All day long

Hallloooj! Tar mina 3 dagar här nu som jag har missat ;) haha
I söndags chillade jag mest och sen kom gosepojken hit, låg och tjöta bara och hade myspys. Sen drog han hem på kvällen och jag kollade lite tv och sen söv jag.
I måndags var det skola och det var väl en helt vanlig dag, sen åkte jag hem och sen in igen till Carro, och sen efter ett tag kom Malin och Ebba, så sov vi där den natten!
Sen vaknade vi dagen efter vid halv elva, då gjorde vi iordning oss och sen körde Ebbas mamma ner oss till stationen där vi skulle möta upp klassen för att ta tåget ner till Göteborg där vi skulle luncha och sen köra laserdome. Vi åt på PizzaHut, och fysatan va mätt jag blev... Sen tog vi spårvagnen till Mölndal och gick till hallen, har ju aldrig kört det så var värsta nervös hehe, sen delades vi in i lag och sen körde vi i en timma typ, och herregud va roligt det var fast liiiite äckligt ändå ;) Och till det bästa, det blåa laget, alltså mitt lag, VANN :D OOhoh så grymma va ;) Haha. Och sen efter massa strul i Göteborg med tågen så kom vi hem kl 18 och jag var heeeelt slut verkligen så det var bara chill resten av dagen!
 
Idag är det onsdag och vi började dagen med företagsekonomi, digitaltskapande, engelska, lunch och sist matte. Sen tog hängde jag med Carro till smörgåsspecialisten och nu är jag hemma och blev mött av en glad liten vovve här hemma, vi har ju passat farmor och farfars hund igår och idag så det var lite kul att komma hem till en liten glad kille!
Och nu väntar jag på Larsson som ska komma snart och klippa mig och mamma, ÄNTLIGEN säger jag bara, måste verkligen klippa mig och det NU... Hehe. Sen är det bara för mig att packa och sen blir vi sambos i en vecka :D:D Så in till lägenheten och ha det göööött! Så jag får se hur mycket uppdaterat det blir denna veckan men jag ska försöka skriva :) Men ha det bra så länge!
 

Tjohej!
Hahhaa ja, han har svårt för att sitta stilla och jag får till så goa miner på varje jäkla bild ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0