller ju på att spela in säsong 4 vilket jag längtar efter! Så om ni inte har eller vill börja se någon serie så kolla någon utan dessa!
Tre helt olika kategorier, thriller, kärlek och komedi... MEN en sak har dom gemensamt, drama nomnom, jaja, se på dom ;) haha ha en bra dag i allafall!
 
Tjohej :)

Bilder nehe


Here I am

Ja jag vet... Men jag har verkligen inte orkat. Det har väl inte hänt så mycket mer än att vi har grymt mycket i skolan nu och nedräkningen till både min födelsedag och skolavslutning har börjat!
 
Kan ju ta och berätta om helgen i alla fall! I fredags kom jag hem och drog bort till planen där Annelie, Jakob och Emil var, sen gick jag till Therese och var där hela kvällen. När jag kom hem chillade jag bara och igår då, så städade jag mitt rum, tog en lång och go promenad i värmen! Även om det inte var så mycket sol igår så va det ju grymt gött ute! Sen åkte jag in till Malin, och efter någon timma kom Ebba då vi gjorde S'mores, himla gott men oj vilken sockebomb! Haha. Sen cyklade vi in till Cyrano och åt pizza, så gött där för pizzorna är ju inte jätte tjocka så man blir lagom mätt på en sån pizza! Sen cyklade vi hem till henne och åt yoghurt glass, så gott så. Sebbe kom in och hämtade mig på moppen vid 22, kom hem till ett hus fullt med släktingar, släkt kalas har det varit här för mamma och pappa, men jag valde att inte vara hemma för jag inte orkade ;) Så träffade alla lite snabbt innan dom drog, men mormor och morfar sov ju över så dom fick jag träffat både igår och idag!
 
Idag har jag bara chillat, pluggat och kollat vampire diaries! Ska snart ta mig en promenad in till Alingsås med Annelie, älskar att gå lååånga goa promenader! Och denna veckan går vi ju bara 3 dagar! OCH jag har inte en enda hel vecka kvar fram till lov :D Fatta hur härligt det känns!
Menmen, nu ska jag kolla vd tror jag, lägger nog upp lite bilder sen från veckorna som gått :)

Och vi får inte glömma att gratulera min kusin Johan som fyller 23 år idag! Och alla borde hålla tummarna för Elfsborg kl 15 då dom ska spela mot Mjällby!
 
Tjohej!
http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/95/2732482_520_349.jpg
 

RSS 2.0