You been a little bitch

Sååådär, nu har jag kääkat efter träningen med Larsson! Min dag började väl inte så himla bra, vaknade tio i sju... och sju går jag ut till bussen så det var bara att bokstavligt slänga i sig frukosten och fixa sig lite snabbt! Hade gött ont i magen efter att ha stressat när jag kom till skolan, satte mig och plugga lite till på spanskan. Sen in till salen och fick provet, kände bara att jag var körd... Kollade mot Amanda och såg att hon inte tyckte det var det lättaste heller så det blev bara litet töntigt skratt! Sen när jag och Amanda hade lämnat in det gick vi till Lennart och fick reda på betyget på det cp svåra historiaprovet vi hade i tisdags och även slutbetyget! Kan säga att jag klarade provet, sååååå underbart med tanke på hur svårt det faktiskt var! Vi pallade inte komma tillbaka när alla andra började, alltså 14.35 så vi åkte hem eller ja, jag gick tillbaka tillbaka till Josefin ( spanskaläraren) och tjöta med henne, och eftersom att hon är så super så fick jag komma in och göra lite till på provet efter att hon hade "hjälpt" mig lite, så det var skönt!

Sen tog jag 10 tåget hem och drog till farmor och farfar, tjötade lite där och sen kom jag hem vid 11... La mig bara direkt i soffan och satte på tv och bara kände "FYFAN VA GÖTT, INGET MERA PLUGG PÅ TYP 3 MÅNADER" , att bara kunna ligga där i soffan och kolla på något bra utan att känna att man bara kan kolla en liten stund, för att man vanligtvis brukar behöva plugga osv! Sen tog jag 16 bussen in till staden och tog en promenad bort till Hälso för att träna med Larsson då, gött det kändes att ha fått träna igen måste jag säga! Blev ju sjuk ännu en gång så har inte kunnat träna + det sista plugget har fått ta all tid såååå! Men nu ska jag försöka komma igång, dock är det ju sommar och jag vet hur det brukar bli då... Det minskar väldigt mycket på träningen för man är inte hemma så mycket och allt var det är! Menmen, ska försöka. Nu ska jag ta mig en dusch och sen kolla lite tv ;) Hhoho, är glad i hela kroppen även om du är lite cp emellanåt, men är van såå!

Ha det bra!
Tjohej!

Tänk om man inte skulle ha en överläpp..? Ho ho ho

Biffa oss liiiite!

Hejhopp, ska in till stan med nästa buss och träna med Larsson, så jag skriver när jag kommer hem sen runt 18 :)

I waaaaant you here

Hejhopp! Onsdag idag och vi blev lediga vilket var underbart skönt måste jag säga! Vaknade runt 10 men låg och drog mig till 11, sen upp och fixa frukost och plugga på spanskan.. Sen har jag kollat tv och ätit lunch.

Ja, väldigt händelserik dag som ni märker ;) Men det är gött att bara gå runt i mjukisbyxor och något slappt linne och känna att man inte behöver stressa i något! Nu måste jag sätta mig med spanskan igen... skjut mig. Men imon är det över, skönt det! Ska fasen fira när jag kommer hem imon, herregud vad jag längtar! Ne nu får jag väl dra så jag inte failar på provet imon, pallar inte ha ett F i spanska nu när jag ska lägga av med det, det vägrar jag, hur mycket jag än hatar det så vill jag inte ha ett F, det går bara inte... Så ja, skriver kanske ikväll eller nåt, annars imon!

Tjohej!

FUCK MATTE

Igår var det måndag och jag behöver inte säga mer än att 15 av typ 27 elever i klassen fick F på nationella, lyckad klass? JA, det är våran lärare det är fel på... Som sitter och hånar oss när vi hade muntligt i matte igår också, hatar henne och så otroligt glad av att få slippa henne i 2an!
jaja nu ska jag inte tjöta om mina problem med matten! När jag kom hem var det bara att plugga vidare på historian som vi hade prov på idag, fattar ni 28 sidor skulle vi kunna i huvudet??!?! Och läraren tyckte inte ens det var mycket... herregud, vissa människor! ;)
Jaja, idag hade vi först hörförståelse i spanska och det kändes helt okej! Och sen var det dags för historian... Hhaha utan att överdriva så gick Malin och Carro efter 3 min, så otroligt söta är ni ! :D Men ja, jag skrev iaf i allt men det var cp svårt. Sen blev det ganska lång rast och jag blev skrämd osv, usch gillar inte att bli skrämd kan jag ju säga, bland det värsta som finns :))))))) Sen slutade vi och drog hem till Ebba för hon skulle hjälpa mig med spanskan som jag har "slutprov" på på torsdag, sen åkte jag hem och nu sitter jag här, ska kolla lite tv och sen duscha, och sen kolla lite mera spanska.

Vet ni vad? :D Är ledig imon! Underbart, alla lektioner är inställda så det är ju grymt gött! Skriver sen när jag har tid och ork :)
Tjohej!

Sol, vind och vatten tralalla

Hej på er! Söndag idag, skönt på ett sätt att helgen snart är över för vi har ju bara 1 skolvecka kvar och den vill man ju ska gå fort vilket jag hoppas på :D

Vaknade 11 imorse och gjorde iordning frukost, med frukt och massa sånt gött också :') Sen hade jag besämt mig för att plugga hela dagen idag, inför vårat cp svåra och stora historia prov som vi har på tisdag men så skulle mamma och pappa premiär åka båten och då hängde jag med dom! Och jag har i princip suttit ute i skuggan hela helgen för att det går på riktigt inte att ligga ute här hos oss, om man inte vill svettas som en gris vill säga... Ne men jag har gått runt lite ute så funkar det ;) Så ja jag har ju inte fått någon färg direkt men efter 1 timma på sjön idag så ser jag ut som en kräfta :)))))) Hatar det något otroligt, så fult! Jag menar, jag låg inte direkt och pressa på båten men ändå får man sån färg, underbart om jag inte hade bränt hela mig.

Såååå nu sitter jag iaf uppe i paviljongen med mamma och chillar, enda stället på tomten där det är riktigt gött att sitta när det är gassande sol mitt på dagen, blåser lite då och då och så! Men nu ska jag fortsätta plugga historia och så hade jag tänkt å döda min historia lärare :) Vet att jag har Ebba med mig på det så jag är inte ensam! Haha. Men slänger nog in ett inlägg senare och tills dess får ni ha en super mysig söndag :D

Tjohej!


Syns inte mycket på bilden meeeen jag är rödare om man säger så!

Vi vann!

Hajj! Lördag idag och vädret är fortfarande hur underbart som helst :D Grymt! Vad har jag gjort idag då? Jag har städat rummet som verkligen behövdes om man säger så... + dammsög köket och diska, duktig tjej! Sen kom min pöjk hit, chilla söndeer bara och tjöta om allt mellan himmel och jord! Dock dissade han mig för några gäster dom skulle ha... tyckte det var lite dålig stil,hihi.

Så jag blev ensam från typ 19 för mamma och pappa är på någon cykelfestgrejsimojs med Hälsostudion så dom åkte vid 14 förut och har inte kommit hem än så ja :) Haha. Kollade iaf på Eurovision, och fyyyyyfan va alla låtar var dåliga, var ju så man skämdes :o hehe, jag gillar verkligen Loreens låt, OM jag inte behöver se henne dansa, gillar verkligen inte dansen! ;) Menmen, hon kamma hem hela skiten och så så det var ju toppen :D

Nu ska jag nana och hoppas på en god natts sömn för att vara pigg och go imon för massa historia plugg, ni ska bara veta hur mycket det är vi ska läsa om det, SVeriges historia också... Prov på tisdag så ja det är läge att börja nu känner jag! Det är ju bara det att man vill ligga ute med musik i öronen och bara sola, men nehe då då måste man ligga med datan ( vi har ingen bok utan en sida där vi läser allt ) så det blir bara jobbigt..Meeeeen nu ska jag sova :D Ha en bra natt! Hihi

Tjohej!

Jag älskar dig

Lördag 26 maj 2012



Allt är underbart!

Halloj, fredag idag och nu är det fasen helg :D Underbart! Bara 1 riktig skolvecka kvar för min del. Hde psykologiprov imorse och det gick faktiskt väldigt bra så det var en bra start på morgonen! Sen hade vi håltimma i lite mer än 4 timmar för vi behövde inte komma på vissa lektioner och så, så först drog vi och åt och sedan drog vi in till stan där jag köpte en choklad frapino <3<3<3 kärlek! Sen chilla vi lite och sen tillbaka till skolan för att ha en lektion som var svenska då vi bara började kolla på någon film och sen slutade vi vid 14!

Åkte hem med pappa och nu har jag bytt om till bikini och bara sitter här, ska ta något att äta och sen ikväll ska vi äta skaldjur :D:D:D Mumma! Både räkor,kräftor och klabbklor ( dom är till mig, thihihi ) Sååååå underbart så det är galet! Älskar det. Sen blir det nog bara en allmänt chill fredag skulle jag tro :) Men ni får ha en fortsatt bra dag i det underbara vädret! Skriver kanske senare :)

Tjohej!


Åh älska vädret!

Hejhopp, hur är det med er? Här är det finfint, man kan ju inte klaga på vädret :D ( Om man inte behöver sitta inne i en skolbänk i sån sjuk värme ;) ) Hahaha. Idag började jag 8 med spanska, fick tillbaka ena delen av det nationella och jag fick det betyget jag visste, vilket inte är bra någonstans men ska fixa ihop ett godkänt innan sommarlovet och sedan slipper jag spanskan för gott :D Ska sluta med det nu för det funkar inte längre, har försökt men det går ju inte så inte värt längre!
Iaf, sen hade vi juridik där vi i princip inte gjorde någonting, sen drog vi och åt och sen cyklade vi ( eller jag satt på pakethållaren som alltid, hehe ) och köpte lite frukt och nötter + dricka, och sen njöt vi av våran 3 timmar långa håltimma nere på playan, underbart gött var det! Sen tillbaka till skolan och ha historia, fick bara reda på lite om provet och sen fick vi gå hem så slutade tidigare.
Och sen kl 16 var det sommarjobbsmöte så jag mötte upp Hanna och så gick vi in och satte oss och fick papper och massa sånt, sen tog jag bussen hem och har pluggat inför psykologiprovet som vi har imon.

Nu ska jag ta och stänga ner datan, eller ja, iaf gå ifrån den ;) Och kolla på Criminal Minds, underbart! Sen blir det lite mera plugg och SEN blir det sova, som jag har längtat hela dagen, sängen du är min drog och jag älskar dig över allt annat... lovar att aldrig svika dig <3
heheh jaja, ha en bra kväll :D


Japp, jag är söt :) :) :) :)

You take a part of me





Mmmmmmmmums

Tar en liten kvällsmacka, hönökaka med brieost och salami <3333 big löve!
Vet dock inte varför jag skriver nu, vääldigt onödigt enligt mig höhöhö ne men jag får väl önska er alla Godnatt dårå! Dröm söta drömmar och så vidare!

Tjohej :)


Hejhopp, ja jag sitter i bikini ja jag ser söt ut, ja jag har söta flätor som knappt ser ut som det längre , tackochadjö

Värme!

Herregud vilket underbart väder det har varit även idag? Helt galet gött ju, och som sagt så är det ju bara ca 2 veckor kvar till sommarlovet!

Dagen började med att jag försov mig men jag hann ändå till bussen, är man grym så är man ;) Började ju kl 8 med matte nationella, vilket sög balle, fyfan... Var sååååå nära på att bara kasta iväg min linjal va, jäkla cp prov. Det enda bra med denna dagen var att vi slutade efter provet, så jag slutade typ strax innan 11. Så jag tog en promenad ( vilket jag lite ångrar för jag höll på riktigt på att dö i värmen och var så törstig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen) bort till stationen, kom hem och bytte om och la mig lite i solen men helt ärligt, jag kunde inte ligga där alls länge för jävlar va varmt det är på vårat "soldäck" går ju inte att ligga där och på gräsmattan vill man inte ligga för där kryllar det av stackmyror, blää! Så jag drog upp till paviljongen och satte mig i skuggan och chilla/ halvsov lite!

Sen har jag väl inte gjort så mycket idag, ska kolla en grej som är till engelskan imon bara och sen ta en dusch och sen får det nog nästan bli att nana skulle jag tro :) Så ha en bra kvääll här i sommarvärmen!

Tjohej!

Oh sunny day!

Är hemma idag med bara för att va 100% frisk tills imon då det är matte nationella. Vilket suger att vi har det, för med tanke på att jag har varit så sjuk så har jag inte orkat kolla i boken, har bara kunna ligga helt stilla i soffan och knappt kunnat kolla på tvn så ja det suger lite med tanke på att jag måste plugga! Får göra det lite nu och försöka så gott det går.
Gick upp vid halv elva idag och möttes av typ 20 grader i skuggan, sååååå underbart :D Så nu kan jag iaf sitta ute och plugga ;) haha! Men hoppas ni får en fortsatt bra dag, ska jag försöka och ha. Skriver sen om jag pallar och vill :)

Tjohej!

Trueshitsometimesyes



olalalaal

Jaa då ska jag ta mig ett försök att berätta vad jag har haft för mig denna långhelg! I torsdags gick jag upp hyffsat, eller ja, kvart över 8. Sen vid tio i nio åkte jag och pappa till Ingared och hämtade upp min farbror och hans tjej, och sen mötte vi upp min faster med familj och sen bar det iväg ner mot Malmö. Vi skulle ju självklart stanna och fika runt 10 vilket jag inte var speciellt sugen på så jag satt bara där och gäspade, hehe. Sen åkte vi vidare och skulle till min fasters mans brors verkstad och kolla där -.- jippie, jättekul, verkligen! Sen efter att mitt blodsocker var nere på noll så drog vi till ett stort torg där det fanns hur många restauranger som helst och där åt vi lunch och senare så checkade vi in på hotellet. Jag och pappa fick 3 gosedjurs hundar på sängen :') Lite sådär gulligt! Sen så drog vi bort till Malmös arena och satte oss på våra platser osv, sen startade matchen, Elfsborg - Malmö ! Jäkligt underbart var det förutom att jag och pappa hade en gubbe, han var säkert i 60-70 års åldern som gapa över asså ingenting, går inte att beskriva men han var bara ett sånt svin va!
Sen var vi tillbaka i hotellet runt 20 typ och då gjorde vi iordning oss för att vi hade bokat bord på en restaurang kl 21. Och sen gick vi bort dit och åt super go mat! 3 rätters också, det ska vara fint ;)
Förrätten blev parmaskinka med melon
Varmrätt blev kyckling, tjock pasta och parmesanost i en grämig sås ( låter ju nästan lite sådär lagom bra ;) )
Efterrätt blev panna cotta :D
Dock åt vi varmrätten vid halv elva så en jäkligt sen middag!
Var väl tillbaka på hotellet vid tolv då vi la oss direkt och gick upp vid halv nio och åt frukost och sedan åkte vi hem och så. Kom hem runt 13 tiden och då åt vi lunch och jag duschade och åkte sedan in till pöjken min , myspys! Hade dock lite känningar i magen efter att ha ätit en glass på vägen hem ( är laktosintollernat ) och sen kom pappa och hämtade mig vid halv sju och jag fick bara mer ont i magen och sen kunde jag inte äta något på hela kvällen så istället hade jag så kul så jag spydde.... fyfan, värsta som finns, och jag trodde på riktigt att jag skulle dö, har aldrig mått så dåligt i hela mitt jävla liv, fyfan! Vi kom fram till att det kanske kan ha varit kycklingen jag åt i Malmö för min farbror hade mått lite illa och hans tjej var sjuk som mig och min kusin hade mått dåligt, alla hade ju ätit samma sak då. Och igår, lördag så låg jag i soffan och mådde skit bläääää, fick i min typ 1/8 av en hönemacka, det tog dock 4 timmar :') Kändes ju bra. Och idag konfirmerades ju min bror, så jäkla förbannad att man ska pricka in detta?! Hade ju köpt kläder och allt och så går jag och blir sjuk mitt upp i allt :( Och alla då som inte låg hemma och var sjuka kom ju hit efter kyrkan, dock fick/ får jag ligga nere i källaren och bara hålla mig undan ;) Men min moster vågade sig ner med tanke på att hennes man också är sjuk och så. Men jajaj, nu ska jag sluta snacka om mitt äckelprat här ;) Vill så gärna gå upp till mormor och morfar och träffa dom och bara kramas lite, men jag har ju inte ens fått se dom idag med tanke på att dom inte vill bli smittade vilket jag självklart förstår! Men det är jobbigt att ha hört släkten suttit där uppe och skratta och så har man själv legat här nere forever alone :( Får nog vara hemma imon också och försöka plugga matte eftersom att vi har nationella på tisdag, hoppas jag kan komma till skolan och iaf få göra provet och sen i värsta fall åka hem! Men ni får ha en bra söndag och hoppas ni taggar en ny vecka, och typ bara 2 veckor kvar tills sommarlov och min födelsedag :D Supernice ju! Men jaja, ha det bra.

Tjohej :)

uuh


Fuck my life

Ja jag kan faktiskt inte skriva sådär jätte mycket.. igår blev jag antingen matförgiftad eller magsjuk så ja, jag behöver inte säga så mycket mer. Skriver om mina dagar i Malmö när jag mår bättre för just nu orkar jag knappt sitta upp.
Det jobbigaste är ju att Sebbe har konfirmation imon, så den missar jag vilket suger + att det blir ju inget kalas efteråt eller ja, min moster och kanske kusin kommer hem till oss efteråt för min mosters man låg hemma och var samma sjuk som mig osv så ja, skriver när jag mår bättre.. Ha det bra!

Tjohej

Ooh långhelg!

Tjosan, idag hade vi ingen sovmorgon utan skulle börja kl 8 med nationelltprov i engelska... läs och hörförståelse! Vi började med läs och den gick faktiskt helt okej medans hör gick så jävla dåligt va, trodde jag skulle börja grina :o Så besviken!
Sen efteråt så hade vi 1,5 timmas lunch och vi försökte få skippa matten eller iaf flytta upp den lite eftersom att det var den enda lektionen men nehe då, det fick man inte! Och sen det roliga var att när vi kom till matten så sa våran lärare att vi fick gå och kolla på någon film i hörsalen ( Inception ) så några drog dit medans några drog hem, jag satte mig och väntade på Larsson och sen när hon kom satt vi och tjötade i närmare 2 timmar och sen kom Marianne och hjälpte oss lite inför mattenationella :D Satt med det och åt i cafeet i typ 1 timma och sen drog jag och tränade, blev dock bara 40 min men bättre än inget ;) Sen här hemma har jag chillat sönder , grymt skönt med långhelg :) Och imon drar ju jag och pappa till Malmö så jag får se om jag hinner skriva innan, vi ska hämta min farbror och tjej vid 9 så osäker på om jag hinner innan, men man kan ju alltid hoppas ;) Ha en bra kväll!

Tjohej :)

What to say


Ja carro...? ;) hahahahaha

I'm only yours

Hejhopp :) Tisdag idag och det gick verkligen inte att komma upp imorse, så sjukt jobbigt! Började 8.30 med nationelltprov i Spanska, behöver inte kommentera mer än att det gick sämre än sämst ;) Aja sånt är livet, jag är inte gjord för spanska helt enkelt ;)
Sen var det Historia i 1,5 timma och sedan lunch :) Och sedan psykologi och sist matte... Sen när vi slutade vid 14 så drog jag och Carro bort till ungdomsmottagningen och när vi har kommit hälften så börjar det spöregna, åska och blixtra! Herregud vilket väder.. Så vi kom dit helt dyngsura!
Kan säga att Julia L, om du inte vill veta så fortsätt inte att läsa nu ;)
Men fyyyyfan va ont den gjorde :o lipade... bra där Linnea! Hhahahaa, blääää
Sen skulle jag egentligen åkt hem till min pöjk men så var jag så himla blöt så jag åkte hem och så. Men sen så gjorde jag iordning mig och åkte med mamma in och så åkte jag till honom då och så var jag där och blev lite lagom attackerad av deras hund.. Jippie, hunden är fan större än mig nu ( inte så svårt kanske, men det är fan en hund!) lite pinsamt ;)
Åkte hem med pappa typ halv sju och nu sitter jag här och ska duscha och äta, sen ska jag nog nästan börja göra iordning mig för jag kan ju inte ens ha öppe mina ögon så det är inte värt att vara uppe så länge! Lär väl sluta med att jag är uppe i någon timma till iaf ;) Jaja, ha en bra kväll :D

Tjohej!

I.love.you.

Hej på er! Måndag idag, jippie... skönt att vi bara går några dagar iaf! Ställde klockan på halv nio och nio gick jag ut till bussen och sedan in till terminalen för att byta buss... Åkte då till Maxi och väntade där på Ebba och Carro. Idag hade skolan något som hette "Alströmerdagen" så man typ gör massa "roliga" grejer med klassen, vet dock inte om vi hade så roligt, för vi skulle bara gå runt Gerdsken. När alla som kom, vi var då 2 klasser som skulle gått och jag tror vi var mellan 10-20 pers så det var ju lyckat + att det spöregna och blåste så humöret var inte på topp ;)
Vi klagade liiiiite på våra mentorer så vi fick åka bil bort jag, carro och ebba ;) Sen fick vi bära bort lite grejer och satte oss och väntade på dom andra och sedan satt vi där kanske 15 min och sen fick vi gå hem, jäkligt värd dag, verkligen..!

Sen tog jag 12.05 bussen hem och hann egentligen bara byta skor och lite sånt, sedan åkte jag och mamma in till Max där Sebbe var, och så åt vi lunch där för att sedan åka vidare till Borås där Sebbe skulle ha moppeuppkörnings prov. Vi lämnade honom där och sedan åkte vi och köpte lite kläder och sånt till Sebbes konfirmation på söndag :D Fick med mig ett par byxor, en topp, skor och parfym! Sen åkte vi och hämtade honom och han hade klarat provet! Godkänt var 52p och han fick 53p så man kan ju säga att han var lite lagom överlycklig ;) GRATTIS BRODER <3 Sen åkte vi tillbaka och shoppade maaaaassa mera kläder till Sebbe och sen ringde vi Ellen ( min kusin ) och frågade om hon var hemma och det var hon så vi drog till hennes nya och även första lägenhet. Haha så söt är hon, hon hade tagit fram masssa mackor som hon rostade till oss och hon hade även bakat chokladbollar, så jäkla goa så jag trodde jag skulle svimma!
Sen drog vi vid halv sex och nu sitter jag här hemma och chillar, ska ta mig en dusch och sen kolla tv så ha en bra kväll :D

Tjohej!

SÖRRY

Ojojo, nu har det varit lite dåligt ett tag här märker jag.. dåligtdåligt! Okej jag skrev senast om min måndag så ja, fast det har ju bara varit projektvecka denna veckan då jag har haft kul med min grupp och tycker att vi gjorde ett bra arbete med "Seaside Cafe" ;) Sen tränade jag på gymmet i onsdags och det var första gången på 1 månad som jag tränade! Har ju varit både sjuk och förkyld så har inte kunnat tyvärr... Men i onsdags kunde jag äntligen få börja :D Körde då som sagt på gymmet med Larsson i ca 45 min, kan säga att jag hade sån träningsvärk i röven och låren i torsdags ;) Men gött är det på ett sätt ändå!

I fredags hade vi redovisning kl 9 på Sag bio, gick väl bra tycker jag. Sen efter, när vi slutade för dagen alltså kl 10 så drog jag och Carro till skolan för att kolla lite grejer med våran lärare och hon skulle snacka med några osv... Sen vid halv tolv drog jag till gymmet själv och tränade 1 timma och sen hämtade pappa mig efter jobbet :D Kom hem, åt, duschade och städade lite. Sen på kvällen kom min pöjk hit och först satt vi bara och tjöta lite och sen självklart skulle vi kolla hockey ;) Jag har ju inget val när det gäller sånt så. Dock förlorade ju Sverige med 3-7 och han var så sur va, fast söt också, men jäklar va sur han va ;) Lite smått kul faktikst! Sen när jag skulle gå med honom till tåget vid halv tolv kan jag ju säga att det var lite lagom gött med storm ute.. fyfan va det blåste och höll på :o fast värst när jag skulle gå tillbaka hem själv sen, läskigt..!

Igår var jag bara hemma och chillade heeeeeela dagen, underbart :D och idag har jag inte gjort så mycket. Bestämde mig för att dra in till gymmet men så sa mamma att hon kunde gå med på ett pass om jag ville så vi bokade oss på Funktional Moves, har aldrig gått på det tidigare men fyfan va jobbigt det var! Mamma sa att jag inte kommer kunna röra mig imon så får väl se när vi ska vara ute hela dagen, eller ja förmiddagen iaf ;) Hoppas på det bästa! Nu ska jag slänga mig i duschen och lite sånt så ni får ha en fortsatt bra dag så ska jag försöka skriva imon :)

Tjohej!


Och ja, jag är inte världens piggaste människa idag ;)

Sorry

Ursäktar att jag inte har skrivit något på ett tag, ska försöka göra det imon!


Så jäkla sant! Saknar verkligen min barndom, det var så jäkla underbart...

Monday baby

Hejhopp, måndag idag och inte sådär jätte jobbigt faktiskt! Hade sovmorgon till 10 så kunde gå upp halv nio för att sedan ta bussen så jag var inne strax innan halv tio. Tog en promenad upp till Malin och hämtade upp henne och sedan drog vi till Steeltech ( kan dock inte riktigt stavningen till detta företag, opps ) Och där mötte vi upp Börje och Mickan, sedan drog vi in dit och tjötade med våran "mentor" för att sedan dra oss tillbaka mot skolan för lite lunch och möta upp Sebastian och Johan som hade haft muntligt nationellt prov i matte..
Sen började vi jobba och vi ska då "starta" ett eget cafe och så, och då ska man tänka på konkurrenter samtidigt som man tänker på inrednings grejer och massa sånt! Känner att detta projekt kommer bli lite roligare än det vi gjorde i höstas!
Jobbigt läge att vi i gruppen imon måste gå till Åkanten och äta lunch under skoldagen... ;) För att vi ska "köpa" deras lokal och då vill vi se hur man skulle kunna inreda och allt va det va :D Ska bli sköjigt tycker jag! Har ju en väldigt go grupp också så detta ska nog bli bra :)

Ha det bra :)
Tjohej!

All I think about is you

Ja, kan ta och berätta hur gårdagen såg ut! Vi hämtade upp några och kom till Linnea strax efter 17 och då ringde vi och beställde pizza som kom typ lite senare. Undertiden fick hon öppna sina presenter och lite sånt. Sen kom pizzan och vi tjöta på och sen satte vi oss ute i deras uterum och fortsatte snacket om allt mellan himmel och jord!
Sen drog vi på hög musik och bara hoppade runt som idioter, har så snygga kort som kommer upp på facebook lite senare! :D Sen fick Julia och Julia för sig att dom skulle bada i Linneas pool så dom drog och bytte om och ja, det var 13 grader i vattnet så mer behöver jag inte säga än att dom frös ganska så mycket ;) Gick in och tjöta på igen och sen bäddade vi sängarna och la oss där och tjöta.. Ja jag vet, vi är bra på att tjöta ;) Somnade väl runt 2 och idag åt vi frukost och kolla film typ :) Åkte hem med Moa sen vid halv tre och sen dess har jag städat och bara varit allmänt duktig även om jag är så trött så jag tror jag skulle kunna svimma snart!
Men nu ska jag typ ta mig en go dusch och sen kolla tv :D Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi väl imon eller nåt sånt!

Tjohej!

trologllg

Ska bara äta och sånt sen skriver jag lite mera om helgen! :)


Where have you been all my life?

Glömt att säga det men ikväll blir det att åka in till skogarna :D Nä men ska till Linnea Johansson och fira henne, ska bli kuuul :) Sover där också så därför jag skriver nu, kommer ju inte hem ikväll ;) Vilka är det som kommer då? Jooo, jag då, Hanna, Backman, Larsson, Moa och Sofia :D Känner på mig att det kommer bli en grym dag,kväll,natt,morgon, dag ;) När bästa tjejerna är där liksom!
Nu ska jag ta något att äta och sen kolla lite tv, är helt förälskad i Extreme Home Makeover, kanske för att jag älskar hus och inredning? Smart där Linnea.. Sen får jag duscha och fixa iordnig mig + packa :) Sen drar iv och hämtar upp några osv :)
Så ni får ha en grym dag alla :)

Tjohej :D


Som sagt, aldrig normal på någon bild ;)

Sooool

Godmorgon!
Igår var det fredag och vi var as taggade på att Malin skulle komma, men så hade hon så ont i magen eller va det va så hon sket i det :( Men vi började iaf med psykologi då jag märkte att både jag, ebba och carro var på dåligt humör så det var ju en bra start på dagen ;)
Sen hade vi rast tills lunchen öppnade och sen åt vi, sen lite rast till och sen 1,5 timmas juridik och sen var det sista lektionen, svenska! Har ju redan haft mitt muntliga i engelskan och ebba och carro hade inte idag så vi fick gå hem redan vid 14! Härligt. Sen cyklade vi till Maxi och så sprang jag och carro in och köpte lite kött att grilla + tillbehör och sedan cyklade vi vidare till Ebba som hade börjat med grillen och vet ni vad? :D Malin var där också (a) Så sjukt kul att träffa henne igen va :D Så vi grillade och tjöta på! Sen tog jag bussen till terminalen och sen bussen hem till mig, slängde mig i duschen och sen kom lille pöjken hit, äntligen kan man ju säga.. Första gången på 3,5 vecka som vi träffades så det var grömt :D Vi låg i sängen och bara tjöta och helt plötsligt säger han"Du vet att vi ska kolla på hockeyn kl 20 va?", asså jag som hade tänkt och kolla på en film som gick på tvn men nehe då, då satt vi och kolla på hockey i typ 3 timmar + att jag somnade under tiden sååå ja :) Sen gick jag med honom till statinen vid 00 och sen halv sprang jag hem till min säng :D Hade en riktigt bra dag ändå! Ha en good day :D

Tjohej!

Hello everybody.......

Hejhopp!
Idag började vi kl 8 med ett nationelltprov i engelska, uppsatsdelen skrev vi idag! Först när jag fick papperet kan jag säga att jag fick totalt hjärnsläpp fattade verkligen ingenting av vad som stod där men sen efter att ha läst det några gånger så flöt det på bra :D Sen satte vi oss och chillade och väntade på juridiken, men sen kom Johan och sa att den var inställd så då drog vi!
Hade bestämt att vi skulle käka och sola idag och nu fick vi ju bara extra tid så det var gött ;)
Vi cyklade hem till Carro, eller vi och vi, dom turades om att skjutsa mig ;) Där hemma hos henne chilla vi en stund efter att ha "ansträngt" oss och sen cyklade vi ner till stan och köpte med oss mat och cyklade vidare till Lövekulle camping där vi la oss på klipporna och käkade och bara njöt av solen! Så jäkla underbart va :D Man blir ju bara så lycklig! Sen vid 14 fixade vi iordning oss och drog till Carro för hon skulle hämta massa saker osv, sen cyklade vi till skolan och hade 1 timmas historia + snackade med Malin som kom hem från New York idag :D Hihi hon har köpt lite grejer som vi har önskat också så det ska bli nice :D Nä men det är roligt att alla är hemma och samlade nu :D Sen tog jag mig en promenad till stationen och bussen hem... Sen har jag bara tagit det lungt och ätit o lite så! Nu ska jag byta sängkläder och duscha + kolla Criminal Minds kl 21 och sen blir det nog nana (a) Iaf göra iordning sig ;) Men ha en bra kväll allihoppa :D

Tjohej!
Och ja, jag vet att jag är vacker på bilderna, men melon är gott och jag kan aldrig vara normal inför en kamera så ni får helt enkelt lära er att leva med det ;)



Ja jag är medveten om att jag har bränt mig under ögonen ;) Standard ställe för mig! + vet inte riktigt hur jag håller melonen...?!

ajjemäään

Hejhopp! Första skoldagen efter en lång och go helg! Hade sovmorgon så började 9.50 och då med idrott, vi var ute och körde någon freesbee grejsimojs på planen, kan bara säga att jag och Amanda var klart bäst i laget.. *host*. Sen var det lunch och sen matte, vilket inte var något jätte intressant eller ja, pratade knappt om matte så ;) Sen har ju dom muntliga nationella proven i engelska börjat, så det skulle jag ha idag med linnea.. medans dom andra fick gå hem, iofs får jag ju gå hem tidigit dom närmsta engelska lektionerna nu så det gjorde mig inte så mycket att bli av med det :D Sen började jag gå mot stationen i det uuunderbara vädret, mötte Patrick så gick med han och hans kompis till stationen och sen har jag bara chillat här hemma! Asså är det inte galet vilket grömt väder det är eller?! :D Man blir ju bara så underbart glad, även om man är i skolan så känner man sig mera peppad på allt istället för att det ska regna och blåsa!
Nä nu ska jag duscha och fixa lite, sen blir det Greys Anatomy såååklart, men ha en bra kväll :)

Tjohej :D


Ja jag vet att jag har snygg frilla och allt sånt men sånt är livet!

I know you know me now






Grillning!

Halloj, blev ändrade planer idag... skulle ju till honom men så golfade han ju idag och det tog lite längre tid än vad som va tänkt... Så jäkla segt att man går och väntar på någon och sen blir det ändå inte så.. Så jag har bara chillat runt här lite forever alone idag! Nu håller dom på och grillar, dock grillar dom torsk vilket jag inte gillar.. Men allt blir bättre när det är grillat enligt mig! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll i det goa vädret :)

Tjohej!

Vädret <3

Godmorgon! Vilket grymt väder det är idag eller?! Man blir ju bara så glad :') Märker att det är Maj nu ;) Nä men vad hände igår då? Inte mycket alls, drog ut och gick med Rickie på eftermiddagen med therese och sen drog jag hem och chilla, och så smsade Sofia och så helt plötsligt var hon här, tjöta och bara hade det trevligt! Vild valborg för oss ;) Hon åkte hem strax efter 23 och då satte jag, pappa och sebbe oss och kollade på 2 vänner avsnitt, asså det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar serien, även om jag har sett runt några väldigt otroligt många gånger så tröttnar jag verkligen inte!
Idag vaknade jag runt 11 och käka lite frukost och nu ska jag väl inte göra så mycket, ska duscha och göra iordning mig sen för att åka in till lite gooos, höhö! Sen får vi se vad som händer :D ha en bra första maj!

Tjohej :)

RSS 2.0