Tjolahopp!

Har väl inte gjort något speciellt denna veckan, träffat kompisar, varit ute och gått, fixat pass, varit hos banken... Ja lite sånadär vuxengrejer ;) Jobbigt att man är stor, haha.
 
Idag så ska jag, Larsson och Annelie åka till Borås och kolla lite affärer antagligen och sen sätta oss och fika eller vad det nu blir och bara tjöta, ska bli himla gött att göra något, att åka ifrån VB lite och sååå, men hoppas ni får en bra dag alla!
 
Tjohej!

Midsommar helgen

Heeeejsan!
Min midsommar helg har varit lugn men väääldigt rolig. Vi åkte ju ut till Malins stuga i torsdags, då Malin körde... Känns fortfarande lite konstigt men det är grymt skönt, kom väl fram vid 22 tror jag, då vi bara tjöta och duschade lite osv..
 
Sen på själva midsommarafton så vaknade vi ganska sent, sen åt vi frukost och gick ut och plockade blommor och allt va som behövs för att göra kransar, sen gjorde vi iordning lunchen och sen tog vi det bara lugnt, spela lite spel och sen tog Malin, Samuel och Victor sig ett dopp medan vi andra stod och kollade på bara ;) Sen blev det en liten båttur innan vi somna
 
Lördagen vaknade vi väldigt sent och då gjorde vi en stooooooor brunch! Oj så gott va, helt sjukt va gott och mätt man blev, haha, mera den dagen va väl att vi tog båten in till Lysekil och köpte pizza och blev rejält blöta... Sen åt vi och gjorde "iordning" oss för att kolla på film på deras projektor, helt okej film ändå... The call tror jag den hette ;)
 
Sen på söndagen så städade vi mest hela tiden och käka tacos innan vi begav oss hemåt, sen när jag kom hem så gick jag ut och gick med Annelie en stund och sen chilla jag hela kvällen så det har varit en helt sjukt go helg!
Hoppas ni haft en lika go helg som jag och haft det bra trots regn, men vad är en midsommar utan regn då? ;)
Ha det så bra nu alllaaaaaaa
 
Tjohej!
En liten bildbomb då!

En helt annan värld

Woooho, haha ne men jag är väldigt trött just nu ;)
Igår iaf, så låg jag ute på förmiddagen i solen och götta mig, så grymt äckligt gött med värme! Sen kom Ebba efter ett tag, sen tog vi en promenad med Rickie och sen hem till mig där Malin och Julia kom efter ett tag, så bestämde vi allt inför midsommar helgen som ska spenderas i Malins sommarstuga ute vid Lysekil, så bli så underbart och tror verkligen vi kommer få super kul! Sen drog Malin och Ebba så jag och Julia började spela kubb med Sebbe, och sen kom Anton och joinade, kan säga att igår va en riktig go sommarlovskväll, man gick ute i bara shorts och en tröja, skratta så jag grät, knotten och myggen åt upp en... haha äkta sommar helt enkelt ;)
 
Idag då, åkte faktiskt med mamma in när hon skulle handla och tränade, så blev 1 timmas gym på morgonen, sen hem och äta en maaaaassa mat kan jag lova, blev ju aldrig mätt... Drog till Annelie en stund sen och sen hem och kolla på The impossible, är ju en sann historia från tsunamin i Thailand 2004, en familjs berättelse. Har ni inte sett den så MÅSTE ni verkligen se den, så sjukt bra va den verkligen! Blev lite speciellt jobbigt när man ändå har varit i Thailand tidigare och vet hur det är där och allt sånt, men helt klart ett måste att se som sagt.
 
Nu ska jag antingen steka ägg eller hamburgare, sicket val va ;) haha, sen blir det nog lite fotboll och sen nana! Tänker ta en lång sovmorgon imon och hoppas på bra väder som det väntas bli, så hoppas på det bästa så man kan ligga ute lite innan man åker iväg. Hoppas ni får en bra kväll alla :)
 
Tjohej!

Början av sommarloooovet!

Ja vad har hänt mina första dagar då, Malin har fått körkort, ätit maaassa jordgubbar, träffat kompisar, firat mig med tjejerna, solat dom dagarna det har varit bra väder, varit på hotellet för första gången, trott att jag skulle dö dagen efter av bakfylla. Ja det är väl lite vad som har hänt nu i början av lovet lite kortfattat, har ju bara haft lov i 5 dagar så det känns bra ändå!
Idag har jag legat ute hela förmiddagen ungefär och snart ska jag göra iordning mig lite och sen dra mig in till Allergikliniken för behandling, sen ska jag antagligen träna och sen hem och chilla dilla lite.
 
Hoppas alla har fått en sjukt bra start på lovet för jag kan inte klaga iaf! Hoppas på fortsatt bra väder nu, men så är det ju Midsommar på fredag vilket innebär regn ;) Menmen, ska ut till havet med några kompisar så kan hoppas på bättre väder där!
Nu ska jag dra mig så hade såå bra :)
 
Tjohej!
 

Min helg !

Ja nu är det bara 2 dagar kvar till sommarlov! Så grymt gött va!! :D
I fredags va vi ju lediga, så jag var och Fika med Fanny på stan, väldigt kul att träffa henne igen måste jag säga! Vi satt på Nygrens i några timmar och blev gött solbrända kan jag lova. Sen kom jag hem och chillaaaaaa
 
Lördagen så städade jag lite och gjorde iordning mig innan Therese och Annelie kom hit för lite mat, och sen helt från ingenstans så blir jag "kidnappad" och så kör dom runt mig i en bil med ögonbindel så jag inte har en aning om vart vi va, och sen tillslut kom vi fram till Bergsjödal där jag stod först med ögonbindel och sen började dom sjunga "Ja må hon leva..." för mig och oj vilken överraskning asså, haha, hade verkligen inte trott något alls, inte anat det minsta! Va verkligen blandat folk som va där så det var jätte kul verkligen, sen väntade vi in tolvslaget och japp, då/nu är jag jag 18!! Känns ju egentligen ingen skillnad, menmen ;)
 
Igår, söndag, så kom släkten hit på lite kalas och sen på kvällen kom Larsson förbi en stund och sen insåg jag att det var sjukt onödigt att gå till skolan idag så jag la mig och kolla på lite Desperate Housewifes och sen la jag mig, och idag har det varit största chill dagen på länge vilket jag kände att jag behövde! Men nu taggar vi avslutning på onsdag! Yeeeeees, faktiskt sista riktigt sommaravslutningen om man tänker efter, usch... Nu blev det ju nästan lite sorgligt... Haha, menmen, nu ska jag dra mig så ha det så bra :)
 
Tjohej!

Nationaldagen

Igår så va det skola, började med ekonomi... Inga kommentarer på det då, vi skulle skicka in uppgifter om man hade missat något, men duktiga som vi är så har vi ju redan gjort allt så det blev ingen lektion där... Så blev rast fram till digitaltskapande, där vi bara lämnade in våra slutprojekt, sen lunch och sen en liten samhällslektion... Hade det inte vara för att det snart är sommarlov så hade man ju varit grymt förbannad över att ha haft en sån onödig dag, men nu går det inte att vara sur över något ;)
 
Drog till stan och satt på Åkanten med mamma, Monica, broder och John, sen hem och chilla innan jag gjorde iordning mig och åkte till Carro för att fira henne lite med go mat och såååå! Kom la hem halv nio typ för hon är ju så gammal nu så hon får gå ut på krogen... Aja, bara 3 dagar kvar ;)
 
Idag då, på våran nationaldag... Haha, cyklade bort till farmor och gick ut och gick med Rickie och Therese, sen åkte jag hem och duschade innan Julia och Victoria kom hit, och strax därefter kom Annelie... Vi bokade faktiskt resa, satt i några timmar och hade beslutångest och massa... MEN vi bokade, så det blir Cypern med dom i augusti, känns så gött att ha det bokat och klart nu! Sne klippte även Julia mig och mamma så nu är vi sommarfina ;)
 
Nu ska jag kolla lite tv och sen nana, så ha det så bra !
Tjohej!
Grattis i efterskott igen dådåådådådåd

SÅ GATT SÅ GATT

Hej hallå!
Igår så åkte jag in till stan och köpte present till Carro med Ebba och Malin, sen åkte jag hem och chilla med mamma i solen resten av dagen!
 
Idag va det dags för skola, först digitaltskapande och sen rast, sen idrott där vi gjorde "Tysk handboll" eller nåt, vanlig hanboll typ ;) Jag och Ebba rocka alla... Sen va det typ "prov" i engelskan och sen efter det så hände det ofattbara... Man fick gå till Mattias, våran mattelärare och veta sitt nationellla/slutbetyg, och jag var så förbannat nervös, så kommer Carro ut och har vetat att hon får E i slutbetyg och börjar lipa... Sen när jag går in så känns det seriöst som att jag ska svimma, så säger han att jag får E i slutbetyg!!!! Sååååååå jävla underbart, visst det är bara ett E, men eftersom att man har haft det svårt och kämpar riktigt ordentligt så känns det så himla bra! Självklart började jag lipa, och det gjorde även mamma och pappa när jag ringde ;) Haha Aja, sen drog alla vi fyra till donken och fira lite och sen drog jag till gymmet med pappa och nu sitter jag här och ska kolla The following snart, så ha det braaaa :))
 
Tjohej!

Låång lördag!

Hejhej!
Igår, lördag då, så städade jag rummet och sen vid halv ett åkte vi och hämtade upp Annelie och Victoria, sen åkte vi till Larsson för att kolla efter resa, tror att vi hittade faktiskt! Så det känns bra, ska träffas på torsdag igen och verkligen BOKA så det känns lite awesume... Sen åt vi lite grillat där och sen körde Julia oss till först Alingsås för att hämta upp Ebba och sen åkte vi och handlade lite mat för att sedan åka hem till mig så jag kunde göra iordning mig lite, sen drog vi till Therese och Love där vi var hela kvällen och bara åt, tjöta och hade det väldigt trevligt måste jag säga! Kom la hem vid halv ett då jag la mig direkt kan jag säga! Haha
 
Idag har jag inte gjort något alls, kände att jag har hållt igång i 2 dagar nu konstant så kände att det kunde vara skönt att bara få vara hemma... Men ska dra mig nu så ha det gööööööött! Bara 4 skoldagar kvar nu och 7 dagar kvar till min födelsedag! Wooooooho så skojsigt haha
 
Thohej :)
Brunetter VS Blondis
Och ja, vi är äckligt snygga

RSS 2.0