The one that got away




" I like big buuuttts and I..."

Tjollahopp, igår lördag alltså... Åkte in vid lunch och mötte upp Moa då vi drog och åt pizza och sen vidare till storken för att kolla runt lite, hittade 1 par jeans, 1 spetslinne och 1 par shorts så fick med mig en del hem! Sen satte vi oss på en bänk i nästan 2 timmar och bara tjötade på om allt och ingenting.
Sen när jag kom hem strax efter 18 började jag snacka med Larsson på facebook och helt plötsligt var hon hos mig och skulle sova här, hehe chill! Vi tjöta på, åt och kollade film typ, var ju ensamma också eller ja Sebbe och John var hemma men ni fattar! Sen när Sebbe och John var ute och filmade något så slutar det med att John tydligen ramlar bland massa pissmyror och jag är ju livrädd för myror så jag hade ju lite lagom gött panik... Han fick iaf duschat och lite sånt. Sen kom mamma och pappa hem vid 1 och ja, jag vet inte riktigt vad som hände där inatt, vi typ stod och små dansade och bara skratta... Det är min familj det... Somnade väl vid 3 typ och vaknade vid 11, gick upp och åt frukost och sen klippte Julia Monica, ( johns mamma ) och sen mamma och sist mig, blev bra! Sen åkte vi moppe in till staden för att masssa Milion ( stava jag rätt? hehe ), goollig onge! Sen hem och nu chillar jag lite här och ska sova nu så ha det braaao :)
( Rubriken står så bara för att jag kollade på VÄNNER förut och då står ju Rachel och Ross där och sjunger den låten för sin dotter så hon ska börja skratta ;)) BÄSTA SERIEN!

tjohej!

In toooo the arms of my angel

Hallojj! Igår hände inget speciellt under dagen, chillade heeeela tiden och så käka vi lite tacos på kvällen och hade allmänt cp kul, asså ibland undrar man vad för invalid familj jag lever i...

Idag då, vaknade och åt frukost och nu sitter jag här i uterummet och tycker tiden går lite väl långsamt. Halv två ska jag ta tåget in till stan och möta upp Moa för lunch och kolla runt på stan, trevligttrevligt! Och sen ikväll är jag ensam, eller mamma och pappa ska iväg såååå ja!
Sebbe sa nu att han och John ska lana här ikväll, ja men jätte gött då, lär ju vara tyst osv... Får sätta på någon bra film och bara försöka stänga av hela mig så ska det väl gå får vi hoppas!
Lite lagom avundsjuk på Ebba som åkte till Spanien i torsdags och Malin åkte till New York imorse :( åååh vill också! Men snart bara 2 månader kvar till Kroatien med Sofia, grömt ska det bli! Men nu ska jag dra mig :) ha det bra!

Tjohej!

Saknar dig så det gör ont...

pussen






Heheheheeh orkar inte skriva något nu men godnatt!

Funnybunny

"Jag älskar dig med, men jag gillar dig inte alltid"
Kolla på denna videon nedanför så förstår ni ;) Så underbart sött!

http://www.youtube.com/watch?v=ZWHpcKXt-qQ&feature=related

Ledig!

Ja halllooooo, inte skrivet på ett tag nu men i onsdags var det bara en helt vanlig skoldag, sovmorgon, idrott där varken jag eller Malin var med, pgr av min hosta så vi fick gå en promenix! Sen va det lunch, matte och engelska och sen hem och chilla...
Igår ( torsdag ) Hade vi vårat sista nationella svenska prov, skrev en uppsats och så, tog ca 1 timma så strax efter nio var jag klar och vet ni vad? När Carro och Malin var klara så kom vi på att helt plötsligt fick vi 5,5 timmars rast... Ni kan inte ana aggron vi hade då, gick till historia läraren och frågade om man kunde få gå hem istället eller åtminstonde få något med sig hem men nehe då det fick man inte så vi satt i skolan först lite, åt, satt och surade lite till och bestämde oss för att gå till stan och käka ( vet att vi precis åt ;) ) så vi gick till DeliDeli och lunchade + fika, gick lite i affärer och sen tillbaka till idiot historian... Pappa fick hämtat mig lite efter fyra så kom vi hem och jag skulle äta.. IGEN, kan ha varit det jobbigaste på länge, åt 3 gånger inom loppet av 4 timmar, fyfasen..
Sen så var det dags, jag bestämde mig för ett tag sen vad jag skulle ge pappa i födelsedagspresent och det var att gå och kolla någon Elfsborgsmatch så det gjorde vi igår, blev Elfsborg-GAIS och självklart vann Elfsborg! Men vi satt där i pissregnet och allt var asgött ändå, Johan var dock inte på topp idag, synd! Kom hem runt 21 och chillade vid tv hela kvällen
Idag då, är våran klass ledig eller ja det är några 1:or som är det idag för det är någon godismässa grejsimojs fattade inte i cafeterian idag ;) som 2:or och 3:orna har ochdå blev vi lediga, vet inte varför iofs!
Men nu har jag varit iväg och slängt massa skräp med mamma, snäll jag är ändå som hänger med..! Men nu ska vi båda ta det lite lungt och försöka bli av med förkyldningen :D för den pallar jag inte ha kvar längre och nu kännner jag att jag skriver något som jag inte vet varför så ha en bra fredag :)

Tjohej!

Hosthost

Godkväll, godnatt eller va det nu blir! Vad har hänt idag då? Jo vi började kl 8 med nationellla i svenska, våran klass och typ 3-4 andra klasser satt i aulan och ja, jag går ju tilloch med på hostmediciin så ni kanske kan tänka att jag inte skämtar om den ;) Men när jag hade typ sista uppgiften kvar efter att ha suttit ca 1 timma utan några problem från hostan så drar den igång som faaaaan, trodde jag skulle kvävas på riktigt :( Frågade en av "vakterna" om jag fick gå ut och dricka vatten vilket jag fick men hon var ju tvungen att följa med och typ kolla på när jag höll på att dö ! hahaha. Och när jag kom in efter 5- 10 min så typ slarvade jag och stressade jag tyvärr med den sista uppgiften för jag ville verkligen bara därifrån... Men sen fick vi jääätte lång rast och sen va det  lite psykologi och matte, sen sluade vi 14.15 då jag och bruddsen gick lite till stan först och kollade och sen gick vi och satte oss på Nygrens någon timma och fikade, myspys!
Sen tog jag halv fem bussen hem och la mig i soffan lite och nu finns det inget mer att berätta :DD::D:D dagen har väl då inte varit den bästa har jag kommit fram till, men bara att tagga till det sista svenska nationellla på torsdag och hoppas på det bästa när det gäller min hosta!
Nu ska jag dra mig, kan gå upp 9 imon vilket är uuuuuuunderbart :D men ha det bra och godnatt!

Tjohej!

Fuck måndagar

Hejhej! Har inte sovit ett piss inatt pgr av min hosta, hatar det... Klockan ringde lite innan halv sju som vanligt, upp och försöka "piffa" upp mig lite så jag inte såg helt dödssjuk ut. Ut till bussen, till skolan, första lektion svenska som var hyffsat chill. Sen va det äckelpeckel matte och sen var det lunch, sen ekonomi och sen juridik... Och sen var vi tvungna att stanna efter skolan för att våran matte lärare skulle gå igenom lite angående dom nationella, vi fick välja på att stanna kvar eller komma på våran enda sovmorgon på onsdag, dom flesta tog idag och det gick väldigt fort så tycker synd om dem som behöver gå upp tisigare på onsdag för typ 10-15!
Sen tog jag och Carro bussen till terminalen i regnet och sen vidare hem. Mår så dåligt så jag vet inte vad jag ska ta vägen, hostar heeeeela tiden och får ont i halsen av det så klagar ju lite lagom mycket här hemma.
Som tur är ska pappa in och köpa hostmedicin nu så får hoppas på det bästa!
Har ju nationella imorgon och vi ska sitta i Aulan med massa andra klasser så känner att om jag ska sitta och hosta där så lär jag inte kunna koncentrera mig något speciellt så har redan bestämt mig för att ta med vatten, tuggummi och halstabletter! Får försöka klara mig på det.

Känner att när man inte har träffat gospöjken på 2 veckor nu så börjar man bli lite lagom deprimerad och jag lär ju inte kunna träffas innan min hosta är borta... saknar dig

Men nu ska jag sluta snacka om mina problem runt förkylningen ;) Pappa åkte iaf nu så snart kommer La medicin, hoppas på det bästa, ha det bra och ni som har nationella imon, lycka till!
Tjohej

Trololöööl




Regn...

Godmorgon! har ätit frukost och lite sånt, sitter i soffan och vet inte vad jag ska göra med mitt liv :))))) nä men ska väl sätta mig och läsa eller nåt sånt!
Igår kväll såg jag The wedding crashers, tyckte den var väldigt bra faktiskt + bra skådisar med!
Men jaja, ska väl dra och hämta min bok nu ;) "Skamfläcken" uppföljare från "14 år till salu", tycker faktiskt att den första boken var en aning bättre men det är jätte hemskt att läsa och fatta att det verkligen är så för vissa.

Men ska inte tjöta om mer trökigt ;)
Tjohej!

aaa aaa aaaaaa

Halloj, la mig ute i förmiddags och halvsov i solen, dock med mycket kläder på ändå! Får inte riskera att inte bli frisk nu när det ändå är på bättringsvägen ;) Sen åt vi, seeeeen kommer jag inte ihåg va jag gjorde :D typ satte mig här ute i soffan eller nåt, sen lite tv, sen datan och nu sitter jag här ute igen med datan och väntar på att pappa ska grilla hamburgare :D möms! Sen ikväll blir det lätt att tjocka sig och film, låter som en bra kväll! Men haaaar'e bra :)

tjohej!

YOYO

Hejhopp! Vad hände igår då? Jo en sjuk Linnea drog sig till skolan ändå, kan vara det absolut dummaste jag har gjort :) Menmen, Malin var ju lite forever alone så fick hålla igång henne under sega fredagen ;) Dock kanske inte var den roligaste personen att vara med men vi klarade det väl ändå! Hahaha, hade ju juridikprov också, gick nog ganska bra för att inte ha pluggat något alls, har ju varit sjuk och har hostat och allt va det är så har inte kunnat koncentrera mig på plugger men det gick nog bra !
Sen på svenskan hade vi bara snack om nationella och samma sak på engelskan och sen fick jag skjuts till stationen så jag var hemma strax innan 16.
När jag kom hem chillade jag sönder, efter att mamma och pappa åkt till träningen drog jag på en ansiktsmask och fotbad, hur gött som helst när man är sådär lagom sjuk och bara kan sitta där och kolla på tv! Sen åt vi och kolla tv och lite sånt, sen tog jag en dusch med body scrub så idag har jag verkligen haft det lite gött sådär!
Det absolut sämsta med att vara sjuk nu är att jag inte kan träffa pöjken min som vi så snällt hade bestämt idag, jag hatar det :') inte sett honom sen onsdagen på lovet och det slutade ju inte speciellt bra så nu vill man ju änna till honom och lite sådär! ( inget dåligt mellan oss, men lite annat ) Sååååå jaja, idag ska jag försöka bli frisk så får vi göra ett nytt försök imon ;) Ha en bra lördag folks!

Tjohej :)

Se och lär föfan !


Se och lär föfan !


Indeeeeed


That's the way it is

När vi ändå är inne på musikämnet så kan jag väl nämna för dom som inte vet det, att när jag var yngre så ÄLSKADE jag Celine Dion, fast jag tyckte hon är ruggit bra nu med men när jag var yngre kunde jag göra i ordning en scen och låtsas framträda till hennes låtar ;) ajjemän, Linnea Stark var sån när hon var liten, haha!

http://www.youtube.com/watch?v=T6wbugWrfLU&feature=bf_prev&list=AL94UKMTqg-9DsnRKh02W1ErW5NqRtZSSj

En av jag vet inte hur många låtar som hon då har gjort som jag tycker är bra! Sen finns det ju dom gamla godingarna, "my heart will go on, I'm Alive, A new day has come osvosv " Men jaja :D nu har jag varit flitig idag med lite inlägg tycker jag ;)
Ska ta och göra mig en varm macka och lite te nu för att sedan kolla tv, hoppas ni har en riktigt go kväll ni också :)
Tjohej!

Woohohoah

Måste ju bara säga att jag gillar lite äldre artister/grupper, dom från 80- talet, kan hända att det är så för att det är det enda mamma och pappa spelar här hemma ;) Men jag älskar det! Allt från :
Bonnie Tyler - Total Eclipse of the heart
Bon Jovi - It's my life ( absolut bästa bandet som har skapats på denna jord! )
Bryan Adams - Summer of '69

Och maaaaasss mer, kan bara säga att jag älskar det och dom som känner mig bra vet att jag blir knäsvag av sån musik ;)
Hade inget att göra så skrev ett litet onödigt inlägg!
Tjohej :D

Thank you for loving me

Jaja, vad har hänt mer idag då? Åt lunch, pasta och typ fläskfile i någon whiskeysås, fint ska det vara när man är sjuk ;) Seeeeen hjälpa Ebba mig med plugget via datorn då och sen var det tv tittande för min del och efter det blev det att läsa igenom allt igen... Läser alltid anteckningarna och det högt för mig själv, får typ in det lättare då eller nåt! Aja, det går ju bra så får sitta där som en mobbad unge och läsa för mig själv ;) Nu ska jag ta tag i lite mer plugg och sen blir det dusch, kvällsmat och Criminal Minds <3 Och tagga skola imon :/ tur att det är fredag ändå ju! Men ha det suuuuper :)

Tjohej!

Sjukling..

Heeejhopp va jag hatar att vara sjuk, är dock bättre nu och måste till skolan imon för har prov och lite sånt + Ebba och Carro drar ju på läger så måste underhålla Malin under dagen ;)
Vad har hänt änsålänge idag då... Vaknade vid 10 av huvudvärk så jag kände att jag lika gärna kunde gå upp så gjorde jag frukost, samma som igår! Satte på Narnia, prins Caspian ;) Men jaja, gillar såna filmer, lite små barnsliga sådär! Nu ska jag ta och äta lite lunch och sen får jag allt ta tag i pluggandet hur det nu kommer gå! Men ja ha det bra :)

Tjohej!

18 april...

Så onsdag idag då, och imorse när jag kom upp så kände både mamma och jag att jag skulle stanna hemma idag så jag gick och la mig och sov till 11, riktigt skönt! Hade dock en sån jävla hosta och har haft det hela dagen, gör riktigt ont i halsen när man hostar, yschysch!
Gick då upp, tog lite mjölk och flingor + te, sem satte jag mig och kollade på film, denna gången fick det bli Narnia... Känner att jag går tillbaka till dom gamla godingarna som man såg på när man var yngre! Menmen dom har man ju inte sett på länge heller så det är ju chill :D Sen gjorde jag lite mera te och efter filmen gjorde jag lite lunch, sen satt jag vid datan och nu har jag börjat plugga lite juridik med tanke på att jag har prov på fredag, sååååååå bara att fortsätta med det nu så får vi se vad kvällen har att erbjuda annars :) Ha det bra!

Tjohej!

I need you now

Så tja, tisdag idag och hyffsat pigg! Härligt är det! Gick hemifrån kl 7 och sedan var det spanska... suger ju balle... Sen va det Historia, så vi jobbar på en inlämningsuppgift så det satt vi med, men sen la internetet av så då fick vi gå tidigare till lunchen :D underbart! Fick en längre lunchrast då och sen hade vi psykologi och sist matte uuuuh. Slutade 14.15 och fick skjuts av Malins mamma till stationen så var hemma runt kvart i tre typ och lite sååååå. Alla åttorna på GA har ju fått sina macbooks nu och dom är ju fööör nördiga när dom sitter där på terminalen och spelar och allt va dom gör! Haha!
Och vi har ju fått våra soffor nu till uterummet så nu kan man chilla här ute i något mjukt och gött :D Men nu ska jag plugga lite juridik och sen tv och chill + knarka alvedon och halstabletter, blev så fruktansvärt förkyld efter att ha suttit ute i några få plus grader igår i nästan 2 timmar :( Jaja, nu drar jag! Ha det bra!

Tjohej :D


Och nej, är inte alls trött inte alls ;)

Söndag!

Ja vad har hänt idag då? Inte ett piss faktiskt :D Vaknade 10 men låg och drog mig till 11, gjorde lite frukost och satte mig och kollade klart pirates of the carribean 3 som jag började kolla på igår fast på tv, men höll på att somna och fick damp på all reklam som är så tänkte jag att vi har den ju ändå så kollar klart den imon, så det gjorde jag och sen kollade jag på 2:an ;) känns ju bra att man går åt rätt håll osv! Kan bara säga att jag riktigt älskar dom filmerna, så otroligt bra är dom!
Sen åt jag, satte mig ute och läste lite och kolla datan och sånt tråkigt ;) Sen tog jag mig en dusch och nu ligger jag här och chillar på livet!

Sen fick jag ta och säga hejdå till min kusin Carro som ska till Cypern imon på en 10 dagars kurs för att bli reseledare och direkt efter det ska hon till Sicilien och börja jobba där :D Hon kommer dock inte vara hemma på ett halvår vilket såklart är tråkigt men tror hon kommer ha grymt gött och kul! Blev lite sugen på det också när hon berättade om det faktiskt, älskar ju att resa och sånt så kanske får kolla upp detta ;)

Men nu ska jag dra mig, ha det super!
Tjohej :D


okej, nu kommer lite klag då :D ligger med gött blött hår, ser ut som att jag inte har någon överläpp när jag kör något snyggt med munnen :D så det var lite klagomål från min sida ;)

The moment of truth

Chacha, nä men hej! Kollade på High School Musical 2 förut ;) kan inte hjälpa det, men jag blir glad av dom filmerna hur töntiga som än är! Sen kollade jag lite bloopers och det är ju såååå otroligt roligt om man har min typ av humor! Sen har jag bara chillat runt och så :) Mår mycket bättre nu, skönt det iaf! Väntar på att mamma ska göra iordning någon go grejsimojs med pasta och räkor :D underbart juuuu!

Men jaja, får se hur mycket mer det blir skrivet idag :D
tjohej!

Regnregnregn

Tjenatjena, i torsdags åkte jag in och tränade på dagen och sen hem, duscha och fixa mit lite och sedan kom Backman hit och sen åkte vi vidare in till Alingsås för att gå på bio, såg American Pie, tyckte faktiskt den var riktigt bra! Våran humor sådär också, lite lagom av allt! Sen åkte vi hem och hon sov här, vaknade upp i fredags och käka och sen åkte hon hem och jag in till stan där jag skulle luncha med Larsson, blev Thai , satt där i nästan 2 timmar tror jag :o härligt att bara få prata och vara allmänt flum! Sen gick vi och kollade i lite affärer och jag hittade äntligen en bikini, men ska försöka hitta en till, eller har men storleken finns inte inne just nu så tänker inte säga hur den ser ut än :D hihihih.
Sen gick vi och satte oss vid trappan med min huvudvärk, trodde jag skulle smälla av :o fyfan för det! Sen va jag hemma strax efter 17 och då satt jag ute i uterummet och chilla sönder med go musik, sen åt vi och sen satt vi ute hela kvällen, grymt gött är det :)
Idag då... vaknade upp av att jag var jävligt sjuk kan man ju säga, vaknade 8 och har gått upp och ner hela morgonen, behöver inte säga något för då mår jag bara illa.
Och så smsade C och sa att jag kunde komma till honom idag ändå, faaan att jag ska tajma så bra då? Uscch för detta! Så jag har kollat på film nu, Mean Girls, haha älskar den ;) Och lär väl bli några fler filmer under dagen + att det regnar så då kan man vara inne utan att få dåligt samvete ;)

Men nu ska jag nog ta lite lunch med tanke på att jag skippade frukosten, så börjar bli hungrig nu! Men ser om jag skriver senare annars får ni ha det :)

Tjohej!

..


True shit


Bäst är du!

Sådär då ska jag ta och berätta hur min påskhelg har sett ut!

I fredags gick jag upp hyffsat tidigt, eller ja runt 9 då åt jag och sen körde vi och hämtade Malin för att sedan åka till Ebba och slänga in våra väskor i hennes bil, och sen började den nästan 2 timmar "långa" bilfärden mot Lysekil :D När vi väl kom fram runt lunchtid så stod jag helt chockad i Malin och deras sommarstuga, så jävla stor va :o helt sjukt! Men grymt snyggt och jag bara älskade det! Vi drog in alla grejer och sen gjorde vi lite lunch, sen började det snöa och det var 4-5 cm som la sig så vi låg bara och chilla sönder hela fredagen och efter tacosen på kvällen drog vi en promenad ner till havet, dock så var det så fuckin kallt så jag trodde jag skulle dö! Sen blev det bara chill och hyffsat tidigt i säng.

På lördagen så vaknade vi och gjorde frukost, sen så tror jag det var i lördags iaf så fick Ebba och Malin tag på ett par cyklar så dom skulle cykla ner till stan för att köpa lite grejer som behövdes + hyra film, vilket Malin trodde inte var så himla långt so senare visade sig att det tog 3 timmar för dom fram och tillbaka ;) haha tycker så synd om er! Under tiden så städade jag och Carro hela huset + diska undan och lite sånt, sen på kvällen så grillade vi kyckling och klyftpotatis med sås och sallad! Mycket gott. Sen kom Malins kompis Samuel så kollade vi på 2 skräckfilmer och sen runt 2 på natten så typ höll jag ju på att somna och sen visade det sig att Samuel skulle sova över så stackars Ebba fick flytta på sig ;) haha! Men jaja,

Söndagen så kunde vi faktiskt äta frukost ute :D för jäkla underbart asså! Sen försvann dock solen menmen! Kommer typ inte ihåg vad vi gjorde, vi typ bara chilla runt på dagen och sen kollade vi film på kvällen + grillning.

Sen på måndagen så kollade vi en utav skräckfilmerna igen...suck... och åt frukost till det och sen var det bara att städa huset igen och packa, sen kom Malins pappa och vi åt en väldigt försenad lunch, runt 17 åt vi då lunch, gött! Och sen strax efter 18 åkte vi hemåt! Kom hem typ halv nio och var helt utmattad, blir alltid så sjukt trött och hängig efter att ha åkt bil länge.

Tisdags ( igår ) så låg jag bara hemma HELA dagen, för jäkla skönt va det, kolla lite tv packa upp väskan , läste i boken och satt vid datan, ja men lite såna små lugna grejer ;)

Sen idag då kom C hit efter att han klippt sig, stilig pojk! Satt bara mest och tjöta och fick lite lagom damp på honom några gånger som han uppmärksammade väldigt mycket ;) haha, så go! Sen när han skulle hem så gick jag med honom en bit efter att han tjatat hål i skallen på mig ;) hehe, gick med honom en bit och sen vidare upp till farmor och farfar! Sen när jag kom hem såg jag på facebook att en hade skrivit att någon hade ramlat ihop i västra bodarna, vid stationen typ, fick seriöst hjärtstillestånd tror jag, blev så förbannat jävla orolig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Smsade honom och inget svar förrän någon timma efteråt, då han skrev att det var han som hade ramlat ihop då han har epilepsi ( stavning? ) blev otroligt lättad över att han var hemma och mådde bra osv! Fan, sjukdomar borde verkligen inte få finnas :( bara jobbigt så man blir orolig! 

Men ja, nu har ni fått en uppdatering om dagarna som gått så hoppas det blir bra :D Sovgott!

Tjohej!

du klarar det, du är bäst, du är underbar, du är min

Lalal






Sörry

Skriver lite senare, orkar verkligen inte nu och kom hem igår kväll osv!

"Varje kvinna förtjänar en man som tittar på henne varje dag som om det vore första gången han såg henne."

5 april


I be there for you

You were born to be my baby, and baby you were made to be my man

TJOSAN!

Igår hände väl inget speciellt, drog till "La" boy som jag så snällt kallar honom :') Blev bara lite chill och så.. ;) Sen åkte jag hem för att plugga eller ja, läsa in inför nationella provet i svenska som jag hade idag ( onsdag ) sen lite tv och sen sööva!

Idag då, typ hela skolan började 12 dock inte min grupp som skulle ha nationella, vi fick vara där kl 8 så snällt så! Det gick faktiskt bra tyckte jag, läste kanske lite mycket direkt från texten, men kollade allt upp emellanåt. Skulle fått väntat i skolan 2,5 timma om jag intee så snällt invaderat lilla cp pojken ( känner att jag har så snälla smeknamn, men vi är sånna, kan inte vara "snälla" mot varandra, på skoj såklart <3 ) han var väl dock lite halvvaken med tanke på att jag kom typ halv tio, hehe stackare! Va där lite och chilla, va verkligen helt slut, så otroligt trött va! Sen vid kvart över elva typ drog jag till skolan, så mötte jag malin och ebba, vi drog och käka för att sedan ha matte och sen hade så många i klassen frågat om dom fick gå till Nolhaga och kolla äppelkriget så då tyckte våran lärare att alla kunde få sluta eller gå och kolla, så vi tre gick det där även Carro var, hon hade varit dommare där under dagen. Så va vi där typ 1 timma och sedan skjutsade Ebba mig till stationen och jag åkte hem, kom hem och bara kände "FYFAN VA GÖTT, INGET MER PLUGG" , så himla skönt va ! Chillat gärnet idag då, så det ska vara :)
Sista dagen imon innan lov och det är ju hur underbart som helst :D dock åker C på hockeycup och jag drar ju på fredag så honom får man ju inte se på några dagar, det suger ju faktiskt lite väl mycket! Malin tjötar lite på mig att jag borde packa, men jag och Ebba kör ju på att packa dagen innan så det får jag göra imon ;) Hehe den du Malin! Men ska dra mig, ha det super :)

Tjohej :D



Är man charmig så är man, right? Förresten, älska mysbyxor <3 <3 <3

Goddamn






2 april 2012

Tjosan, måndag idag vilket är väldigt segt. Skönt att vi "bara" går 4 dagar denna veckan iaf. Inte hänt mycket alls idag så finns ju inte mycket att skriva, men sitter och försöker skriva på min muntliga svenska i nationella :/ skit svårt! Eller asså jag vet ju vad jag ska prata om, min och farmors relation och hur den har förändrat efter stroken men att få till en bra text är lite jobbigare... Tycker det är lättare att skriva ner och sen lära sig det typ utantill så får rappa på lite, ska redovisa på onsdag så har idag och imon på mig iaf! Men ska la fortsätta nuuuu vettni så ha det bra även om det snöar lite då och då :( det suger ju! Men jaja.

Tjohej :)


Snygga ändå?

Lycklig!

Tjosan! Inte skrivit på ett tag nu, sorry för det! Men kan berätta hur min helg har sett ut dårå.
I fredags va det ju skola som vanligt, seeeeeeegare dag går inte att leta efter! Men ja, slutade 15.15 då jag drog och tränade direkt, åkte hem med 17 bussen, duschade och gjorde iordning mig + åt, mamma hade gjort hemmagjor pizza :') var ensam hela kvällen för Sebbe drog på konfaläger och mamma och pappa va på Club kväll på Hälso och sen Mangiamo, såå min lilla gosepojk kom hit, kollade bara på tv och chilllade! SLutade med att jag råka somna, hehe... Han åkte hem typ 23, kollade lite mer tv och sen la jag mig! Sen lördag då, jag tog tåget in med Backman så gick vi ner till Ishallen och Mötte Ebbalebba ( jag vet att jag har tråkig humor, men jag är sån! ) Så köpte vi biljetter och satte oss för att kolla på Show on Ice, kul men för jävla kallt asså! Sen vid 14 så drog Ebba hem, då drog jag och Backman till stan så jag fick köpt ett par byxor och sedan drog vi hem. Jag åt, duschade och fixa lite. Sen kom han igen för mamma och pappa åkte ut till Björkö och sov där tills idag ( söndag ) så han höll mig sällskap hela eftermiddagen / kvällen, grym pojk det där! Han drog vid halv tolv, men kom tillbaka för att det inte gick några tåg och han vägrade ta bussen, så han fick ringt en taxi och sen kollade jag klart på AMerican Pie, asså dom är ju så tråkiga så dom blir roliga ;)
Och idag, söndag då, så åkte jag och Backman till Götet, jag kollade runt efter en bikini, hittade inte en enda som jag gillade! Segt. Däremot Julia köpte hur mycket som helst ;) så där har vi hängt idag, mamma och pappa hämtade upp oss och nu sitter jag här, fick med lite pengar och godis av mormor och morfar också :') Dom är änna bäst känner jag! Men nu ska jag försöka plugga lite, ha det bra !

Tjohej :)

RSS 2.0