I kärlekens vägkorsningar uppstår ofta krockar

Godmorgon!
Gårdagen var ett helvete på dan måste jag säga, tur att jag var ensam hemma iallafall. Sen vid halv fem drog jag och mötte Annelie vid tåget och så drog vi hem till henne och hade de skoj, bra slut på dagen, skönt det!
 
Idag händer inget speciellt på dagen men ikväll så ska vi träffa gamla klassen, eller ja, dom som kunde iallafall. Det ska allt bli sköj. Ha en bra dag alla :)
 
Tjohej!
 
Mobba min skeva gosebjörn och du ser inte dagsljuset igen... Haha

Hold on

Halloj!
I lördags då så hämtade vi upp Marianne strax innan 14 och sen började dom jobbigaste 10 timmarna i mitt liv, hhaha! Har nog aldrig haft så ont i ryggen och fötterna som jag hade då, helt sjukt.
Vi fick iallafall diska ( fanns iofs diskmaskin) hehe, och sen plocka av och hälla upp bålen mm. Va jätte kul att få se alla som var uppklädda och så, så fina va brudparet!
Sen åkte vi hem strax efter tolv och sen kom jag hem och typ la mig direkt och sov nästan 12 timmar, hehe, trött tjej här japp ;) Och igår låg jag bara och kolla sex and the city, som sagt, blev en riktigt slapp dag för jag orkade inte med något!
Idag ska jag nog träffa Anneleieil när hon har slutat jobba, så det blir la sköj och imon ska vi träffa gamla klassen, ska bli jätte kuul!
 
Men ha det bra :) Pallar inte lägga inte någon bild just nu för jag är inte på mitt bästa humör och tänkte bara uppdatera lite snabbt.
 
Tjohej!

Känns.. inte bra

Hallo, skriver om gårdagen lite senare eller imon för jag är så sjukt jäkla trött så det finns inte, ska äta lite mat nu och sen bädda ner mig och kolla på Sex and the city!
Så ser dagen ut för mig så ja, finns verkligen inget mer att skriva. Men ha en bra dag iallafall!
 
Tjohej!
 
Som sagt, gött trött tjjejj som klagar lite sådär lagom ;) Tur att alla i familjen är trötta och slappa idag.

We are already one

Godmorgon!
Idag är det verkligen pissväder, fyfasen va det regnar och äcklar sig :( Tycker synd om dom som ska gifta sig, men dom ska ju inte gifta sig förrän i eftermiddag så man får ju hålla tummarna på att regnet försvinner iallafall!
Nu har jag plockat fram massa kläder som jag ska ha på mig/några ombyten för det blev lite knas med hur vi skulle se ut så då åker lite extra med istället ;)
Sen ska jag vara hos Marianne tio i två och sen drar vi till lokalen och kikar och lite så.
Men ni får ha en jätte bra dag alla, även om det inte är det bästa vädret... Men man kan ju alltid hoppas på att det blir bättre även om det inte ska bli det ;) Hoppashoppashoppas!
 
Tjohej :)

Ooooj jag somnar snart!

Haaajj!
Ikväll har jag bara legat och kollat på Sex and the city, hehe, ganska gött att få en kväll att bara ligga inne vid tvn faktiskt. Nu funderar jag på att söva snart för imon ska jag och Mariannenenen hjälpa till på en utav Larssons systrars bröllop, ska bli jättekul att få hjälpa till och så, och få umgås med Marianne hela dagen är ju aldrig fel, känner på mig att det kommer bli en grymt bra men stressig dag ;) Tycker alla får hålla tummarna för mig för jag kan vara rätt klumpig måste jag säga, så ja, håll tummarna ;)
 
Sov sött och godnatt :D
Tjojhej!

Ändrade planer!

Ja hej, dagen blev inte allllllsss som jag trodde... Blir så trött när man går och väntar på något och sen blir det ändå inte så, åååååh.
Iaf, vi åt lunch och sen vid 14 drog vi ut med båten, låg bara och flöt runt på mjörn i några timmar och sen nu då kom vi hem vid 18 och mamma och pappa ska över till några grannar för att grilla, men dom är jobbiga så jag pallar inte gå med, chillar hemma hela kvällen, i min ensamhet, helt forever alone... Åh tyck synd om mig snälla!
 
Menmen, ska kanske börja kolla på Sex and the city nu , har ju HELA den boxen så det är la bara att börja kolla :)
Ha en fortsatt bra kväll allihoppa, och hoppas verkligen inte att det blir sämre väder imon som det ska bli, snäälla låt det vara såhär fint och härligt som det har varit!
 
Tjohej :)
 

Skratt lyser upp världen likt solsken

Hallo.
Dagen igår var sååå underbar, för det första så kom ju bästa mormor och morfar hit och sen åkte vi ju som sagt ut med båten och hade det gött på klipporna, sen kom vi hem runt 21 och då kollade jag en film som var ganska bra faktiskt, och sen efteråt gick jag nästan direkt och la mig.
Idag vaknade jag vid 11 och då käkade jag och la mig lite i solen. Mormor och morfar åkte precis, buhu, blir seriöst deprimerad när dom åker varje gång... Fick iaf en liten "semesterpeng" så 500 kr rikare är väl inget att klaga över, haha.
Nu ska jag lägga mig lite ute igen tror jag och sen duscha och fixa iordning mig för att sedan åka in till min pöjk och vara där i eftermiddag/kväll, så ja, denna dagen ska nog bli bra den med!
 
Haaaa en super dag i solen :D
Tjohej!
 

Det är inte viktigt hur länge vi lever, utan hur vi lever det

Hejhopp!
Morgonen började med frukost och sen la jag mig i solen och sen gick jag ner och hämtade posten, lönen kom idag och så öppnade jag brevet och fatta ingenting, haha, sen när jag fråga mamma sa hon att jag hade fått dubbellön, det kändes ju lite gött men så fick jag hålla på och ringa till lönekontoret och allt va det va, så där försvinner väl dom... Hade ju varit gött om dom sa att jag fick behålla dom eller nåt liknande ;) Jaja! Får iaf pengar..!
Nu håller vi på och städar lite för mormor och morfar kommer strax efter lunch och då ska vi ut med båten :D Wiiho! Så underbart i detta goa vädret, sen sak vi grilla på klipporna ikväll och äta jordgubbar och maaaaassa smarrigt , livet är bra underbart ibland!
Men nu ska jag ta och dampsuga lite och fixa iordning lite och sen hoppas på att vi drar iväg så fort som möjligt.
 
Ha en underbar dag i solen :D Dom som sitter inne får skämmas, haha!
Tjohej :)
 
Pallar inte att det ser ut som att jag står på vakt eller nåt, men alla kan inte vara vackra så ;)
Som sagt...
 

My heart belongs tooo you now

Halloj!
Idag har det ju varit en hela galet bra dag måste jag säga, underbart med värme och sol! Åkte som sagt ut med båten med mamma och pappa, och av en ren slump så hamnade vi jämte våra grannar så tjötade med dom och fick även badat, första doppet för mig iår ( I Sverige då ;) ) men fyyyyyyfan va kallt det va! Shit, usch, äckligt kallt, hade ingen känsel i mina fötter...
Sen åkte vi hem vid halv fem och så åkte jag och mamma hem snabbt och hämtade skaldjuren och sen åkte vi ner till pappa och båten igen och så åkte vi till en annan ö där några kompisar + massa okända människor var, fick doppat halva mig när vi kom dit och sen käka vi som sagt skaldjur och sen satt vi " tjejer" eller om man ska säga "kvinnor"/"Tanter" och kollade på solnedgången, så mysigt! Vet dock en som jag hade velat ha där menmen, det fixar vi en annan dag!
Imon kommer mommo och moffa upp :D Yey! Men nu ska nog sova, grymt trött!
 
Tjohej :)

Se ditt liv som en jättebra film

Godmorgon på er!
Igår drog jag in till stan vid 12 tiden och fikade med Michaela, mycket trevligt och gött med en pratstund! Sen va jag hemma vid halv tre och då åt jag och sen duschade + städade undan lite. Sen vid 16 kom min gose hit och vi har bara tjötat och kollat vänner ( okej, han blev lite tvingad att kolla)hehe, sen kolla vi lite filmer på hans mobil från deras klass på GA, vissa är ju föööör snygga ;) Sen gick vi till tåget vid typ tio och sen gick jag runt på tomten lite med pappa, hahaa, kul ;) Sen blev det lite tv innan jag la mig och sov.
 
Idag då, nu är jag och Sebbe ensamma fast märkte att mamma och pappa kom nu, dom har iaf varit ute och cyklat på morgonen för dom som bryr sig ;) Och nu ska jag nog ut i solen lite och sen äta lunch och sen ska vi ut med båten och ligga ute hela dagen och ikväll...nu kommer det bästa.... ska vi äta skaldjur ute på klipporna med massa kompisar :D:D:D ååååh kärlek! Så galet underbart..!
 
Men ni får ha en bra dag i det goa vädret så får vi se om jag får in något ikväll :D
Tjohej!
 
 
När jag och pappa såg en dokumentär om Usain Bolt för någon dag sen så kom låten "Hold on" med Sean Paul, lyssna på den, väldigt go låt faktiskt!
"Hold on to the dream, hold on, hold on and believe"

Det bästa du kan göra är att förstå dig själv

Gooooodmorgon!
Fyfasen va det blåser ute :o helt galet! Undrar vart fan sommaren är, blir ju gött deprimerad över detta. Måste vara den sämsta sommaren på många år? Dock säger dom att det kommer in bra väder imon till typ fredag så man får ju bara hålla tummarna och hoppashoppashoppas att dom inte ljuger!
 
Nu ska jag borsta bissarna och sen gå ner och börja kolla Sex and the city serien som jag fick i present när jag fyllde år, kul med något nytt nu :) Sen ikväll blir det lite gympass och även spinning 1 timma, känns härligt men vet hur trött jag kommer vara efteråt och imon..!
Men ha en fortsatt bra dag så får vi se när jag skriver igen, ska försöka skriva lite fler inlägg per dag nu (om jag hinner), önska mig lycka till!
 
Tjohej :)
 
Haha va bara tvungen med den sista, såååå goooo

Natt och regn öööh

Halloj, idag är det söndag och jag har inte gjort så mycket alls, kollade som sagt på dokumentärer och minnesgrejer från Norge och sen har jag även kollat lite vänner på det så man blev lite gladare efter allt gråt!
Sen kom Therese hit och vi har bara tjötat och haft det gött, sen tog vi en "promenad" bort till planen där vi skulle möta Annelie och Therese, men vi blev stående där i någon timma och bara tjöta istället, trevligt det med!
 
Sen när jag kom hem satte jag mig hos mamma och pappa och kollade på tv och nu ligger jag här och hade tänkt o sova nu. Imon blir det nog en chill dag och sen på kvällen blir det träning, lär väl vara gött go efteråt med tanke på att det nästan är 3 veckor sedan jag tränade sist ;) Hahah... Aja, godnatt på er!
 
Tjohej!
 
Pallar inte att den är sååååå söt!
 

Tänker på er Norge!

Ja idag, den 22 juli var det exakt ett år sedan det hemska hände i Norge, usch jag tycker det är lika hemskt fortfarande när det kommer på tal. Att så många oskyldiga ska behöva dö, så orättvist.
 
Satt och kollade på minnesgrejerna på tv idag och dokumentärer från den dagen förut och man satt ju bara och grät hela tiden, när några som överlevt berättade om vad som hade hänt och hur dom hade gjort, då kom tårarna!
Sen va det en tjej som hade blivit intervjuad förra året strax efter terrordådet som sa " Om en man kan visa så mycket hat, tänk då vad mycket kärlek vi kan visa tillsammans". Alla tankar har varit till er i Norge idag.
 
<3!

Look me in the eyes

Godmorgon!
Idag är det söndag och det är kaaaallt ute, uscusch, blir så ledsen över vädret! Så det blir antagligen inte att cykla ner till båten heller...
Vaknade iaf med vääärldens jobbigaste ryggvärk ( haha sött ord.. ) svanken dampar ju sönder, buhu. Nu funderar jag på om det är värt att gå ut och lägga sig intill väggen ändå eller om jag ska dra ner och kolla lite vänner ;) Ilands problem här yes!
Sen annars idag ska jag kanske träffa Therese om hon svarar någon gång, annars får det la bli en slappdag idag eller nåt sånt :) Kanske dra bort till farmor och farfar och fixa lite pengar? Moheheh, ne jag orkar inte röra mig från sängen, ryggen värker , jobbigt läge.
Aja, ska dra och borsta tänderna nu iaf, ha en braaa dag så får vi se när jag skriver igen :)
 
Tjohej :)
 
Ha ha ha ha ha pallar inte

klockan är just nu 01.02... Intressant?

Hej!
Igår blev dagen lite annorlunda, han kom inte hit för vi "hann" typ inte, han skulle träna och sen skulle jag ju till Larsson så ja, vi struntade i det! Hade det bra hos henne med flickorna, pappa och Rolle kom och hämtade mig halv tolv typ och sen la jag mig nästan direkt!
 
Idag då, skulle träffat honom idag igen men stackarn blev sjuk så jag har bara legat ute i solen hela dagen, underbart! Sen kom Annelie hit vid halv sex så har vi tjötat, kollat maaaaassa bilder, ätit, kollat på vänner och ja, bara varit oss! Sjukligt go är du! Mohahah, ne men ska försöka och inte vara så läskig... Sen har vi haft gäster här ikväll, eller ja, några träningskompisar till mamma och pappa. Nu ska jag nog ta och nana så är det en ny dag imon ( okej, det är söndag nu, men ändå ;) ) Hoppas på att det är sol så man kan ligga ute hela dagen :') Kanske ska cykla ner till båten om det är bra väder, alltid lite mysigare! Men jaja, godnatt på er.
 
Tjohej :)
 
Palla att det är sån snygg färg!

Passionen styr nu

Godmorgon!
Vad hände igår då? Jo jag slappade gött under förrmiddagen och sen åt jag lunch och gjorde iordning mig för att åka in för lite myspys, haha, låg bara i sängen och kolla Playa del sol, hhaah guud bra humor! Sen vid 18 drog jag till nr 19 för att möta upp Larsson, fick skjuts hem till henne av hennes jobbarkompis och sen ställde hon sig och gjorde mat, blev sååååå gott! Sen skype vi med "hennes" kille, okej inte tillsammans men aa ni fattar, pallar inte förklara ;) Herregud va vi fick skrattat där! Go kille måste jag säga, sen vid kvart i elva följde hon mig till tåget och jag mötte upp Sebbe och John, dom sa att tågen inte gick så johns pappa kom in och hämtade oss och det var very mycket kaos med tågen yes, kom iaf hem strax efter 23 och då gjorde jag iiiiiingenting, skönt det!
 
Idag är det fredag, fast jag blir hela veckovild när det är sommarlov/lov så ja, haha! Nu har jag ätit frukost och ligger bara här i sängen, ska väl duscha och sånt snart och sen kommer min pöjk hit ( ja, jag gillar som sagt "ö" ) och sen ikväll ska jag till Larsson igen med några, ska änna bli lite gött tycker jag. Men hoppas ni får en braa dag, hyffsat bra väder idag också skönt det :)
 
Tjohej!

Vart du än går, så finns du där.

Godmorgon!
Usch vilket väder det är idag då, bara molning och regn.. Känns ju inte direkt som juli.
Ska börja göra iordning mig lite och duscha och sånt kuuuul, sen äta lunch och sen dra in till min pöjk och sen efter någon timma där ska jag möta upp Larsson som jag ska hem till, elller ja, hennes systers lägenhet iaf ;) haha!
Men dagen känns braaaa, först kan man ligga inne och kolla film med personen man älskar och sen ska man träffa en av dom bästa för lite tjejmys! Bättre dag är ju svårt att få!
Men jjajaj, nu får jag la försöka göra iordning mig lite och hoppas på att det inte börjar regna allt för mycket. Ha en bra dag :)
 
Tjohej!
 
Nyvaken tjej!

*happy**tired*

Heeejhopp!
Idag kom ju som sagt backman hit och vi åt typ det första vi gjorde och sen satte vi oss och bara tjöta för att sedan gå en promenad med lille vovven, drog ner till sjön och självklart kommer det springande 2 små killar med en hund och frågar om deras hund får hälsa på min lille gris, och han är så jäkla rädd för hundar efter att han blev biten förra året ( tror jag det var ) men dom sprang bara fram innan man ens hann säga något, små idioter måste jag säga ändå! Fick bärt lille Rickie en bit också för han börjar bli lite gammal och väldigt lat ;) haha go hund.
Sen drog vi hem och chillade, fick ett sug efter sockerkaka så det gjorde jag, hon satt och kollade på lite gulligt och sa vad jag skulle göra, team work! Den blev iaf ooooootroligt god, mumsmumsmums!
Sen åt vi ( ja, vi äter typ bara hela tiden känns det som...haha ) och sen drog hon vid 20 tiden och nu sitter jag bara här och chillar, ska typ in i duschen och sen lägga mig och kolla lite vänner, göött!
Men ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjohej!
 

"Lycka är alltid det rätta valet"

 
Hej! Igår vaknade jag, åt frukost och sen satte jag mig ute intill väggen där det faktiskt var riktigt gött! Sen duschade jag, gjorde iordning mig, åt och sen drog jag mig mot tåget för att åka till Göteborg. Skulle ju träffa Ebba, Malin och Carro, fast vi andra fick vänta på Carro som jobbade så vi gick runt lite och bara tjöta. Sen när hon mötte upp oss gick vi och åt på en gooo restaurang, kommer dock aldrig ihåg namnet... Sen gick vi iaf till Heden och kollade runt, va dock så jäkla kallt så det var inte det roligaste! Sen drog vi oss mot terminalen runt 19 tiden och så åkte vi hem, sen när jag kom hem gjorde jag iordning pop corn, tog dricka och gosiga filtar och gick ner och satte på första pirates of the caribbean filmen, va så trött så jag höll på att somna men jag lyckades hålla mig vaken, duktig som jag är ;) Precis som att man inte skulle kunna ha somnat en stund under filmen, för man har ju sett den ett antal gånger!
 
jaja, idag har jag legat ute hela förmiddagen, skönt det iaf. Snart kommer Backman hit så jag måste hoppa in lite snabbt i duschen nu och fixa mig liiite bara. Men ha en go dag :)
 
Tjohej!
 
inte för att man ser sådär jätte mycket, men guuullliga bilder iaf

Livet är en komedi för de som tänker och en tragedi för de som känner

Jaaa godmorgon då! Då ska jag äntligen ta tummen ur röven och skriva om Kroatien :)
 
Vi åkte förra lördag 7 juli, jag gick upp vid halv nio och sen kl 9 kom Emil med föräldrar och Sofia med förälder som skulle skjutsa oss till Landvetter. Väl där checkade vi in och sen sa vi hejdå till deras föräldrar osv, sen gick vi och kolla i lite affärer och sen satt vi bara och tjöta om hur jäkla skönt det skulle bli att lämna äckel kalla Sverige! Planet blev försenat ca 1 timma men när vi väl satt på planet sen så kändes det sååååå jäkla otroligt bra! Tog bara 2 timmar ner vilket är otroligt snabbt enligt mig. Och där i Zadar då som stället hette så fick vi vänta på väskorna och sen ta en buss i 20 min och sen fick vi skjuts i typ 2 min till själva lägenhetshotellet. När vi kom fram gick jag och Sofia till vårat rum, åååh va skönt det var att få ha varit ifred 1 vecka ;) Men väl där så bytte vi nästan direkt om till bikini och drog oss ner till stranden och badade i 25 grader, underbart! Sen efter någon timma drog vi upp och duschade och fixade oss för att sedan dra till en restaurang som låg precis vid stranden, och ja, sen satt vi där och sen gick vi hem och sov!
 
Söndag så vaknade vi, åt frukost, smörjde in oss och gick sedan ner till stranden. Jag / vi har ju fått höra att man helst ska köpa badskor om man åker till Kroatien för botten är så dålig att gå på, och hjälpes va rätt dom hade, fyyyfan det gick ju inte att gå där! Det första jag gjorde va att skära upp mitt ena långfinger så det blödde ganska gött mycket kan man ju säga! Usch så äckligt det va, blää. Sen var resten av dagen bara att sola, bada,sola,bada,sola,bada,sola,bada osv och sen upp till rummet och göra iordning oss och sen till någon restaurang.
 
Måndag blev det en båtutflykt, vi var på den båten 8.30 och fy i helevet va varmt det var, humöret bara sänktes på oss alla ;) Haha, va fast på båten först i typ 4 timmar(?) och det svalkade nästan ingenting och närmare 40 grader så ni förstår att det var fruktansvärt varmt... Sen tillslut fick vi lite lunch och sen fick vi typ 2 timmar på en ö att gå och kolla runt själva eller bada som vi då gjorde, åååh så underbart vatten det var där och va skönt det var! Sen va det på båten igen och klaga lite till, kolla in en pappa som fixade string på sina badbyxor, herregud , trodde jag skulle dö! Sen fick vi stannat till och bada i typ 40 min och sen va det bara hemåt. Vi gjorde inte iornding oss den kvällen utan gick direkt till en strandrestaurang och åt, sedan gick "barnen" och tog massa kort och hjälpes va jag skratta, blev inte många seriösa kort kan jag säga! ;)
 
Sen tisdag blev det bara sol och bad hela dagen, sen hem och göra iordning oss och sen gick jag och Sofia ut själva och åt på kvällen, myspys!
 
Onsdag va det sol och bad på dagen och sedan gjorde vi iordning oss och tog bussen in till själva staden i Zadar, gick runt där i trånga gränder när det var cp värme, va la inte det skönaste när man kände att det typ rann på ryggen! Hahaha! usch. Sen gick vi upp i något högt torn och kolla på utsikten och sen när vi skulle ner så har ju både jag och Sofia svindel, men på något sätt går det lättare för mig om jag går fort nerför så jag liksom blir av med det, så jag fick ju stå och vänta på dom för söta Sofia tog gött med lång tid på sig asså ;) Haha gillar dig ändå <3 Sen gick vi och åt och sen hem och sova!
 
Torsdag så åkte mamma och pappa på en ny båtutflykt, vi andra bestämde oss för att stanna kvar istället denna gången och då gick vi in på "betal-stranden" så betalade och gick in och la oss, åt sedan lunch där och sen drog vi upp till lägenheten igen, jag började packa lite smått så jag skulle slippa göra så mycket sen! Sen gick vi tillbaka och la oss, badade och solade och hade det bara gött! Sen gick vi och åt alla på kvällen och va lite småledsna över att det var näst sista dagen där!
 
Fredag blev det bara att pressapressapressa och såklart bada en massa! Sista dagen och jag kände nästan lite ångest över att behöva åka hem...Fick iaf ätit både mat och glass och sen på kvällen så gjorde vi iordning oss och åkte in till Zadar igen och gick lite på en marknad och kollade runt. Sen satte vi oss på en ruskigt fin restaurang precis vid hamnkanten och kunde kolla solnedgången, sååå underbart!
 
Sen på lördag då så ringde klockan 5.40 för mig och Sofia, då var det bara att gå upp och ta på sig och göra iordning sig lite, sen 6.10 kom taxin som tog oss till bussen och sen var det buss i 20 min och sen satt vi på flygplatsen i typ 2 timmar, eller kanske lite mindre men tiden stod stilla! Sen när vi väl kom till Sverige så tro fan inte att det regnar, asså man blir ju ledsen, fyfan vilket hemskt land vi lever i ibland asså. Att flytta till USA lockar mer och mer för varje år som kommer måste jag säga!
iaf, vi väntade på väskorna och kunde kolla in massa Gothia lag som från typ Indien, England, Tyskland och allt va det var! Sen kom vi ut och mötte föräldrarna och stod och tjöta lite och sedan åkte vi hem, och sen låg jag i soffan i princip hela dagen och bara kolla på tv som jag inte gjort på en vecka, haha lycka ;)
 
Sen har det ju även varit maaaaassa kortspelade, yatzy, målat fula teckningar och sånt också emellan allt. Och måste säga att detta har varit en av dom bättre resorna och har haft så underbart roligt hela tiden! Bilder kommer på min facebook om min andra datan vill starta, börjar få lite panik över att den inte vill starta... Har ju bilder från 2009-2012... och det är ganska många bilder om man säger så. Åååh! Menmen, nu fick ni en liten fin uppdatering ;) Hoppas ni orkade läsa allt! Annars gör det ju inget heller :D haha! Ne men skriver mera ikväll när jag kommer hem, ha en bra dag :)
 
Tjohej!

Jaaaadå

Hej! Igår träffade jag Carro på stan, gick och kollade i lite affärer och sen satte vi oss på ett cafe i några timmar och hade det gött! Sen kollade jag One tree hill resten av kvällen och sen idag har jag städat och sen cyklade jag bort till farmor och farfar för att tjöta lite och sen kom min gosepojk hit, såååå härligt att träffa honom igen! Bara mysmysmys hela dagen är något jag inte tackar nej till iallafall
 
Ska göra ett inlägg imon innan jag åker till Göteborg om vad vi har gjort och så i Kroatien, lovar att det kommer imon!
 
 
Mörk och trött bild, yeah!

Mod kan inte existera utan rädsla

Halloj! Ja nu är man hemma igen då, tyvärr... Eller ja, vi kom till Sverige för exakt 24 timmar sen. Måste duscha och fixa iordning mig nu och sen dra in till staden för att träffa Carro! Skriver antagligen senare om hur det har varit och vad i gjort osv :)
 
Tjohej!

YES!

Sååå då har man jobbat klart för denna sommaren, skönt det! Det var dock en som dog inatt, usch va hemskt...
Men jag slutade halv två och då drog jag och lämnade några papper och sedan drog jag till hemmakväll och lämnade filmerna från i helgen + köpte lit godis, höhö, cp gott godis har dom!
 
Kom iaf hem strax efter två då jag började packa så nu är alla kläder osv nerlagt, bara "toa" grejer kvar, och det kan jag inte lägga ner än så är klart för tillfället :) Skönt det med tanke på att jag HATAR att packa!
Nu ska jag ta något litet att äta och sen lägga mig och kolla på något, så ska försöka skriva senare om jag hinner :) Ha det bra i regnet!
 
Tjohej :)
 
Trött tjej. Tjockis gulligt ansikte. Inget hår? Så ska det inte vara...

Ooooh nu närmer vi oss med stormsteg!

Hallo folket! Torsdag idag vilket är gött, för då har jag bara 1 dag kvar att jobba och sen får jag äntligen sommarlov ;) Wooho! Och vad har jag gjort idag då? Jo jag jobbade över lite så jag kan sluta liiiiite tidigare imon och sen drog jag direkt och tränade, blev dock en väldigt liten stund, men bättre än inget! Snabbt men intensivt. Åkte sedan hem med pappa och så kom Annelie hit en stund, fick tjötat och kollat på film och ätit fruktsallad, mumma!
 
Nu ligger jag här och ska ta och försöka sova så jag orkar upp till min sista dag som består av 3,5 timmas arbete :D wooho! Ååååh , hihi så glad så jag tror jag kommer spricka, snart åker vi! Väldigt snart faktiskt... 37 timmar och 10 min kvar tills vi lyfter!
 
Men godnatt och så vidare jajaja :D
 
Tjohej!

Mycket för lite pengar! YES

Detta fick jag då köpt, inte bästa bildkvaliten menmen, vafan , man ser ju ;)
4 st skvallertidningar är ju bara ett måste ;) haha!
En super go parfym, go lotion efter man rakat benen och lite toffsar!
En BH, hahaha pallar inte att den ser skit stor ut... Och även ett par solglasögon, använder aldrig det men känner att eftersom det var 40 grader i Kroatien igår så kan det vara ganska skönt ändå!+ dom kostade bara 65 kr ;)
 
Som sagt, det enda som inte är nödvändigt för resan är egentligen parfymen ( kanske lite Bh:n också, men det är ju alltid bra att ha, speciellt nu när man lär svettas sönder, blää)
Menmen!
Tjohej :)

Snart så!

Hej! ååååh vilket underbart väder det har varit idag?! :D Grömt! Jobbade idag 9.30-14 och sen drog jag och mötte upp Sofia för att kolla lite affärer och sen en go fika med massa prat om bl a Kroatien på lördag! Sen efter det så drog vi och kollade/köpte lite mera grejer, dock bara "viktiga" grejer till resan ;) Men roliga ändå, höhö! + att allt precis ALLT är ju på rea nu så fick 9 grejer för under 300 kr, det kallar vi bra ;) Sen gick vi bara runt och sen åt jag lite glass, hihi! Sen drog vi hem kl 19 och nu sitter jag här och väntar på att bli ensam så jag kan äta min lilla fruktsallad och kolla på DH. Ska visa i ett senare inlägg va det va jag fick köpt idag :) Men ha det så bra så länge!
 
Tjohej :D

I'm so ready to fly!

Halloj!
Måndag idag vilket känns lite småsegt, meeeeeen NU börjar ju ändå nedräkningen till Kroatien resan på lördag! Känner ju att jag har lust att börja packa men känner samtidigt att jag vet hur "sur" jag blir om jag bara ser resväskan där och inget händer ;) Så jag får packa efter jobbet på fredag!
Vi åker härifrån typ halv tio på lördag morgon och sen lyfter vi från Landvetter 11.45 så vi är framme redan runt 14 tiden för det tar tydligen bara 2 timmar och 10 min att åka ner dit :o det är ju helt galet snabbt eller?! Man kommer ju inte ens hinna upp innan man ska ner igen :s Menmen, vi kommer ju ha typ hela eftermiddagen i Zadar då som stället heter. Ååååh finns inte ord för hur mycket jag bara vill åka NUNUNU! För vädret här hemma verkar ju inte bli något bättre... Seriöst, man ska inte behöva gå i jacka i juli? Det är ju bara sjukt.
Yyayaya, nu ska jag nog dra mig lite och göra... ingenting ;) Haha Blev en chill dag idag iaf! Men resten av dagarna så är jag fullbokad från och med 8 på morgonen fram tills man lägger sig, så tiden borde ju gå hyffsat fort! Ååh, thih!
Men ha det bra :D
 
Tjohej!
 
Hahahhah kan väl vara det finaste..?

Jamen, grattis Spanien!

Hejhöpp! Dagen blev inte som planerat, skulle träffat Malin från förra klassen emn det krånglade med hennes skjuts och tåget, hon bor ju i Skövde så ja.. Det var lite tråkigt! Så istället har jag legat ute under dom korta stunderna det har varit sol och sen kollat lite DH, sen kom sofia och emils föräldrar hit på lite fika och snack om Kroatien, fatta att det bara är 6 dagar kvar!?! helt galet nice :D
Sen när dom drog så grillade vi och sen självklart så kollade vi på matchen och jag har ju alltid tyckt Torres är snygg / charmig, och idag trodde jag att jag skulle dö, speciellt när han kom ut på planen med sina 2 barn som var super söta! Åååååh kääär <3<3<3 haha, ne men hade inte haft emot att träffa honom eller kanske vara barnvakt åt hans barn? ;) Haha lycka till Linnea...
 
Nu måste jag ta och sova, klockan ringer 8.15 imon för jobb, åååh orkar inte... Men det är bara denna veckan kvar som tur är! Men godnatt på er :)
 
Tjohej!

RSS 2.0