18 års paaaaarty

Jag hade bara bilder från början av festen då inte så många hade kommit... Men men, och ni får ta bilderna med en nypa salt ;)


Ont i huvudet.

Hej!
Fredagen var sååååååå rolig va, roligaste kvällen på länge och oj va jag skratta och bara kände mig glad hela kvällen! Dock fick man ju ta konsekvenserna dagen efter...
Vaknade upp hos Carro, åkte hem vid 12 och gjorde iordning mig innan farmor kom hit på lite mat. Mådde så sjukt dåligt så jag gick och la mig en stund, sen va det bara dags att börja om, ställde mig och laga mat och sen kom Therese, Julia och Hanna. Bara åt och tjöta hela tiden innan Love kom och skrämde skiten ur oss, seriöst, så rädda har vi nog inte blivit på väääldigt långe... Haha, tjöta lite till och sen kolla vi på någon film och sen drog dom och idag har jag inte gjort ett piss och det tänker jag fortsätta med :)
 
Duscha och kolla film blir nog min fortsättning idag! Tänkte lägga upp lite bilder från i fredags här också, så det ska jag göra snart :)
Hoppas ni får en grym fortsatt sista mars dag, haha vilken konstig mening det blev där men det är ju sant ;)
Tjohej!
 

Långfredag? Loooooov

Jaaaaaa äntligen har vi lov!
Har varit fullt upp i veckan med massa prov, 3st blev det på dessa fyra dagar vi gick i skolan... Så jag har inte riktigt haft tid att skriva och så. Igår så sket vi i natuen iaf, fast det gjorde hela klassen nästan men sen visade det sig typ att vi inte hade någon eller va det va, knas. Åkte hem 10 min sen åkte jag in till stan igen och åt med Carro och Ebba, sen drog jag faktiskt och tränade! Det va ruskigt härligt måste jag säga! Fick även pratat lite med Amanda där om idag, hon och Adam ska ha 18 års fest så jag ska hem till Carro först och göra iordning mig tillsammans med henne och äta och lite så, sen blir det paaaaarty hela natten! Haha så jäkla kul ska det bli!
Sen sover jag hos Carro inatt, så får vi se hur jag mår imon när vi vaknar... ;) Haha!
 
Men nu ska jag kolla lite tv och sen måste jag packa iordning mina grejer, så ni får ha det super bra och hoppas ni får det bra idag på långfredagen!
Tjohej!
Ja Sebbe och Ebba drog ju till Frankrike idag... Kul för dom ;)

Maybe i can't forgive you

Hej!
Veckan är igång och det är sista innan lovet, grymt gött! Började dagen med Samhäll, sen natur och sen Svenska då vi fick tillbaka våra prov, va 3 poäng ifrån C så jag blev lite förbannad sådär ja! Haha. Sen va det lunch och sen matte, hade egentligen dubbelpass med matte idag men jag och Carro drog och gjorde vårat sista prov så vi ska få godkänt från 1;ans kurs i matten, och vet ni vad?! BÅDA TVÅ KLARADE DET, har nog aldrig lett så mycket i hela mitt liv som jag gjorde idag!
Vi gick in till stan i solen och log som två idioter, sen bestämde vi oss för att fira med Mc Donalds, blev en jäkla massa mat + milkshake, men guuuuuud va lyckliga vi var! Haha. Åkte sedan hem vid 16 och då låg jag ute och pratade med mamma, sen har jga bara pluggat, så nu sitter jag här och chillar!
 
Nu ska jag nog dra mig så ni får ha en toppen kväll alla och imon börjar jag inte förrän 14 så det blir en gooo sovmorgon på det :)
Tjohej!

Yeeeeah Buddy


Who said you can't?

Hejhej!
Ja jag vet att jag inte har skrivit så bra men gör det bara när jag kommer ihåg och orkar, höhö!
I torsdags va det ju iaf skola som vanligt, hade Svenska prov, åt helvete med det... Sen vanlig skoldag och sen så va det fredag då det va en vanlig fredag också ;) Åkte hem och gjorde iordning mig och packade lite grejer, åkte sedan in och köpte dricka och godis, väntade sedan på Larsson så när hon kom vid halv åtta så drog vi till hennes systers lägenhet som vi skulle ha över natten, vi skulle kolla matchen och så fick vi besök av Love och Patrick så kollade dom med oss.. Sen efter 23 någon gång drog vi till donken och åt, då kom även Calle och efter det drog vi och hyrde film men vi kunde inte starta dvdn hemma så dom satte sig och spleade fifa istället... Jag och Julia låg väl och halvsov hela tiden och drom drog runt tre tiden då vi gick och la oss direkt!
 
Lördag så vaknade vi och städade undan lite och sen kom min lilla familj och hämtade upp oss så åkte vi hem till oss så Julia fick klippa både mig och mamma, gött att det är gjort nu ;) Haha!
Sen åkte hon hem och jag chillade hela dagen igår, kollde på Wrong Turn 1 och 3, ja jag har redan sett 2 an ;)
 
Och idag har jag helt seriöst pluggat HELA dagen, aldrig hänt förut, har hunnit göra klart i stort sett alla samhälls frågor, naturen är i stort sett också klart och matten har jag tagit en liten paus från men den börjar väl ge med sig nu ;) Nu ska jag väl dra mig och fortsätta snart igen... Men ha en fortsatt bra dag! Och imon börjar vi sista veckan innan lovet, även helvetesveckan då jag kommer ha 4 prov :))))) Fasen så kul!
Lägger in lite bilder från helgen senare!
 
Tjohej!
 

On my way

Hejhej! Igår så hade vi ju sovmorgon till 12.45 så jag gjorde en jätte frukost/lunch, sååååå gott! Lägger upp bild sen, dock glömde jag fota innan jag började äta så lite är ju borta ;) sen, ja vi få som va i skolan då, lyssnade på um som pratade om allt möjligt... Sen va det engelska då vi började kolla på filmen Australia, redan sett den men den är väldigt bra så jag klagar inte!

Sen idag va det en helt vanlig skoldag, kom hem vid två då jag bara pluggade på svenskan som jag hoppas att jag kan nu!
Men nu somnar jag snart så ni får sova så gott :)
Tjohej!


Veckan har dragit igång ja!

Ja nu va det måndag igen, hjälpes va tiden går fort nu! Seriöst, sjukt asså :0 idag va det iaf en helt vanlig skoldag fast vi hade dubbla matte lektioner vilket sög... Men när jag kom hem så åt jag gooooooo mat, kyckling ris och kall sås! Sen gjorde jag faktiskt chokladbollar ;) gott de med! Nu ligger jag och kollar på Vh1 Shuffle, ska plugga lite snart så ni får ha en bra dag :) imon har jag sovmorgon till 12.45 wiiiiho!

Tjohej!


?:5),:47&'feeolbxf


Helgen är nu över ja

Hej!
I går, lördag alltså så hade jag en lång och go sovmorgon, sen drog vi bort till farmor och åt, sen gick jag ut och gick med Therese och Rickie, blev nästan en timma så det var härligt!
Idag har jag faktiskt hunnit övningsköra och nu väntar jag på mat, lasagne idag, mums juuuu! Åt massa skaldjur igår på kvällen ju, lägger upp bild sen för satan va gott det va ;) Sen efter maten ska mamma och pappa och några kompisar till dom ut och gå, på isen så jag ska nog hänga med där, skönt att komma ut lite!
Men ni får ha en bra söndag :) och vi går in på våran näst sista vecka nu innan lov! Såååååååååå gött :D
 
Tjohej!
Hahaahahah fyfan

Mycket plugg...

Hej!
Vet att jag varit lite slarvig, men har pluggat och ärligt inte orkat skriva något...
Men i onsdags va det skola och sen fikade jag med Therese på stan och fick köpt ett par jeans och en tröja, gött gött!
Torsdag så va det bara svenska i skolan och sen åkte vi till Borås på en mässa, slutade med att vi käka på Burger King ;) och sen va jag åksjuk hela hemresan...drog och tränade och sen hem och plugga gärnet!
Fredag va det prov som ärligt gick skit, lär få göra omprov... Suger ju något! Sen slutade vi mycket tidigare så när jag kom hem la jag mig i soffan och tjöta med mamma och pappa... Härlig fredag helt enkelt!
Nu ligger jag här och ska sova, äckligt trött är jag nu så jag bjuder er godnatt :)

Tjohej!


Alla vi som älskar speeeeel

Hej!
Veckan har dragit igång igen och det är redan tisdag kväll vilket är grymt skönt verkligen! Har tränat idag för första gången på väldigt länge, va väldigt gött men va så hunrig så kunde knapp göra något... När jag kom hem så åt jag och pluggade, plugga natur, kul!
Nu måste jag dra mig, skriver nog senare :)
 
Tjohej!

I'm here


Begging for more

Goddag!
I fredags så kom jag hem strax efter 15, då jag chillade lite framför tvn med mamma... Sen åkte vi in och köpte pizza till mig och hämtade upp Sebbe från gymmet ( bra kombo där kände jag...) Sen åt jag iaf, och helt plötsligt dök Larsson och Patrick upp hos mig, började på riktigt lipa ;) Skulle ju få vara ensam hela kvällen för alla skulle bort, taggat denna dagen hela veckan ;) Men dom drog redan vid 20 så jag kunde njuta av min ensamhet sen ändå! Haha, hemsk vän är jag...
 
Igår så städade jag och tog det lungt fram till fem tiden då jag drog bort till Therese, jag tog med mig några kärleksmums så det åt vi och sen kom deras gäster så åt vi super go mat! Sen kollade vi + Agnes på Melodifestivalen, final och allt ju. Ville helst att State of Drama skulle vinna... Men nedå, annars för mig låg faktiskt Ulrik, Ralf och sist men inte mins Anton jäkligt bra till! Anton kan ju vara det absolut snyggaste jag har sett på väldigt länge... Dör lite...
Sen när Danny står i brandmansbyxor i bar överkropp, herrejävlar... Bara sjukt hur snygg man kan vara! Haha, fick skjuts hem av deras gäster vid tolv då jag la mig direkt och nu ska jag äta lite, tog en promenad precis, måste plugga efter maten också, suger ju lite :) Menmen! Ni får ha en bra söndag alla!
 
Tjohej!
Och förövrigt så har ju Danny och Gina varit såååå grymma under dessa veckor!

Bilder japp


Some die young

Hejhej!
Och jag vet, jag har varit lite dålig här va ;) Men berättar om mina dagar lite snabbt nu istället!
 
Söndag: Vi åkte ut till mormor och morfar för att ha kalkonmiddag som vanligt, och hela släkten kom faktiskt, Johan brukar oftast ha match eller nåt så det va kul att alla kunde komma! Åt ju då kalkon, sen efterätten blev chokladpudding, pannacotta, glass och fruktsallad + fika på det med prinsesstårta och kakor! Ochj ja, jag va mätt ;)
 
Måndag: Sjuk så låg bara hemma, läste i en svenska bok jag ska läsa...
 
Tisdag: Sjuk igen, låg verkligen bara i soffan hela dagen och slöa
 
Onsdag: Skolan, dock väldigt slapp dag för vi fick sovmorgon, sen en liten stund digitalskapande för att sedan gå ut och kolla på fotbolls match! Alströmer - Angered, blev ett jävla stort bråk sådär för dom sparka på en i skolan som låg ner... Töntar, men vi vann iaf med 3-0 ;)
 
Torsdag: Började dagen med entreprenör, sen svenska, lunch och sen fick vi reda på att vi slutade så slutade vid halv tolv då jag åkte direkt hem och började göra ceasarsallad, och satt ute i uterummet och pluggade! Underbart va de!
 
Sen så åkte ju pappa upp till Sälen idag med massa gubbar, inte alls avundsjuk... Vill ju också åka skidor.... Men får tänka positivt nu, BARA 3 veckor kvar idag till lovet! Hur sjukt är inte det egentligen? Tagggggaaaa säger jag bara!
 
Nu ska jag kolla på Sofias änglar snart och äta lite mat, sen ska jag och mamma kolla på The Stepfather som går på 6;an kl 21, har lite sovmorgon och den slutar 23 så inte alls farligt :D
Lägger in lite bilder senare, har ju alla på mobilen så! Ha en bra kväll alla. Imon är det freeeeeeeedag!
 
Tjohej!

Julia 18 år!


Fin nights

Hello!
Fredag igår och det va som vilken fredag som helst, kom hem strax efter 15 då jag chillade lite innan Hanna kom hit så gjorde vi oss iordning för att sedan åka till Larsson och fira henne. Där va det jätte trevligt och det var super kul att träffa hennes klasskompisar på "riktigt", bara mött dom lite snabbt i deras skola och sååå va. Sen sov jag ju där så vi låg och tjöta en bra stund innan vi somna, och idag hade hon släkten hos sig, så jag va med på det kalaset också, det va skojskoj!
Åkte med hennes ena syster hem, eller aa fick skjuts hem ;) Skulle egentligen träffat Therese men va så fruktansvärt trött när jag kom hem så låg bara i soffan hela kvällen och små lyssnade lite på mamma och pappa + deras gäster, haha.
 
Nu ska jag i vilket fall sova för nu är hon trött ;) Sov så gott!
Tjohej!
Hahaha bara för att den va lite små söt
 
Och GRATTIS till min fina bästa vän som faktiskt är 18 nu , woooohohohoh

RSS 2.0