We say hell yeah

Hej på er!
Torsdag idag och jag är ju ledig vilket har varit helt fantastiskt skönt! Vaknade vid 9, låg och drog mig till halv tio då jag gick upp och gjorde frukost, satte mig framför tvn och åt... Sen tog jag en liten promenad och hjälp va varmt det var, haha, blev lite smått chockad när jag blev så jäkla varm!
Sen när jag kom hem så började jag laga mat, så det blev köttfärssoppa, och den blev super god dock jävligt stark ;) Menmen, hoppas dom andra klarar det bättre än jag gjorde, haha!
Sen har jag suttit lite framför datorn, duschat och nu har jag läst  lite ekonomi eftersom vi har prov i det imon, och om 1 timma går min buss in till staden då jag ska möta upp Hanna för att köpa present till Larsson, såå ja, får börja göra iordning mig nu och sååå, det är nästan 5 grader i skuggan nu, hur gött?! Får nog bli skinnjacka och kanske converse ;) Den är inte dålig den!
Men ha det jätte bra nu och gå ututututututut om ni inte redan varit det för det är ju så underbart ute!
 
Tjohej!
Sitter i pappas gamla skjorta, det är gött att gå runt i om något!

Ledig imon!

Hajj!
Onsdag idag, började dagen med Ekonomi, digitaltskapande, lunch, samhäll och sist matte... För att sedan åka hem med halv två bussen, så himla underbart att komma hem innan 14! Jag satte mig faktiskt ute idag intill väggen med lite fika när jag kom hem, och ja, självklart satt jag med jacka men det va så himla gött i ansiktet! Hade till och med solglajjorna på!
 
Imon är vi lediga vilket innebär att jag kan vara uppe hur länge jag vill ;) Men trött som jag är så ska jag göra iordning mig och lägga mig strax! Imon blir det en ganska fullspäckad dag, men det tar vi då för nu går mina ögon i kors!
 
Sov så gott :)
Tjohej!

Här ligger jag ja

Hej! Idag är det tisdag eller ja, har varit tisdag får man väl säga ;) gårdagen innebar bara plugg på engelskan och idag vanlig dag med " massage" på idrotten, skulle dock vilja kalla det " avslappning med små rörelser", lite besviken... Sen va det iaf engelska prov som gällde och det kändes väldigt bra så det va ju gött de!

Sen tränade jag efter skolan och åkte sedan hem och har bara tagit det lugnt vilket behövdes! Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska sova, så ni får sova så gott.

Tjohej :)
Haha, en utav bilderna är från cafet , det va i princip alla bord som spelade kort, såg lite skojigt ut ;) eller så är det jag som har tråkig humor!


Min helg!


Same sunday

Godmorgon!
Jag har kommit på att mina söndagar ser i princip likadana ut hela tiden... Haha, alltid en go sovmorgon och frukost, sen blir det oftast plugg beroende på vad man har, eller någon film för att sedan på eftermiddagen åka in och träna för att sedan komma hem och duscha, äta och kanske plugga lite till eller kolla tv.
 
Det är en standard söndag för mig vilket jag gillar faktiskt, har alltid saker att göra, så man slipper tänka på att det är måndag imon. MEN vi är lediga på torsdag så det kommer ju bli fruktansvärt gött måste jag säga!
yey, nu fick jag svar av Larsson, så nu blir det att kötta magen på gymmet med henne idag! Det är ju sjukt underbart, benen och magen är det absolut roligaste att träna enligt mig. Så detta blir brabra! :)
Hoppas ni får en bra söndag nu alla, gå ut och gå en promenad iallafalll, nu när solen lyser där ute! Man blir på så mycket bättre humör verkligen.
 
Tjohej!
Naw, från 1:an hohohoh

Åh trötta lördag!

Hejhej!
Igår så slutade vi tidigare för våran lärare var sjuk, så jag kom hem strax innan 14, tog det bara lungt och sen gjorde jag iordning mig lite och åkte in till staden för att möta upp Ebba, Malin och Carro för att köpa med oss lite mat hem till Malin, då det blir sista gången vi skulle kunna vara där då hon flyttar imon... Malin köpte sushi och vi andra pizza, sen kollade vi även på en film men jag halvsov igenom hela den så har inte riktigt koll på vad den handlar om eller om den är bra ;) Sen fick vi även besök av en mus så då blev det ett jäkla liv på oss alla... Haha!
Åkte hem vid tolv och la mig direkt, vaknade upp idag vi halv tolv av ett tomt hus... Sen idag har jag bara chillat, ätit, duschat, städat, pluggat och nu har jag gjort kärleksmums! Åh så gottigt ju!
 
Snart ska jag äta lite igen, som pappa sa "Det enda vi gör i denna familjen, det är att äta" haha och det är fasen sant, menmen ;) Man måste ju överleva! Sen ska jag bort till Annelie och kolla Melodifestivalen och bara tjöta, sååå ja. Hoppas ni får en trevlig lördag alla!
 
Tjohej!
HAhahahah förra gången jag bakade kom jag på nuuuuu

Go out and sit down

Hej!
Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imon vilket är hur underbart som helst! Igår så åkte jag bara hem och chilla sönder... Hade lite panik över att jag inte pluggade någon matte igår då jag hade prov idag... Dagen började med att våran ekonomilärare smsade igår kväll och sa att han va sjuk så vi fick sovmorgon till 9.30 idag vilket va gött. Sen hade vi svenska då vi ska lära oss danska och massa skit, doesn't make sense... Sen hade vi håltimma då jag pluggade på matten, kändes bra faktiskt... Vi gjorde ju provet innan lovet men sen fick vi tillbaka det och så hade han ringat in dom uppgifterna man inte kunde typ, så delade han in oss i grupper så fick vi gå igenom svaren på några tidigare lektioner... Sen idag då fick vi ett liknande prov med dom uppgifter man skulle kunna, och vet ni vad? Jag fick ALLA rätt där, fyfasen va glad jag blev!
Sen va det i vilket fall Natur och sen drog jag och tränade, kom la hem runt 17 tiden då jag har duschat, ätit och pluggat. Så jag har varit duktig idag för en gångs skull ;)
Nu ska jag snart ta lite kvällsmat och sen ska jag nog lägga mig, så ni får ha det så bra och sova så gott när ni nu lägger er ;) Imon är det freeeeeeeeeeeeeedag!
 
Tjohej!
How cute?!

Tillbaka till rutinerna

Hejhej! Nu har veckan dragit igång och jäklar i havet va jag har varit trött.. Haha inte bra detta. Igår efter skolan drog jag till Therese där hon bjöd på lite mackor och fika, perfekt start på veckan måste jag säga! Tisdag idag och vi började dagen med digitaltskapande, så tråkigt så jag dör... Sen håltimma som vanligt till tjugo i ett då vi hade idrott, va fruktansvärt roligt idag faktiskt måste jag säga! Sen va det bara engelska kvar då det va någon tjej/kvinna/dam som prata om USA lite så... Drog till gymmet efter skolan och oj så skönt det var idag! Och inte alls mycket folk, brukar vara det runt den tiden men idag va det precis lagom!
Och nu slocknar jag, så ska nana så ha det bra och sov så gott alla :)

Tjohej!


Köra bilen yes

Ja det gick faktiskt väldigt bra att köra bil måste jag säga, skönt att få kläm på det med en gång ju :) nu sitter jag på pappas jobb och väntar på honom, skulle fixa något. Det är så satans kallt här bara, synd om mig då. Men nu ska jag snart hem och tagga skola imon, usch usch! Ha en bra söndag alla :)

Tjohej!


1 €%RU+You are my heaven

Hej på er!
Idag är det söndag och det snöar som fasen... Igår blev det ju inget med Therese så jag satt och tjötade med mamma och pappas kompisar som va här, trevligt det med. Sen gick jag en liten promenix med Lukas och sen kom jag in frusen som en isbit och satte mig och bara lyssnade på dom vuxna ;)
Idag har jag kollat på Melodifestivalen, State of Drama är ju kärlek... Trodde verkligen inte att dom skulle gå vidare för svenska folket är lite halvt dåliga på att rösta fram dom bra.. Men dom röstade fram dom och oj så glad jag blev! Haha.
Har ätit nu och snart ska jag ut och övningsköra med pappa, kör på pappas jobbgård så det gör ju inget om man kör lite dåligt just där, haha, bra förhoppningar jag har om mig själv... Meeen, ska man ha körtkort när man fyller år typ så är det bara att köra på ;)
Hoppas ni får en bra söndag!
 
Tjohej!
Hahah asså ja...

A part of me will always be with you

Hallo!
Lördag idag och jag sov väldigt länge men kan fortfarande inte sova så bra på nätterna... Hoppas allt löser sig och blir som vanligt igen..
Har inte gjort något alls idag faktiskt, skulle träffat Therese idag men ser inte ut att bli så för hon måste plugga.. Så blir att kolla på melodifestivalen själv idag, tråååkigt. Kanske blir att jag sitter med mamma och pappas gäster när dom kommer, dom är på bio nu så dom kommer väl snart så får se ;)
Hoppas ni får en bra lördag alla!
 
Tjohej!

Bilder från mitt lov

Vi åt ju inte alls hos farmor i söndags... Min bror fyllde ju år så vi hade kalas ;) och ja, bilderna hamnar lite i oordning!


Hehe opps

Hej! Va ett tag sen kände jag... Har varken haft ork eller vilja att skriva något nu på lovet för jag har haft det hyffsat fullt upp.. Skriver lite kort nu vad som har hänt varje dag sen ger jag er en rejäl bildbomb istället :)
 
I söndags va vi hos farmor och åt... Haha kommer inte ihåg om jag gjorde något mer... Ta inte illa upp!
Måndags så chillade jag med mamma hemma och sen åkte vi in och tränade på kvällen, blev ett spinningpass och lite på gymmet efteråt.
I tisdags kom Larsson hit, vi tog en promenad och lagad middag till mamma och pappa så tände vi massa ljus och åt gott när dom kom hem, så sov hon hos mig.
På onsdagen gjorde jag en jääääätte frukost till mig och Larsson, för att sedan åka in till stan och fika med Malin, sen ta bussen hem till mig med Larsson igen och börja göra iordning oss och äta osv... Sen vid 19 tiden åkte vi in till Alingsås och därifrån vidare till Nicolai för lite "mysfest" som Therese sa så fint, haha, men det va allt trevligt!
Sov hos Larsson då och på torsdagen, alltså alla hjärtans dag så kollade vi film på dagen och sen åkte vi in och handlade lite med hennes föräldrar, hämtade sedan upp Hanna så åkte vi hem till dom igen, åt tacos och fruktsallad och började kolla på 3 usla filmer, så vi satte på Rock of Ages, älskar den filmen, så bra musik med! Sen idag blev vi väckta tidigt för att dom skulle till Kungshamn, så 8 satt vi och åt frukost, va verkligen som en zombie... Kom hem halv tio typ, halv sov i soffan innan vi åkte bort till farmor och käkade, sen har jag kollat på Maria och Mindy programmet på datan, skojsigt! Nu ska jag ta en lååååååångt och go dusch känner jag, så jag hoppas ni får en jätte bra kväll alla och ett bra avslut på lovet :) Lägger upp massa bilder snart från veckan som gått då!
 
Tjohej!

Some die young


Män kommer alltid vara män

Hej! Igår va det fredag och jag väntade på Annelie på stan en stund sen gick vi runt där ett tag, hon köpte en present till en kompis och ja, själv så köpte jag för närmare 1000lappen, och för dom som känner mig så vet ni ju att jag är väldigt snål så det gjorde lite ont... ;) Kom i vilket fall hem vid 16 då jag bara tog det lungt, sen åt jag,mamma och pappa en god räksallad innan jag åkte in till stan för att kolla på bio med Annelie, vi kollade på Django Unchained, tycker den va riktigt bra faktiskt! Kom hem vid 12 och somnade seeeen, no shit... Haha.
 
Idag är det lördag och jag har inte gjort ett skit än så länge, Therese kommer snart så ska vi kolla på Melodifestivalen senare ikväll, mymys på det ja. Ne nu ska jag dra mig och göra något, haha gud va jag har ruttnat här hemma idag, seriöst... Så jäkla tråkigt har jag haft de. Började dock kolla på Pretty Little Liars, verkar bra det jag har sett i alla fall. Men hoppas ni får en bra dag/kväll, jag lägger upp lite bilder snart :)
 
Tjohej!
 

Snart så!

Hejhej!
Idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imon och sista dagen innan lov! :D åh så lycklig man kan vara, haha!
Dagen har varit helt okej faktiskt, fick gå från svenskan för att kolla på en estetföreställning som var himla rolig faktiskt! Sen slutade vi lite tidigare idag också så kom till gymmet lite tidigare så jag körde väääldigt mycket mage, så den lär ju må bra imon osv... Haha, menmen, fick ju nya och mera magövningar av gyminstruktören igår, "har" ju Emma där och satan i gatan va bra hon är, så himla mysig och go så det finns inte! Så det är ju bra för dom som vill veta ;)
Nu ska jag nog ta och sooova lite sådär ja, lite sovmorgon imon så kan sova 1,5 timma mera imon vilket är behövligt och väldigt skönt! Så ni får sova så gott :)
 
Tjohej!

Go dag!

Hej! Idag är det onsdag och en dag med ett äckligt matteprov... Hoppas det gick hyfsat iaf, haha fyfan för matte! Efter skolan åkte jag hem, va hemma i 15 min innan jag åkte in till stan igen för att prata lite nya övningar på mitt gym schema jag har. Sen mötte jag Hanna på stationen, så gick vi till Nygrens och fikade med lite Afternoon tea, satt där några timmar och bara tjöra. Drog sedan och köpte present till min lilla bror som fyller år på söndag! Sen va vi hos henne en stund innan mamma hämtade upp mig så åkte vi hem och kollade lite på Sverige matchen, men va så hemskt så gick därifrån efter ett tag ;) och nu ska jag sova, så ni får sova så gott!

Tjohej!
Ja det blir lite random bilder från idag;)


Usch och fy

Hej! Idag är det tisdag och då började vi med digitaltskapande, då jag och Malin blev väldigt överraskade av lite killar som stormade in... Haha ja herregud. Sen håltimma, idrott och sist engelska. Sen drog jag och träna, och nu har jag duschat och ätit... Pluggar matte nu och fy i satan va tråkigt det är! Menmen, imon är det över ;)

Tjohej!
Ser ni något fult namn som kommer med på melodifestivalen på lördag...? Fulaste jag sett.


Snöslask

Hallo! Idag är det måndag och oj va trött jag har varit och är, är verkligen i behov av lov nu, haha. Dagen började med att vi lyssnade på någon politiker, natur, svenska där vi fick tillbaka provet! Och jag klarade de, visst det var bara E men det var så sjukt svårt, och hela klassen tyckte det faktiskt, så jag är faktiskt väldigt glad ändå ;) sen va det lunch och matte! Sen åkte jag hem och gjorde ceasarsallad , standard ju. Sen har jag bara chillat. Borde egentligen ha pluggat matte, men ögonen går i kors... Får plugga stenhårt imon istället! Nu ska jag kolla lite tv och sen sova så ha det så bra och sov så gott!

Tjohej!


Sött


Ha ha ha

Ja, jag märkte ju att appen funkar nu så det va ju bra! Mycket lättare att lägga upp bilder osv då. Igår då så drog jag till Therese med chokladdoppade jordgubbar och daim, vi tog det mest lungt hela dagen/kvällen, kollade på melodifestivalen när det börja och herregud, det sämsta jag varit med om... Brukar ju oftast finnas nåååågon som är hyffsat bra iallafall, men inte denna gången inte! Dock är programledarna väldigt sköna, även om Danny var nåååågot nervös, men han visa ju upp sig lite och det va fint. Hahah. Sen efter det kom Love, så hade han hyrt film och så gjorde han vitlöksbröd som var otroligt goda! Händig kille du har Therese ;)
 
Idag tog jag lååång sovmorgon, sen åkte vi bort till farmor och åt där, tog en promenad med lilla vovven också. Sen när jag kom hem så kom Annelie typ direkt så hjälpte hon mig med matten och sen käka jag och så kollade vi lite tv, helt enkelt en hyffsat slapp helg och dag!
Imon är det skola vilket är lite segt men man får tänka på att det är lov snart och att tiden går så sjukt fort! Och vet ni vad, nu ska jag sova för jag är faktiskt lite trött här!
Så ni får sova så gott, ska lägga upp lite bilder från helgen snart!
 
Tjohej! :)
Haha how cute

Testar bara

Kollar bara om blogg.se appen funkar igen höhö


If I had the chance

Hallo!
Idag är det lördag och det är riktigt vårigt ute, ser så himla gött ut ju! Har inte kommit ut än för jag har hållt på med min natur inlämning hela förmiddagen... Och fixat min lilla överraskning till Therese, skriver inte än va det är ifall att hon skulle läsa ;)
Ska snart äta och sen duscha och fixa iordning mig lite, sen ta en liten promenix till henne, så ska vi väl bara vara och sen kolla Melodifestivalen tror jag, det är ju lite tradition, även om det inte är det bästa så är det bra att ha i bakrunden bara!
Nu ska jag dra mig, så ha en jätte go lördag nu! :)
 
Tjohej!
Hahah en något trött Linnea under projektveckan...

Everybodygotadarkside

Hej!
Idag är det fredag, eller ja... Snart lördag ;) haha! Dagen började med lite sovmorgon till 9.15 så jag tog bussen med min lilla granne och tjötade på bra där! Sen va det lite naturkunskap och sen engelska, dock gick jag och Amanda liiiite tidigare för vi hade bokat Indoot kl 12 så ja, blev 45 min på indoor och efter det kände jag bara att jag hade kunnat ramlat ihop helt seriöst... Haha. Blev iaf 35 min på gymmet också, fick verkligen kämpat mig igenom det för oj så jobbigt det var!
Sen kom jag hem runt halv två då jag åt och duschade, sen har jag bara tagit det lungt!
Helgen består av att träffa Therese imon och sen plugga, kanske träna om jag är flitig i plugget ;) Haha, ha en bra natt! Sov sååååå goootttt
 
Tjohej!

RSS 2.0