Bababmam

Hej hallå! Helgen har varit väldigt go måste jag säga, vi åkte ju till Borås i fredags som sagt, gick runt en väldigt kort stund och kollade affärer sen gick vi till Viskan som helt klart är en ny favorit! Först åt vi lite, tog en ceasarsallad som var helt gudomlig!! Och sen blev det någon drink, vet inte riktigt va det va men oj så go den va!
Kom la hem vid elva tror jag, då Larsson sov hos mig... Sen på lördagen drog vi till hennes ena syster som bor här i VB så hjälpte hon henne med håret och jag busa med lilla Malva under tiden, sen gick vi hem och åt och gjorde iordning oss och sen åkte vi till Borås igen, hahaha ja det gjorde vi faktiskt... Herregud, det va lite kul, tog en fika och sen drog vi hem till Pontus och chillade där någon timma innan vi åkte hem, tog nästan 3 jävla timmar att komma hem för vi va ju tvungna att åka till Göteborg först och sen ta tåget därifrån hem och så krånglade ju tågen som vanligt så ja, det va lite jobbigt ;)
 
Igår så tog jag det lungt på dagen och sen på eftermiddagen drog jag till Annelie så kollade vi på Sagan om ringen och De två tornen, vi skulle kollat alla 3 men klockan blev tolv när vi hade sett 2 så vi kollar den en annnan gång, sen drog jag mig hemåt och idag har jag kollat film och så ska jag dra och träna ikväll så ska ta och äta snart! Hoppas ni får en bra dag, 1 juli idag också, men det syns ju inte på vädret sååååå, menmen! Det ska ju komma om vi har tur ;)
 
Tjohej!

RSS 2.0