You were born to be my man

Halloj!
Ska ta och berätta om helgen lite snabbt nu då.
Sebbe åkte ju ner till Helsingborg i torsdags och sen på fredagen, ganksa tidigt åkte jag,mamma och pappa till Båstad, när vi kom fram käka vi lunch och sen gick vi och la oss på stranden och solade och badade innan vi gick till hotellet och fixade iordning oss för att sedan ta en låååååång promenad till själva "kärnan" i Båstad, men herregud vilken värme det var, blev typ svettiga när vi gick in dit. Gick runt lite vid hamnen och stötte på ett amerikanskt ishockeylag och Carola mm, bra ställe att se kändisar på. Sen gick vi till en liten restaurang precis vid havet där jag och pappa köpte in två tallrikar med räkor, kallröktlax, räkröra, bröd och lite sånt simpelt, mamma tog lite av oss också ioförsig ;) Sen va det dags för Diggilo kl 19, var hur bra som helst detta året, såå kul!
Sen kom vi väl hem runt tolv då vi i stort sett bara la oss direkt för vi skulle upp hyffsat tidigt på lördagen.
 
Sen då på lördagen så vaknade vi och gick ner och åt frukost för att sedan packa ihop och åka vidare till Helsingborg, checkade in på hotellet och sedan åkte vi ner till hamnen och åt lunch för att sedan möta upp "alla" ( va inte så himla många föräldrar där) föräldrar för att se Sebbes och deras match, det blev 1-1 och sen va det slut med fotboll för den dagen så vi åkte hem och gjorde iordning oss för att sedan gå ut och äta på en restaurang med Daniel och Helen, en i sebbes lags föräldrar och dom bor i VB så vi känner dom sen innan. Kom hem runt tolv då med och sen blev det nana för att ställa klockan på 8... usch...
 
Sen åkte vi då och kollade på den tidiga matchen, vi hittade inte först så missa första halvlek ;) Där vann dom med 3-1 tror jag det va och då sa en utav föräldrarna som tydligen är delägare på Espresso House att vi skulle åka till ett jätte stort köpcenter och fika, då han bjöd så det var änna lite lyxigt ;) Sen åkte vi tillbaka och mötte ett så jävla cp lag, seriöst va fula dom var, blev så sur, fast blev även sur på AIF för dom fattade ingenting dom sista 5 minutraran när dom låg under med typ 2-3 och sen en kille från något annat lag som stod och värmde upp bakom oss, han råkade skjuta in bollen några meter in på planen och så ska han springa och hämta den och så ställer han sig vid linjen och gör inget så jag får ju dampet och skriker "HÄMTA BOLLEN, HÄMTA BOLLEN, FATTAR DU INTE, HÄMTA DEN!"... hehe, ja det kanske var lite taskigt men dom var inte ens i närheten av hans boll så han kunde lätt gå in och hämta bollfanskapet men nedå... Aja, dom åkte iaf ut då och så skulle Björn deras tränare gå och anmäla det laget för dom gjorde något "olagligt" inom cupen då och massa shit... Fast det pallar jag inte riktigt ta och skriva här ;)
Men vi åkte hem vid 14 och var hemma runt 17 då det var tänkt att det skulle bli lite chill men blev en promenix med Annelie och Emil + lille Jimmy, SEN blev det chill ;)
 
Och idag åkte jag in till Moa och hade det trevligt :) Men nu ska jag dra mig och kolla Sex and the city woohoho, ha en fortsatt bra kväll :)
 
Tjohej!
 
Självklart en extra snygg bild!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0