Nä men, ojoj!

Förlåt, men har faktikst inte orkat eller haft tid. Har så sjukt mycket i skolan nu så det finns inte! Men bara 1,5 vecka kvar till lov :D det är ju gött om något! Finns ju då inte så mycket att skriva om då mina dagar har sett exakt lika dana ut dom senaste veckorna... Skola, tv/slapp, plugga, sova osv, alltid samma visa. Får se om jag börjar skriva lite mera eller vad som händer, får la försöka med 1 inlägg om dagen iaf, ska försöka. Helgen är redan helt uppbokad, förutom söndag då det som vanligt brukar bli rejält med slapp och lite plugg ;) Men ja, nu ska jag fixa iordning mig lite för att sedan sova, sovmorgon imon med, och kan åka med mamma vilket betyder att jag kan gå upp 8.45 grömt !

Listen to your heart when he's calling for you
Listen to your heart there's nothing else you can do
Listen to your heart before you tell him goodbye





Känns som att det kan vara riktigt sant ;)

I'm on my own

Hallo! Söndag idag vilket betyder hemskt mycket slappt som vanligt. Igår va jag hemma Hos Julia med Hanna, Julia, Linnea och Moa! Trevligt värre, åt och snackade på om allt möjligt. Kom hem vid 23 då jag satte mig och proppa i mig massa chips + cola, herregud asså...Somnade vid 2 så jag vaknade runt 11 idag då jag kolla tv och åt frukost. Sen drog jag ut till Sebbe och John vilket var ett misstag då dom började kasta masssa snö osv på mig... fuck you! Sen vid 15 va det dags för kalas, farfar denna gången. Och fyfan va tråkigt det är/ var orkar inte med alla disskutioner som allit blir om allt mellan himmel och jord, inte så att vi bråkar men liksom alla vill ha rätt och så. Drog hem vid halv fem och sen har det bara blivit tv, data sms. Enda mera som händer idag blir en go och lång dusch hade jag tänkt! Så ni får ha det bra :)

Tjohej!

After all the thing we've been through

Då sitter vi här och gör oss iordning lite, ska till Backenmannen vid 18 på lite tjejmiddag, kulkul! Skriver kanske sen igen när jag kommer hem. Förresten så snöar det ju som jag vet inte vad här... hatar det nu va! Jul och nyår är över ;) Typ snart 1 dm! Och sen kan ni lyssna på en go låt!

I never told you - Colbie Caillat

Jag slösade så mycket tid på dig, jag slösade bort min kärlek till dig, Men allt du gjorde var att ljuga


Nä nu ska vi sluta deppa oss med snön, sorgliga låtar och texter! Det sista nu sen kommer väl Hanna och hämtar oss!

Tjohej :D

I never told you

Halloj, inte skrivit på ett tag nu för att jag har helt enkelt inte orkat och har haft annat för mig om plugg och träning! Men idag är det inte vilken dag som helst utan det är min mammas födelsedag! Tar kortfattat först om dagen dårå ;) Fredag, alltså många lektioner... Mått allmänt piss pgr av en viss person som man bara vill ska köra upp något i röven. Fy i helevet va jag seriöst hatar dig...
Efter skolan, alltså vid halv fyra drog jag till hälso och där åt jag och bara satt en stund och sen kom mamma och pappa, satt och tjöta en stund för att sedan byta om, dom drog till passet och jag in till gymmet, fast sprang bara på bandet ;) Sen drog jag bort och hämtade Julia L för att gå tillbaka till Hälso, snackade lite med Amanda och även Philip va väl lite go där... Snäll tjej som itne säger att det är gratis ;) hihihi. Åkte iaf sedan hem för att duscha och sedan fira mamma, hon fick te och skorpor av Julia :D snacka om att jag kommer utnyttja de ;) hehe! Av mig fick hon en pyamas som hon hade önskat sig! Och lite annat. Åt räkor, lax, sås oh bröd! Mums, och efterrätt blev tårta, grömt gött måste jag säga :D Sen kolla vi lite tv och nu sitter jag och Julia här och nördar med varson dator och bara snackar. Fast hon spelar ju sims så hon snackar bara om vad dom ska ha på sig osv... ppppfft. Aja, inte för att jag är speciellt social just nu men skit samma. Drar mig nu :D får fixa med "dagen" snart också kanske. Ha det bra så länge :D Bjuder på två goa bilder på mig och mamma, även på mig och julia!

Tjohej :D


Asså det roliga är att mamma ser inte i närheten ut som hon gör på bilden! Man kan väl ändå se lite att det är jag på bilden? ;)  Fattar inte hur man kan bli förändrad så mycket på en bild, thiihhi

typ någon vecka gammal bild, men charmigt ändå!

I won't go back

Innan det blir att nana kör jag en topp 10 på låtar som betyder något otroligt!

Stay - Black Stone Cherry

won't let go - Black Stone Cherry

You will never be - Julia Sheer

Far away - Julia Sheer

Times of our lives - Tyrone Wells

The hardest thing - Tyler Ward

The best thing I never had - Beyonce

Heartbroken - Beyonce

How to break a heart - Brooke Davis ( Från oth, vet dock inte vem som sjunger ;) )

I'd rather be with you - Joshua Radin

Det är sånna låtar som bara jag kan sitta och lyssna på när allt är depp. Alla säger ju att man absolut inte ksa lyssna på sån musik när man mår dåligt, men jag gillar det på något konstigt vis! Men aja, nu ska jag nana, sussa sött :D

Tjohej!

Until you believe

Hallojj! Efter att ha tröstätit lite godis så känns det bättre ;) hihihi. Kollade klart på "Love Happens" som var bra, älskar Jennifer Aniston, absolut den bästa kvinnliga skådespelaren enligt mig! Sen har jag bara chill sönder och kollat lite Robert Gustafsson klipp från Parlamentet, för jäkla go den killen asså :D Pallar inte göra "dagen" idag faktiskt, för då måste jag sätta på den andra datan för att få en bild och så, ;) Lat här? Ajjemän. Nä nu ska jag ta mig en dusch och äta lite :D ha det super bra!

Tjohej :)

Fuck matte..

hej, är på botten humör efter dagens matteprov! Fyfan, fattade ingenting och det slutade med att jag gick därifrån med att nästan inte ha skrivit något alls... lyckat!
Nu ska jag äta och sen lägga mig och kolla film + fixa te och kärleksmums, och bara tycka synd om mig själv! Skriver dagen senare eller imon för just nu är jag bara på dåligt humör ( och nej, inte bara för matteprovet)

Så ha det, tjohej

Live.Laugh and Love

Sista inlägget för idag, skickar bara in ett snabbt här nu va. Såg på rapport förut, haha fult jag vet, men då va det om tjuvjägare i Sydafrika då dom jagade noshörningar... och så visade dom en bild på en noshörning där dom hade bara lite lätt bedövat noshörningen och sen skurit av hornen på stackarn... såg fan inte helt klokt ut, jävla idioter! Fick dock avlida den.
Nu sitter vi iaf och kollar på idrottgalan eller nåt? :o lite smått kul ;) hehe. Aja, sussa sött :D

Tjohej!

Dag 12 - mitt drömbröllop

Ja, asså jag känner helt seriöst inte för att gifta mig. Vet inte riktigt varför, menmen, det kan ju alltid ändras! Men om man ändå ska beskriva ett drömbröllop så har jag två alternativ...
1. Ett skit pampigt bröllop med hur mycket folk som helst och en äckligt snygg klänning, god mat, skratt, fest, dans och sånt. Typ ett riktigt kändis bröllop, ska man ha råd med ett sånt bröllop jag drömmer om så får man inte vara fattig om man säger så!, Hahaha.
2. På en strand i ett varmt land, bara ta på sig någon enkel vitklänning, med endast dom närmsta. Och bara vara, för att sedan när man kommer hem kanske ha en fest för alla andra, typ kompisar och så!

Är ju verkligen två helt olika stilar men det är antingen eller :D Fast asså på en strand lockar ju, eller iaf att det är på något otroligt fint ställe utomlands där det är varmt och gött! Som sagt, vi får la se om mina planer ändras med åren ;) är ju trots allt bara 16, snart 17... hhah ;) Så ja, vi får se!

Tjohej :D

Are on my mind

Hej! Idag va det skola, måndag, alltid lika roligt när man vet att man har en hel vecka kvar innan helg! Men vilken tur att allt går så otroligt fort :D När jag kom hem vid 15 så satte vi oss, alltså mamma och jag och kollade på film... "Frozen" den jag såg i lördags. Sen har jag tagit fram matteboken och varit lite duktig och kollat igenom den :D så nu är det upp till bevis, kan jag detta? ;) det lär vi se imon! Ska snart duscha och kanske kolla lite till i matteboken, btw så måste jag hitta min mobil :o it's gone! OHNO! jobbigt värre. Men skriver kanske sen :)

Tjohej :D

Dejt med sängen nu då

Ja hallo, blev att äta lite te och macka och då även kolla en till film, denna gången blev det "Ticking Clock" tror jag den hette ;) helt okej, men var typ en tänkarfilm så trägfattad som jag är så var mamma tvungen att förklara ;) hehe. Blev förövrigt äckligt sur på maammma förut, när jag letade efter mina skidbyxor, då hon säger att hon har gett bort dom för hon "trodde" att dom var för små... för det första, jag växer inte längre och för det andra så kan man ju fråga först?! Så ja, nu blir det att köpa både jacka och byxor, jippie! Ställlt kl på 6.15 nu, kul... ska snart nana hade jag tänkt så ni får ha det så bra imon i skolan, hur mycket man än älskar måndagar!

Tjohej!

Dag 11- en bild på ett ställe jag varit på

Typ bara Usa bilder hela tiden, men skit samma :D Detta är då Miami beach som var vårat första stopp på vår tripp genom Florida :)

A long long time ago

Goddag får man väl säga, eller eftermiddag... vem fan bryr sig, hehe. SLapp dag idag, kollade på "Click" med Adam Sandler nyss, pappa och sebbe såg ju den igår så jag och mamma kollade på den idag. Och herregud vilken bra film va! Både skratta och grät väldigt mycket! Det är en sak jag har märkt, Adam Sandler har aldrig misslyckats med en film, så otroligt bra skådis så det finns inte. Men ja, ska plugga lite matte sen och så blir det säkert någon mer film ;) lite lagom slappt sådär. Skriver "dagen" senare :D

Tjohej!

I'm lost without you, or ?

Tjolaphopppspa! Lite kort om dagen, drog ju som sagt till stan med pappa, när vi kom hem åt vi och sedan drog jag bort till farmor och farfar, tog med vovven ut på en promenad på ca 1 timma, och han har ju blivit så äckligt lat nu så han orkade inte riktigt med, ochjag hade ju inte lust att stanna stup i kvarten så bara att ta upp honom och bära honom en bit! ( och ja, han är en super lite hund ;) ) Sen när jag kom tillbaka till dom hjälpa jag farmor fyllla i lite grejer som hon skulle köpa, hon kan ju inte använda sina händer... Herrejävlar, hon köpte kläder för över 2000 kr, köpsugen?! Sen kom kusinerna så satt och snacka med dom ett tag för att sedan dra mig hemåt. Satt lite vid datan och sen, tro det eller ej så bärjade jag plugga matte! Duktigt tycker jag väl ändå. Sen kollade jag på "Frozen", hyffsat bra film men slutet var ju bara stört... eller ja, inte bra iaf! Sen såg jag även  "Easy A ", tror jag den hette iaf ;) den var faktkst bra! Men nä, nu ska jag nog kolla lite bloggar och sen sööööva! Ha det super och sussa sött.

Tjohej :D

Dag 10 - något jag oroar mig för

Jadu, asså just exakt nu för tillfället så är det matteprovet på tisdag! Fattade typ ingenting av det vi har gjort nu och det suger, men jag siktar mot ett godkänt. Har ju väldigt svårt för matte men har klarat dom 2 tidigare matteproven galant, men det finns alltid en oroande känsla när man sätter sig på provdagen och får provet, får alltid hjärnsläpp, fattar inte varför... Men aja, jag kämpar på så gott det går!

Tjohej :D

It's hard to walk away from this

Hej! Åkte med pappa in till stan vid 12 tiden då vi åkte till hans jobb och hämtade något, sen vidare för att kolla efter en taklampa till mig... för dom som inte vet så har jag inte haft en taklampa på 2,5 år :))) gick sönder och sen har jag tjata på pappa och först nu blev det av ;) Jaja! Sen drog vi och hyrde lite filmer, köpte godis + dricka! Blev en skräck, en komedi och en drama till mig! Och en action och komedi till pappa och Sebbe. Kommer inte ihåg va dom hette än men kan ju alltid skriva det senare! Hehe. Ska snart äta så jag drar mig nu :D


tjohej!

Happy that you are my friend

halloj! Har varit hemma 1 timma nu typ och känner bara en stor lättnad av att vara hemma! Skola som vanligt, med 5 lektioner, väldigt många! Fick vara i ett klassrum som helt seriöst var som en bastu, helt galet hur varmt det kan vara! Bara för att inte ventilationen funkade eller nåt... Slutade 15.20 då jag och Carro tog en promenad till stationen, hon åkte direkt hem och jga satte mig med Antooon från förra klassen och snacka och sen kom hans kompis så satt vi där till min buss kom, trevligttrevligt! Det äckliga var ju att när jag satt på bussen så kommer polisen på och ska kolla efter någon :o he he he he he. Idag blir det nog bara en otroligt chill kväll, gött det med :D

tjohej!

Dag 9 - en bild på mig och vad jag hade på mig idag


Väldigt simpla kläder! Vitt tublinne , svarta jeans och en svart kofta.


Upplåsta kinder är väl alltid lika sött?

Fan va ballt

Ja tjohooo, sitter just nu i skolan själv, och gömmer mig. Börjar om typ 20 min, ingen har typ kommit än, eller jo, Johan och en utav dom 2 Tobiasarna :) fult där. Men ja, vet inte varför jag skrev men drar nu!

Tjohej :D

Dag 8 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade

Uhm.. svår denna! Frågade faktiskt mamma och pappa , dom tycker det är att jag har föööör bra hörsel! Typ sant iofs, klarar inte av människor som smaskar osv, så jag går därifrån för jag inte tål ljudet ;) cp barn här :D

Yeeah!

Halloj! Idag har det varit skola, såklart! Hyffsat go dag. Har ju 3 timmmars håltimmar på torsdagar så jag och Amanda drog till gymmet och där var vi i 1,5 timma för att sedan duscha och tillbaka till skolan! Sen efter skolan drog jag till Hälso igen, åt lite för att sedan gå på 30 min CXWORX och sedan 1 timmas spinning :D har alltså tränat 3 timmar idag, 3 pass! Kan ju säga att jag är lite lagom slut nu. Nä nu ska jag dra mig, somnar snart också!

Tjohej :D

Dag 7 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jadu.. nä det är rätt så självklart vad jag skulle göra! Dra till Usa och åka igenom dom flesta delstaterna och uppleva så mycket som möjligt :D Sen skulle jag väl självklart spara en massa och skänka till någon organisation! Men ja, som sagt, åka runt i hela Usa är en självklarhet :)

Tjohej :D

This chapter is over

Halloj! Andra dagen i skolan och var mycket tröttare idag även ifall jag hade sovit längre, aja konstig :D Skola då, sen kom jag hem och åt och sedan bakade jag kärleksmums, mums! ( Hehe! ) Sebbe, tro det eller ej men tog all disk :D så jäkla gött! Nu ska jag duscha och bara chilla vidare :)

Tjohej :D

Dag 6 - typ av killar jag faller för

Uhm, jadu... Asså en självklarhet är att man ska kunna ha super roligt tillsammans och hitta på nya grejer att göra ihop! Ska kunna lite på killen till 110% även ifall han är med tjejkompisar och tvärtom ifall jag skulle vara med andra killkompisar. Sen får väl gärna killen så bra ut ;)  och ett stort + är om han är vältränad :D det chillas very much! HIhihi. Om man tar själva utseendet på hur jag vill att han ska se ut så får han gärna vara mörkhårig eller ja brunt! Vet inte varför men gillar inte blondt på killar, fråga mig inte varför! Haha, med typ blåa ögon, för det är ju inte så vanligt att om man är brunhårig och har blåa ögon :') och ja, jag älskar blått, kanske inte så konstigt då! Sen får han gärna vara längre än mig, men inte för mycket längre. Inte så svårt att vara längre än mig iofs ;) Hehe, och ha ett leende av guld är ju absolut ett plus!

Thihihi tjohej!

Första dagen i skolan avklarad!

Tjollahopps! Idag va det första dagen efter lovet, rätt okej! Kunde ju såklart inte somna inatt så somnade runt 1 och sedan vaknade jag under hela natten i princip, men jag var otroligt nog pigg när jag vaknade. Drog till skolan där vi hade nytt schema vilket jag inte tycker är speciellt bra, men vad kan man göra! Fick även ett sms innan matten då mamma skrev att hon hade bokat skidresa till Branäs på sportlovet :D superkul! Chill resten av dagen iaf, gött det! Imon blir det sovmorgon :D känns ju verkligen som att det är måndag idag också, så ja, denna veckan kommer gå fort :D Nä nu ska jag hoppa in i duschen, ha det!

Tjohej :D

Hemskt mycket vitt utomhus

Pallar verkligen inte att allt bara försvann nu... ååååh! Aja drar lite kortfattat. Drog in vid 13 och mötte upp Sofia, vi drog och åt, då vi satt och snacka otroligt mycket och är galet glad över att jag har den tjejen som förstår mig! Guld värd är du, och det vet du! Sen drog vi till storken där jag fick köpt present till mamsen, skönt att det är avklarat nu känner jag! Sen drog vi ner till ån och satte oss i det lilla lusthuset och tjöta ännu mera för att sedan bryta ihop av skratt, är det inte konstigt när man pratar om någon och helt plötsligt dyker han/hon upp? Haha. Sen drog vi ner till Nolhaga, typ promenad? Kanske ja. För att sedan vid 17 ta oss till stationen då hon tog bussen och jag åkte med pappa hem. Orkar inte att det är skola imon heller, vill ha lov liiiite till då, snälla? Ska bli kul att träffa alla som man inte har träffat på lovet, självklart, men inte själva skolan om man säger så. Behöva plugga osv, uschusch! Ställa klockan på kvart över sex imon också, jippie :D typ bästa av allt! Med tanke på att jag inte kommer kunna somna speciellt tidigt ikväll så jag lär vara helt död imon. Men jaja, ska sluta klaga ännu mera nu och hoppa in i duschen ;)

Ha det :D tjohej!


Du är faktiskt väldigt bäst! <3

Dag 5 - något jag skulle vilja ha mest av allt just nu

Uhm... måste nog ändå vara en flygbiljett till något varmt och gött land! Speciellt nu när man vet att det är massa snö här... Jul och nyår är över nu så snön behöver inte komma! Men som sagt, en flygbiljett i min hand nu hade inte varit helt fel!
Sen är jag även sugen på en pooool, men pappa går inte med på det, :( undra varför?! Sen en hund... en lägenhet utomlands, kille ( hade väl aldrig skadat? ). Ja asså jag vill ha allt och lite till ;)'

Jaja, skriver om dagen snart :D

tjohej!

we found love in a strange way

Jallaajalla. Idag har varit en allmän chill dag, gick ut och hjälpte pappa lite med att riva altanen, asså jag hoppas att ingen ser när jag gör det för jag tycker det är lite smått kul så jag går ju in för det :D Sen har jag bara duschat och kollat OTH och blivit allmänt sur över hur dom beslutar saker och ting där.. dom gör inte som jag vill! Hehe, nä men nu skriver jag nog inte mer idag så ha det bra :)

Tjohej :D

Dag 4 - mina mål / drömmar / önskningar

Mina mål just nu är att klara gymnasiet galant och vara nöjd över mina 3 år där! Lite drömmar är att få åka tillbaka till Usa, vilket vi faktiskt pratade om igår att vi skulle, yey! Sen att få åka till mina resmål som jag vill åka till är självklart en dröm, som i sommar ska vi åka till Kroatien och dit vill jag verkligen, längtar sönder!
Önskning just nu är att min farmor blir bra, att hon kan börja gå igen och leva ett normalt liv, skulle verkligen göra allt för att hon skulle få det som förut...Men hoppet finns kvar och vi tror på henne varje dag!
Sen även att få träffa massa barndomskompisar nu skulle vara fett kul :D Dom här i området typ som vi ALLTID umgicks med, verkligen alltid menar jag då, vi var oskiljaktiga tills vi började på GA ungefär. Minns när man gick ut och skulle göra pantgömme eller bara tog cykeln och cyklade iväg, eller var på studsmattan och skratta tills man grät, ja det va tider det. Saknar faktiskt barndommen när jag tänker tillbaka på just det jag skre, allt va så himla bra då och vi trivdes jätte bra tillsammans.

Ska dra och kolla repris av Gladiatorerna nu ;) hehe
Tjohej :D

Close your eyes honey

Godnatt får man väl nästan säga, slänger bara in ett snabbt inlägg. Mamma och pappa hade ett par kompisar här hemma ikväll på middag, och som vanligt så siitter jag med och lyssnar ;) Men fyttifan va goa människor va! Har skratta så otroligt mycket ikväll! + jag spöade alla i pingis :D och det är faktikst sant , hehe lite bra är jag ändå :D
Men nja, nu ska jag dra mig, skriver imon :)

Tjohej!

Dag 3 - favorit årstid och varför

Asså den är väldigt svår... det är absolut mellan sommar och vinter. Älskar ju att åka skidor och pulka osv, och det är super mysigt runt jul/ nyår! Men samtidigt så är ju sommaren otroligt bra för jag älskar värme,+ jag fyller år ;) .
Nä det får nog bli sommar ändå, så himla gött när man har sommarlov och man inte behöver känna att man behöver plugga och man bara kan vara! Sen när man kan dra ner till badet och ligga där med masssa kompisar och bara njuta av livet! Och bli brun, oooh. Ja, jag gillar nog sommaren bättre känns det som! jaja :D

Jag längtar suuuuper mycket till sommaren nu känner jag, för nu har julen och nyår varit så då tycker jag att sommaren kan komma direkt! :)

Men drar mig nu, tjohej :D

Hej huvudvärk!

halllooo, igår kom som sagt Moa hit och vi satt väl mest och snacka och skratta som vanligt när det gäller oss! Men det är bara kul ;) Sen har jag bara chillat så finns inget att skriva så ja, drar mig nu :) hehe

Tjohej!

Dag 2



Går inte att säga en person som jag vill träffa nu. För jag vill så otroligt gärna träffa 9E igen, saknar gamla klassen något galet mycket! Vi hade det så bra under alla 3 åren, vi bråkade aldrig utan bara lite små tjaffs sådär som syskon kan vara och som sagt, hade det super bra och jag trivdes jätte bra verkligen!

Even the best fall down sometimes

Halloj! Igår va jag och pappa ensamma hemma för att dom andra var borta så jag låg och kolla på oth och började lipa.. så kommer jag ut till tvrummet så sitter pappa och lipar också.. aassså aa, vet inte vad man ska säga ;) Idag har jag inte gjort så mycket, väntar på Moa :D men hon är lite lagom seg som vanligt ;) hihihi. Får la se vad som händer. Skriver mer seeeeen :)

Tjohej!

Dag 1



1. Jag föddes med otroligt blåa ögon
2. Jag hatar att vara så kort som jag är
3. Vill absolut tillbaka till Usa, kanske tilloch med flytta dit
4. Älskar otroligt mycket att åka skidor och har gjort det sedan jag var 4
5. Ska ut och resa jäääättte mycket när jag har tagit studenten
6. Detta årets julafton har varit den absolut bästa
7. Är så äckligt jäkla rädd för spindlar och myror
8. Björkö är det bästa stället enligt mig att vara på när det är sommar
9. Har dom bästa vännerna
10. Är otroligt nöjd över mitt gymnasie val och har kommit till en grymt go klass!

Jappppss!

Tjooooooo, hemkommen nu! Drog ju till stan och fika med Michaela, trevligttrevligt! Mycket prat och skratt, vilket gillas! Sen drog jag hem till Annelie vid halv fyra, chilla bara lite lagom sådär! Sen ja drog jag hem och åt och nu sitter jag här. Ska göra en grej som Annelie hade på sin blogg (a) Så det blir lite variation här va ;) HIhihiihhi, men ja, ha det!

Tjohej :D

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 9 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 11 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 12 – Mitt drömbröllop.

Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.

Dag 14 – Någonting jag ångrar.

Dag 15 – Innehållet i min väska.

Dag 16 – Min favorit film.

Dag 17 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 18 – En låt som får mig att gråta.

Dag 19 – Mitt favoritprogram – och varför.

Detta gör jag nu då :))) kulkulkulkulkul....


I don't wanna play that game

Tjolahoppasan, hehe! Började kolla på sista delen av HArry Potter, vet att jag är seg men har inte orkar, har dock bara sett 30 min typ för jag ska in till stan strax och ta en fika med Michaela, kul att träffa tjejen igen :D Sen blir det Annelieeeee i eftermiddag, go dag ändå! Men ja, ska dra mig nu, ha det bra babbbbes

Tjohej :D


Bjuder på en fin bild på Michaellaa, hiihhi

Lite lagom snygg bild, hö hö hö hö hö

I do

You know that I would do anything for love
But I won't do that...


Snacka om tv dag idag, med massa kollande av One Tree Hill, grymt ju! Men nu får jag allt kolla upp dom sista dagarna på lovet för känner att jag behöver träffa lite folk :D Verkar tro det eller ej men gå bra, haha yes dom vill träffa mig! Hahaha. Nä ska sluta babbla om ingenting nu. Ha det braaaaa :)

Tjohej :D

ZzZZZZzzzZzz

Godmorgon! SKrev aldrig något mer igår men berättar lite nu istället. Jag satte mig och kollade One Tree HIll med Sebbe, tro det eller ej, och sen mitt under tiden som det är som mest spännande, tro fan inte att strömmen går! Och jag har aldrig varit inne i ett hus som det var så jäkla svart va :o helt sjukt! Och sen så börjar det bröta nere i källaren så jag trodde jag skulle börja gråta! Men då va det mamma... VIsade sig att hon hade tagit bort all ström då hon fick alla fixa tillbaka den så vi kunde fortsätta se! Sen blev det allt lite tårar och sen blev det tv typ hela kvällen! SNöade som fan igår också, som tur är ligger inget kvar idag! Och blåse som fasen men sen när jag gick och la mig vid halv två så jäklar drog det igång va, trodde att fönstret skulle spricka. Sen vaknar jag halv tre av att hela sängen skakar och att det låter som en duns som dock inte var något men jag menar, sängen skakar? Så mycket ska det bara inte blåsa...
Så ja, har inte sovit ett piss inatt typ.
Får se vad som händer idag, är ju väldigt bra väder så får se ifall jag kommer ut en liten stund :)
Ha det braoooo

Tjohej :D

Pictureeeeees!

Kör Linnea 1 år- 16 år ( alltså nu )


Stor mun? Och blåa ögon!

Huuuuumh..?!


Ass¨frillan, va i helvete?

Första träffen med lillebror!


Söt bikini? ;) haha åh sommar <3

Mys på Björkö

Skulle chansa på kräftskiva!


Goa påskkärrringar


Ute med båten! LOVE


Töntar oss, denna bilden var förövrigt med i tidningen när vi båda fyllde år ;) sött!


Lofsdalen, paus från skidåkningen!


Sommar, kompisar, glass!

Asså aa inga kommentarer!

Min och Annelies tjejkvälll typ för 2 år sen?

Brun, bikini, sommar och allt är underbart!

Kan ju inte säga att det är dom vackraste bilderna men vafan, shit the same ;) Och alla bilder är inte i ordning när det gäller hur gammal jag är, men på ett ungefär :D

Men ja det blev några bilder iaf :D ska dra mig nu! Tjohej :D


Feeling the moment slip away

Hej! Idag åkte jag in till staden vid 12 och mötte upp Ellen, vi gick runt i lite affärer och sen på något konstigt sätt så    ( som förövrigt ALLTID händer när vi är på stan) hämnade vi på Espresso house där vi tog en fika och satt någon timma eller två! Sen gick vi lite till i affärerna då jag fick för mig att köpa ett par jeans som ändå var på rea, 199:- hur billigt är det inte för ett par jeans? :D hehe, sen drog vi och åt pommmmmmfrittt, asså vi är lite lagom tjocka! Sen tog jag halv fyra bussen hem och ja, nu sitter jag här och är död! Ska kolla lite tv tror jag. SKriver kanske sen :)

Tjohej :D

Godkväll!

Halloj, idag har varit ännu en hyffsat slapp dag! Åkte på ett spinning pass med mamma kl 12 och sen åkte vi hem och gjorde mat och sen satte vi oss och kollade på The Hills Have Eyes 1 och 2, hann med 2 filmer, hade ju sett dom innan men inte mamma! Sen gjorde vi vofflor och nu ligger jag har. Ja en ganska meningslös dag då det inte finns så mycket att skriva om, så jag säger nog godnatt nu även ifall jag inte ska sova än! Men lär inte skriva mer så ja, ha det!

Tjohej!

Saknar dig, tror jag, bo inte så långt bort
Vill kunna se ditt fina leende igen och bara höra dig prata
Kom hit nu, bara genom att få se på dig gör mig glad

2012 nu då!

God eftermiddag alla, pallade inte skriva mera igår, hade fullt upp hela dagen! Kan skriva lite kortfattat... Jag och Julia gjorde iordning oss och fixade allt här hemma, sen kom dom vid halv sju då vi typ nästan direkt åt förrätt som var räktoast, ganska standard om man säger så! Sen satt vi bara och snacka för att sedan äta varmrätt som blev kyckling inlindat i bacon med pasta och pesto/ kall sås. Sen va det hög musik på och tog massa cp kort med Hannas kamera så får väl se om jag kan få tag på några :D Sen tog vi efterrätten som var nåt så enkelt som chokladfondy ( vet att det inte stavas så men vet inte hur det stavas :D ) med frukt och skumtomtar! Sen drog vi igång musiken igen och gjorde ja.. dans? Eller kanske en skrämmande Hanna? Eller bara hade otroligt kul! Sen såååå va det äntligen dags för tolvslaget även ifall jag får smått panik varje år, vet inte varför, men det känns bara så konstigt. Då drog Julia iväg korken och så stod vi ute och skålade och kollade på raketerna, och grannarna hade faktikst :D blev väldigt glad över det, hehe! Sen va det in igen med lite mer dans fast med lite smått stressande låtar, haha! Sen drog "alingsåstjejerna" vid 1 typ då jag började fixa undan allt osv, sen la vi oss vid 3 typ och somnade strax efter 4 , vaknade 12 och fick väcka Larsson ;) hehe, stackare (a) Nu har alla åkt och jag ska snart gå ut och gå med Annelie, känner att det kan vara riktigt gött en sån här dag :) för att sedan komma in och kolla film eller nåt sånt :) Men nu ska jag dra mig, skriver kanske sen! Ha det!

Blev fan lite besviken på att inte få träffa på Dig igår måste jag ändå säga, var för längesen nu!

Tjohej :)

RSS 2.0