Easier said than done

Hejpåer!
Idag är det söndag vilket innebär största slappdagen för min del, brukar bli så men har inget emot det alls! Kollde i förmiddags på The green mile, så fruktansvärt bra och fin film fast den är lite lång, 3 timmar... Sen har jag pluggat och ja, bara tagit de lungt som sagt.
Nu kollar jag på X-factor och sen blir det dusch och lite mera plugg för att sedan nana, yey! Ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjohej!
Men guud, ett år sen typ, hahahahha

Don't you wait forever

Hej goingar!
Igår va det en ganska chill skoldag, började halv elva med engelska och vikarie så kollade på en grymt dålig film... Och sen vart det lunch och sen lite entreprenörskap och sen skulle vi till hörsalen för att göra något "spel" så man kan vinna lite pengar, känns ju gött att göra det i skolan även om jag inte fattade ett skit av vad man skulle göra, men man skulle kryssa i lite grejer osv så det ska nog ha gått bra :)
Sen slutade vi strax efter 15 så drog jag och Malin till Max och köpte med oss lite mat hem till henne, sen gjorde vi la inte så mycket, vi åt och väntade på Ebba och Carro som kom vid 18 då vi satte på en skräckfilm och sen åt vi, sen tog vi med oss våra 2 tårtor, kakor, godis och ostbollar om man så fint ska översätta det ;) och dricka då såklart, som sagt, vi hade ju våran "tjockis"kväll igår och det var myspys, sen en till skräck och sen massa tjöt och skratt! Somnade vid 1 och sen idag åt vi bara frukost och sen åkte jag hem typ, har bara chillat och nu ska jag försöka plugga! Kuuuuul...
Får se om jag skriver sen annars får ni ha en bra dag :)
 
tjohej!
 
ska njuuuuuta ikväll!

Never gonna be alone

Hejhopp, torsdag idag vilket är hyffsat chill! Började dagen med entreprenörskap och sen svenska, så fruktansvärt tråkigt och jobbigt... Sen var det lunch och lååååång rast för att sedan ha matte som faktiskt gick helt okej idag, sen fick vi skippa naturkunskapen, fick plugga inför provet så jag drog vid halv två till bussen med Johan så tjötade där och väntade och det var så underbart att komma hem någon timma tidigare!
Nu sitter jag här och är hungrig, mamma har gjort potatismot och korv, men jag hatar verkligen korv så vet inte riktigt hur jag ska göra, haha, ilandsproblem...
Sen blir det att dra in och träna, har kännt mig ganska duktig denna veckan... Tränat på Hälso + promenader, funkar!
Nu ska jag och min tomma mage ta och dra fixa något, så ha en bra och grå dag nu! Haha
 
Tjohej!
Ja men tja

Sorry for everything

Hej på er!
Idag är det onsdag och det har bara varit en helt vanlig skoldag... När jag och Carro slutade gick vi till Willys och handlade lite, sen mötte vi Ebba och Malin, drog hem till Malin och fixade lite mat och sen fick vi även pluggat lite och bakat tårta till fredag ;) Myspys!
Pappa kom och hämtade mig vid åtta och nu sitter han och jag här med datorerna och chillar, haha, får fortfarande hjälpa honom med facebook eftersom han är hyffsat ny i det ;) Haha!
Ska ta mig en dusch och sen blir det att nana, längtar änna efter sängen, hehe :) Ha det bra och godnatt!
 
Tjohej!
 
Innan midsommar iår, woooho va roligt jag hade med familjen och vänner!

Tisdag!

Hejhopp, tisdag idag vilket innebär en ganska seg dag men har fått skrattat väldigt mycket ändå! Började dagen med digitaltskapande, lååååååååång lunchrast, idrott då jag och Ebba tog en ganska lång promenad och sen var det sista samhällskunskap vilket är så otroligt segt men våran lärare är väldigt bra måste jag säga!
 
Efter skolan drog jag till Hälso där jag satte mig och åt, sen chillade jag bara och sen kom mamma och efter ett tag även pappa så satt och tjöta med dom och Anna ett tag innan dom gick och jag gick in till gymmet och körde, brände på som fasen idag och det kändes otroligt bra! Nu har jag även fixat tid med Emma (instruktör) som ska hjälpa mig med ett bra program så att jag kan få rikta in mig på det jag verkligen vill osv, känns bra! Sen var jag och pappa hemma vid 19 och sen har det inte hänt så mycket, dusch,plugg,tv och seriöst, Svenska Hollywood fruar, asså dom är ju så dumma i huvudet vissa och vissa är ju lite små goa men herregud va sur man blir av att kolla på det!
Nu ligger jag bara här och fick reda på för en stund sen att vi hade sovmorgon imon så börjar inte förrän 9.30 istället för 8.00, himla gött!
Ne nu ska jag allt ta och dejta min säng, så myspys då! Godnatt och sovgött.
 
Tjohej!
söt tjej efter träningen, höhöh
 

Open up your eyes

Hej! Måndag idag vilket är lite segt men slutar ju 13.20 på måndagar så helt okej dag ändå. Hade först samhällskunskap, naturkunskap, mentorstid, svenska, lunch/rast och sist matte, ganska många lektioner på så kort tid märkte jag nu, haha ;) Efter skolan tog vi iallafall klart korten till vårat lilla projekt som vi ska redovisa i digitaltskapande imon, skönt att det äntligen blev gjort...
När jag kom hem så la jag mig i soffan och kolla på tv + åt mat, sen gick jag på en låååång promenad med Annelie, fick pratat en massa och det var nice, hehe. Sen har jag pluggat lite och kollat X-factor, och nu ligger jag här och ska nana nu , myspys på det yes! Men ni får ha en god natt, hehe dröm sött och allt det där!
 
Tjohej!
hahah palla att min kropp ser helt mongo ut, pöss

We are never ever getting back together

Hellooo folket!
Igår drog jag bort till Ebba vid halv fem, sen pratade vi bara mest och sen kom Backman och Hanna, så åt vi och bara hade en allmän myskväll, så himla skönt att inte behöva tänka på det för en gångs skull, bara få skratta och känna att det faktiskt är bra egentligen.
Kom hem vid tolv då jag gjorde iordning mig och la mig och kollade lite bloggar och sen somnade jag vilket var fruktansvärt skönt!
Idag har jag inte gjort ett piss, ska kolla på Föräldra Fällan som går på tv om en stund, sen funderar jag på att dra ut och gå eller nåt sånt, skönt att få rensa tankarna och så. Men ha en bra söndag alla!
 
Tjohej!

What doesn't kill you makes stronger

Hej, ska försöka skriva lite här nu då utan att få ett psykbrott!
Igår var det fredag vilket innebär den sämsta skoldagen på hela vecka, inga raster och slutar 16 så det är inte skönt någonstans.. Sen åkte jag iallafall med hem till Malin, tjötade och åt bara, haha, men det var en riktigt härlig eftermiddag med prat som kändes som att det hjälpte lite... Sen när jag kom hem så chillade jag bara med Sex and the city, hehe. Idag har jag bara hunnit äta frukost och läst 1 av 2 kapitell av naturkunskapen, blä orkar inte menmen, måste göras så lika bra att göra det nu med en gång så blir man av med det sen!
Ikväll ska jag och några tjejer till Ebba, ska allt bli trevligt att få tänka på annat känner jag, funderar nästan på att lägga mobilen hemma så jag slipper bli onödigt sur, haha. Får se om jag hinner skriva något innan jag dra för nu ska jag städa och fixa lite sådär, annars får ni ha en super bra dag!
 
En negativ sak då, Tjejer suger... Seriöst, åååh speciellt en tjjej nu åååh man blir såååå himla glad när man tänker på dig, fyfan
( såklart är inte "mina" tjejer hemska, men ja ni fattar..)
 
Tjohej!

Can we put this togheter?

Måste bara säga att du är en sån jävla hemsk människa, vi var ändå vänner och så gör man inte. Hoppas du läser detta nu och tar åt dig för du försöker verkligen förstöra och det gör man inte, sluta bete dig som jag vet inte vad, du bara förstör allt, allt är ditt fel och har alltid varit efter en noga eftetanke. Tack så jävla mycket.
 

Lite snabbt!

Tänkte bara säga att jag tar en liten paus eller vad man ska kalla det, är på sånt jävla dåligt humör nu och livet suger hårt så jag skriver när det har minskat lite! 
 
Tjohej!

Like I did before

Hejsan!
Igår var det bara en vanlig måndag, efter skolan drog jag, ebba och carro och fikade, Malin var tyvärr sjuk så det blev bara vi tre! Sen va det hem och i stort sett bara slappa, kollade faktiskt på lejonkungen, tycker den är så gullig och växer aldrig ifrån den känner jag, sen kollade jag även klart Grease.
Idag har det varit en händelserik dag i skolan... typ iallafall... Började med digitaltskpande där jag och Ebba fick lite smått panik över alla bilder som skulle vara klara osv, men vi fick helt enkelt börja om eller vad man ska kalla det, ett stort SUCK på det... Sen under lektionen drog vi bort och "fotade" lite på Willys men jag köpte lite choklad för det är min bästa vän och den sviker mig aldrig, haha ja, jag äääääälskar choklad! Sen fick jag kram av Anton och Ludde vilket resulterade i en kollapsad lunga... okej lite överdriv där men det kändes verkligen så, haha! Sen efter skolan var det bara hem och chillat lite, börjar kolla på vilken bok jag ska läsa till min bokrapport.. ååh så kul.
 
Nu sitter jag iallafall här i sängen, nyduschad och go, ska snart soova och sen imon slutar vi vid 12 vilket är gött! Men ha det sååå bra, godatt :)
Tjohej!
Söööt va? Gjorde egen varm choklad när jag kom hem och gissa om den var go! Mums!

Bra helg!

Halloj! Helgen har faktiskt blivit väldigt bra måste jag säga, igår när vi kom till min faster då säger hon " Ja, vi delar in det i två "akter"" och ja, då menade hon att vi skulle äta två middagar... Carro fick ju bestämma så :) Men det blev först en jätte kräftskiva, med räkor och kräftor, bröd och såser :D Mums! Och sen någon timma senare så blev det grillat med massa tillbehör! Och efterrätt blev banankaka och plommonpaj. Kan säga att jag grät verkligen av skratt igår när vi åt, det enda jag behöver säga är väl att min farbror blev en aaaaaning full, så jag och mamma bara bröt ihop när han gjorde en rolig grej som bara vi såg ;) haha! Sen kom vi hem vid 1 och då la jag mig direkt!
 
Idag då, då åkte jag och mamma till Gällstad och köpte lite grejer och åt lite mat sen var vi hemma vid tre då kom min gose pöjk hit, försökte få honom till att se klart Sex and the city filmen som jag höll på att kolla men det gick inte så himla bra ;) Menmen! Han drog några timmar senare och nu ligger jag här och bara njuter av att det fortfarande luktar kille i sängen :') Nästan så man köper killparfym bara för att få ha något gott att lukta på ;) haha, ne har ju honom så får la nöja mig ;) hahahaha nu är jag trött märker jag.
Men ha det så bra och godnatt!
 
Tjohej!

You can dance, yeah

Halloj! Bara tagit det lungt idag och kollat på The vow, bra film! Nu har vi gjort iordning oss och ska strax åka in till stan för avskedmiddag för min kusin, usch känns lika hemskt denna gången som i vintras/våras... Men hon kommer få det sååå bra tror jag så man får se det positiva!
 
Men ha en grym kväl alla så skriver jag kanske när jag kommer hem eller imon :)
Tjohej!
Satt och läste i en resekatalog förut och så kom denna goa bild upp på Maldiverna... Mina kusiner har varit där och det verkar vara ett helt sjukt fint ställe så dit får man nog se till att åka! Landet består ju av 96% hav, så det är lite coolt ändå.
And then we go!

Go kväll!

Halloj! har verkligen haft världens mest chill dag idag, fast det behöver man ibland! Har hunnit kolla på på 3 filmer under dagen vilka var Top Gun, The lucky one och Soul Surfer, bara Top Gun har jag sett innan, men dom andra två var riktigt bra måste jag säga! Snart ska jag sätta på en till, "Snakes on a plan" har sett den innan sååå, men den är helt okej så får bli den, lite dricka och popcorn! Då saknas bara en grej, min gose... Hade jag inte vart lite små "sjuk" eller om man ens kan kalla det sjuk... Men då hade han kommit så ja, det är lite segt när det blir så!
 
Ne nu ska jag ta och göra iordning min säng och gosa ner mig där :D Låter änna myspys!
Tjohej!

Tillbaka!

Hejhopp! Nu bor jag hemma igen vilket faktiskt är väldigt skönt, även fast det har varit grymt skönt att vara ensam, eller ja, med Julia då ;)
Igår så kom jag till lägenheten och så åt jag och Julia, sen städade vi iordning och packade och sen drog hon och jag satte på en film och kände att huvudvärken blev ännu värre och sen stensomnade jag i soffan, vaknade efter någon timma och så kom pappa efter ett tag och så kom jag hem och packade upp och allt det där. Sen kände jag att huvudvärken bara blev ännu värre, japp jag hade världens migränanfall igår, hade ont i hela kroppen också så mådde lite skit igår kan jag säga!
 
Idag vaknade jag och mådde inte bättre alls så stannade hemma idag, har bara chillat vid tvn med mamma så det har varit skönt. Känner att jag "måste" vara frisk imon för vi ska till Carro ( min kusin ) för hon har avskedsmiddag imon kväll för hon åker ju ner till Sicilien igen på tisdag och är där 1 månad tror jag och sen åker hon till Playa del carmen i Mexico... Blir allt gött avundsjuk asså... Menmen, nu ska jag ta och göra något så ha det bra alla!
 
Tjohej!
Tog en bild från hennes facebook med här har hon iallafall jobbat nu i ett halvår... Såååå gött!
 
Och hit ska hon... asså blir lätt att fira jul i Mexico iår ;) Har inget emot de!

Sista lektionen yes!

Hallojsan! Sitter just nu på sista lektionen för dagen vilket är så grymt skönt, har haft digitalskapande, lååång rast, idrott och nu samhällskunskap! Efter skolan ska jag faktiskt hem till VB haha, ska hämta lite mera kläder... fast egentligen orkar jag inte menmen, och fixa med min lön från i somras... Sen blir det hem och sen träna antaligen :) Nu ska jag allt ta och sluta skriva här och vara duktig ;) Haaaaa det bra !
 
Tjohej!
asså snälla rara ni, söta

Svenskaaaa

Halloj!
Skola idag och sitter just nu på svenskan... så tråkigt så man dör ju lite... :) Men vi drog över på mentorstiden eller vad vi ska kalla det så har bara 40min svenska idag, soft :D Sen är det lunch och sen sista lektionen är matte, menmen, sen "hem" och götta mig :D Så ha en bra dag alla!
 
Tjohej!
Ja men jätte glada och fina :)))

Sanningar

- Vill som det ser ut nu flytta till USA i något år iallafall
- Hatar folk som smaskar, eller hatar dom inte personligen men själva smaskandet ;)
- Trivs väldigt bra på gymnasiet och i min klass
- När man biter i äpplen eller tuggar tuggummi, hehe
- Vill ta studenten NU
 
Kommer inte på något direkt nu men kanske kommer upp något mera sånt sen :D

Go dag!

Halloj!
Igår va både jag och Julia på varsitt kalas och sen kom vi tillbaka hit och sen ut och åt med några kompisar, sen en lång promenad och sen massa chill! 
Idag kom min familj och hämtade upp oss och så åkte vi ut till Björkö där åt vi så grymt mycket, tog en promenad och bara tjötade på!
Nu sitter vi och kollar X-factor, eller iallafall Julia ;) Jag lite halft! hehe, och imon är det skola buhu, menmen, ha en bra kväll :)
 
Tjohej!

Julia tjötar...

Halloj! Har snott Julias dator + internet så nu kan jag skriva lite :D
Direkt efter skolan mötte Julia upp mig vid Willy's så köpte vi med oss räkor och drog hem, sen har vi bara chillat och kollat lite OC, sen åt vi masssa räkor och hade lite dampstunder hehe, sen har vi bara haft det ganska så underbart roligt denna kväll. Sen har två killar ringt upp henne/oss så hon ligger och pratar med dom för tredje gången denna kvällen... hahah låter ganska rolig men dom är lite småkåta verkar det som så jag orkar inte, ligger bara här och skriver med min egna lilla gosepöjk!
Men nu ska jag nog dra mig ändå, så hadetbra :) Godnatt!
 
Tjohej!

Jag lever!

Haha, skriver från en lektion nu så kan inte skriva speciellt mycket, men vi har det jätte bra i lägenheten och det är så fruktansvärt härligt!
Nu har vi näst sista lektionen som är entreprenörskap, och dom har varit här inne och fotat oss för alla nior som ska kolla i alströmerreklam katalogen eller va det var ;) Så ja, får la se hur snygg man blev! Men måste dra mig, förösker få till något mera sen :D
 
Tjohej!


Vi önskar er alla en bra helg!

All day long

Hallloooj! Tar mina 3 dagar här nu som jag har missat ;) haha
I söndags chillade jag mest och sen kom gosepojken hit, låg och tjöta bara och hade myspys. Sen drog han hem på kvällen och jag kollade lite tv och sen söv jag.
I måndags var det skola och det var väl en helt vanlig dag, sen åkte jag hem och sen in igen till Carro, och sen efter ett tag kom Malin och Ebba, så sov vi där den natten!
Sen vaknade vi dagen efter vid halv elva, då gjorde vi iordning oss och sen körde Ebbas mamma ner oss till stationen där vi skulle möta upp klassen för att ta tåget ner till Göteborg där vi skulle luncha och sen köra laserdome. Vi åt på PizzaHut, och fysatan va mätt jag blev... Sen tog vi spårvagnen till Mölndal och gick till hallen, har ju aldrig kört det så var värsta nervös hehe, sen delades vi in i lag och sen körde vi i en timma typ, och herregud va roligt det var fast liiiite äckligt ändå ;) Och till det bästa, det blåa laget, alltså mitt lag, VANN :D OOhoh så grymma va ;) Haha. Och sen efter massa strul i Göteborg med tågen så kom vi hem kl 18 och jag var heeeelt slut verkligen så det var bara chill resten av dagen!
 
Idag är det onsdag och vi började dagen med företagsekonomi, digitaltskapande, engelska, lunch och sist matte. Sen tog hängde jag med Carro till smörgåsspecialisten och nu är jag hemma och blev mött av en glad liten vovve här hemma, vi har ju passat farmor och farfars hund igår och idag så det var lite kul att komma hem till en liten glad kille!
Och nu väntar jag på Larsson som ska komma snart och klippa mig och mamma, ÄNTLIGEN säger jag bara, måste verkligen klippa mig och det NU... Hehe. Sen är det bara för mig att packa och sen blir vi sambos i en vecka :D:D Så in till lägenheten och ha det göööött! Så jag får se hur mycket uppdaterat det blir denna veckan men jag ska försöka skriva :) Men ha det bra så länge!
 

Tjohej!
Hahhaa ja, han har svårt för att sitta stilla och jag får till så goa miner på varje jäkla bild ;)
 

You lift me upppp

Godmorgon!
Igår åkte jag och Moa till Larsson där vi åt goa varmamackor, kollade film, tjöta och bara hade det riktigt roligt! Kom inte hem förrän halv två, hehe. La mig verkligen direkt när jag kom hem och det var sååååå skönt!
Idag har jag bara hunnit äta frukost och nu fick jag ett sms så då får man lite killbesök snart, myspys på det. Annars blir det bara en lugn dag, Larsson skulle kanske klippa mig men får se hur det blir med det nu, finns ju flera dagar men ja, kan nog få till det på något bra sätt ;) Ha en bra dag alla!
 
Tjohej!
Vi taggar Larsson?!

Wrapped in your arms

Halloj! Idag är det lördag och solen skiner, dock är det inte jätte varmt men man kan gå i shorts åtminstonde ;) Vaknade med ett leende på läpparna, undra varför <3 Hihi. Idag har jag itne gjort så mycket, suttit ute lite och sen kollat en film och nu sitter jag här :))))) Jätte kul... Ne men ska snart göra iordning mig och sen ska vi hämta upp Moa och dra till Larsson! Får se vilka som kommer, verkade inte som att någon va säker? Tröööööök :D Men jag och Moa kommer iallafall ;) haha. Men nu drar jag mig så ha det jääätte bra :))
 
Tjohej!
Men jag tröttnar aldrig på dessa effekter... haha ååh barnsliga Linnea <3

Leende på läpparna

Halloj! Min kväll har varit helt galet bra måste jag säga, vi har bara suttit och snackat ossååå, sen kommer la Anton (min granne) och vill hoppa in genom mitt fönster när vi sitter i sängen, och jag orkar inte resa på mig så han hoppar in genom Sebbes fönster... Allt slutade med att dom tre killarna satt inne i Sebbes rum och spelade Sleeeender eller va det heter... hade jätte kul då, verkligen :))) Sen har vi bara legat och myst och ännu mera prat, så underbart!
Han drog lite innan 23 och då åt jag lite, kollade sex and the city och sen gjorde jag iordning mig och nu ligger jag här och ska sova nu, mina ögon går verkligen i kors! Uuuusch... Hihi.
Men jag kommer definitivt somna med ett stort leende på läpparna! Bland dom bästa känslorna är ju att somna glad!
Godnatt :)
 
Tjohej!

RSS 2.0