I'm not gonna break

A jealous girlfriend is a faithful girlfriend. If she doesnt get jealous when someone has your attention, it’s because someone has her <3

Mahaaha damp ju

Heeej! Skrev inte igår för att jag inte orkade :)))))))) men skola som vanligt igår och sen direkt efter skolan drog jag till stan med Carro, fick köpt lite presenter till Larsson som fyller år på lördag! Iaf, sen hem och chilla sönder då jag egentligen borde pluggat men aja, så kan det gå ibland! Onsdag idag då vilket innebär sovmorgon till 9.50 så jag även oftast kan åka med mamma in vilket innnebär att jag kan gå upp strax innan 9...grömt! Hade då idrott, på Hälso men vi var på ett Zumba passs och jag hatar ju det så jag stod i ett hörn och rörde knappt på mig för jag inte gillar det speciellt mycket om man säger så! Sen till skolan, lunch, matte, engelska och sen drog jag till Hälso igen för att träna, blev ca 1 timma på gymmet. Tycker det är lite coolt att det är en gubbe där som är 93 år som är på gymmet, dock har han alltid med sig sin gamla fru som är lite yngre än honom som får hjälpa till hela tiden fastän att hon tränar också! Fatta gött att kunna träna när man är så gammal? Även om det inte blir lika hårt som när man var yngre såklart, men ändå, jag hoppas bara att jag får vara frisk och kry så jag också kan vara sån när jag blir gammal! Pappa kom och hämtade mig, åkte hem och då duschade jag och plugga lite, sen åt jag goaste maten! Mumma. Och ja, nu ligger jag här och är lite lagom gött trött och just det, skrev ett inlägg i söndags som inte kom upp verkar det som... Men jag åkte ju då till allum med Backman, och jag fick köpt ett par skor, shorts och en topp :D kändes bra när man åkte därifrån för skor och shorts var något som jag letade efter! Toppen var bara något som följde med ;) Måste plugga.. men är för trött och har huvudvärk så känner att jag tänker sova snart och vakna upp till torsdag och sen fredag och sen äntligen heeeeeelg :D SÅ otroligt gött va ! Men jaja, ni får ha det så bra och nana gött :)

Tjohej!




Trött, gött blött hår och bara allmänt tråkig humor men ajg bjuder på dom!

Heavens gift to the world

Hejhopp, måndag idag och grymt segt faktiskt! Svenska, matte låååååång lunchrast för att vi inte hade någon företagsekonomi, så jag, carro och ebba drog till Nygrens och fikade! Snö storm idag också typ ju?! Inte kul någonstans... Drog tillbaka och hade 1 timmas jurridik, jag satt dock och kollade massa bilder från Underbara 9E, började nästan gråta där mitt i lektionen! Hehe, så grymt underbara var / är ni , går inte att beskriva hur kul vi har haft det och hur bra allt har känts. Sen slutade vi vid fem över två då vi tog bussen till stationen och sen vidare med Ängabo bussen till Maxi där viköpte lite taco grejer, vi gick sedan hem till Ebba och fixade det, gött med sån "helg" mat på en måndag när man är lite lagom deppig över att helgen är över ;) Sen chillade vi bara på't! Pappa kom runt 17 och hämtade mig och kan säga att traffiken var kaos, alla bara tutade och ingen kunde köra och ja, bara kaos! Hehe, fick vänta på sebbe en halvtimma seg som han är och sen hem och lyssna lite musik och fixa , och nu ska jag snart ta en dusch och kolla Sofias änglar med mamma :D Ha det suuuuuper bra! Och får ju inte glömma att gratulera goingen Michaela idag på födelsedagen! Stort Grattis igen och hoppas att dagen var bra från start - slut :D



Grattissss snygging!

What if I don't know anything right now?

Heeeeej! Hemma nu då efter kalkonmiddagen :D Hela släkten där förutom Johan som var i Danmark med Elfsborg och spelade, dom vann med 1-0 :D men ja, vi kom dit fick cider och champagne + chips och nötter typ. Sen va det kalkonen, potatis, sås och massa grönsaker! Helt galet hur mycket man äter där?! Sjukt ju, känns som att jag ska spricka och det var 6 timmar sen! Hehe, och till efterrätt blev det en stor glassbomb med vaniljglass, maränger och massa bär, mumsigt. Sen tårta och lite kakor och sist men inte minst godis! Känner att jag har ätit för mycket godis nu det senaste... inte ens gott :( Och stoooooort grattis till min kusin Ellen som har fått en egen lägenhet som hon ska flytta in i på torsdag :D hehe, min moster bjöd in mig, mamma och mormor dit så vi ska ha lite trevligt där när hon har kommit till ro! Och läste en stooor artikel om Johan i någon tidning som dom hade med sig, alltid lika kul! Vi tog 6 färjan hem och ja, tog ca 1 timma och nu sitter jag här i sängen och är helt slut! Men ska nog faktikst dra mig så ha det super :)

Tjohej!

Take my hand and never let it go

Hallåjhallåj! Lördag idag och nästan  10 + här och sol :D grymt ju! Om typ en kvart ska vi bege oss ut mot Björkö där släkten och kalkonmiddagen väntar <3 Kärlek på det! Vi brukar alltid äta kalkon på juldagen när vi har osvit hos mormor och morfar från julafton men eftersom att vi var här iår ( förra året, hehe ) så kör vi kalkonen tillsammans med alla födelsedags barn! Ska fora både mamma, mormor, morfar, Ellen och Sebbe, så då passar det ju super bra med kalkon som jag förövrigt ÄLSKAR! Och sen någon smarrig efterrät (a) hihi, men skriver när jag kommer hem. Ha det super bra nu i vårvädret!

Tjohej :D


Trötta tjejer på håltimman i torsdags!

Och med denna otroligt charmiga bild säger jag HEJDÅ nu ska jag iväg och bli rejält bortskämd heeeeela dagen! Hehe

Helg sköna helg!

Fredag nu äntligen :D gött! började 8.40 idag så åkte med mamma in, bilen som vi hade framför oss hela vägen till skolan hade en räv på en typ korv som satt där bak på bilen, skit äckligt :o Psykologi första, sen hörsalen för att lyssna på en mäklare som snackade ( inom jurridiken ) sen lunch, låååång rast. Vi kollade film och massa äckligt trailers, bra där! Sen röv svenska och sist engelska då vi bara kollade på film, "Bend it like Beckham" eller va den heter ;) Gick sedan och mötte Sofia pluttis, hon skulle ju med och träna idag så vi drog in och tränade ca 1 timma. Sen duschade jag och gjorde iordning mig för att åka hem till Ebba där även Malin och Carro var. Super mysig kväll och galet mycket skratt, heeerregud! Kollade även en grymt bra film enligt mig, Prom night (skräck) en otroligt bra skräckfilm tycker jag :D Pappa kom vid 23 och nu ligger jag i sängen, myyyyyys! Ska dra mig nu så ha det braaaao.

Tjohej :)

Jaadå!

Godkväll, liggger bara här nu och chillar! Riktigt gött om jag får säga det själv. Imon är det fredag äntligen :D och då ska jag faktiskt ta med mig Sofia till Hälsostudion för att de tär något denna veckan och då får vem som helst gå och träna där gratis :D + man får godis där, meheh! Ikväll blir det bara en go dusch och antagligen lägga mig tidigt för slocknar snart! Gör inte mig något alls, att få lite extra sömn sådär! Ha det bra så länge.

Tjohej :)

Jalla

Hallo! Torsdag idag och solen skiner och det är hyffsat varmt och gött ute idag :D grömt! Började 8, hade spanska och sen rast för att sedan ha jurridik och sen kom våran 3 timmars rast så jag och bruuddsen drog till stan och satte oss på Sally's och åt lunch, gött! Drog oss tillbaka till skolan efter någon timme och nu sitter vi här och börjar om typ 1 timma, då vi har historia.. Känner att jag bara vill komma hem nu faktikst! Hade varit grömt skönt. Men skriver säkert senare!

Tjohej :)

Matte sucks

Godkväll eller ja, haha!

Har faktiskt pluggat ganska mycket matte nu, känner mig stolt! Är dock väldigt nervös inför provet imon eftersom att jag har grymt svårt för matte :( Har tagit en paus och kollat på wipeout, asså skadeglädje på hög nivå ju. Ska ta mig en macka nu och en göra iordning mig och kolla lite lite lite lite lite till på matten och sen soooova! Bästa man har att se framemot när man går upp tidigt ;) Men jaja ska inte tjöta mer, så ha det bra och godnatt!

Tjohej :)

Vädret = <3

Heeeeej! Tisdag idag vilket innebär att jag är cp trött, verkar ha blivit något att jag är pigg på måndagar och sen så fort det blir tisdag så håller jag på att dö av trötthet?! konstig tjej...Jaja. Spanksa första lektionen, sen historia, fick sluta tidigare som vanligt på historian vilket är grömt skönt asså! Gick och åt med bruddddddsen och sen försvann Ebba och Carro, så jag och Malin gick och letade efter dom ett bra tag, var seriöst runt hela skolan och letade :s hittade dom verkligen inte! Så vi bestämde oss för att gå ut lite, så vi satte oss vid väggen och jösses va varmt det var idag eller ?! Galet gött ju, satt och snackade där ett bra tag och sen letade vi upp dom och då satt dom där på en mobbad bänk... Mobbade tjejjer <3 Psykologi och sen blev det matte, uschusch! Kom hem strax innan 15 då jag satte mig vid tvn och nu har jag pluggat massa matte för jag har ju prov imon, jiopppie! Hade det ju precis? Seeeegt..
En liten konstig sak som jag har märkt med mig själv, jag är sååå jäkla intresserad av sportfånar, gillar inte alls "musikaliska" killar som sitter där med en gitarr ( asså inte så att jag inte gillar dom men skulle inte kunna tänka mig att ha en kille med en gitarr om jag kunde få en sportfåne , hehe ). Första gången jag sa att jag ville bli ihog / gifta mig med en sportfåne var redan vid 5 -års åldern och det har allt hållt i sig. Kan ju vara för att jag själv är så sport intresserad även om jag inte går i någon sport längre, absolut en önskan och helt fotboll eller hockey , dom typ största sporterna (a) Hehe. Nä nu får jag väl dra och göra lite mera matte så att jag iaf klarar provet känner jag. Ha det grömt så länge :)

Tjohej!



Hoppas på att du blir frisk snart så jag kan få dra med dig på träningen! Klantskalle <3

Trytt tjej

Goddag, första dagen tillbaka i skolan och jag var helt död! Kunde dock åka med mamma in vilket var väldigt skönt. Hade svenska och matte, sen slutade vi :D så slutade strax innan 11, gött äre! Sitter och kollar på tv, hehe ska se 16 and pregnent... Tänk seriöst om man skulle bli gravid nu :o fyfasen, typ en fobi jag har, att bli gravid nu när man är så ung! Är ju förfasen barn själv, haha. Man får inte vara så busiga! Men nä nu ska jag sluta snacka om allt och inget :D Skriver kanske sen igen, ha det braaaaaaaaa!

Tjohej!


Herregud, inte lite lagom trött asså! Thihhiihhihihi

I'm back!

Hellu alla! Nu är vi då hemma och är lite sådär gött sliten efter 5 timmar i bilen! Skriver lite kort om vad som har hänt på dagarna.

Torsdag, då åkte vi vid 8 på morgonen och var framme i Branäs strax efter 13 då vi direkt drog och hyrde skidor och hela det paketet. Sen tog vi och lämnade våra grejer i lägenheten för att sedan åka några åk i backen innan dom andra kom... Fick åkt typ 2,5 timma och sedan drog v hem och inväntade alla som var lite utspridda i backen, sen på kvällen var vi helt slut så det var bara att äta och bädda och allt sånt för att sedan sova.

Fredag, vaknade upp strax efter 8, vi går upp och äter frukost för att sedan ta på oss och dra ut till backen, åkte några timmar och sedan grillade vi korv och hamburgare + varm choklad <3 <3 <3 Sen va det bara ut i backen igen några timmar och sedan kom vi hem, duschade, åt, skratta så man nästan kissar på sig, gör iordning sig och lägger oss och sover.

Lördag, vaknade samma tid, ringde Sebbe vid 4på morgonen i sömnen, kändes jätte bra med tanke på att han hade fullt ljud på mobilen ;) bra gjort osv! Märkte att jag hade fått 2 skit stora bulor på smalbenen vilket gjorde så frukstansvärt jävla ont! Så det var lite små jobbigt att få på sig pjäxorna. Ut i backen, hem till lägenheten och äta lunch, var inne där ca 1 timma och sen ut igen.. Jag och Elisa åkte en knapp lift jämte den stora stolsliften när vi är 110% säkra på att vi ser Sebbe och John uppe i den stora liften så vi börjar ju ropa, vinka och skrika allt va vi kan... När dom som satt där uppe väl märkte det så vände dom sig om och började heja tillbaka, visade sig att det var 2 danska killar i våran ålder, jiiiipppie så lyckat! Åkte vidare någon timma, sen hem och äta + melodifestivalen vilket sög riktigt hårt, fyfan va dåliga alla var :o Sen gick vi och la oss runt halv tolv.

Söndag, vaknade hyffsat tidigt av att jag kommer ihåg att jag hade gått i sömnen... Vaknade runt 2 av att jag satt nere i Elisas säng och kollade på henne och Fanny medans dom sov ( sov över fanny i våningssäng ) trodde att det var morgon när jag vaknade så jag satt kvar och tänkte att dom vaknar nog snart, men så gav jag upp och drog med mig täcket upp till min säng och kollade klockan, då var den bara 02.00 asssåå creeeeeepy tjej här eller :s Aja, bara en stor städmorgon fast vi barn var bara i vägen så dom vuxna blev irriterade på oss som vanligt ;) sen kom vi ifrån lägenheten redan kl 10, tidigt och bra för då kommer man hem tidigt! Kom hem strax efter 15 och sen dess har jag packat upp och bara chillat sönder, pallar inte skolan imon, menmen!

Kan säga att vi "gänget" som var där uppe hatar danskar lite efter denna resan, dom bara kör på en typ och bryr sig inte och tror dom är bäst osv! Så dom blev inte så glada när jag och Elisa sa att vi hade hejat och så på några danskar ( skoj såklart )
Jaja, resan blev mycket lyckad och otroligt mycket skratt och massa bilder som får komma upp när jag lagt in dom på datan, ha det super bra sålänge, ska nog lägga mig hyffsat tidigt idag faktikst! Är dödstrött verkkligen.

Ha det bra, tjohej :D

Sleep tight tonight

Ja men titta, nu är jag här vid datorn igen när jag egentligen borde sova eftersom att jag ska upp 6.45 imon... JIPPIE jätte kul woooho, taggad, fast nä. Kommer iofs sova i bilen men ändå ;) Drar ju då till Branäs med familjen och Tingsen's och Ljungqvist's , ska bli super kul tycker jag! Har ju åkt med Tingsen i princip varje år sen vi var små men nu har vi haft ett litet uppehåll! Och våran familj har inte åkt på 3 år så känner att jag kommer vara som Bambi på hal is :( aw...Nä jag får väl änna dra mig nu om jag ska ens orka gå upp imon, (fast idag eftersom att det är efter midnatt ) hhiiihi, smart jag är. Men ni för ha det super bra här hemma nu så hörs vi när jag kommer hem på söndag!

Tjohej :D

Jaha ja, packa!

Tjenare, onsdags kväll här nu då för dom som inte har fattat det! Idag har jag varit med lilla Moa, vi gick en lång och otroligt kall promenad, (har inte ens fått upp värmen än ) sen satte vi oss i soffan och var så töntiga så vi satte på "Skönheten och Odjuret" sen även "Kejsarens nya stil", älskar ju då disney filmer och har ju fått igång VHS:en så nu kör jag på här med allt vi har, och det bästa med dom gamla filmerna är så korta, mellan 1-1,5 timma bara, asgött! I alla fall, hon drog vid 20 och sen dess har jag bara packat å packat, asså vi ska bara vara borta i 4 dagar men känns som att vi har packat ner mera saker nu än när vi skulle till USA förra året, haha. Menmen, får väl fortsätta här, tycker det är såååååå otroligt tråkigt att packa, fy asså. Ska packa ner massa kuddar med tanke på att vi åker runt kl 7 imon bitti så ska jag försöka sova lite i bilen! Hinner säkert skriva ett inlägg innan vi åker och sen får vi se om någon har med sig data eller inte. Känner att det är inte så jätte nödvändigt att behöva skriva när man ska ha super kul med goa människor några dagaar och bara komma ifrån allt, super skönt :D

Tjohej!


HoppasHoppasHoppas på att det blir du och jag i Kroatien nu du!

Trying not to love you, or?

Hallo, dagen blev lite ändrad om man säger så! När jag satt på tåget fick jag ett sms av Malin att hon hade blivit sjuk... ( skulle varit hos henne ) så lite halft panik över att jag inte kunde få tag i Carro som jag skulle möta upp när hon sedan kom med bussen och då stod vi bara å kollade på varandra och undrade va fasen vi skulle göra nu! Men det löste sig fort, gick först till pressbyrån där jag köpte 2 skvaller tidningar till Branäs (a) Måste ju vara lite road ;) Sen drog vi till BonBon och hyrde 2 filmer, köpte 2 drickor och ett pringles rör. Sen gick vi och beställde pizza och åkte sedan hem till Carro, åka buss med pizza, jippie jääätte piff! Kom hem till henne strax efter 15 då vi åt och satte på första filmen, och kan säga att båda filmerna vi hyrde va lite små porriga, asså fattar inte hur vi lyckades hyra TVÅ så snuskiga filmer så vi bara satt och skrattade.. hehe. Sen efter dom 2 filmerna satte vi på Football Factory ( stavning ) då det bara var massa fotbollshuliganer som slogs och höll på, kändes väl lite bättre än att se massa sex, avsugningar och ja, lite sånt. Hahahah herregud asså. Tycker också väldigt synd om stackars Amanda som har lekt lite för hårt i skidbacken? Haha, krya på dig goding! Nä nu ska jag snart nana hade jag tänkt, men ha det super bra och hoppas ni har haft en gröm dag!

Tjohej :)

Alla hjärtans dag!

God morgon, känner att jag är så grymt utvilad nu efter massa go sömn, känns otroligt skönt! Vaknade runt 8 tiden, la kudden över huvudet och somnade om till 11, lagom gött sådär! Kärlekens dag idag ju, jag ska spendera min dag med Malin och Carro :D vi ska vara lite lagom tjocka, även om Carro inte gillar när jag säger så ;) och bara umgås och ha kul! Dissade faktiskt en person idag, hoppas det inte förstör personens dag vilket jag inte tror med tanke på vad jag vet han ska göra sen ikväll, Haha! Såååå ja, får la skriva ikväll när jag kommer hem och berätta lite mer om vad dagen har erbjudit! Förresten, massa jävla snö har jag kommit under natten.... Visst det kommer vara massa mera snö uppe i Branäs sen, men det är inte samma sak, då åker man skidor och har allmänt kul i snön! Men här vill jag inte ha snö, inte så mycket iaf. Men åker ju snart så chill :D Ska snart äta lite frukoooost och sen göra i ordning mig och sen försöka komma bort till tåget, woooho! Hoppas ni får en jätte mysig alla hjärtans dag om det så är med din kille/ tjej, kompisar, kanske tilloch med själv? Gör något bra utav dagen nu och gotta er lite extra!

Tjohej :D

Ajjemän, wooho, vad händer?

Halllooojj, vad har hänt idag då? Jo min lilla fina söta Sofia kom hit vid 14 tiden, vi drog direkt ut på 1,5 timmmas promenad med mycket prat och kollande av små söta lamm :D tänka sig vad vi har här i VB! Kom hem och då åt vi lite tårta som blev över från igår, sen blev det lite tv och sedan sängen med datan där det blev väldigt många snygga bilder! Sen fick vi för oss att kolla på någon Disney film så vi ( pappa, hehe ) kopplade in en gammal VHS och då kollade vipå Mulan, vet vad jag kommer göra några kvällar nu när VHS;en funkar ;) så mysigt är det ju! Sen mera tv och sen drog hon hem vid 22 typ, mycket trevligt dag måste jag säga och du är grym! <3
Ska dra mig, tjohej :)

Bjuder på några fina bilder


Vacker du är min vän!

Uhm...

Visst borde man vara stolt över att ha oss som sin vän?

Daim <3

Godkväll folks, idag är det söndag... Vilket brukar vara hyffsat chill, va det väl idag med iofs, kalas för Sebbe. Åt någon kyckling gryta och ris först, sen när vi får glass till efterrätt så säger mamma att vi skulle få tårta sen också, asså jag trodde hon skämta... Inte både glass och tårta liksom?! Jaja, funkade det med men va så äckligt mätt så det går inte att beskriva! Alla åkte hem runt 17 tror jag det va, sen har jag bara chillat vid tvn och nu ska jag dra mig :)

Tjohej!

Trolololool

God kvääll, natt eller va det nu blir! Lördag idag, chilll som fasen, har bara städat lite sen åt vi och sen drog jag bort till farmor och farfar... Efter en stund kom pappa och Sebbe bort så firade vi sebbe som fyllde år igår ( Kan ju säga grattis till Basse, Conrad och Fredrica som fyllde igår) Sen drog jag hem vid halv fyra för att min lilla Hanna skulle komma hem till moii, kuuuul! Vad har vi gjort nu då? Vi har snackat, kollat vänner + druckit te, mumsigt värre. Sen åt vi lite och sen va det Melodifestivalen och kan säga att jag har aldrig gillat Ulrik men hans låt nu vara super bra, kan vara för att jag är totalt förälskad i trummor och det var ju dubbla uppsättningar ;) hehe, go musik! Sen drog hon typ efter det och nu har jag bara chillat och kollat lite bloggar,  ska nana snart !

Ha det bra, tjohej :)

Underbart!

Då var det lov, fyttifan va gött eller?! Berättar lite om dagen som började 8.40 som vanligt, hade psykologi och sen typ 1 timmas rast, sen va det lunch och ytterliggare någon timmas rast för att sedan ha privatjurridik i äckliga dummet ( är ingen luft där inne, helt seriöst sjukaste rummet som finns, dom som aldrig har varit där inne och tror att jag överdriver kan ju hålla käften lite för det är sjukt...)
Sen svenska och åter igen i äckliga rummet -.- fyyy! Och sen sista lektionen blev Engelska, då vi hade prov! Gick nog faktikst väldigt bra! Hem lite snabbt för att sedan dra till Carro.
Vi skulle ha lite tjjejmiddag typ, jag, carro, malin och ebba! Tycker det blev en riktigt lyckad kväll med otroligt mycket mat, skratt och bara massa prat + lite slagsmål.. haha.
Vi åt till förrätt räkcocktail ( stavning ) super gott! Sen åt vi fläskfile inlindat i bacon och någon ost i, samt bea-sås och sånna där runda små potatis saker ni vet? ;) haha kommer verkligen inte på vad det heter men det var så sjukt gott i vilket fall! Sen efterrätten blev marräng och hallon tårta, mums!
Kan säga att jag hade så ont i magen för den var helt proppfull verkligen, galet! Sen la vi oss och kollade på "Bert" lite och åt godis, chips och dipp! Asså ni anar inte hur mkt jag har ätit nu ikväll, herregud! Men aja, är så trött så jag vet inte vad jag skriver typ så ska nog sova nu! Ha det braaaaaa

Tjohej :)

Before you tell him goodbye

Listen to your heart - Roxett, kärlek!

Skola idag, dödstrött, trodde jag skulle tuppa av hela tiden! Först spanska, historia, psykologi och sen matte. Tyckte dock att det nästan va en lite ovärd dag idag med tanke på att vi inte gjorde något vettigt på lektionerna. Men aja! Kom hem runt 15 då jag bara slappa och åt, har nu pluggat lite engelska. Ska nog lägga mig ganska tidigt idag med tanke på hur trött jag är + har sovmorgon imon så kan få chansen att sova lääääänge!

Aja ska dra mig nu, tjohej :)

funderat på att bli skådespelare?
för du är så jävla bra på att låtsas

Hell yeah

God kväll, måndag, ny vecka, nya ta och bara 1 vecka kvar till lov :D tilloch med mindre ;) haha! Gick upp som vanligt 6.15 höll på att dö helt seriöst, sjukligt trött! Jaja, började 8.15 med svenska, ganska chill ändå. Sen matte där det mest blev snack om fredag, men mer om det senare i veckan. Tog en snabb lunch med Ebba, Malin och Carro, sen plugade vi lite företagsekonomi, dom som hade fått IG fick göra om provet idag, även dom som ville försöka få högre betyg fick göra igen idag, alla som inte ville göra det fick håltimma och jag fixade det galant och sen hade vi ingen jurridik så slutade dirr efter provet alltså 12.30! SKönt det , vi 4 drog till Nygrens och åt/ fikade, satt där någon timma för att sedan ta halv tre bussen hem och sen hade jag bara chillat sönder, hyffsat go dag för att vara måndag iaf ;) Nu blir det lite varma mackor och te tror jag, sen kolla Sofias änglar, älskar det även om det är så otroligt sorgligt... Så ser la kvällen ut, och har även snackat med Sofia om Kroatien, kan änna bli grömt detta känner jag om vi får som vi vill! :D hihi
Ha det bra, tjohej :)

All night long

Tjolahoooo!
Berättar vad som har hänt i helgen nu dådå !

Fredag :
Skola, sen hem till en för att sedan få springa till bussen och sen komma hem och vara hemma i 5 minuter för att sedan springa till tåget och möta upp några. Sen drog vi hem till Ebba och firade henne med paket, mat och bara massa tjöt! Kom hem vid 23 då jag nästan la mig med en gång, så otroligt trött!

Lördag :
Upp tidigt för att ha 10 minuter på mig att göra iordning mig och äta frukost, för att åka in till stan med mamma där var jag hos en och hade lite myspys fastän att jag typ sov där, sånt är livet ibland asså! Tog 12 tåget hem, gick till farmor och farfar, var där typ 1,5 timma och bra snackade, gick hem sen för att äta lite och sen fixa iordning mig. Sen strax innnan 17 skjutsade mamma och pappa in mig till stan, hämtade upp Larsson på vägen, sen kom vi till Moa då vi skulle fira henne för att hon också fyllt år! Jätte lyckad kväll verkligem super kul även om jag är lite smått rädd för din katt ;) Jag och Sofia hade det inte lätt där ett tag... haha. Jag åkte hem vid 00.30 då jag la mig direkt nästan.

Söndag :
Idag blir det bara slapp, hemskt mycket slapp!

För att sammanfatta helgen så har det vart väldigt stressigt men otroligt roligt och mycket födelsedagsfirande! Och bara 1 vecka kvar till lov och skidor :D :D :D fyfan va gött eller!

Aja drar mig nu, tjohej!

RSS 2.0